SP-fractievoorzitter vergelijkt Wilders met Hitler

Screenshot_10

HOOGEVEEN – SP-fractievoorzitter Bianca Behr van Hoogeveen heeft voor ophef gezorgd op Twitter door Geert Wilders en Donald Trump met Adolf Hitler te vergelijken.

Het raadslid plaatste foto’s van de PVV-leider en de Amerikaanse presidentskandidaat naast een foto van Hitler. Als begeleidende tekst stond er ’zoek de verschillen’ bij.

Daarop kwamen er woedende reacties binnen op de tweet. Veel mensen vinden dat Behr zich diep moet schamen. „Deze SP-mevrouw is zeer, zeer ernstig in de war. Mogelijk grondig geschiedenis bijspijkeren”, zegt iemand. Een ander vindt dat ze op moet stappen. „Dit kunt u niet maken.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Geert Wilders, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, propaganda, Rotzakken, Socialisten, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

62 reacties op SP-fractievoorzitter vergelijkt Wilders met Hitler

 1. jowitteroos zegt:

  “Het bericht is weg, ze heeft in emotie gehandeld en is net als iedereen in onze partij bezorgd over hoe Wilders over bepaalde bevolkingsgroepen spreekt. Met het verwijderen van de tweet, is wat ons betreft de kous af.”
  Bekkering is geschrokken van de harde reacties die Behr binnenkrijgt via internet. ,,Daar lusten de honden geen brood van.”

  Ondertussen mag ze als fractievoorzitter vermoedelijk blijven denken wat ze doet binnen de SP, als ze het namens de SP maar niet naar buiten brengt……..zoiets?? Iimmers hoe Wilders over bepaalde bevolkingsgroepen spreekt is de SP bezorgt, maar niet hoe die bepaalde bevolkingsgroepen over ons spreken…………. Man man man

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   @jowitteroos “Iimmers hoe Wilders over bepaalde bevolkingsgroepen spreekt is de SP bezorgt, maar niet hoe die bepaalde bevolkingsgroepen over ons spreken…………. Man man man” En dan hebben we ’t nog niet eens over hoe men bij de sp denkt en spreekt over iedereen die niet hun vorm van policor aanhangt. Ja ja je moet maar durven als partij die totalitariteit zo hoog in ’t vaandel heeft.

   Like

 2. Japio zegt:

  SP-fractievoorzitter Bianca Behr heeft een islamitische golden shower nodig. Het liefst door een stuk of 100, kan ze gelijk ff luisteren naar andermans gezeik.

  Like

 3. Koos zegt:

  Nu de linksmensen in het nauw zitten slaan ze wild om zich heen. Maar het is een achterhoedegevecht.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Nou, de SP kan trots zijn op zo’n ‘pareltje’! 😦

  Dat domme wicht heeft één ding vergeten: hoe meer rottigheid er over Geert Wilders wordt uitgestort, des te meer het hem oplevert. Steeds meer mensen zien in dat Geert al die jaren geen leugens heeft verteld, en het is opvallend hoeveel mensen het de laatste tijd voor Geert opnemen. Zie de reacties in De Telegraaf bijvoorbeeld.
  Het zorgt er in elk geval niet voor dat de SP er garen bij spint.
  Stomme tweet van dat mens.

  Like

 5. iemand zegt:

  Weet je wat ze eens moeten vergelijken?
  De islam en het fascisme.

  Like

  • Jean zegt:

   Dat moet zelfs niet vergeleken worden want het is hetzelfde het is zelfs nog erger dan fascisme, het is kanker, dodelijke kanker en kanker moet bestreden worden ‘met alle middelen’.

