Open brief van een verontruste Nederlandse Realist aan het Nederlands Parlement (voor zover het die naam verdient)

Screenshot_71

Khadija Arib (PvdA)

(Door: Theresa Geissler)

Dames en heren,

Sinds woensdagavond 13 januari 2016 heeft de Nederlandse Tweede Kamer een nieuwe voorzitter: Khadija Arib. Het had nogal wat voeten in de aarde voor het zover was: een avondvullende bezigheid met drie stemrondes. En niet zonder reden:

– Mevrouw werd naar voren geschoven door de PvdA, een partij die momenteel in de peilingen slechts een gering deel van de Nederlandse kiezers ‘vertegenwoordigt’;
– Ze is in het bezit van twee paspoorten, waardoor exclusieve loyaliteit aan de Nederlandse Staat in haar geval in twijfel getrokken kan worden;
– Zij kwam op tienerleeftijd naar Nederland, wat te merken is aan haar kennis van de Nederlandse taal, die, diplomatiek uitgedrukt, niet vlekkeloos genoemd kan worden;
– Ook in het verleden bestonden al twijfels aan haar geschiktheid voor deze functie, waardoor zij drie jaar geleden de strijd om het voorzitterschap nog verloor van Anouschka van Miltenburg;
– Zij heeft zich recentelijk nog bezondigd aan uitspraken, die aan haar onpartijdigheid – een ‘must’ voor deze functie – doen twijfelen.

Kortom, zij is níet de aangewezen persoon. En U allen wéét dat. De opvallend lange tijd die deze stemming in beslag nam, spreekt wat dat betreft boekdelen. Toch werd zij het. En werden alle bedenkingen, die een week geleden nog hier en daar openlijk werden uitgesproken, consequent ingeslikt. En waarom? Wel, de reden daarvoor ligt er zó duimendik bovenop dat de eerste de beste leek die kan vaststellen:

Zo’n dag of vier geleden besloot de heer Martin Bosma, afgevaardigde van de PVV, zich eveneens kandidaat te stellen. Nee, natúúrlijk had hij geen kans om het te worden, hoewel hij over uitstekende papieren beschikt en momenteel al ondervoorzitter van de Kamer ís, maar ja, dat PVV-lidmaatschap, hè…..Nee, geen kijk op dat HIJ het zou worden; dat was ons, Realisten, ook wel duidelijk.

Zijn vermetelheid om zich kandidaat te stellen deed U allen echter een lampje opgaan: U herinnerde zich opeens weer waarop U allen, de PVV uitgezonderd, zo kinderlijk trots bent, namelijk: Op het beeld van Nederland als land waar “alles kan en mag.” Waar iedereen zonder meer maar kan binnenlopen, waar aan geen énkele nieuwkomer ook maar een minimum aan eisen wordt gesteld, waar níemand hoeft te integreren als hij dat niet wil en ook: waar níemand wordt ‘weggezet.’ En het spreekt vanzelf dat in dat kader óók politici met twéé paspoorten thuishoren, die zonder probleem álle functies kunnen krijgen. We hebben er inmiddels al één op de burgemeesterspost van Rotterdam, als eerste in Europa, en oh, wat zijn we daar trots op!

En wie bij dit jongehonden gedoe zijn weldoordachte kanttekeningen zet, die zetten we gewoon apart, net als op het schoolplein. In dit geval dus de PVV. Dus op het moment dat dit alles U opeens weer helder voor ogen stond bij het aantreden van een PVV-kandidaat wist U opeens weer waar uw kinderlijke prioriteiten lagen, oftewel: wíe om prestigeredenen de voet moest worden dwars gezet: de PVV. En louter om díe reden ging U over tot het stemmen op een kandidaat tegen wie de meesten onder U zelf hun bedenkingen hadden en die het anders, op grond van nuchtere afwegingen, niet geworden zou zijn. Met andere woorden, louter ter instandhouding van een plaatje dat níet door een hinderlijke, realistische ‘dwarsligger’ mocht worden verstoord – zoals U zich nu opeens herinnerde. En dát wil doorgaan voor een parlement dat de belangen van het Nederlandse volk vertegenwoordigt?

Dames en heren, het spijt me dat ik het zo onomwonden zeggen moet, maar U gedraagt zich eerder als een onverantwoordelijke groep pubers, die blind is voor de verantwoordelijkheid die hij als volksvertegenwoordiging gezamenlijk te dragen heeft. Voor wie alleen de buitenkant telt – beter gezegd: hoe hij wil dat die buitenkant eruit ziet en die daarvoor bereid is zijn eigen bedenkingen in te slikken, omdat hij die niet eens meer naar voren dúrft te brengen. Een dergelijke onvolwassen houding verdient maar één stempel: incompetentie!

Het ware beter dat U als geheel uw ontslag aanbood, dit land verliet, en ergens in de Stille Oceaan een onbewoond eiland zou opzoeken teneinde uw eigen ‘Neverland’ te creëren zonder ooit nog volwassen te hoeven worden of de échte verantwoordelijkheid voor een natie te hoeven dragen. Want dat gaat, zoals nu definitief gebleken is, uw vermogen te boven. Trek, kortom, uw conclusies en ga buiten spelen….Nepparlement!

Een verontruste Nederlandse Realist.

