WTF!!??: Tweede Kamer vergadert over eigen veiligheid

Screenshot_51

DEN HAAG – Het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer praat woensdag achter gesloten deuren over de veiligheid van het parlement. Er wordt bekeken of de beveiliging verbeterd kan worden, bijvoorbeeld op dagen dat de Kamer niet vergadert.

Kamervoorzitter Arib bevestigt dat deze kwestie op de agenda staat. „Dat stond het overigens al langer”, zegt ze. Het onderwerp zal, na de aanslagen in Brussel, echter wel meer aandacht krijgen.

Lees verder>>>
(h/t “Verwarde Man”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, Nederland, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op WTF!!??: Tweede Kamer vergadert over eigen veiligheid

  1. BertG. zegt:

    Dan zou ik mij zelf ook “Verwarde Man” noemen, of was ik dat al.

    Like

  2. Tistochwat zegt:

    Ja, daar gaat het die landverraders toch om? EN om de mogelijkheid om hun zakken lekker te vullen met ons belastinggeld.
    Wij zijn alleen maar melkkoeien.
    Ik hoop dat hun mohammedaanse vrienden als eerste een bom op hun clubhuis laten vallen.
    Of iets met een bomgordeltje; zó moeilijk kan dat toch niet zijn?

    Like

  3. Thom zegt:

    Ik vind dat ze groot gelijk hebben, beveiligen terwijl ze er niet zijn. En de hekken van de buitenverblijf van de koning aan het strand in Griekenland mag voor 10 miljoen euro ook wel eens een hoger hek krijgen. De paarden die de haver verdienen krijgen hem niet, die is er alleen voor de nonvaleurs.

    Like

  4. Tja, en het volk kan voor de leeuwen worden gegooid, die overigens door onze Kamerleden zijn binnengelaten!!

    Like


  5. Niet langer ontkennen: een duister element in islam stelt dood boven leven
    ‘De Chait artikel is geschreven vóór de aanslagen op de metro en luchthaven van Brussel.

    ‘Als voorbeeld voor dat prachtige gevarieerde veelbelovende multiculturele Molenbeek werd vaak de solidariteitsbijeenkomst aangehaald op het gemeenteplein, anderhalve week na de aanslagen, waar jong en oud, blank, bruin en zwart, broederlijk en zusterlijk kaarsjes opstaken voor ‘Vrede’ – een lichtend voorbeeld van een volkomen vaag en vrijblijvend ideaal’

    Het is goed nieuws dat Abdeslam gearresteerd is. Nog beter nieuws is dat hij levend gepakt is, en niet à la Tony Montana in Scarface al schietend in een kogelregen ten onder is gegaan zodat hij door zijn geloofsgenoten ook bijgezet kon worden in het pantheon van islamo-fascistische martelaars – de natte droom van elke Jihadi.rlie Hebdo-slachtpartij werd in Molenbeek met grote instemming begroet’ Lees verder >>>> http://politiek.tpo.nl/2016/03/22/langer-ontkennen-duister-element-islam-stelt-dood-leven/

    Like

    • Harry zegt:

      Wat een lekker volk , die moslims .
      Tegenwoordig moet de politie ook al ” met bedekt gelaat ” over straat omdat het mocro tuig je anders wel even op komt zoeken s’nachts .
      Hoe halen ze het in hun harses , de “heren” politici , om te denken dat het wel goed komt met die moslims ?

      Het komt NOOIT goed , de enige oplossing is om ze allemaal Europa uit te donderen .
      En ook de enige kans op onze redding .

      Geliked door 1 persoon

  6. Cathja zegt:

    Moet de veiligheid van de burgers niet de hoogste prioriteit krijgen, en daarna pas de veiligheid van het parlement? Onze overheid is er toch om óns te dienen, en niet andersom?
    Wie hebben er met de veiligheid van de Nederlanders gesjoemeld door grote drommen vreemdelingen tot ons land toe te laten, wetend dat ons land dan blootgesteld zou worden aan grote gevaren?
    Op een groot schip gaan in geval van nood eerst de passagiers van boord en als laatste de kapitein. Zo hoort het.
    Maar als het er op aankomt en de pleuris breekt hier los, dan verlaat onze MP als eerste het zinkende schip.
    Let op mijn woorden.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Cathja: 23.10. uur, op 22/03. Inderdaad, Rutte (VVD) Buma (CDA) Samsom (PvdA) en Pechthold (D66), zullen als de pleuris in Nederland uitbreekt met de Islam, net als de Bilderbergfamilie, als eersten het vliegtuig pakken, om ervan tussen te gaan!

      Like

  7. Hans zegt:

    Ze zitten nog steeds in Kastelen.
    Ophaalbruggen zijn vervangen door betonblokken en poortjes.
    Poortwachters door Marechaussee en ME
    Waar de mensheid evolueert doen de boven ons gestelden dat niet.

    Like

  8. Guardiacivil zegt:

    Wat? Gaat de elite bende in een bunker? Het normale leven is al maanden sociaal ontregeld, de angst en twijfel groeit hier met de dag, morgen weer zoveel ontslagen en zet men de gelukzoekers op de job want die moeten met hun universitaire studies gemakkelijk aan het werk geholpen worden tegen slavenloon van bruto 7,50 eur.

    Like

  9. Leo zegt:

    Bla, bla, bla, bla, bla,,Bla, Bla,Bla,Bla.

    Om deze sjit een halt toe te roepen zijn geen mooie woorden nodig, maar effectieve wapens.

