Aanrandingen, aanrandingen en nog eens aanrandingen. Een vrouw is er alleen maar om gegrepen te worden.

Screenshot_17

(Door: Martha N.)

Ook na de Oudejaarsavond hopen zich de walgelijke gebeurtenissen zich op. Uittreksel uit het politieprotocol: Op een schoolplein in Ohlstedt (Duitsland) sprak een 23-jarige vluchteling uit Somalië een meisje aan. Plotseling nam hij haar hand en kuste die. Toen het meisje weg wilde gaan, greep hij haar bij de heupen en kuste het kind op de mond.

Onderzoek wegens seksueel misbruik. SPD-fractievoorzitter Dressel zegt: “Wie zoiets doet, heeft vanuit mijn oogpunt de gastvrijheid verspeelt!” Juist, en zo is het, maar daar hebben de politici nog niet aan gedacht. Men gelooft aan dankbaarheid van vluchtelingen, ze denken dat deze mensen zijn zoals wij. Nu beginnen ze verontschuldigingen te vinden voor de aanrandingen: “Het zijn mensen die getraumatiseerd zijn.” Klets me hoela, wat hebben wij aan ongeneeslijke dwazen? Lees verder.

Twee handlangers van ISIS werden gesnapt door de camera terwijl zij lachend en gniffelend toekeken hoe mensen vermoord werden in een gruwelijke propagandavideo, terwijl ze in een Londens restaurant zaten te eten. Lees meer.

Wij worden gedwongen dit soort haatbaarden op te nemen. Denken politici nu echt dat wanneer je deze mensen goed doet zij wel zullen veranderen? Politici, laat je nakijken! Ga in een hoekje staan jezelf te schamen. Jullie vallen de goede burgers aan , jullie gooien ons hele leven op de kop, zoals met de zorg etc., maar wij moeten accepteren tot de dood erop volgt.

Politici hebben nooit schuld, het is de autochtone burger. Het zijn ook niet de binnendringende haatbaarden met bomvest om, ik vraag mij werkelijk af: Zijn jullie dan helemaal mesjogge? De AIVD weet van hun praktijken, maar mag niet bijtijds ingrijpen om aanvallen op burgers te voorkomen! TE dwaas voor woorden!

Het wapen tegen aanranding: de boerka! Meisjes, opgelet: in deze dracht kan jullie niets meer gebeuren. Hoe onappetijtelijk kunnen jullie het maken?

Woordvoerders van de rechtbank, het Openbaar Ministerie en de politie hebben na vragen van NRC bevestigd dat de zedenzaak voor 9 februari staat geagendeerd. Zij willen echter niets over de identiteit van de verdachten zeggen. „Dat is voor ons niet relevant”, aldus de politiewoordvoerder.  Nee, maar wel die man die tegen ISIS vecht met naam en toenaam in de krant. DAT is een levensbedreigende situatie uitlokken! Lees verder.

Justitie en politie vinden het niet relevant welk ras of soort de aanranders zijn! Wij wel, justitie en politie, wij wel! Maar om ons gaat het niet, wij hebben geen rechten meer noch leven we in een rechtsstaat.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Aanrandingen, aanrandingen en nog eens aanrandingen. Een vrouw is er alleen maar om gegrepen te worden.

 1. Elena zegt:

  Smerige haatbaarden die geilend de beelden van Keulen bekijken.
  oooooh…wat zouden zijzelf daar graag onder de rokken en borsten van de vrouwen gegraaid hebben.

  Hebben wij geen rechten meer ?….nu reken maar dat wij die binnenkort ( indien nodig)…. met geweld terug nemen !

  Like

 2. BertG. zegt:

  Politie Berlijn wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn.

  Meisje 3 uur lang door Duitse agenten bespot, uitgelachen en onder grote druk gezet om verklaring te ondertekenen waarin stond dat ze het allemaal zelf had gewild.
  Een even verschrikkelijk als krankzinnig en woede opwekkend bericht uit de Europese hoofdstad van alles wat zich progressief regressief links of politiek correct noemt: de Berlijnse politie weigert de ruim 30 uur durende, door een arts bevestigde groepsverkrachting van een 13 jarig Duits-Russisch meisje te onderzoeken, omdat de daders Arabisch sprekende migranten zijn. De politie stelt zelfs dat ‘het geen verkrachting was, omdat het meisje het zelf heeft gewild’.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Politie-Berlijn-wil-30-uur-durende-groepsverkrachting-13-jarig-meisje-niet-onderzoeken-omdat-daders-migranten-zijn

