De Bilderberg-2016 zit er weer op…

Screenshot_13

(Door: Guido J.)

Zoals je wellicht al weet, is in het Duitse Dresden de Bilderberg-2016, de 64ste editie van deze beruchte conferenties, van start gegaan. In het hotel Taschenbergpalais om precies te zijn. Daar kwamen 130 participanten van 9 tot zondag 12 juni samen om in het geheim wereldproblemen te bespreken (HIER de agenda). Bij het hotel hadden zich weer enkele honderden activisten verzameld, die vinden de Bilderberg-conferentie het democratische proces feitelijk ondermijnt en in de weg staat.

Ook dit jaar waren weer enkele Nederlandse politici op deze mysterieuze bijeenkomst uitgenodigd. Zo is Mark Rutte (VVD) inmiddels jaarlijks van de partij, dit keer vergezeld door bijvoorbeeld Sharon Dijksma van de PvdA! Eerder waren het Jan Peter Balkenende (CDA) en Alexander Pechtold (D’66) die de Bilderberg-conferentie bij woonden. En natuuuurlijk was ‘onze’ koning, Willem-Alexander, uitgenodigd voor het elitaire feestje. Als kleinkind van de oprichter van deze Bilderberg-club, prins Bernard von Lippe-Biesterfeld.

Lees verder>>>
(h/t Ron V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bilderberg, dictatuur, Elite, New World Order, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Bilderberg-2016 zit er weer op…

 1. duinsnip zegt:

  Ja, inderdaad en hij heeft meteen te horen gekregen dat hij referendums naast zich neer moet leggen, en dat dit alvast voor iedereen betekent dat het associatieverdrag met de Oekraïne de Nederlanders niks aangaat en dat de Engelsen Brexit kunnen vergeten. Waarvan akte!

  Like

 2. T v Beek zegt:

  Hoe komen jullie aan de agenda van deze besloten club????

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Zo alle smeerlapperijen zijn weer uit gewisseld, waar blijft de nieuwe von Stauffenberg !

  Like

 4. carthago zegt:

  De bilderberg godfathers hebben dus weer een nieuw plan bedacht.Des te meer stiekem des te meer vreugd.Er komt natuurlijk een dag dat zelfs geen onderaards gewelf nog een schuilplaats zal bieden voor deze mutanten van de kalifaatratten.

  Like

 5. exmarineman zegt:

  Het is dan dus ook helemaal niet zo vreemd te noemen dat Rutte opeens nú – na afloop van deze bijeenkomst – verklaart dat hij – lees Bilderbergers – een hekel heeft aan referenda en dat wij als bevolking ons niet moeten bemoeien met o.a. de internationaal gemaakte afspraken met de Oekraïne (en uiteraard gelijktijdig met ALLE andere afspraken……dat is niet onze zaak noch belang want dat bepalen wij – Bilderbergers, NOW’ers en Illuminati wel). Ik heb de agenda nog niet gelezen en ben benieuwd welke andere regeringsleiders en “volksvertegenwoordigers” uitgenodigd resp aanwezig waren, want dan kunnen we gelijk dit afstrepen tegen hetgeen op de angenda heeft gestaan en dus besproken is en besloten is. Volgens een krantenbericht heeft Bea als mede-oprichtster afgezegd, maar AW zal vast wel gegaan zijn. En gezien zijn toespraak voor het EP hebben we daar ook weinig goeds van te verwachten.
  En met zijn allen maar volhouden dat we in een democratie leven en dat de EU toch o zo goed is voor ons en inmiddels zijn al bijna alle maatregelen genomen om onze vrijheid (van meningsuiting) af te nemen. Zie de afspraken die zijn gemaakt met Microsoft, Facebook, YouTube, twitter en met de andere soc media en met TV en kranten is dat al langer het geval een enkele uitzondering daargelaten.

  Like

 6. Erik zegt:

  Geheime genootschappen kunnen nooithet licht niet verdragen, de toets steen ontwijkend stijgt er een vieze methaan lucht op rond deze mensen. Dochwel niet geheim is wie er waren waarvan akte!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s