Oostenrijk: Asielchaos – niemand weet wat er werkelijk aan de hand is

screenshot_30

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

In Oostenrijk heerst algehele verwarring rondom de “asielzoekers”. Wie er komt, mag blijven of moet gaan respectievelijk vrijwillig gaat – niemand kent de exacte aantallen. Ondanks een duur administratie- en bestuurssysteem lijkt de republiek op een Absurdistan.

contra-magazine

In het kader van de migratiecrisis en de daarmee ontstane problemen ontstond ook de discussie over een bovengrens. Per jaar zouden er nog maximaal 37.500 “asielzoekers” in Oostenrijk opgenomen moeten worden, maar met het oog op alle verschillende cijfers en aantallen heerst er in de republiek verwarring over het feit hoe nu, meer dan drie kwartalen later, de situatie er daadwerkelijk uitziet.

Op dit moment lopen er ongeveer 28.000 asielprocedures. Deze zouden volgens de regering relevant zijn voor de bovengrens. Er is echter sprake van 34.600 asielaanvragen. En dan is er ook nog de vraag hoe het zit met de mensen die een asielaanvraag indienden, maar een negatieve beslissing ontvingen. Diegenen die daarna uitgezet worden of “vrijwillig” vertrekken, moeten hiervan natuurlijk afgetrokken worden – niet weinig van deze “asielzoekers” blijven echter desondanks in het land.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zou er tot eind september 2016 sprake zijn geweest van in totaal 11.500 negatieve asielbeslissingen. In diezelfde periode werden er 7.826 personen met een negatieve beslissing het land uitgezet. Dit zou betekenen dat ongeveer 30% van hen in het land zou blijven, aldus het ministerie van Binnenlandse Zaken. Maar hoeveel van hen hun negatieve beslissing vorig jaar al ontvingen, zegt men niet. Ook is het onduidelijk hoeveel personen met een negatieve asielbeslissing zich op dit moment in het land ophouden.

In Oostenrijk blijft dus slechts één ding zeker: “”Niets exacts weet men niet”, zoals in de volksmond al wordt gezegd. Voor veel Oostenrijkers grenst deze chaos echter al aan het falen van de staat, temeer daar de republiek zich een van de duurste administratieve en bestuurssystemen veroorlooft, dat echter niet in staat is zo´n chaos te vermijden. Ook wordt duidelijk dat men wat betreft repatriëringsovereenkomsten betreffende de landen die hun staatsburgers niet meer willen terugnemen ook economische en financiële druk moet uitoefenen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oostenrijk: Asielchaos – niemand weet wat er werkelijk aan de hand is

 1. terex zegt:

  Cijfers en resultaten maken eigenlijk niets meer uit. Het is om de media bezig te houden. De bevolking is het allang kotszat en het is wachten tot de pleuris uitbreekt. En zo te lezen gaat dit niet heel lang meer duren. Einde Europa en einde aan alles waar we zo hard voor gewerkt hebben. Gewoon met zijn allen terug naar af.

  Like

 2. williaan zegt:

  De chaos regeert, politici zijn volkomen de weg kwijt en storten het Westen in een tijdperk waar slechts anarchie zal heersen.

  Like

 3. Ongelovige zegt:

  Geld voor islamitische ‘Kindergarten’ verdwenen, maandelijks duizenden euro’s uitkeringen voor één ‘vluchtelingen’gezin in Wenen, Checheense ‘vluchtelingen’ die werk weigeren, 17.000 ‘vluchtelingen’ die een rechtszaak aanspanden tegen D om toch asiel te krijgen, waarvan 90% gewonnen, enz enz. Het gaat goed in duitstalig Europa.

  Like

 4. En zo gaan we allemaal naar de kloten.

  Like

 5. Witte raaf zegt:

  Het volk is redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos.
  Ooit eens op school geleerd,nooit verwacht dat deze tekst ooit nog eens van toepassing kon zijn!

  Like

 6. tjonge zegt:

  oostenrijk, een prachtig land met prachtige tradities, blonde dames in mooie kleding, heren in lederhosen, meerdere keren daar op vakantie geweest.
  zal het nu voorbij zijn met deze mooie tradities ? want dat zal toch wel erg aanstootgevend zijn, die mooie blonde dames met diep decolleté.
  dat vraagt er dan om om verkracht te worden…
  .
  zo gaat elk land hier in europa volledig naar de kloten, wat we overhouden zijn landen zonder tradities/identiteit etc.
  .
  brussel/den haag bedankt….

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s