   Like

 6. SP-fractievoorzitter Bianca Behr van Hoogeveen, natuurlijk kan men dat verwachten van zo’n muts, hoe hoger het hart, hoe lager de ziel. Ach wat is de doorsnee kwaliteit van de mens toch zó laag en zeker die van de bestuurlijke elite welke toch zo ‘democratisch’ verkozen is. Zo’n frats die door Behr gemaakt is schijnt in deze kringen als vanzelfsprekend te zijn, ach de hele reguliere politiek correcte bende is door en door verrot tot op het bot te noemen, alleen zijn de meesten van hun zo intelligent dat ze hun beperkingen van zulk soort van uitlatingen goed weten. Hoop dat Behr op non-actief gesteld wordt en dat dhr. Wilders aangifte doet wegens smaad, karaktermoord of in juridische termen van gelijke strekking…

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Echt een actie van een SP’er. Immers: mw. Marijnissen van de FNV/SP sloot Fleur Agema (PVV) buiten van de grote zorgactie.

  Like

 8. tjonge zegt:

  maar natuurlijk publiceert televaag maar wat graag de “gewraakte” foto.
  en doet fijn schijnheilig alsof ze het eens zijn dat wat die behr doet niet kan.
  .
  ondertussen is er weer bij een hele hoop lezers onbewust maar vooral stiekem een verbinding tussen hitler en hr wilder en hr trump in het brein geplant !
  .
  .
  ik heb de televaag niet maar zou me niet verbazen als dit artikel ook nog eens op de voorpagina stond ?

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Sins wanneer hetzen Geert Wilders en Donald Trump tegen joden ?
  Dat is toch het recourt van de moslims !
  Zo kun je ook je eigen partij naar de kloten helpen !
  Overmorgen Bianca Behr !
  SP is er voor haar niet meer !
  Wanneer ze haar nu niet meteen eruit sodemieteren,
  is de SP zo dood als een mus !
  Wedden dat !

  Like

 10. Motorman zegt:

  “Reductio at Hitlerum” wijst op intellectueel onvermogen van de gebruiker.

  Like

 11. Lemmens zegt:

  VERGELIJK HAAR DAN MAAR MET DE MASSAMOORDENAAR STALIN

  Like

 12. Altijd hetzelfde liedje bij dat soort lui: Wilders zet hele groeperingen weg.
  Waar die groeperingen voor staan, wat ze uitdragen of wat ze al dan niet stilzwijgend ondersteunen, dat zal Links aan d’r kónt roesten: je mag in dit land geen groeperingen wegzetten, want dan associëren ze je met Hitler en dat is dat.
  Op die manier kun je dus net zo goed het begrip ‘moslims’ vervangen door ‘kannibalen,’ zoals Pavel Kolàr nog deed in de satire, die nog niet lang geleden op deze site te zien geweest is:
  Je mag geen enkele groepering wegzetten of uitsluiten, dus ook geen kannibalen, pardon, móslims. (Proest!)
  Maar alle gekheid op een stokje: daaraan zie je weer, dat de SP doodgewoon is, wat de rest eveneens is. namelijk…..línks. Dus totaal redeloos in deze.
  https://ejbron.wordpress.com/2015/09/14/gematigd-kannibalisme-is-absoluut-ongevaarlijk-het-is-niet-nodig-om-er-bang-voor-te-zijn-jullie-bekrompen-boeren/#comments

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 11 januari 2016 om 15:31

   Heeee, het is je gelukt om te kopiëren en te plakken! 😉
   Zie je nu wel dat je het kunt.

   Ik denk dat ‘socialistische’ Bianca met haar slinkse opmerking op stoere wijze de blits heeft willen maken; lekker inspelen op het fijne gevoel in het hoofd van de ‘Gutmensch’.
   En het is dan voor Bianca natuurlijk óók weer prettig om te worden geprezen vanwege haar uitspraak. Ze had alleen maar positieve reacties verwacht, de geit!