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

78 reacties op Open brief van een verontruste Nederlandse Realist aan het Nederlands Parlement (voor zover het die naam verdient)

 1. Pingback: Open brief van een verontruste Nederlandse Realist aan het Nederlands Parlement (voor zover het die naam verdient) – Rechtsaf doorzee

 2. Thoth zegt:

  En vooral, de minachting die zij hebben voor de PVV terwijl ze nog maar 9 zetels hebben in de poll… gestoord zijn ze.

  Like

  • rob meyer zegt:

   In feite komt het erop neer dat de PVDA op miljoenen Nederlanders (lees: pvv-kiezers) gewoon hun urine laten neerkomen en ze zonder blikken of blozen op dictatoriale wijze bij het grofvuil plaatsen. Dat heet ‘volksvertegenwoordiging’??

   Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Maar toch is het echt niet kinderlijk en puberaal , maar een heel doelbewuste verkrachting van wat we een democratisch proces noemen .

  Like

 4. Linsky zegt:


  De nieuwe koning van Nederland….. Mohammed VI van Marokko.

  Nou ja, wij schijnen aanvankelijk van Duitschen bloede te zijn,
  eerden voorheen altijd al de Spaanse Koning,
  bijna de voltallige Koninklijke familie was Duits,
  onze koningin is een Argentijnse,
  we hebben al een grote stad overgegeven aan Ahmed Aboutaleb,
  we zijn al eeuwen marionet van de USA…
  en hebben onze soevereiniteit al lang geleden verkwanselt aan de EU en NWO… dus wat maakt het feitelijk uit…? 😀

  Like

  • Nico zegt:

   U maakt één foutje en dat is dat Maxima geen koningin is doch prinses. Zij kan volgens de Nederlandse grondwet helemaal geen koningin zijn, gelijk Bernhard en Claus beiden geen koning waren. De overheid heeft haar koningin genoemd maar dat is dus onjuist.

   Like

   • Marco zegt:

    Bernhard en claus waren geen koning omdat de koning boven de koningin staat, zodoende konden zij geen koning zijn omdat die twee heren niet de troonopvolgers waren. Maxima is wel koningin omdat we een koning hebben en dan kan die benoeming wel.

    Like

   • Tonnie zegt:

    Dat zijn plukkers die inteelt gevalletjes. .koningshuis kan mijn ook de hele pot op ..zijn gewoon moffen. .

    Like

 5. Jean zegt:

  Hoe laag kunnen politiekers toch vallen, een fluit met dubbele nationaliteit hoort helemaal niet toegelaten geworden tot ‘binnenkomen’ in die praatbarak.
  Erg, zeer erg dat het Nederlandse volk zoiets slikt. Jaag dat verraderstuig naar de hel en maak van Nederland een Republiek waarin de burgers bepalen wat er moet gebeuren en geen ordinaire zakkenvullers kunnen doen aan zelfverrijking op kosten van de gemeenschap.
  Democratie wil zeggen dat de “wil” van het volk bepalend is niet de wil van enkele smerige huichelaars en volksverraders.
  Walgelijk..
  STEM op Geert Wilders misschien is er dan nog redding mogelijk tenminste als hij met zijn partij 50 + 1 haalt. Moet kunnen gezien het kotsmisselijk wanbeleid, Vlamingen volgen aandachtig en zullen ook de lijnen bepalen gezien hier hetzelfde gebeurd.
  De macht MOET naar het volk en NOOIT bij politiekers want alles waar politiekers bij betrokken worden stinkt op zeer korte tijd door rottigheid.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Bij deze is de in feite de koning van Marokko de nieuwe kamer-voorzitter. Khadija Arib kan nu zijn beleid aangaande – vluchtelingen – uit gaan ventileren. Ze heeft in dit licht al openlijk verklaard de PVV te zullen dwarsbomen. De PvdA, die door het gros van de kiezers verguist word, is er trots op dat deze dubbele paspoortbezitster kamer-voorzitster is geworden. Een zwarte dag voor Nederland. En wat is de volgende stap ? Ayoutaleb als de nieuwe minister president van de tweede kamer ? Middels kiezersbedrog zou dit zomaar kunnen. De PVV word dan tijdens de nieuwe tweede kamer verkiezingen bewust klein gehouden, terwijl de VVD en de PvdA uitvergroot worden. We hoeven niet meer naar Zuid Amerika te kijken om een bananen republiek te vinden. Compleet met E.U. dictatuur en landsverraders !!!

  Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Daarom bij de volgende 2e kamer verkiezingen op elk stembureau bij de tellingen een PVV’er ter controle. Absoluut noodzakelijk, anders gaan wij er weer aan! Moet geregeld kunnen worden.

   Like

 7. Giny zegt:

  Geweldig Theresa,

  Alles wat er in staat is de waarheid, maar ja, daar willen ze niets mee
  te maken hebben!
  “CHAPEAU”

  Like

 8. joga zegt:

  De enige ,volledig juiste conclusie. Chapeau !

