Gymnasiasten moeten voor straf opstel schrijven als ze niet meedoen aan “vluchtelingen”actie

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Sonja Würf (op de foto links), “goedmenschelijke” lerares op het Robert Koch gymnasium in het Neder-Beierse Deggendorf en actief in het bestuur van het “Netwerk voor culturele verscheidenheid”, heeft een kleine kerstactie voor “vluchtelingen” in het leven geroepen. Of al haar leerlingen even een cadeautje mee kunnen nemen, die daarna aan “vluchtelingen”kinderen in het district Deggendorf zullen worden overhandigd.

Het perfide hieraan: wie weigert, moet deelnemen aan een heropvoedingsmaatregel! De “Deggendorfer Zeitung” bericht:

[…] Lerares Sonja Würf heeft eveneens een goed manier bedacht om critici tot nadenken aan te zetten: “Als een leerling bijvoorbeeld tegen me zegt dat hij niet wil meedoen aan een actie voor vluchtelingen, dan laat ik me dat graag op meerdere bladzijden uitleggen in een argumentatie in het kader van het gebruikelijke huiswerk.” Dan zou er namelijk al snel geen sprake meer zijn van argumenten. (Hier het hele verhaal uit de DDR 2.0 Deggendorf).

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Gymnasiasten moeten voor straf opstel schrijven als ze niet meedoen aan “vluchtelingen”actie

 1. Cathja zegt:

  Ik zou kiezen voor het schrijven van een opstel, en ik zou van de gelegenheid gebruik maken om in dat opstel uit te leggen waaróm ik voor het schrijven heb gekozen.
  De ‘juf’ zou ook in mijn verhaal voorkomen, en niet op een al te positieve wijze!

  Wat een idiote ‘kerstactie’. Schandalig! Het doet me denken aan dwangarbeid.

  Like

 2. Had ze destijds met mij moeten proberen! Op de lagere school moest ik ooit samen met anderen, voor straf een opstel schrijven met als thema: “Waarom zijn er regels op school?” Ik weet nog, dat ik letterlijk schreef, dat ik van sommige regels niet begreep, waar ze goed voor waren en
  haalde ook alternatieven aan. -Nog kinderlijk gebracht, natuurlijk; ik was elf, maar tóch…. Het schoolhoofd -van wie het moest- knikte nadenkend en liet het erbij. (later schijnt hij tegen mijn moeder gezegd te hebben: “Redeneren kàn ze.”) Opstellen schrijven was voor mij so wie so geen straf. Ik gún het dat halfmalle pestwijf, dat ze een paar mondige critici tegenover zich vindt, die zich niet laten intimideren -met de huidige tijdgeest best wel mogelijk- die in geen tijd een aantal argumenten bijeen weten te brengen, waar zij van staat te tóllen! Zó moeilijk is dat immers niet; de feiten spreken voor zich!
  Stom hoor, van dat onnozele goedmensch: Een opstel schrijven is juist een methode om je gelijk te bepleiten, tenminste, als je dat machtig bent! Je wordt op deze manier juist gehoord! En als je het mij vraagt, zijn er tegenwoordig genoeg scholieren, die dat ook kúnnen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • anna zegt:

   aards conservatief Beieren …. hier geldt nog altijd : jawohl Herr Lehrer, in dit geval een lerares, heb jaren in Regensburg gewoond en erger me nog steeds aan de Strauss mentaliteit … een stukje verder naar de Tsjechische kant worden nog steeds communistische kranten gelezen, aan de mentaliteit is nog niet veranderd ….. Obrigkeitshörig ……

   Like

 3. Muurbloempje zegt:

  Oké, ik zou meedoen. Ik weet wel leuke cadeautjes: een doosje scheermesjes voor de kids, 😜🤑, heerlijke braadworst, een tegoedbon voor een etentje waar ze als onderdeel van hun integratie wiener schnitzel voorgeschoteld krijgen. Zat leuks te bedenken, toch…….??!!
  En voor de bedenkster van deze geste een gangbang met vrijgezelle muzelmannen.