   Like

   • Joh, je loopt achter: ik dacht, dat je dat inmiddels allang wist!
    Ik heb inmiddels immers ook al muziekfimpjes van you tube hier gedownload, bijvoorbeeld in verband met die Engelse kerstmelodie! En dat is maar één voorbeeld!
    Allemaal dankzij BertG., die als eerste de nadruk heeft gelegd op het onderscheid tussen de LINKER en de RECHTER muisknop. Dat was voor iedereen die het verder geprobeerd heeft, zó vanzelfsprekend, dat ze verzuimden, er expliciet op te wijzen.
    Maar eerlijk hoor: Ik dacht serieus, dat je dat allang gezien had!
    Jawèl, dat móet je wel meegekregen hebben: Wat dacht je van dat éne ding van de Spartakusbund, dat JIJ toen bij nader inzien niet voor een strijdlied durfde gebruiken, omdat het “ook ooit weleens door de nazi’s gebruikt was?” Hoe dacht je dan, dat ik dàt aangesleept had?
    Nee, echt, Tistochwat, je verrassing komt me wat onwezenlijk-laat voor! (LOL!)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 11 januari 2016 om 15:31

    O ja, da’s waar ook. je was destijds -geloof ik- zelf verbaasd dat het je gelukt was.
    Het leek nu echter op een nieuwe gave van je omdat ik er geen plaatje bij zag staan; alleen maar een link.

    Maar heb je dan nooit gezien dat ik je ook al eens gewezen heb op de linker muisknop?
    Ik geloof dat het alweer maanden geleden is dat ik heb geprobeerd om je in te wijden in de geheimen van het kopiëren en plakken! 🙂

    Like

   • Nou, alleen maar een link…..dat is evenmin nog iets nieuws: Denk aan mijn link-ondertekening van de patriotten:
    http://depatriotten.weebly.com/
    En verder….Ja, er zijn er meer geweest die het probeerden uit te leggen, maar wat er bij BertG. zo anders aan was…..Ik geloof tóch, dat hij juist de nadruk legde op het gebruik van de RECHTER muisknop.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 11 januari 2016 om 15:31

   O ja, nu je ’t zegt, tuurlijk, je link-ondertekening.
   Ik denk dat ik een black out had omdat die andere link over dat gematigd kannibalisme langer was. 😀

   Enne, ook ik had je gewezen op het gebruik van de rechter muisknop, maar je hebt mijn reactie kennelijk niet gelezen. Ik heb jou er tenminste niet op zien terug-reageren.
   Maar gelukkig ben je nu helemaal op de hoogte van de mogelijkheden! 😉

   Like

 13. Ad de Koning zegt:

  Ik heb haar meteen via de SP in Hoogeveen een mail gestuurd want ze was heel makkelijk te bereiken en dat geeft voldoening en als je haar foto ziet ben je eigenlijk niet eens meer zo verbaasd en dat heb ik haar ook gezegd. Werkelijk een walgelijk ondemocratisch mens die haar eigen moeder zou verkopen als ze dacht daarmee de PVV en Geert Wilders in een kwaad daglicht te kunnen plaatsen.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  [quote] Ik zeg niet dat Wilders een massamoordenaar wordt, zoals Hitler. Maar hij zet wel een complete bevolkingsgroep weg [/quote]

  Het wordt tijd dat ze Bianca ‘wegzetten’.
  In een passende inrichting voor geestelijk gestoorden.

  Vinden jullie trouwens ook niet dat Pechtold veel meer gelijkenis vertoont met Hitler?
  http://i2.wp.com/madbello.nl/wp-content/uploads/2009/11/hoeplaoeuuuuH.gif?resize=450%2C346

  Like

  • kouwe kak zegt:

   deze landverrader moet ik niet tegenkomen ,ons verraden aan brussel! zijn voorganger die pratende volle vulleszak…Lourens Jan Brinkhorst (ook d66)verziekte ook al onze verworvenheden en loofde de marktwerking ,ziekenzorg/gas en licht (nuts) enz en zijn dochter petra o nee te gewoon getrouwd met zo,n oranjetrol kan erg goed boekjes schrijven en voorlezen,die moest opeens haar naam veranderen in laurentien ,(sjiek voor opvreters!!)Nee,, Pim en Theo vermoord en dit serpent loopt nog rond?snap de wereld niet!! Alexpechvogelniet voor mijn auto gaan staan,ik vergis me soms in pedalen !!
   K/K

   Like

  • Ergens wel, maar toçh is-ie daar een nèt iets te onbeduidend burgermannetje voor, sorry…..
   HIJ is, wat die SP-trut van Wilders beweert: Een massamoordenaar zal hij niet worden, maar…..

