Zielig zooitje “politici” en “vluchtelingen”

Screenshot_51

(Door: “BeWiseman”)

Wat een zielig zooitje politici dat ons moet vertegenwoordigen. Defensie is in de afgelopen jaren wegbezuinigd , de grenzen hebben we opengegooid, en we hebben in Europa Frontex opgericht om onze buitengrenzen te bewaken. Vanwege kloten-loze besluiteloosheid is Frontex nu gedegradeerd tot een soort pendeldienst die alles en iedereen die op zee dobbert oppikt en naar Europa brengt.

We zitten namelijk met een batterij politiek-correcte politici opgescheept die niet de beslissing durft te nemen om de bootjes terug te slepen. Met radar, satelliet  en alle technische mogelijkheden is het natuurlijk niet zo moeilijk om die bootjes vroegtijdig te signaleren, te onderscheppen en terug te slepen. Maar opkomen voor je eigen land of werelddeel wordt tegenwoordig gezien als racisme en extreemrechts, dus dat doen we niet…

Nee, we betalen de Turken om ons probleem op te lossen zonder dat er een goed systeem bestaat om diezelfde Turken te controleren. Naast de betalingen geven we ze visumvrij reizen en versnelde onderhandelingen om toe te treden tot de EU. In Nederland spreekt de VVD van een symbolische afspraak en het CDA spreekt zelfs van chantage! In Europa stemmen deze fracties echter voor het voorstel,  dus de harde taal in Nederland is slechts om het volk het idee te geven dat we onze rug recht houden.

Raar hè, dat rechts-populistische partijen het zo goed doen!

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zielig zooitje “politici” en “vluchtelingen”

  1. Elena zegt:

    Ik mag toch hopen dat Frankrijk een grote stem in het kapittel heeft of Turkije mag toetreden, dat niet de hoeren stem van nazi Merkel alleen telt samen met dat glibberige Nederlandse kontkruipers zooitje.
    Zoals het er nu uitziet zal de Franse Marine aan het roer van Frankrijk komen te staan.

    Like

  2. Marij Houthuijzen zegt:

    Het wordt er niet beter op allemaal ! Wat een rotzooi overal,om te kotsen!

    Like

  3. geentvkijker zegt:

    al die slappe politici doen niks
    omdat : er iemand BOVEN hun staat, die DAT tegenhoudt
    feitelijk, zijn ze het wel met ons eens….misschien , maar velen voeren ook een TONEELSPEL
    op. `s avonds liggen ze dan op bed, en voor het slapen gaan, ( en NA uiteraard `opmerkingen ` van hun partner / vrouw / man….) begint dan hun geweten te knagen….vervolgens slapen ze slecht….en steedsss slechter, hoofdpijn, medicijntje….sjaggerijnig….komen bij de doker, voor meer medicijnen, het geweten begint steeds verder te knagen, PLUS het besef DAT OOK ZIJ SLACHTOFFER gaan worden van hun eigen beleid……( !!! )
    Reeds is er nu reeds een week of 7 voorbij…..let nou maar op……er gaan KOPPEN ROLLEN, zowel door ontslag, als ontslagnemen zelf……
    Komt goed…..er zullen steeds meer politici het TONEELSPEL niet meer volhouden…
    dat is mijn voorspelling, we wachten even af…..gaat gebeuren.

    Like

  4. Edjan zegt:

    citaat: …”Raar hè, dat rechts-populistische partijen het zo goed doen!”….

    Nu kan het twee kanten op gaan. De correcte elite gaat eindelijk eens luisteren of ze gaan nog harder verder.
    En dat laatste gaat het worden. Deze lieden zullen NOOIT luisteren. Ze gaan niet alleen door, ze draaien de kraan steeds verder open. Steeds meer moslims, straks ook nog de turken en de oekraïense fascisten. Voor wanneer hebben deze schurken de ondergang van Europa ingepland? 2020? 2025? Hoeveel krijgen ze daarvoor? Van wie? Is dit tuig nog te stoppen? Op democratische wijze? Of moet dat persé met geweld?

    Like

  5. Bob Fleumer zegt:

    De EU kindertjes zijn zo incapabel en ze weten het zelf niet want anders waren ze met het schaamrood op de kaken verdwenen.

    Like

  6. Jean zegt:

    Die zogenaamde vluchtelingen is een drama voor ons en onze samenleving maar die EU bende is nog veel dramatischer voor ons.

    Like

  7. geentvkijker zegt:

    vanaf 15 september gerekend, zou deze hele oorlog 1260 dagen duren, zo staat het geschreven in de openbaringen van johannes….einde is dus 13 februari 2019

    Like

  8. Hendrik M. zegt:

    Vandaag politiek 24 beluisterd…
    Van de visum aanvragende Turken krijgt 95% een visum, een document dat €U toegang geeft voor 3 maanden met allerlei regels, als niet werken en een terugkeer datum.
    Wanneer de visum plicht vervalt veranderd de situatie wel degelijk; inreis datum onbekend, dus ook geen uitreis datum te bepalen.
    Tja, voor een visum moest je aan bepaalde eisen voldoen; voldoende geld om de 3 maanden door te komen (eis € 33,- per dag), en voldoende reden terug te keren (hebben van werk, verzorging ouders, kinderen, echtgenote, enz), tja, heb hier ervaring mee opgedaan met het overkomen van m’n Filipijnse vriendin, nu echtgenote.
    Bij visum loos reizen kan elke Turk z’n bezit in 2 pakketten, een op de ezel en een op z’n vrouw pakken en de €U intrekken.
    Niemand die kan controleren hoelang deze toerist al in de €U is of wanneer hij terug moet (3 maanden).
    U voelt hem al, bij aanhouding vraagt hij asiel aan, en kun je een gevluchte Turk terugsturen naar de Erdogan dictatuur?
    Van dat soort Turken zijn er zo’n 40 miljoen.
    Bedankt landverraders en €U…

    Like

  9. Avidia zegt:

    En wij maar betalen aan de slapende tweede kamer, we kunnen ze wakker houden door niet meer te betalen, staken!!!!!!! Geen blauwe brief meer openen, terug sturen, ga ik doen!!!!!!!!!! Stelletje slapbakken, we krijgen niets terug voor ons geld, ja!!!! vluchtelingen!!!!! Fijn he???? Ze dringen ook nog hun geloof aan ons op, helemaal geweldig toch???? Wat leven we in een fijn vrij land!!! ???? Straks moeten we die z.g. vluchtelingen in ons huis opvangen, ik stuur dan zo mijn katten op hun af, :-}}}

    Like

  10. Pingback: Zielig zooitje “politici” en “vluchtelingen” | Rechtsaf doorzee

  11. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  12. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

    Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

    Like

Plaats een reactie