  Like

 9. tjonge zegt:

  ik zie het wel positief !
  het is zo overduidelijk, de schoffering naar de pvv en al zijn kiezers toe om een ronduit slecht geïntegreerde marrokaanse met dubbele agenda deze positie toe te kennen.
  .
  DIT zal een hele boel mensen, waaronder vele twijfelaars over de streep trekken om komende verkiezingen pvv te stemmen.
  .
  het is nu enkel nog maar wachten op de vele blunders van de rif-aapin tijdens komende debatten, daar zal de hr wilders met alle liefde gebruik van maken.
  .
  op naar 76 zetels……

  Like

 10. frank de bakker zegt:

  Ik denk dat zij geen partij is voor Geert Wilders, ik wacht nu al op de confrontaties tussen haar en Geert. Zal mij niks verbazen als dit vrouwtje een keer huilend gaat afdruipen door toedoen van Geert die alleen maar het debat voert.
  Ook kan r er bijna op wachten dat zij overdreven partij gaat kiezen voor links wat haar ongeloofwaardigheid allen maar bevorderd.

  Ondanks dat ik dit inderdaad een dieptepunt vind in de Nederlandse politiek kan het Geert nog wel eens een zeteltje extra opbrengen.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  En zo is het.
  Geen speld tussen te krijgen.
  Wat een land, wat een parlement. De kiezers zijn voor het lapje gehouden, belazerd door de vele leugens van de linkse elite en dit is wat dat allemaal heeft opgeleverd.
  Wordt toch eens wakker Nederland en stuur dit NEPPARLEMENT naar huis!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  BRAVO!

  Maar maak je maar geen illusies; ook indien Martin Bosma zich NIET kandidaat had gesteld, zou deze mohammedaanse dwingeland de nieuwe voorzitter zijn geworden.
  Waarom? Omdat de ‘socialist’ dit wilde en omdat wij échte Nederlanders vervangen dienen te worden door islamieten.
  Wat daarvan de gevolgen zullen zijn, deert de ‘socialist’ niet; voor hém zijn er namelijk ontsnappingsmogelijkheden voor als het totaal uit de hand loopt en als er geen belastinggeld meer bij elkaar valt te harken om zijn eigen zakken mee te vullen.

  Het kwam de ‘socialisten’ buitengewoon goed uit dat Martin Bosma ook meedeed.
  Konden ze hun PVV-haat lekker botvieren; dat maakte het hele gebeuren extra fijn in hun hoofd!

  Like

 13. Cor Ozinga zegt:

  Theresa, je slaat wederom de spijker op de kop. De verkiezing van Khadija Arib is een farce en een belediging voor de weldenkende meerderheid van de Nederlandse bevolking.

  Like

 14. laura van der storm zegt:

  Dit was exact mijn conclusie. Arm Nederland!

  Like

 15. Joke zegt:

  Mooi gesproken EEN ECHT NEPPARLEMENT !!!

  Like

 16. Margreet zegt:

  Beste Theresa,
  Heel goed verwoord en het meest erge is dat de Nederlandse samenleving, gisteren nog voor Martin Bosma heeft gekozen.
  Waarom stuur je die brief niet naar alle tweede kamer vertegenwoordigers? En een kopie aan PVV en Martin Bosma. Het zou eens moeten worden uitgezocht of iemand die 2 paspoorten heeft wel een dergelijke functie mag/kan bekleden. Misschien dat iemand dat weet? Je kunt toch geen 2 koningen dienen?
  Hartelijke groet
  Margreet.
  P.s. Ik ben zeer blij dat er nog goede sites zijn met juiste info. Heer/Mevrouw E.J. Bron dank voor
  al uw inzet en tijd.

  Like

 17. ‘Nep-Parlement’ geeft Wilders een draai om zijn oren met kiezen Arib.

  AMSTERDAM-NOIR- De Untergang van Nederland gaat met een Khadija Aribsneltrein vaart door.
  Het ‘Nep-Parlement‘ geeft met het kiezen van Arib Wilders en de meerderheid van het Volk een draai om zijn oren. De Dictator King Mohammed VI van Marokko was de eerste die Arib en Rutte feliciteerde en een envelop liet overhandigen aan Arib door zijn ambassadeur.De Nieuwe Realist voorspelde al dat Arib de verkiezing ging winnen met het artikel:” Waarom de Kamer een voorzitter krijgt die onderhorig is aan de koning van Marokko”.‘

  ‘Mocro Spion Khadija Arib’ (PvdA-hoertje) is de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer.
  Het wachten is nu dat de PvdA ‘Zonnekoning Aboutaleb’ en vriend van King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed van Saoedi Arabië de premier van Nederland wordt als het aan de Elite ligt. Dan is Nederland een ‘Griekse-enclave’ geworden van King Mohammed VI en King Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed en de ‘Graai-King Willem’. >>>> https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/01/14/nep-parlement-geeft-wilders-een-draai-om-zijn-oren-met-kiezen-arib/

  Like

 18. Harrie Vaes zegt:

  Hier sta ik volledig achter.
  Compliment voor uw zienswijze.

  Like

 19. Bob Fleumer zegt:

  Theresa, dit is de naakte waarheid, het zijn een stelletje onbenullen die elke voeling met de raliteit hebben verloren, speciaal die lapzwans van Samson die tegen alle beter weten in Mevrouw Arib naar voren bleef schuiven, schande Diederik !

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  Beste Theresa, bij tennis zouden ze zeggen: game, set,match! Keurig verwoord door je. En sinds het debat over de Teeven-deal, verbaast mij deze gang van zaken niet! Het pluche, de PvdA en de VVD houden elkaar in een houdgreep, naar voorbeeld van de Judo-sport. Het VERRADER_KABINET mag niet vallen, en daar doen deze partijen- en de meeste buiten de PVV-alles voor. Liegen, bedriegen, verraden, en bedonderen. Het is om te kotsen!