  Like

 4. Waar Maar Raar (WMR) zegt:

  Ook hier in ons VerNederland wordt in het onderwijs gepoogd onze jeugd maximaal te indoctrineren, met name door op hun gevoel te werken. “Stel je eens voor dat jij…”, de zieligheidscomponent…. Gelukkig wordt er door de jeugd ook kritisch nagedacht, tenminste hier wel. Met verontwaardiging doen de kinderen bij gelegenheid verslag van een en ander. Het verheerlijken van Multikul was in mijn jeugd al zo, maar het is alleen maar erger geworden….

  Like

  • gielah zegt:

   Zeker wordt er door de jeugd kritisch nagedacht…. en die komt onbeschroomd uit voor de eigen meningen.
   Op mijn school werd er eens voor iets ergs in Afrika gecollecteerd…. zal wel honger geweest zijn.
   Ik hoor nóg die 13-jarige jongen in 2 MAVO: ” Kan me niet schelen… moeten ze maar niet zo stom zijn om in Áfrika geboren te worden…”.

   De meisjes in die klas waren hevig verontwaardigd, want die waren altijd wél bereid en in staat tot hevig medelijden.

   Like

 5. Leannie zegt:

  Tjah als de leider van een land geen goed voorbeeld geeft volgen de dwazen.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Het zal steeds gekker en absurder worden. Waar een normaal denkende autochtoon maar niet kan begrijpen, hoe krankzinnig de goedmensen kunnen beredeneren en helemaal doorslaan in hun kromme gedachtegang, die ze vervolgens de autochtonen bevolking verplicht met eventuele dwangsommen opleggen.

  Like

 7. vigilante zegt:

  Ik schat in dat degenen die een te kritisch opstel schrijven er later op afgerekend worden.
  Als in een publieke vernedering/terechtstelling voor de klas ofzo’
  Linkse nazi’s

  Like

  • Edjan zegt:

   @Vigilante. Absoluut! De inhoud van het opstel ligt vast.

   Iets in de geest van: “door mijn schuld, door mijn schuld, door mijn zeer grote schuld, heb ik gezondigd en ben onaardig geweest tegen mijn hulpbehoevende medemens die onder vreselijke trauma’s op de vlucht was uit een afschuwelijk oorlogsgebied. In plaats van mijn christelijke plicht te doen en hen te hulp te schieten, te voeden, te kleden en onderdak te verschaffen, heb ik hen verzaakt en veracht in mijn denken en doen. Door U, oh grote juf weer op het juiste pad geleid kan ik U zweren: ik zal het nooit meer doen en heb als boetedoening een medemensen-echtpaar met hun pasgeboren kindje in mijn huis opgenomen, hen gekleed, getroost en halal voor ze gekookt”.

   En dat dan over twee kantjes. Zo niet: ONVOLDOENDE! Bij herhaling: zittenblijven, geen diploma.

   De linkse dystopie is een feit.

   Like

 8. oud-marinier zegt:

