Belgische Jihadist: “Brussel was voorproefje”

In een nieuwe video uitgegeven door Islamitische Staat (IS) dreigt de Belgische Jihadist Hicham Chaib (34) uit Antwerpen met nieuwe aanslagen. De explosies in Brussel waren slechts een voorproefje, waarschuwt de video in het Nederlands.

Chaib (34) was een van de leiders binnen de terroristische groep Sharia4Belgium en vluchtte in 2013 naar Syrië. Bij verstek werd Chaib tot vijftien jaar cel veroordeeld. Vanuit de Syrische stad Raqqa eist hij in de video namens IS de aanslagen op en richt hij zich tot ‘de hele coalitie die de Islamitische Staat bestrijdt’.

‘De lessen van Parijs hebben jullie blijkbaar niets opgeleverd,’ zegt Chaib in het Nederlands. ‘Want jullie zijn maar blijven verdergaan met jullie strijd tegen de islam en de moslims.’

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Eurabië, Europa, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Belgische Jihadist: “Brussel was voorproefje”

  1. Geronimo zegt:

    Oh, aan de islam zijn eigenlijk maar enkele woorden vuil te maken: een religieuze ideologie van en voor rasechte idioten en psychopaten. Dat vat de essentie ervan prachtig samen, vind ik.

    Like

  2. BigLJohn zegt:

    …..De explosies in Brussel waren slechts een voorproefje…..Een beginnetje slechts…..En de volgende aanslagen, brengen die ons per stuk duizenden doden ? Met alle middelen die ISIS ten dienste staan zoals; zelfmoordenaars met explosieven, doet denken aan die Hara Kiri Japanners uit W.O. 2, met hun vliegtuigen afgeladen vol met explosieven. Vooraf dronken ze samen als afscheid een glaasje sake. Aanslagen zullen volgen met mogelijk zenuw gas, het vergiftigen van drinkwater-netten, of mogelijk zelfs de inzet van nucleaire wapens. Wie weet wat deze duivels nog eens uit hun hoge hoed zullen toveren in hun streven om ons – ongelovigen – te doen doden ! We zijn er nog lang niet van af van die dienaars van Be-elzenbub. En ook volgens mij moet het ergste nog komen !

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @BigLJohn: 14.50. uur. Beste John, het ergste gaat nog komen, ik ben daar vast van overtuigd. Dit is een lugubere tijd, waarin WIJ leven. En eigenlijk maak ik de politiek-correcte elite, en LINKS, VERANTWOORDELIJK ervoor, dat deze aanslagen plaats kunnen vinden. Er zit veel meer achter, het is een grote zwijnerij!

      Like

  3. bokito zegt:

    ik dacht dat het niks met de islam te maken had tenminste dat word mij wijs gemaakt

    Like

  4. Sjaak zegt:

    Belgische Jihadist Hicham Chaib ?
    Hicham Chaib een Belg ?
    Wij in Europa hebben geen terroristen !

    Like

  5. BertG. zegt:

    Belgische media geven bevolking tips wat te doen bij nucleaire aanslag.
    Edward Snowden: Belgische overheid wist van terroristen en had aanslagen van afgelopen week kunnen stoppen.

    Electrabel, het bedrijf dat de omstreden Belgische kerncentrales in Doel en Thiange exploiteert, is boos dat er gisteren in de media berichten verschenen dat een beveiliger van het complex in Thiange zou zijn doodgeschoten in Charleroi, en dat zijn toegangspasje zou zijn gestolen. Volgens Electrabel klopt hier niets van. Maar of dat de Belgen gerust stelt, na maandenlang te zijn voorgelogen dat de regering niets wist van mogelijke aanslagen op de kerncentrales in het land? De Belgische media geven de bevolking alvast wat tips als er inderdaad een aanslag met een vuile kernbom, of een op een kerncentrale, wordt gepleegd.
    http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/03/Belgische-media-geven-bevolking-tips-wat-te-doen-bij-nucleaire-aanslag

    Like

  6. BertG. zegt:

    Ik ben geen Charlie, Parijs of Brussel. Ik ben geconcentreerde woede. Beertjes stoppen geen bommen. Tranen geen terreur. We moeten vernietigend terugslaan. We kunnen zo niet verder. Wie nu nog niet doordrongen is van de ramp die zich voltrekt is blind, doof of ongeneeslijk politiek-correct.

    We moeten meedogenloos terugslaan

    Like

  7. Willie zegt:

    Het volgende zou heel goed zijn voor die smeerlap , men zou de stront nogal langs zn broekspijpen zien lopen ,

    Like

  8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Wat hebben die lui toch allemaal een rotkop!!! Ik kan er nauwelijks naar kijken!!!

    Like

Plaats een reactie