  Like

 21. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wat doet het…lieve mensen… pijn
  te beseffen hoe zeldzaam realisten zijn
  te constateren dat mijn Land wéér zwijgt
  zelfs als pure overheersing dreigt…
  waar het verkwansel wéér vandaag
  zich kan voltrekken in den Haag !
  .
  mijn Volk nóg steeds niet heeft geleerd
  dat Macht…als altijd… corrumpeert !

  .
  Jasterke
  .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Adriaan Jansens: 15.38. uur. De Vereniging Van Demonen, wenst GEEN OPLOSSING van de mosliminvasie! En de RODEN van de Partij van de Arabieren, vinden dat best zo! Eigen volk, laatst zeggen deze verraders van: PvdA en VVD!!

   Like

  • Edjan zegt:

   Wilders praat het deftige mannetje helemaal weg. Rutte blijft alleen nog maar overeind omdat die bezemsteel van arrogante medestanders zijn ruggegraat heeft vervangen.

   Like

  • Harry zegt:

   Wilders is toch weer geweldig hier !
   En zie al die beteuterde smoelen achter Rutte , als ze Wilders aanhoren !

   Onbegrijpelijk dat niet tachtig procent van de mensen achter Wilders gaan staan .
   Die linkse indoctrinatie is blijkbaar verdomd lastig uit te wissen .

   Like

  • tony van hek zegt:

   rutte heeft het over de problemen oplossen,maar verteld er niet bij dat ie de problemen zelf gecreerd heeft.En wie moet die gecreerde problemen oplossen dat is het nederlandse volk,want daar worden onze centen voor gebruikt, alweer .Evenals ons geld dat maar aan een bv. griekenland word gegeven omdat ze het daar zo hard nodig hebben en wij als nederlanders dus niet,want op onze centen word steeds meer beknibbelt en het lijkt een bodemloze put te zijn waar elke keer weer onze centen naar toe moeten .tevens verwacht ik ook dat er weer vele goede beloftes van dit kabinet komen bij de volgende verkiezingen,zodat onze stemmen weer naar de verkeerde,voor nederlanders,partij gaan en er lekker doorgegaan word met het leegtrekken van het nederlandse volk.ik hoop ook echt dat wilders dit keer met de pvv de meeste stemmen gaat krijgen en dat we dan eindelijk eens af zijn van dit ,voor nederlanders, slechte beleid.tevens hoop ik dat nederland wat wijzer is geworden van dit slechte beleid en ook nu dus massaal voor wilders gaat stemmen. Ook ene mevr. kleinsma ,die nu aan onze pensioenen wil gaan sleutelen ,mag van mij ook de laan uit ,voor er voor de nederlanders ook geen uitzicht op een normaal pensioen meer is.

   Like

 22. louis-portugal zegt:

  Helemaal eens met het artikel.

  Like

 23. Henk.V zegt:

  Ik gedachten zet ik mijn naam ook onder je brief,Theresa!
  Goed verwoord!
  Misschien was je nog wat te ingehouden, want de partijen die voort willen denderen op de weg naar de teloorgang van ons land, onze vrijheid ,onze verworvenheden en onze beschaving hebben feitelijk een ongelofelijke aframmeling nodig .

  Like

 24. kruisridder zegt:

  De grootste partij levert straks de voorzitter……

  Like

 25. Sjaak zegt:

  Beste Theresa !
  Het is de waarheid maar die zal bij deze links/groene moslimvriendjes
  op dove oren stuiten ! Het is ook nog eens de laatste strohalm waar ze
  aan vasthouden om de moslim-kiespijn-kiezers stemmetjes in hun
  zinkend bootje te halen !
  Ook is vandaag in het Landesparlament van Düsseldorf de smerige
  klootzak Jäger (verantwoordelijk voor de uitspattingen in Keulen !)
  en eveneens veratwoordelijke tusnelda Hannelore Kraft massiv onder
  vuur genomen ! Dit zijn de twwe volgende kannidaten die hun koffer
  kunnen pakken ! Wedden dat !

  Like

 26. Geweldig verwoord Theresa In de auto hoorde ik zojuist, dat de Marokkaanse regering felicitaties overbracht, met o,a. de woorden, Wilders zal er wel problemen mee hebben. Hoe moeten wij nu verder. ????.

  Like

 27. delamontagne zegt:

  Ook groot nieuws in Marokko haar benoeming. Wilders raakt er ook steeds meer bekend.
  Geert Wilders ou la haine des Marocains
  http://www.bladi.net/IMG/local/cache-vignettes/L100xH67/arton38861-a04a8.jpg?1438280535
  De haat van Geert Wilders voor Marokanen…………

  Like

  • GEERT HAATZE NIET MAAR IK WEL WAT EEN VIES SPEL EN WIJ MAAR INLEVEREN DAT HELE KABINEY MOET NAAR HUIS VOORAL DEZE TEEF MET HAAR TOILET PLOPPER WEGWEZEN WE ZIJN NU GENOEG VERKOCHT MENSEN OPEN JE OGEN WAT HEBBEN JULLIE BERIJKT ACHTERUIGANG JE KINDEREN BINNENHOUDEN EN ZE WORDEN AAN ALLE KANTEN GEHOLPEN WALGELIJK WAT GAAN WIJ HIER AAN DOEN EERST EIGEN VOLK EN DE OUDERE

   Like

 28. Hendrik M. zegt:

  Helemaal mee eens Theresa!
  Mooie brief en pure waarheid.