  Het feit dat die “juf” MIJ bijv. zou dwingen of mijn ouders om GELD uit te geven voor “vluchtelingen” en een cadeautje te kopen …….is hetzelfde als AFPERSEN en daarnaast bovenop de vrijwillige schoolbijdrage ……Denk dat deze meJUFvrouw toch een behoorlijke bittere pil zal moeten slikken door zowel mij , als ook m’n ouders. Dat is iets wat men NOOIT of te NIMMER kan/mag eisen . Zelfs voor “straf ” een essay laten schrijven. Zou geen haar op m’n hoofd zijn die er ook maar aan denkt. Wat ZIJ als lerares , vindt t.o.v. “vluchtelingen” is haar persoonlijke mening. En die kan en mag ze als lerares NIET aan anderen opdringen. Dus , ook de “straf-maatregel” gaat niet op. Zou anders wel eens een hartig woordje gaan wisselen met de decaan/directeur. En EXCUSES eisen van dat geschifte wijf. Indien mogelijk , onmiddelijk op non-actief laten zetten van haar als lerares . Liefst ontslag.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Alleen al het feit dat je wordt geacht deel te nemen aan iets waar je totaal niet achter staat, is onverteerbaar! Kom nou toch, je mag steeds minder voor je eigen mening / welzijn opkomen!
  Maar goed, als ik gedwongen zou zijn om op te schrijven waaróm ik niet wil meedoen aan het knuffelen van ‘vluchtelingen’, zou ik gespierde taal gebruiken en de nadruk leggen op het gegeven dat men ons belastinggeld maar op één manier kan besteden: aan de eigen (bejaarde) burger óf aan de op ons parasiterende wildvreemde ‘vluchteling’. We kúnnen heel Afrika en de rest van de wereld hier niet tot aan hun dood aan het vreten houden, %&$#!#$%&%$!!!

  Het zou ook heel goed kunnen zijn dat ik het zou vertikken om een opstel te schrijven, als straf voor het hebben van een eigen mening!
  Het feit dat ik weiger om die uitvreters te verwennen, zou door mevrouw de lerares begrepen moeten worden. Helaas kunnen ‘Gutmenschen’ niet nadenken en zien ze de onredelijkheid van het pamperen van ‘vluchtelingen’ dat ten koste gaat van de eigen bevolking, niet in. Ze zijn immers zélf ook gehersenspoeld door de ‘socialist’, die al zakkenvullend heel goed voor zichzelf zorgt. Slap lullend liegen over milieu en klimaat; daarin is hij ook al zo goed!

  De wereld is onleefbaar gemaakt door toedoen van de krankzinnige ‘socialist’, die zélf stapelgek is op geld en macht!
  Ik heb nog nooit een ‘socialist’ gezien die vrijwillig afstand doet van een groot gedeelte van z’n inkomen om lekker ‘Gutmenschlich’ bezig te zijn! Nee, hiervoor misbruikt hij ons belastinggeld!
  Zo kan hij goede sier maken bij zijn oliedomme volgelingen terwijl dit hem geen cent kost!

  De huidige maatschappij is terminaal ziek en werkelijk om van te kotsen!

  Like

 10. Lemmens zegt:

  LINKS FACSISME

  Like

 11. Martha N zegt:

  Cadeautjes voor vluchtelingen?
  Die krijgen al genoeg cadeau’s en als ze het niet krijgen dan halen ze het zelf wel:
  Kansloze asielzoekers slaan aan het inbreken

  De Duitse politie heeft een inbrekers bende van drie ‘kansloze asielzoekers’ aangehouden die vrijwel dagelijks inbraken hebben gepleegd in Noord-Rijnland-Westfalen. Duitse media meldden dit weekeinde dat de drie verdachte asielzoekers afkomstig zijn uit veilige landen in het zuidoosten van Europa.
  Hun activiteiten strekken volgens de leider van het politieonderzoek ook niet tot aanbeveling. De drie, in de leeftijd van 31 tot 43 jaar, vormden “een uiterst actieve groep mobiele daders” die bijna elke dag, zeven dagen per week inbraken pleegde in zeker twaalf verschillende plaatsen. Ze gingen zeer kundig te werk en hebben voor zover bekend geen inbraken gepleegd in hun eigen woonplaats, Wuppertal.
  Nu ik zou ze niet kansloos willen noemen. Inbreken zit in de aard, echt een verrijking voor de samenleving deze mensen. Ach er zullen er wel meer volgen. En allemaal mogen ze blijven, het is hun cultuur.

  kansloos.http://www.telegraaf.nl/buitenland/24869933/__Inbrekende_asielzoekers_gepakt__.html

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Martha N om 13:51

   En wij krijgen regelmatig te horen: “wen er maar aan”!

