Wilders: Wij moeten de deur dicht doen voor de islam en voor vrijheid kiezen

screenshot_6

Rechts: Burgemeester van Maassluis Edo Haan. Heel typerend voor een PvdA’er: pas ingrijpen als de jarenlang geterroriseerde en door de politiek en politie genegeerde autochtone inwoners zo wanhopig zijn dat ze het recht in eigen hand dreigen te nemen. Desondanks werd nog niet één van de Marokkaanse jeugdterroristen gearresteerd.

(Door: Geert Wilders – Vertaling: “Xander”)

Maassluis, Den Haag, Gouda, Utrecht, Zaandam, Helmond slechts paar van vele plaatsen die worden geterroriseerd door Marokkaanse of Turkse jeugdbendes

‘Islam of vrijheid’. Daarmee kan Wilders’ ingezonden opiniestuk voor Breitbart Londen, dat werd overgenomen door Zero Hedge, in het kort worden samengevat. De PVV leider legt op zijn kenmerkende heldere en sterk onderbouwde wijze uit hoe Europa en Amerika door de islam worden gedwongen om een keus te maken: buigen voor de discriminerende, racistische, intolerante en onderdrukkende religie van Allah en Mohammed, en accepteren dat we uiteindelijk door de Sharia zullen worden overheerst, of alles doen om onze vrijheid te behouden. En dat kan maar op één manier, namelijk door de islam definitief de deur te wijzen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wilders: Wij moeten de deur dicht doen voor de islam en voor vrijheid kiezen

 1. paulzwueste zegt:

  Walgelijke kerel die burgemeester. Laffe linkse hond!

  Concluderen dat het kinderen maar criminelen zijn… en dan niemand arresteren…!!!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Ik mag ook hopen dat het merendeel van de mensen in Nederland kiest voor behoud van ons land en onze normen, gebruiken en culturen.
  We hebben met de islam geen middenweg het is verdrijven of verdreven worden.
  We hebben gezien wat er gebeurd onder het burgemeesterschap van de PVDA die burgemeester doet jarenlang niets maar als de Nederlanders een keer opstaan en zich verweren springt zo’n PVDA sufferd in de stress en gooit er een APV tegenaan om die kut-Marokkanen te beschermen.
  Waar zijn we anno 2016 aangekomen?
  Dat we dankzij politici van de PVDA gedwongen worden onze straten af te staan aan islamitisch tuig? Tuig dat in alle grote steden in de weer is om een eigen clubhuis op te eisen.
  Wie niet in ziet dat dit via de moskeeën wordt verspreid moet welhaast blind zijn.
  We stevenen af op een confrontatie met de islam dat gaat vroeg of laat gebeuren daar zal geen PVDA burgemeester iets aan veranderen, dat is namelijk wat er overal in de wereld gebeurd als moslims grond gaan opeisen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Kirralie Smith: Islam is een beerput en een moslim is een drol en geestelijk gestoorde

  http://australianlibertyalliance.org.au/candidates/new-south-wales

  Like

 4. Jan zegt:

  Jamaican Sheikhl: The Infidels Put Cancer in Fake “Zamzam” Sacred Water and Sell It to Muslims

  Zamzam of Bron van Ismaïl ligt in Mekka, vlak naast de Ka’aba. De Bron is volgens de overlevering vernoemd naar het Arabische woord zam dat stop betekent, dus eigenlijk heet het Stop-Stop Water.

  Synoniem voor moslim is psychopaat

  Like

 5. Steven zegt:

  Als je nu naar de peilingen kijkt dan zie je dat de PVV steeds meer zetels aan het kwijtraken is en al die debiele partijen die nu nog regeren er ineens weer zetels bij krijgen.
  Eerst zit half Nederland die ROTTE en SAMSAM af te zeiken..het moet weg en deugt niet..en nu er verkiezingen in zicht zijn gaan ze er weer op stemmen.
  Met andere woorden…Nederlanders blijven gewoon DOM en kiezen liever voor collectief zelfmoord!!
  Schijnbaar werkt al die mooie beloftes en leugens nog steeds zodra de verkiezingen eraan komen,
  Nog een paar jaar en dan wordt ook U vermoord!

  Like

 6. In Nederland wonen veel labiele mensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s