  Like

 29. Leo zegt:

  Kamer bepaald,…….. PVV Scoord !!!!

  Like

 30. Frans de Wit zegt:

  Waar Hitler een oorlog voor voerde, zo is het nu gewoon door onze strot gedrukt er wordt totaal niet geluisterd naar het Nederlandse Volk, tja onze koning die hoor je ook niet die verkoos ook een buitenlandse meid boven een Nederlandse… Nee allee ons geld is goed genoeg hoor. Voor de rest kunnen we allemaal lullen wat we willen…

  Like

 31. C.A.Barstow zegt:

  Die hele verkiezing stinkt als de hel, een PvdA kamervoorzitter?, een partij die amper nog op steun vanuit de bevolking kan rekenen, en ook nog een voorzitter met een dubbel paspoort!
  Dit is pure minachting van de Nederlandse cultuur, weer een bewijs hoever de politiek van de bevolking afstaat, het interesseert hen geen donder wat de kiezer er van vind of zegt, die ene keer in de vier jaar ben jij als kiezer ineens belangrijk, daarna moet je je bek houden en slikken of stikken.
  Het is hoogste tijd dat het stelletje land en volksverraders in Den Haag z’n biezen pakt en er politiek bedreven wordt waar het volk zich in herkent en waar het achter staat.

  Like

 32. Republikein zegt:

  Sluit me aan hoor, goeie comments op een geweldig artikel.
  Doorpakken Trees![grappie joh.]

  Like

 33. kraftavilqa zegt:

  “en ook: waar níemand wordt ‘weggezet.’ ” Behalve dan iedereen die niet de policor aanhangt.

  Like

 34. Donny Mombarg zegt:

  White Genocide, het enige gevaar voor de Elite nog, de blanke man, wordt bewust uitgeroeid,
  Ik heb deze staat, al lang geleden verworpen, aangezien zij nog illegaler is, als de vluchtelingen,
  die door hun beleid, massaal, met wraakgevoelens, deze kant opkomen. Worden we dadelijk
  van 2 kanten uitgeroeid. Maarja…..Nederland zijn we 76 jaar geleden al verloren, met die
  vluchtende Schijtbroekies, die nadien ook nog gewoon weer terug konden komen!!!!
  Nederland? NEDERLAND? Waren we dat nog maar…………

  Like

 35. Saskia Schuiten zegt:

  Goed verhaal de waarheid natuurlijk. Maar nogmaals wat schieten we er mee op ze blijven doorgaan want wat komt hierna. En al zal de pvv de grootste blijven niemand wil regeren met ze zo blijf je aan de gang.

  Like

 36. Japio zegt:

  Ik heb nooit goed begrepen hoe het mogelijk is geweest dat die Rutte minister-president is geworden. En dat die ex Greenpeace activist Samsom het heeft kunnen schoppen tot partijleider. En dat die moslima Arib voorzitter van de 2e kamer is geworden. En dat die Pechtold z’n rot smoel nog niet verbouwd is. Onderhand kunnen deze dromers zelf wel beveiliging gaan nemen met al die verschrikkelijke woedende Nederlanders. Verder een goed stuk Theresa, precies verwoord wat er leeft onder het volk. Tenminste het overgrote deel ervan want er schijnt nog steeds een epidemie te heersen, het leugen- en ontkenningsepidemie.

  Like

 37. Mirjam zegt:

  Goed geschreven Theresa en helemaal mee eens. De wereld is niet meer normaal. Er vindt een volksverschuiving plaats en de burgers worden uit hun eigen land geknikkerd. Ook al gebeurt het niet direct, het gaat gebeuren. Overwegend moslim volk neem het van de Europeanen over en creëren hier een nieuwe wereld. Ze nemen de rijkdom, waar de Europeanen honderden jaren hard voor hebben moeten werken, klakkeloos en zonder pardon over en eigenen zich deze toe.
  Onze landen zijn niet meer van ons. Het is als een ziekte die woekert en niet te stoppen is.

  Ergens is er in me een gevoel, dat dit zo heeft moeten zijn en dat niet toevallig is. Het lijkt wel alsof iedereen zijn gezond verstand heeft verloren en niet meer helder kan denken, praten of doen. Alsof we bedwelmd zijn door een kwaadwillende massa onderontwikkelde criminelen en we niet in staat zijn ons te onttrekken aan massahypnose. Ik vind het niet normaal dat ik zoveel buitenlanders op belangrijke politieke posities zie, dat de grenzen nog steeds open zijn voor ‘God weet wie’, dat er niet gestopt wordt met het goedpraten van daden van vluchtelingen/asielzoekers die het daglicht niet kunnen verdragen. En dan vraag ik mezelf af: ‘hoe kan dat?’