  Like

 3. Lang leve die moordlustige pedo uit de zevende eeuw??? Laatst kreeg ik te horen van een moslim dat ‘profeet’ Mo geen andere geloven discrimineerde. Hij leefde in liefde en vrede met mensen zoals Joden en Christenen, volgens die moslim. Nou heb ik toevallig de Nederlandse vertalingen van de Sira en Haddith. Die met de koran de trilogie van de islam vormen. In de Sira staat dat Mohammed in Mekka bij de Kaaba mensen andere dingen zag aanbidden dan Allah. Er waren tal van andere geloven in Mekka, zoals het Christendom en het Jodendom. Die ‘profeet’ Mohammed liet ze allemaal verbieden en de mensen kiezen tussen het worden afgemaakt door de oprechte moslims of zelf moslim worden… en dat is al zo’n 1400 jaar aan de gang. Die moslim wilde me een leugen op de mouw spelden dat de islam vrede is en respect heeft voor andere geloven dus dat ik ook respect voor de islam moet hebben omdat de islam respect voor mij heeft. Taquailja!!!

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Dit is het grote plan: “orde uit chaos scheppen”.
  Maar dan moet er eerst chaos gemaakt worden door debielen te importeren en deze meer rechten te geven dan de “inheemse” autochtone bevolking en ook stromen van gratizzzzzzz geld, dat bij ons afgeperst is!!!!.
  Daarnaast zoveel mogelijk blanke vrouwen laten bezwangeren door smerige asielratfucknegerts en ander booslim gespuis en men ligt redelijk op schema lijkt het.
  De enige oplossing is om de zwarte ratten in brussel, berlijn, parijs en den haag te ruimen.
  Zo goed als alle partijen en heeeel veel boergemeisters staan blijkbaar achter dit plan!!!!
  Dus weten we wie er verantwoordelijk zijn voor deze geweldige shit en waar we moeten zijn !!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  WIJ geboren Nederlanders, Duitsers en overige Europeanen, zijn en worden 24/7, VERRADEN en belazerd door onze zogenaamde regeringen, en de zogenaamde volksvertegenwoordigers. Niets is minder waar, deze MARIONETTEN, worden aangestuurd door de RODEN van de EUSSR, Bilderberg en de NWO. Democratie bestaat niet meer.

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  “Het wapen tegen aanranding: De Boerka” , maar dat moet niet de oplossing zijn, al die idioten aanpakken al zijn het er nog zo veel, meteen terugsturen naar waar ze vandaan komen.

  Like

 7. Ruud Beijer zegt:

  Als de PVV aan de macht komt dan wordt de rechterlijke macht in Nederland grondig herzien.Rechters verliezen zo ie zo hun aanstelling voor het leven.Rechters die absurde straffen opleggen zoals schoffelen worden uit hun ambt gezet.Onze laatste kans stem op de PVV.

  Like

 8. Pingback: Aanrandingen, aanrandingen en nog eens aanrandingen. Een vrouw is er alleen maar om gegrepen te worden. – Rechtsaf doorzee

 9. linda T zegt:

  Het dragen van een boerka, niqaab met abaya of gesluierd zijn op wat voor wijze dan ook is helemaal geen bescherming om niet verkracht te worden. Een vrouw die zich in de openbaarheid begeeft en niet vergezeld is van een man ( haar man ,vader of zoon) is vrij om verkracht te worden. Omdat dit in het MO zo is zijn in de meeste landen de straffen voor aanranding of verkrachting ook niet misselijk. In Jordanië krijgt een man die een vrouw verkracht 8 jaar celstraf. Dit was ook zo in Syriä. De straffen in Iraq waren ook hoog. Dit houd kerels wel op zijn plek. Zo’n 13 jaar geleden ben ik nog heel het M.O door gereisd in mijn eentje. Ik ben nooit gegrepen, nog aangerand of verkracht. Een strenge dictator heeft zijn voordelen!. P.s dit geldt niet voor Saudi-Arabia, een vrouw is daar altijd schuldig en minderwaardig, ook aan haar eigen verkrachting of aanranding is zij altijd zelf schuldig. Hier ben ik dus ook diverse keren aangerand, heel gevaarlijk land voor vrouwen, ook buitenlandse. Als de Salafisten uit S.A dronken worden zijn zij echt gevaarlijk en totaal gestoord.