   Like

  • Berthe zegt:

   INDERDAAD, qua giftigheid en kwaadaardigheid zijnn Alexander en Adolf identiek. Maar toch is de vergelijking nog iets teveel eer voor Pechtold……Hitler was nl. zeer belezen en had iets meer kennis dan deze ‘plaatjes-kijker’-academicus…

   Like

  • Astrid zegt:

   “Vinden jullie trouwens ook niet dat Pechtold veel meer gelijkenis vertoont met Hitler?”

   Zeker. En met IS – dat typische omhooggestoken wijsvingertje ivm het een of andere ‘hogere, heilige doel’, allemaal prutsers die denken dat ze de wereld/het leven naar hun hand kunnen zetten, maar het leven gaat zoals het gaat. Gevaarlijke dwazen zijn het.

   Like

 15. kouwe kak zegt:

  die sp doos zit van ons geld uit haar nek te lullen,zal ook wel pro Palestina zijn net als die G.l parasieten,Die klootviool van normaal ene jolink schilderde ook als hitler,zo goed deze gozer!!
  nogmaals ,,de nsb was pro duitsland Geert is er voor ons nederland! blinde vinken zijn het!!
  Moet zulke typjes maar niet tegenkomen zij roepen zinvol geweld op!
  NB zag op het journaal bussen met asielkids aankomen bij een school.spec voor hun!De bussen werden onder gejuich en gezwaai verwelkomt,leek wel schoolreisje!!jouw kind moet lopen of ergo de busjes voor spec.vervoer wordt wegbezuinigd!! ik vloek nu!!
  ziek word ik er van K/K

  Like

 16. joopklepzeiker zegt:

  Dit is nu een schoolvoorbeeld van het ECHTE probleem .

  Like

 17. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Bianca Behr, van de SP in Hoogeveen
  dacht met wat open monden-fotootjes te scoren
  mevrouw lijkt nog wat klam achter de oren
  maar dat dekt toch de lading niet alleen !
  .
  Mevrouw heeft geen benul dat het om inhoud gaat
  dus om de daden die elk mens altijd weer tekent
  mevrouw heeft zich onnozel rijk gerekend
  en bijna zielig als ’n schaap geblaat !
  .
  dus als Partij was ik met haar niet blij
  en zou ‘k me flink achter de oren krabben,
  wat moet je als SP met kinder-slabben
  de realiteit gaat tóch al zo snel voorbij !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 18. Ik heb de reacties gelezen op de site van de telegraaf.Daaronder zijn veel mensen die het een recht vinden dat je zoiets mag zeggen.Ze noemen dat dan vrijheid van meningsuiting.Die zelfde personen liepen voorop om aangifte te doen tegen Wilders om zijn uitspraak over onze boze vrienden uit Afrika.En dan hebben ze niet door dat ze zich zelf tegenspreken.Dan mag je niet zeggen wat je wilt maar wordt aanzetten tot….JaJa vrijheid van meningsuiting.Ik zie het een afspiegeling van onze regenten.Je mag dat zeggen wat hun goed uitkomt.