  Ik snap het niet meer, echt niet…
  Ik heb al maanden geleden op het internet/YouTube/buitenlandse nieuwssites etc., informatie over de verkrachtingen, gewelddadige berovingen, moorden, onderdrukking van vrouwen, idioten die mensen de kop afsnijden, en ga zo maar door in Zweden en diverse andere landen, door zogenaamde vreedzame moslimse vluchtelingen gezien, dat ik niet begrijp dat de overheden en zoveel mensen doen, alsof dit pas nu gebeurt!
  Het is toch van de gekke. En mensen die de waarheid willen benoemen, worden uitgelachen en monddood gemaakt. In wat voor een wereld leven we? Wij mogen dit niet toelaten, we moeten als volk van Nederland aan de regering duidelijk maken dat we de grenzen dicht willen en geen vluchtelingen meer willen opnemen. Laat de andere landen dit maar doen, Nederland loopt in stupiditeit voorop en de rest van Europa lacht ons uit! En dat doen de zogenaamde vluchtelingen ook. De eerste woorden Nederlands die ze leren zijn: ik verblijfvergunning, ik eigen huis, ik uitkering, ik recht op en ik niet willen werken…
  Op YouTube kun je zelfs Imans in de Oosterse landen zien die aan hun volgelingen de raad geven naar Europa te gaan, daar de vrouwen te bevruchten en de landen over te nemen door de burgers te onderwerpen en te laten gehoorzamen aan het, volgens hun, enige echte geloof: de islam.

  Nederland is Nederland en dat moet zo blijven. Géén volksverhuizing. Géén islam. Onze vrijheid moet behouden worden en dat moeten we laten horen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 21.59. uur, op 14/01. Beste Mirjam het is ook niet te begrijpen. Maar….er zitten heel andere- zelfs duivelse machten- achter de ellende van deze mosliminvasie. Om er enige te noemen: de EU, Bilderberg, NWO en de Illuminati. Dit is BOZE OPZET. En alle gevestigde partijen in Nederland, buiten de PVV, ondersteunen deze gang van zaken.

   Like

 38. Guardiacivil zegt:

  En ondertussen vergaapte de elite zich maanden lang aan de musical *Soldaat van Oranje* dit op het terrein van voormalig MVKV (voor de leken hier) het Marine Vliegkamp Valkenburg, wat de basis was van onderzeeboot bestrijding tijdens de koude oorlog en verder taken had van internationale terroristenbestrijding-drugstrafics en andere taken. En de elite zagen aan deze musical dat we goede dingen hadden gedaan en gingen tevreden gelaafd en gegeten naar huis.

  Like

 39. Helena zegt:

  Dankjewel lieve Theresa mijn complimenten , wat is dit weer een verdomd goed stuk!!! Wat een smerige kliek is het toch daar in den Haag dat stelletje landverraders, ik kan die zelf ingenomen smoelwerken van die linksen niet meer zien. Geert Wilders zal in de peilingen nog meer gaan stijgen dat dan weer wel. We blijven ons inzetten voor volk en vaderland, we kunnen niet anders, we moeten wel! groetjes van Helena

  Like

   • delamontagne zegt:

    Een tijdje nadat ik dit artikel van U had gelezen, dacht ik:”ik zal eens op de Maroc/krant/sites kijken.
    De Franstalige dan, want arabisch is niet mijn ding.
    Wel er waren er onnoemelijk veel die er een artikel over hadden. Geen wonder uiteraard, want ik denk het is in die contreien helemaal ondenkbaar dat iemand met 2 nationaliteiten zo,n functie bekleed.
    Ook in de Tunesisch en Algerijnse kranten werd er over geschreven.

    MAAR ……..,wat iknog het meest typische vond, bij veel werd vooral de “moslim-achtergrond”van haar benadrukt.
    Behalve dat iemand in zo,n positie helemaal neutraal moet (kunnen) zijn, lijkt mij dat moslim-invloed helemaal uit den boze is.
    Ik moest ook denken aan een interview van haar tweede [ of is ,t EERSTE ] loyaliteit aan haar 1e [of is het 2e ] vaderland marokko, regeringshoofd, Koning Hassan.
    In dat interview gaf hij heel duidelijk aan dat hij OP DE EERSTE PLAATS moslim is…………..en dan pas Koning, (voor alle marocs ? ) dus ook voor de enkele verborgen Christenen.
    Success Zondag in Apeldoorn.

    Like

 40. Klaas zegt:

  Schandalig gewoon het is Nederland geen anderen landen PARTIJ ik schamen me voor het Nederlandse staat eerst stemde ik voor groen lings maar daar was ik gauw over en over pvda op roten leugen naars VVD ook leugen naars PVV die liegen niet Nederlandse moet ook Nederland blijven want ze kan niet goed Nederland praten en dat moet daar zitten schandalig gewoon

  Like

 41. Dirkje zegt:

  Merci Theresa, U verwoordt mijn gedachten 👏👏

  Like

 42. Avidia zegt:

  Mirjam zegt:
  14 januari 2016 om 21:59
  Geweldig beschreven stuk, precies zo denk ik er ook over. Ik heb het er wel een met “vrienden” over, maar die denken er anders over. Ik hoor ook wel, dan ga je toch emigreren???? Dus ik moet mijn land uit omdat de menigte wil dat al die gelukzoekers hier mogen zijn, en ze weten niet eens wie ze in huis halen. Hun ogen blijven gesloten voor criminele acties, alles wordt recht gebreid.