  Like

  • anna zegt:

   salafisten die dronken zijn ???????

   Like

   • janchik zegt:

    Ja natuurlijk Anna,
    Toen ik voor mijn werk in de Emiraten woonde en ik s’avonds in het Intercontinental hotel een biertje ging drinken, zat ik daar meestal aan de bar met het hoofd van politie daar, die altijd aan de tonic zat. De tonic werd altijd bijgevuld vanuit een koelkastje onder de bar. Toen ik hem goed leerde kennen en hij mij vertrouwde, vertelde hij mij dat hij altijd gin/tonic dronk, omdat niemand dan kon zien dat hij dronk. Het bar personeel kreeg altijd minimaal 100 dollar tip.
    Hij vertelde mij ook, dat hij al diverse auto’s met zijn dronken kop total loss had gereden, maar omdat hij het hoofd van de politie was en tevens behoorde tot de familie Rashid el Maktoum (de rulers) werd er nooit werk van gemaakt. En dat hij rijk was heb ikzelf ondervonden want toen ik mijn verjaardag vierde, verontschuldigde hij zich en betaalde hij mijn rekening van 2600 dollar als cadeautje zonder blikken of blozen en dat was 35 jaar geleden een hele hoop geld.
    Dus Anna, ik heb dat alcohol drinken meermaals daar meegemaakt, trouwens alcohol was nooit verboden in de UAE. En ze zijn daar toch allemaal salafist.

    Like

 10. delamontagne zegt:

  Waarom overkomt dit nu nooit eens die goedige, wegpratende vrouwelijke politica………..?
  /////////////////
  Shocking video shows Swedish woman being harassed and groped by gang of ‘migrant’ men
  …………..
  Woman films as she is harassed by at least two men in Sweden She begins recording after one man groped her as she walked past Confronting the men, one of them repeatedly asks her to ‘make sex’ Despite her angry refusal, the man continues to offer her money for sex

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2016/01/Video-shows-Swedish-woman-being-harassed-and-groped-by-‘migr.mp4?_=1

  Man: ‘Can I make sex with you?’
  Girl: ‘What did you say?’
  Man: ‘Can I make sex with you?’
  Girl: ‘But, he tried to touch my a**, do you think that’s ok?’
  Man: ‘Who?’
  Girl:’He, the guy who just walked past, your friend! Is it ok to touch my a**, or what?’
  Man: ‘I don’t understand what you mean.’
  Girl: ‘I’m sorry? What don’t you understand? He touched my a**. You’r friend grabbed my a**, what do you want? What do you want?’
  Man: ‘No, No. Can I make sex with you?’
  Girl: ‘No. Never.’
  Man: ‘Why?’
  Girl: ‘Absolutely not. Go! Leave!’
  Man: ‘Why?’
  Girl: ‘I am recording this whole thing, so yeah, mate keep going.’
  Man: ‘I’ll give you money.’
  Girl: ‘What did you say? Do you think I’m a w****?’
  Man: ‘Calm down, I’ll give you money.’
  Girl: ‘What do you guys want?’

  Like

 11. Ron zegt:

  Bizar hoe de politie en justitie zich tegenover vrouwen opstelt.
  Ze laten de helft van de bevolking in de steek zo.

  Als er ergens een verkeerskruispunt is waar je 1000 keer meer kans loopt op een ongeluk dan worden daar overal waarschuwingsborden geplaatst, of zelfs stoplichten of verkeersregelaars. Tevens worden we dan uitgebreid voor dat kruispunt gewaarschuwd in lokale dagbladen.

  Als er een speciale groep mannen rondloopt waarbij je 1000 keer meer kans loopt om als vrouw door hen aangerand of verkracht te worden dan bij andere mannen, dan doet de politie niets om vrouwen voor dat type mannen te waarschuwen, en doet er ook niets aan om dit in de toekomst te voorkomen.

  Dit is met twee maten meten en tevens onwil en plichtverzaking om de helft van de bevolking te beschermen.

  Politie, werk aan de winkel !

  Like

 12. danny zegt:

  ‘Justitie en politie vinden het niet relevant welk ras of soort de aanranders zijn! Wij wel, justitie en politie, wij wel! Maar om ons gaat het niet, wij hebben geen rechten meer noch leven we in een rechtsstaat.’

