Hamburg: Groenen eisen moskee voor ieder stadsdeel

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

De Groenen in Hamburg eisen voor ieder stadsdeel een moskee. Op dit moment zouden er 150.000 moslims zijn, echter maar 50 moskeeën. Islamitische vertegenwoordigers eisen de opheffing van de binnenplaats-moskeeën. De moskeeën zouden zichtbaar en transparant moeten zijn, aldus een islamwoordvoerder.

DWN

In de Hanzestad leven op dit moment 150.000 moslims en er zijn 50 moskeeën. Voor iedere moskee dus ongeveer 3.000 moslims. “Ik vind dat we echt voor alle stadsdelen moskeeën moeten hebben”, citeert de “Hamburger Morgenpost” de woordvoerster religieus-politieke zaken van de Groenen in de gemeenteraad, Stefanie von Berg. Volgens Daniel Abdin, gemeentevoorzitter van de Al-Nour-moskee in St. Georg, moeten de binnenplaats-moskeeën opgeheven worden om transparantie te scheppen.

Daarom zou het belangrijk zijn om moskeeën zichtbaar te maken. “Ik moet u zeggen dat ik als moslim in menig binnenplaatsmoskee niet naar binnen durf gaan”, aldus Abdin. De politica van de Groenen, Berg, benadrukt daarentegen dat er bij plannen voor moskeebouw ook heel goed gekeken moet worden om welke verenigingen het daarbij zou gaan. Ze zegt: “Natuurlijk zullen we steeds heel goed kijken welke verenigingen een moskee willen bouwen, en we zullen onder omstandigheden zulke moskeeverenigingen dan ook verbieden.”

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hamburg: Groenen eisen moskee voor ieder stadsdeel

 1. Cathja zegt:

  Duitsland (wordt) moslimland.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Zichtbaar en transparant is ONVERENIGBAAR met een fascistische doctrine als de islam.
  De Groenen zouden nu toch langzamerhand wel moeten weten dat de islam de moskee enkel gebruikt om moslims af te scheiden van de rest.

  Like

  • Dat is nu juist, wat ze niet WILLEN weten! Vandaar dat tenenkrommende advies van deze von Berg! (ziet U het trouwens voor U? Een in de watten gelegd creatuur uit een aristocratisch nest, dat in een schijnwereld leeft en daarom aansluiting heeft gezocht en gevonden bij die Grünen; het is een vrouwelijke variant van “onze” Paul Rosenmöller!)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. Fleckie zegt:

  Als ‘MEN’ iets wil, kopen of bezitten,hebben, moet men dat zelf bekostigen, waarom dan laat men diegenen,[Groenen} niet hun eisen, verlangens, daarvoor zelf”!opdraaien’?!

  Like

 4. Pieter zegt:

  Van zoveel macht die de Groenen in Duitsland hebben, kan snotneus Klaver met zijn GroenLinks voorlopig nog dromen.
  Typisch 2 partijen die meeliften op hypes en daarom des te gevaarlijker.

  Like

 5. Jean zegt:

  Laat er zwijnen in hokken dan hebben die haatketen tenminste een positief doel en zet aan de ingang enkele honden…

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Als ik die groene idioten was, zou ik een moskee bouwen voor elke 100 mohammedanen!
  Ik wou dat ze het aantal verzorgingstehuizen voor ouderen eens flink gingen uitbreiden, inclusief het verplegend personeel!!!

  Wát een walgelijke wereld is het toch geworden…….

  Like

 7. Gasso zegt:

  Opgesodemietert met die moslims, en dat gore linkse stinkende tuig ook, opgerot naar oekoeboerestan.

  Like

 8. Jade zegt:

  50 moskeeen in Hamburg?
  Wat mij betreft komt er een herhaling van 24 juli 1943.
  Evacueer de Duitsers en platbranden die zooi.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Vanuit GL gaan er stemmen op om 500.000 asielzoekers op te nemen en DENK vindt het een goed plan om in plaatsen met meer dan 20.000 inwoners van overheidswege een moskee neer te zetten; ook wanneer er (nu nog!) bijna geen moslims wonen.
  Maar dat komt nog wel……
  De islamisering ZAL en MOET worden doorgevoerd en de zgn. ”diversiteit” ZAL en MOET ons hoe dan ook door de strot worden gedrukt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s