  Like

  • Harrie Vaes zegt:

   Zo gaat het hier ook Avidia.
   Sommige zien alleen maar het journaal van 20.00 uur en nemen alles voor waar aan.
   Maar het echte reële nieuws vind je op de sociale media. Die vertellen precies zoals de werkelijkheid is. En als je ze dan naar artikelen verwijst dan zeggen ze dat ik ook alleen maar lees wat in mijn straatje uitkomt. Maar ze zullen nooit moeite doen om het nieuws…achter….het nieuws te lezen.Er is voor hun maar EEN waarheid en dat is het journaal van 20.00 uur.

   Like

 43. menke zegt:

  Een ander beter verlengt woord voor dit kabinet “incompetent nep kabinet” nieuw woord voor de dikke van dalen. één grote show uitvoering die al beslecht was voor de telling stemmen, gezien de actie van samson die voor het einde van de telling haar al feliciteerde. handje klap op de vee markt.

  Like

 44. Rudi de Wit zegt:

  Mooi verwoord klopt helemaal ondemocratisch als het maar kan.
  Waardeloos dat dit allemaal zo maar mogelijk is.
  Kijk ze hoeft niet verkeerd tezijn net als aboetaleb dat niet is.
  Maar ga nu eens in Turkije Marokko Syrië etc kijken of je daar een immigrant op zo’n post ziet zitten.
  Vergeet het maar

  Like

 45. Luuk Kroes zegt:

  Worden nu binnenkort ook de lijfstraffen ingevoerd.

  Like

 46. Erica dominicus zegt:

  Respect
  Volk vertegenwoordigd zijn het niet meer.
  Volks beschermen is er niet meer
  Weten ze eigenlijk wat er zich afspeelt in onze maatschappij?
  Wij als burger zijn diep teleurgesteld
  Ik spreek namens de vrouwen.
  Wij zijn niet meer veilig .
  Onze kinderen ook niet .
  Nog nooit heeft de handel in iligale pistolen zo toegenomen.
  Omdat wij geen bescherming krijgen .
  Wij wel betalen voor bescherming voor de heren in denhaag .
  Kunnen de vrouwen die verkracht aangerand .schade vergoeding of smartengeld geld aanvragen .in denhaag ?
  Nooit eens af gevraagd waarom er zoveel mannen binnen komen ? Nooit eens afgevraagd waarom zo weinig vrouwen en kinderen .?
  Nog niet er achter gekomen dat er een hoop niet vluchtelingen er tussen zitten..nu onder een anderen naam binnen komen nooit na te kijken of ze in land van herkomst strafblad hebben .Een hoop vluchtelingen uit veilige landen komen .
  Waarom blijven uitgeproduceerde aziel zoekers in ons land hangen .
  Die gaan overleven stelen roven kraken?
  Waarom praten jullie zoveel. En zien we weinig actie .
  Ik heb geen vertrouwen in het cabinet .
  Ik.voel me niet veilig in mijn Nederland
  Ik voel me dagelijks klote
  Omdat ik zie dat het niet goed gaat

  Like

 47. DonnaDolce zegt:

  Fantastisch verwoord, Theresa…

  Like

 48. Hans Hannink zegt:

  Je kan natuurlijk ook stellen dat Martin Bosma graag wilde dat Khalifa Arib voorzitter werd en zich daarom kandidaat heeft gesteld. Hij is intelligent genoeg om de politieke gevolgen te kunnen hebben overzien. En trouwens zou het van hem serieus de bedoeling zijn geweest om voorzitter van een “nepparlement” te worden? Als dat zo zou zijn geweest dan is hij ook niet erg geloofwaardig, want wie wil er nu leiding geven aan iets dat niet echt is. Wat de loyaliteit van Khalifa voor Nederland aangaat, ik ben ervan overtuigd dat het bezit van meerdere paspoorten daaraan niets af doet. Ze woont hier tenslotte al veertig jaar.
  Nog even over onze taal en met name het gebruik ervan, ik ken vele Nederlanders, hier geboren en opgegroeid, die hun moedertaal minder machtig lijken te zijn dan de nieuwe kamervoorzitter.

  Like

  • Weet U zeker, dat U bij het goede blog terechtgekomen bent?
   Als U zou bedoelen, dat Martin Bosma Arib graag voorzitter had zien worden, teneinde haar gebreken voor deze functie onbarmhartig aan het licht te brengen en dat hij daarom gebruik heeft gemaakt van deze manoeuvre, dan zou daar nog iets inzitten, hoewel het een gewaagde manoeuvre zou zijn geweest, maar gezien het tweede deel van uw comment betwijfel ik óf U dat bedoelt.
   Bent U werkelijk zo naïef? Je kunt evengoed zeggen: Ze woont hier al 40 jaar, maar ze verdómt het om dat tweede paspoort in te leveren en dat duidt -net als bij Aboutaleb- op één ding: Ze voelt zich nog steeds Marokkaanse, maar ze wil van twee walletjes eten, c.q. hier als Marokkaanse (moslima) een vinger in de pap hebben, net als dat pracht-exemplaar in Rotterdam. En allebei hebben ze verdómd goed door, dat hen door die multikul-idioten in Den Haag niets in de weg wordt gelegd. Vandaar.
   Wat betreft uw laatste opmerking: Die Nederlanders over wie U het heeft, zullen het dan ook niet in hun hoofd halen, naar een dergelijke functie te hengelen,alhoewel ze daar, met één paspoort, op de keper beschouwd nog meer recht toe zouden hebben dan Mevrouw Arib!
   Relativeren, relativeren, net zo lang tot het lijkt alsof alles goed en best is, dat doen ze bij D66 ook. Ik raad U aan om hier niet àl te vaak met dat soort veralgemeniseringen aan te komen, want wij houden hier niet van het vervlakken van de realiteit en ik vrees voor U, dat onze webmaster dat dan ook niet al te lang zou slikken. U kunt het proberen, natuurlijk, maar ik heb mijn twijfels over hóe lang dit gepikt zou worden: We ZIJN hier namelijk niet in D66-kringen.