  Wij mogen zo weinig mogelijk te weten komen over wat zich werkelijk afspeelt omtrent ‘zogenaamde vluchtelingen’,’ asielzoekers’ en ‘migranten’ uit met name Islamitische en Afrikaanse landen.
  Stel je voor dat de burger op ‘slechte gedachte’ gebracht word.
  Dus politiek, politie en justitie stoppen het allemaal maar onder het tapijt ,doofpotten, ontkennen en bagatelliseren de misdrijven die door ‘zogenaamde vluchtelingen’, ‘asielzoekers’ en ‘ migranten’ gepleegd worden in de hoop dat wij burgers rustig blijven.
  Gelukkig is er internet.
  Dus alles valt vroeg of laat te achterhalen.
  Al is een leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.
  Is dat nou ff pech hebben policor ‘vrinden’.

  Like

 13. Japio zegt:

  We worden verkocht door de regering en hun volgzame slaven zoals OM en de politie. Ik hoop diep vanuit mijn hart dat diegene die deze onzalige plannen bedacht hebben en de personen die het uitvoeren keihard op hun muil gaan. Dat ze publiekelijk vernederd worden en voor lange tijd het spinnehuis in gepleurd worden.

  Like

 14. Cathja zegt:

  Geheel naar waarheid gesproken Martha! Er gebeurt zóveel onrecht in de wereld momenteel, dat ik soms wel eens wat berichten oversla. Als ik alles probeer in me op te nemen, dan houdt het me uit de slaap.
  Het meest deprimerende is wel dat wij als burgers amper of geen gehoor meer krijgen bij onze overheid, of als we aangifte doen van een misdrijf, een inbraak, of noem maar op. Er is geen tijd meer voor ons, of we zijn de moeite niet meer waard.
  Ieder voor zich dan maar.

  Het zal steeds moeilijker worden om onszelf staande te houden. We hebben van alles tegen. We hebben al lang geen vertrouwen meer in onze regering, mede door allerlei leugens en smerige zaakjes die van tijd tot tijd boven water komen, maar waar ze zich telkens weer op het randje weten uit te praten.
  Voor ons zal het een kwestie van overleven worden, waarbij het van groot belang is dat we weer omzien naar elkaar. Zoals het vroeger ook was. Meer dan ooit zal hulp aan onze naasten van belang worden, omdat onze verzorgingsstaat tot op het bot is uitgekleed, en hulpbehoevenden maar moeten zien hoe ze het redden.
  Met ‘dank’ aan de asiel-eisers, die nog nooit één cent hebben bijgedragen, maar hier wel alles ontvangen wat ons in feite toekomt! Het maakt me soms echt woedend dat de meest luxe behandelingen worden gegeven, psychologische bijstand wordt verleend (waarvoor eigenlijk?), en op heel veel eisen van hen wordt ingegaan. Die ongelijkheid, die discriminatie van de Nederlanders, dat maakt me vaak zeer boos!

  Ik vrees dat er in Europa binnen niet al te lange tijd een revolutie uitbreekt, want niet alleen wij voelen het onrecht wat ons wordt aangedaan, maar in meerdere landen komt het volk in opstand om dezelfde redenen. En wat daarvan dan de gevolgen zullen zijn, daar wil ik liever nog niet aan denken!

  Vriendelijke groet,
  Cathja.

  Like

 15. Ron zegt:

  Als de politie het verdomt om voor de helft van de bevolking op te komen dan zal de bevoking het zelf moeten doen.

  Eigenrichting noemen we dat.
  Oh, mag dat niet?
  Mag alleen de politie ingrijpen?
  Nou, laten ze dan eens als de sodemieter die lamme handjes uit de mouwen gaan steken om de vrouwen (en kinderen) weer te gaan beschermen.

  Verdomt de politie het dan nog steeds of mogen ze het niet van de politiek?
  Dan betekent dit dat op dat moment het contract tussen overheid en burger eenzijdig door de overheid is opgezegd.

  Wel, dan weten wij burgers wat te doen.
  Onszelf bewapenen, burgerwachten, knokploegen, etcetera. Geen leuk vooruitzicht he?
  Oh wat is dat erg, die stoute burgers timmeren “zomaar” een testosteronbom uit een AZC in elkaar toen hij het flikte om een vrouw lastig te vallen.

  Nou, stel halve zolen van de overheid, dat komt er dan van als je de vrouwen niet meer beschermt. Dan gaan we het zelf doen. En dan goed.