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Hier wil ik even op reageren want meteen nadat het was geplaatst en ik het las op Bron en in De Telegraaf ben ik ook de reacties gaan bekijken en daar wars toch echt het overgrote deel van de reacties ten nadele van de SP, zoveel zelfs dat ik dacht nou dan stuur ik de mijne maar niet meer en inderdaad er waren er enkele die het met haar eens waren maar dat aantal was te verwaarlozen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Links hanteert de waanzin als rede! De uitspraak; “als je het er niet mee eens bent, bemoei je er dan niet mee…!” spreekt boekdelen.
   Dit betekent: “Als je een andere mening bent toegedaan is het strikt verboden die te ventileren. Wij zijn de baas!…”
   D.w.z. zij waren 65 jaar de baas. Nu liggen ze in de goot…
   Alleen hun overheidsnetwerk is nog steeds intact… Dit is nog niet vernietigt omdat er nog geen nieuwe verkiezingen zijn geweest…

   Like

 19. Edjan zegt:

  Ik hoop van ganser harte dat dit de SP heel veel stemmen gaat kosten.

  Ik denk dat nogal wat mensen op de SP stemmen omdat zij van oudsher een socialistische achtergrond hebben en uit de arbeidershoek komen. Zij denken dat de SP hun belangen vertegenwoordigt. Velen van hen zijn helemaal ziet zo gecharmeerd van het immigratiestandpunt van de SP. Dus: ik zie ze een aantal zetels kwijt raken aan de PVV.

  Misschien kiest Wilders er ook voor om het voor de rechter te brengen. Hij zal wel doen wat hem het meeste oplevert.

  Like

 20. janchik zegt:

  Goed dat deze Maoïste dit zegt, want anders blijven veel mensen nog steeds in het ultra extreem linkse gedachtegoed van de Socialistische Partij geloven. Zij vinden moslims dus “sielugh”.
  Was deze extreem linkse trut maar eens zo gevoelig dat ze er voor uitkwam, dat de door haar geadoreerde Mao TseDung en diens communistische/socialistische gedachtegoed de moord op minimaal 100 miljoen mensen op hun geweten heeft. Daar zwijgen die SP’ers liever over.
  Hetzelfde met Groen Links geleid door een halve Marokkaan en moslim (nl. als je vader moslim is, zijn de kinderen dit automatisch) Deze communistisch/Stalinistische partij heeft ook nog nooit één excuus woord over de genocide in de Sovjet unie gesproken met tientallen miljoenen doden.
  En dan toch de gore moed durven hebben om een vredelievend mens als Wilders met de nationaal socialist Hitler te vergelijken, dan is er toch iets goed mis in je bovenkamer.
  Ook debilisering?? Ik weet het wel zeker, want zo achterlijk is niemand geboren.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Een oud spreekwoord luid: Je wordt eerder door een strontkar overreden dan door een koets.

  Like

 22. rs zegt:

  Deze “mevrouw “moet maar heel gauw ontslagen worden uit haar functie.

  Emiel DOE ER WAT AAN!!!!!!!

  En Geert Wilders: Deze mevrouw aangeven wegens laster en smaad!!!!!!!!!!!

  Like

 23. infidel zegt:

  Wat een DOM WIJF! Meer woestijnzand in haar *** dan hersens in der koppie…..Beperk je ambities tot de huishoudbeurs, dat is voor iedereen stukken beter Miep!

  Like

 24. D.DAY zegt:

  Behr laat de PVV-kiezers weten dat die in haar ogen eigenlijk nazi’s zijn. Ik zit te wachten tot voorzitter Meijer en/of fractievoorzitter Roemer publiekelijk afstand nemen van deze walgelijke vergelijking.

  Like

 25. Jan zegt:

  Geert Wilders – Jullie Kunnen Allemaal De Boom In

  En zie, Bianca Behr volgt het advies van Wilders

  Like

 26. Sjaak zegt:

  Vraag aan de tweede kamer !
  Geeft het geen stickers van de site E.J.Bron
  daarmee Nederland opgeklaart word ?
  Wanneer nee !
  Waarom niet !