   Like

  • Edjan zegt:

   Martin Bosma graag wilde dat Khalifa Arib voorzitter werd
   —Tuurlijk, Hans Hannink, uw intelligentie is hiermee ruimschoots bewezen.

   Wie wil er nu leiding geven aan iets dat niet echt is.
   —Misschien, Hans Hannink, om een poging te doen er een ietsje meer een volksvertegenwoordiging van te maken? En een ietsje minder een instituut van politiek correcte volksverlakkers?

   De loyaliteit van Khalifa voor Nederland … het bezit van meerdere paspoorten daaraan niets af doet. Ze woont hier tenslotte al veertig jaar.
   —Zeg er vooral niet bij dat het andere paspoort van Marokko is, een islamitisch land en zeg er ook vooral niet bij dat er in Nederland grote problemen zijn uitgerekend met die groep en verzwijg vooral in alle talen dat bij de massa-aanrandingen in Keulen Marokkanen de grootste groep daders vormden. Zo zijn nl. de manieren van politiek correcte intellectuelen zoals u. Liegen door verzwijgen.

   Ik ken vele Nederlanders, hier geboren en opgegroeid, die hun moedertaal minder machtig lijken te zijn dan de nieuwe kamervoorzitter.
   —Ik betwijfel of u echt dergelijke mensen kent, meneer Hans Hannink, want linkse intellectuelen als u wonen doorgaans op een betere locatie, waar ze geen last hebben van de door u zo vurig gewenste cultuurverrijkers. Overigens is het door u gebruikte woord “lijken” volstrekt overbodig en misleidend.

   U bent, Hans Hannink , een politiek correcte zeurkous die denkt intellectueel te zijn en zich moreel boven het plebs verheven acht. Met ingezonden brieven naar het NRC hebt u misschien meer kans op aandacht.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Edjan: 10.35. uur. Daar sluit ik mij graag bij aan. D66 figuren, grotere hypocrieten bestaan er niet, in mijn ogen.

    Like

 49. Hans Hendriks zegt:

  100% mee eens en wij hebben een lachebekje als premier laat pre weg en zie wat er over blijft tig weken geleden was er een lek (iedereen weet wie dat lek was maar het wordt stil gehouden want als het verder uitgezocht wordt valt LACHEBEK van zijn troon wees wijs en stem P V V maar eerlijk gezegd denk ik niet dat zij wel een oplossing hebben maar Wilders is wel tegen deze instroom van de VLUCHTELINGEN IK stem P V V

  Like

 50. Mirjam zegt:

  Een gedicht van E.E. Cummings. Ik draag het op aan Nederland. Het Nederland dat er was en waarvan ik hoop dat het nooit zal verdwijnen. Het eerlijke en vrije Nederland.

  Ik draag je hart bij me,
  (ik draag het in mijn hart).
  Ik ben er nooit zonder,
  (waar ik ga, ga jij, mijn schat)
  En wat ik alleen doe,
  is dank zij jou, mijn liefste).

  Ik vrees geen lot,
  (want mijn lot ben jij, mijn lief).
  Ik wil geen wereld,
  (want mooi ben jij mijn wereld, mijn ware).
  Dit is het diepste geheim,
  dat niemand kent.

  Dit is de wortel van de wortel,
  en de kiem van de kiem
  en de lucht van de lucht
  van een boom die leven heet…
  Die hoger groeit dan de ziel kan hopen,
  of de geest kan verhullen.
  Het is het wonder dat de sterren scheidt.

  Ik draag je hart
  (ik draag het in mijn hart).

  Like

 51. In e onderstaande link van de corresondent staat hoe wij in Nederland wee de macht terug kunnen krijgen, die Zwitsers hebben dus een echte democratie https://decorrespondent.nl/782/Wat-wij-kunnen-leren-van-het-Zwitserse-referendum/61977917518-134ffe82

  Like

 52. Tonnie zegt:

  Ik begrijp het hele kloten kabinet niet.dat iemand met 2 paspoorten zo maar in het kabinet kan zitten .onze kabinet zit buitenlanders in is op 2 handen niet te tellen…ga eens in het buitenland kijken of daar ergers anders 1 zit met 2 paspoorten en ook een buitenlandse volk in zit.weet zeker nergens alleen in nederland is het mogelijk..hoe krom kan het zijn hier in dit kutland. .meer is het niet meer ..wanneer word het Nederlands volk wakker…Ze zijn alleen het Nederlands volk flink aan het stelen..rot dieven zijn het..en hoop echt dat er een keer ontploft in nederland..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s