  Justitie? Gaan ze de elkaar beschermende burgers laten oppakken?
  De gewone burgers zullen dan wel een subtiele manier weten om justitie te vinden. Bijvoorbeeld een adressenlijstje van rechters en officieren van justitie bij enkele AZC’s bezorgen met de mededeling dat op die adressen personen zitten die graag kennis willen maken met de jonge mannen, en tevens dat er op die adressen gratis woonruimte te vinden is. Dat zullen die asielzoekers zeker weten te waarderen.
  Die AZC bewoners, vooral de mannen tussen 15 en 35 zijn toch allemaal brave jongens die geen vlieg kwaad doen, en zeker niet tegen vrouwen? Dat zeggen onze “geloofwaardige” politici tenslotte, dus wat is het risico.
  Die schattige jongens zullen wel met een mooie bos bloemen aan de deur komen om de rechters en officieren van justitie, en tevens hun vrouwen op hun manier te bedanken voor bewezen diensten.

  Weer wakker geworden politie?
  Ga dan als de sodemieter de vrouwen weer beschermen, neem aangiftes serieus op en ga ijverig onderzoeken, en steek die middelvinger op naar de overheid als die het verbiedt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ron: 22.44. uur, op 19/01. Dat lijkt mij een heel goed idee. Laat deze linksmensen, bij politie en justitie, maar eens ervaren , hoe “lievvv”, deze horde islammannen zijn.

   Like

 16. A.m Oosterwaal zegt:

  U heeft het duidelijk niet begrepen deze mannen doen niks verkeerd het is ze beloofd ,daarom komen ze massaal hierheen ,eerst Wilde ze niet toen heeft Assad er gas opgegooid om ze te dwingen ,er is ze beloofd Al’s je naar Europa gaat ,mag je alle vrouwen neuken ,want Europese mannen neuken niet ,er is een vergrijzing vd bevolking ,Europa sterft uit ..jullie mogen alle vrouwen pakken die jullie Willen en de Politie doet niks ,je hoeft nooit meer te werken, en krijgt alles huizen auto,s held, daarom is 98% ook jong en man .dit is een plan vd EU om Europa te redden…Nu begrepen..

  Like

  • Cathja zegt:

   @ A.m Oosterwaal

   Als dit verhaal van jou zou kloppen, maakt dat des te meer duidelijk met welk primitief soort mens we te maken hebben. Wie gelooft er zulke onzin? Wie gelooft er dat Nederlandse mannen niet meer tot voortplanten in staat zouden zijn? Waar komen onze puur Hollandse kindertjes dan vandaan?
   Kom op zeg, laat je toch niets wijs maken. Degene die deze flauwekul heeft verteld zijn de mensensmokkelaars. Deze verhalen vertellen ze om klanten voor de overtocht te vinden, want dat zijn inkomsten voor hen.

   Een plan om Europa te redden? Te redden waarvan? Als je massaal moslims importeert is het zéker snel gedaan met je welvaart! Ze zuigen al onze subsidiepotten leeg, en doen bovenmatig een beroep op onze gezondheidszorg. Handophouders en eisers, dát zijn ze.
   Nee, jouw reactie is echt een lul-verhaal.

   Ze kunnen jou zeker heel gemakkelijk iets wijs maken?

   Like

   • Ron zegt:

    Beste Cathja,

    Wees gerust.
    Reaguurder Oosterwaal bedoelt het in zijn geheel sarcastisch, dus niet bedoeld om dat verhaal serieus te laten zijn.
    Ik kon er om glimlachen om het sarcasme.

    Like

   • Edjan zegt:

    Denk ik ook.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Ron om 00:24

    Normaal gesproken zetten reageerders het erbij als iets sarcastisch bedoeld is. Hoe weet u dat deze persoon het ook zo heeft bedoeld? Kijk, als elke reageerder zijn mening op deze manier geeft, wordt het raden wat mensen bedoelen. Dat maakt het niet prettiger leesbaar.
    Sarcasme? Prima! Maar zet het er dan wel bij. Onze webmaster zet het er ook altijd bij als iets ‘Satire’ is.
    Bovendien ken ik deze reageerder niet (u schijnbaar wel), en dat maakt het dan nog iets lastiger.
    Ik zou het sportief vinden als Oosterwaal zelf even vertelt wat hij precies bedoelt te zeggen.

    Like

 17. Martha N zegt:

  Mee eens Cathja.

  Like

 18. paulzwueste zegt:

  De enige maagd die er in Neurenberg nog over was
  op 1 januari jl. was de “Maagd van Neurenberg”…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s