   Vandaag las ik in De Telegraaf dat Europa verandert. Goh, dat ze daar nu ook achter gekomen zijn!
   Ons mooie vrije leven is met het openstellen van de binnengrenzen dramatisch verslechterd. We moeten ons beveiligen ‘dankzij’ lieden die hier geen rechten hebben, maar om het beter te krijgen dan maar aan het roven en stelen gaan!
   Wanneer horen we nu eens ongezouten kritiek van onze overheid op het open-grenzen-beleid? NIET. Ja, Geert Wilders waarschuwt, maar die wordt genegeerd.
   Maar als er iets gebeurt zijn ze allemaal ‘geschokt’. Ja, voor de schijn leven ze mee met burgers die slachtoffer zijn geworden van (moslim-)terroristen, maar al snel gaan ze weer over tot de orde van de dag, niet van plan om ook maar iets te doen om de bevolking beter te beschermen.

   Bah, wat een rot-wereld is het geworden!

   Like

  • Treintrien zegt:

   Dat is BBBB las ik ergens… Bed, Bad, Brood, Beetje inbreken. Dat krijg je er nou van, van open uitnodigingen. Miezervrouwtje merkel bedankt!

   Like

 12. Pingback: Gymnasiasten moeten voor straf opstel schrijven als ze niet meedoen aan “vluchtelingen”actie | Rechtsaf doorzee

 13. Ron soeverein mens zegt:

  Als ouders zijnde deze lerares aanklagen wegens chantage en machtsmisbruik tegenover mijn kind. Eisen van het schoolbestuur dat zij per direct op non actief wordt gezet en mijn kind op een andere school inschrijven, dit met samenwerking van andere ouders.

  Like

 14. Ik heb er nou echt helemaal genoeg van en eis een ouwerwetse dictator, zo’n vette gemene, die het leuk vindt om op zondag met zijn vriendjes op Gutmenschenjacht te gaan en iedereen en z’n moeder die een poot naar zijn Volk uitsteekt gegen die Wand te zetten. Van mij mag ie zo’n generaalsuniform dragen en de totale aardgasbaten iedere week in z’n zak steken. Hadden we Idi Amin, Papa Doc of Kadhaffi nog maar en dan hier. Alles beter dan die lamzakken en klutsmutsen die hier de Lachende Praalhans uithangen en het Volk leegzuigen, martelen en als randdebielen behandelen. O Heere Geef Ze Zweere!

  Like

 15. Arthur zegt:

  Ik zou voorstellen dat dat oliedomme ‘Mensch’ een diklijvig opstel schrijft, met argumenten waarom ZIJ geen kadootjes aan Westerse Europeanen geeft, aangezien haar ‘Deutsches Reich’ ons goud, ons geld, onze kunst, onze fietsen, onze radio’s, onze complete fabrieken en onze arbeiders heeft gestolen. En waarom ze dan wel kadootjes gaat geven aan Syrische moslims die hier niets te zoeken hebben en bovendien nooit enige bijdrage hebben geleverd aan de Europese economie.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Hoe langer ik over deze waanzin nadenk, hoe kwader ik me maak.
  Weten jullie wat ik -als schoolgaande dwangarbeider- tegen dat linkse loeder zou zeggen?

  “Ik wou dat ik dood was, want ik verafschuw de mede door jou verziekte wereld waarvan JIJ vindt dat ik daarin MOET leven. Jij wilt mij iets TEGEN MIJN WIL laten doen (‘vluchtelingen’ verwennen) maar je kunt mij NIET DWINGEN om iets te WILLEN!
  Ik kan en WIL NIET leven -laat staan oud en hulpbehoevend worden- onder het schrikbewind van rooie honden zoals jij, die mij willen DWINGEN om mijn eigen moordenaars en ondergang te financieren! Dan maak ik er liever zélf een eind aan!”

  Like

 17. William zegt:

  Mijn kinderen kunnen dat in 4 woorden perfect uitleggen ( mag niet van papa ) dan mag de docent aan mij komen vragen waarom mijn kinderen daar niet aan deelnemen

  Like

 18. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s