  Like

 27. Jean zegt:

  Dat kutwijf dadelijk van die stoel trappen en opsluiten want dergelijke domme wezens zijn een gevaar voor ‘onze’ samenleving.

  Like

 28. kouwe kak zegt:

  zal deze wentelteef een aantal asieligen in haar huis opgenomen hebben??kotsmuts
  weg met deze verraadster!!
  Hoop dat ze geen rust krijgt!!

  Like

 29. Gert Jan Reitsma zegt:

  Hoe triest moet je worden om aandacht voor jezelf op te eisen???
  Wat een zielenpiet als je alleen zo de media-aanadacht kan trekken!!

  Like

 30. Ron soeverein mens zegt:

  Kunnen wij als pvv stemmers niet met allen aangifte doen tegen deze stomme muts wegens smaad en aanzetten van haat tegen Wilders. Als het andersom was lagen de voor gedrukte aangifte formulieren al klaar bij de politiebureaus. Kom op mensen aangifte doen.

  Like

 31. 4sjun zegt:

  Bianca Behr, fractievoorzitter van de SP Hoogeveen kan er weinig aan doen dat ze niet meer kan uitventen dan ze aan intellectuele bagage ter beschikking heeft. Maar het blijft haar natuurlijk vrij staan om haar erudiet onderbouwde mening uit te dragen en daarmee eerst en vooral de spot te scoren van iets meer belezen publiek.
  .
  Sneu ook voor de SP dat dit publiek uitgedragen historische en maatschappelijke onbenul weer afstraalt op de partij juist nu de partij had kunnen scoren waar de PvdA het in Rutte II in het bijzonder laat liggen. Als arbeider en kind vasn menig doorgeschoven rekening lijk je het echter tegenwoordig het beste te kunnen hebben van de PVV, van Klein Christelijk of van nieuwe alternatieven die zich aandienen. De niet al te nozele tweet van Bianca Behr vooralsnog fractievoorzitter van de SP te Hoogeveen, onderstreept dat nog maar weer eens.
  .
  Mij lijkt het sterk dat gewone arbeiders met hun alledaagse zorgen waarvan een deel verwoord worden door dhr. Wilders in plaats van dat ook hij daarvan wegkijkt, ook nog eens op dit soort oprispingen zouden willen worden aangesproken. Uiteindelijk gaan we het vanzelf zien bij openipeilingen en bij de gelegenheid om met de voeten te kunnen verhelderen wie ons ingezetenen het beste politiek vertegenwoordigt.

  Like

 32. Driek zegt:

  Die domme muts Bianca Behr van Hoogeveen moet eens wat meer lezen. Vooral over de Tweede Wereldoorlog. Geert Wilders is een vriend van Israël. Dus hij kan onmogelijk Nationaal Socialistische sympathieën hebben. Ach, zo’n mens is niet de moeite waard om je druk over te maken. We kunnen wel aan de gang blijven. Jan Marijnissen is ook zo’n figuur.

  Like

 33. Ricardo zegt:

  Kan deze muts niet lekker in het Kalifaat ,gaan wonen voor altijd lekker tussen de Isis Nazi’s de puurste vorm van de Islam meemaken! Schandalig blijkbaar niet door hebben dat ze zelf , tussen die vrouwen in Keulen ook waarschijnlijk aangerand zou worden ,door nazilam criminelen!

  Waarom doet ze geen foto van Hitler met Facisten als Juncker, en Adolfs nichtje Merkel!

  Like

 34. JAN zegt:

  The stupidity of the lady should be a great lesson for all the people in the Netherlands ( including some of our friends who participate in this intelligent forum) who have the habit of making all kinds of stupid comparisons ( Bible/Qur’an, Conservative Christians/ ISIS …..) for fear of offending the followers of the Cult of Death.

  Like

 35. leefbarbaar zegt:

  SP blijft de boodschapper aanvallen, omdat ze zelf ook de motie Halsema aan het uitvoeren zijn.
  Rare jongens, straks bestaat de SP uit zowel haatbaarden als werkschuw kraaktuigh van AFA.
  Gevalletje haatzaaien.