    Like

  10. roeland zegt:

    Met de humaniteit en zijn moraal verstoppen ze hun echte gezicht. De elite , die ons wil vernietigen. Is de boodschap van dit lied. Diegene die duits begrijpen zullen van van de tekst van dit lied genieten. Extreem rechts heeft dit lied ook gebruikt. We zijn in oorlog dus dit lied is vanaf vandaag gemeengoed in onze algemene strijd voor ons vrije Europa.

    Like

  11. De Tweede Kamer kan beter vergaderen over ONZE veiligheid en eindelijk eens een keer de grenzen dichtgooien en alle criminele marokkanen eruit flikkeren !

    Like

  12. peterdm zegt:

    Ken de tijd nog dat je lekker een dagje naar Den Haag ging en even naar de 2de kamer ging zonder enige bewaking, maar dat was nog de oude tweede kamer effe luisteren naar de CD van Hans Janmaat die werd verketterd op zijn idee vol is vol etc. 1992 effe kijken naar de nieuwe 2de kamer, het ging over de gedooglegalisatie van wiet dus ook de coffieshops en ook toen kon je nog zonder door een poortje te lopen de nieuwe kamer bekijken. Daarna is het goed mis gegaan en niet omdat de Hindu, Budha Jood Gristen Katholiek dreigen, nee nee de Shi uit Iran en de Soeniet uit Saoedi Arabië dat is de Islam , beiden sektes werden poeprijk aan de olie=wapens die opgepompt werd en de oude vete uit 632 tussen de Shi en Soeni islamieten die vooral elkaar diep haten en tot op heden 2016 op andermans grondgebied( Jemen Syrië Irak ect) elkaar naar het leven staan. Maar een item hebben zij beiden, de haat tegen het westen! en Israel in het bijzonder.
    Ik hoop dat de 2de kamer zichzelf goed gaat beschermen haha in Belgie/Duitsland/Engeland/Frankrijk zijn de Jihadisten vooral Soeni- islamieten al langs geweest. Nederland moet zijn grote islambeurt van achteren nog krijgen en dat is geen toeval, vanuit Nederland kunnen de Islamitische Jihadisten de rest van de EU beheren dus poep niet in eigen nest, nog niet. Nee, ik heb geen medelijden, Ik was op de verkeerde dag, op de verkeerd plaats, op de verkeerde tijd toen de Islam toesloeg. U bent genoeg gewaarschuwd.

    Like

  13. Drs.P. zegt:

    De in principe 150+75+cabinet ongekozen ratten beginnen het te begrijpen, de “gewone” burger begint langzaam wakker te worden betreffende het feit hoe men belazert wordt door dit gajes.
    Nu moet de ontwikkelingshulp (geld van arme mensen in rijke landen voor rijke mensen in arme landen) weer omhoog van stel debiele SGP-ers en de rest gaat gewoon door met het land volproppen met booslim invaders en domme neuqnegerts. Ach ja, het volk zou wel eens heel boos kunnen worden, dus niet het land beveiligen maar jezelf, helemaal duidelijk!!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  14. Japio zegt:

    En het grote moslim knuffelen is weer begonnen. Ze worden weer overal voor de microfoons gesleept om maar vooral te laten weten dat het niets met de islam te maken heeft. Kots en kotsmisselijk word je ervan.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Japio: 07.03. uur. Verwondert U dat, Japio. De complete verrotte PERS en MEDIA, compleet overgenomen door de RODEN en de REST van de LINKSE BENDE, kotst ONS geboren Nederlanders gewoon in ons gezicht. Net als de verradersbende der politiek, de hele reut daar, minus de PVV! Ik moet weer vomeren…

      Like

  15. Armand zegt:

    De aller ergste terroristen zitten in Den Haag

    Like

  16. Fred zegt:

    Zouden ze nattigheid voelen?
    Begint er wel op te lijken.

    Like

  17. Neda-Benthe zegt:

    Ja, zij mogen zichzelf WEL goed beschermen, maar het gewone volk mag nog niet eens een flesje pepperspray op zak hebben om zichzelf te beschermen tegen de barbaren die zij – onze politici – hebben binnen gehaald..

    Like

  18. Bas zegt:

    Vandaag was Buma (CDA) nog even op BNR radio te horen, om ons te overtuigen van onze Joods-Christelijke normen en waarden en open samenleving. Regelmatig is hij in het nieuws. Kennelijk is hij bezig om een kiezers opstapje te creëren om mensen naar zich toe te lokken.
    In het programma De stelling: Stel grenzen aan de radicalisering.
    Zei jongeren-imam Yassin Elforkani, dat Buma “ontkent dat er één miljoen moslims in Nederland zijn” en dat Buma zich in “een ontkenningsfase” bevindt. “Nederland is niet meer een joods-christelijke samenleving. Maar wat is Nederland dan wel ?

    Hier een link naar WNL Opiniemakers om de uitzending terug te zien.

    http://tinyurl.com/z9y6w29

    Like

  19. Thoth zegt:

    (..)de veiligheid van het parlement. Er wordt bekeken of de beveiliging verbeterd kan worden(..)

    Fijn… En de andere mensen, niet de ‘elite’ : die moeten gewoon aan het moslim-terrorisme wennen….

    Like

  20. peter hart zegt:

    voor hun eigen Veiligheid ? dat geloof ik graag; maar de Burger ? hier hebben hun niets voor over .ook moeten wij dat voor hun betalen . Deze Regering moet aftreden; dat is mijn mening hier hebben wij er niets aan de grenzen moeten dicht

    Like

  21. vd dungen zegt:

    Natuurlijk het gaat alleen om hun veiligheid wij klootjesvolk kunnen in de strond zakken stelletje hypocriete klootzakken bah wat een mentaliteit weer

    Like

Plaats een reactie