  Like

 36. Ricardo zegt:

  Excuses zijn volgens de afdelingsvoorzitter niet nodig. ,,Het bericht is weg, ze heeft in emotie
  Het bericht is weg, ze heeft in emotie gehandeld en is net als iedereen in onze partij bezorgd over hoe Wilders over bepaalde bevolkingsgroepen spreekt. Met het verwijderen van de tweet, is wat ons betreft de kous af.”
  Bekkering is geschrokken van de harde reacties die Behr binnenkrijgt via internet. ,,Daar lusten de honden geen brood van.”

  Links probeert zich weer ergens uit te lullen en het , zo te brengen dat uiteindelijk die domme Muts het slachtoffer is! Net als moslims altijd no matter what het slachtoffer zijn!

  Like

  • Astrid zegt:

   “Links probeert zich weer ergens uit te lullen en het zo te brengen, dat uiteindelijk die domme Muts het slachtoffer is! Net als moslims altijd ‘no matter what’ het slachtoffer zijn!”
   – – –
   Niet alleen linksen en moslims meten zich die eeuwige slachtofferrol aan. Ik heb zo een zus, die absoluut geen van beide is.
   Het is dan ook niet zozeer een kwestie van dezelfde ideologie of politieke richting die men gemeenschappelijk aanhangt, maar vooral het bewijs van eenzelfde type mens die niet in staat is, om de oorzaken van diens innerlijke onvrede bij zichzelf te zoeken, laat staan daar eindelijk eens wat aan te doen, door de innerlijke beleving te verruimen.
   Daarnaast zijn dit type mensen niet in staat om die innerlijke onvrede op normale wijze met de omgeving te communiceren. In plaats daarvan gaan ze die onvrede dan maar op anderen [vaak toevallige passanten] projecteren en daarmee schuiven ze de knagende verantwoordelijkheid voor hun eigen beleving van onvrede op vrij agressieve wijze af op de omgeving. Ze proberen in feite de wereld zoals die is, steeds om te draaien en naar hun lage, teergevoelige, lange-tenenniveau te trekken, maar feitelijk leven ze gewoon in een naargeestig, bekrompen wereldje. En wie zou daar niet opgefokt van worden.

   Maar goed, dit type mens heeft dus moeite met de vrije, kleurrijke, dynamische wereld waarin wij allen leven, die zich bovendien weinig aantrekt van de dwingelandige kleuters die al boos worden omdat de lucht blauw is en gras groen en dat een bos naar hout ruikt. Zij zijn innnerlijk verdeeld, proberen het leven in hokjes in te delen, maar het zal ze nooit ware innerlijke rust brengen. Wie zoals zij de hakken altijd in het zand zet en tegen de natuurlijke stroom van het leven in probeert te gaan, die doet zichzelf en de wereld gruwelijk tekort. Zij leven in een schijnwereld, deze teergevoelige slachtoffers van hun eigen beperkte denkraam.

   Like

 37. Astrid zegt:

  Dat achterlijke wijf is de kijk op de realiteit flink kwijt, die heeft een veel sterker signaal dan gemiddeld nodig om uit haar sprookje te kunnen ontwakern. Ze draait de zaken dus regelrecht om. Wilders dicteert helemaal niks, muts. Hij verwoordt wat een groot deel van het volk vindt van die achterlijke, jodenprikkende en alles in de vrije wereld verziekende, gevaarlijke, geestelijk zwaar gestoorde kutmoslims. Precies wat deze huppelkut verdient, want wie niet horen wil, moet maar voelen. Die arrogantie ook.

  Like

 38. Hendrik M. zegt:

  Denk dat de idioterie van dit SP_ wijf Wilders meer goed dan kwaad brengt.

  Like

 39. danny zegt:

  SP= communisme, maoïsme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s