Nieuwe ISIS-gruweldaden: “Islamitische Staat” executeert 284 mannen bij Mosul

screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

De terreurmilitie “Islamitische Staat” (IS/ISIS) bevindt zich weliswaar op de terugtocht, bevestigt echter nog in de nederlaag het harde optreden van de Syrische en Russische strijdkrachten in Syrië tegen de radicale islamieten. In het buurland Irak, waar ISIS op het punt staat de metropool Mosul te verliezen, hebben ISIS-terroristen donderdag en vrijdag ten zuiden van Mosul 284 mannen geëxecuteerd. Dat bericht de Amerikaanse tv-zender CNN onder verwijzing naar een bron binnen de Irakese inlichtingendienst.

duits-zuerst

Na het bloedbad zouden de lijken met bulldozers in een massagraf geschoven zijn. Daarvoor had de VN meegedeeld dat de terroristen honderden gezinnen als gijzelaars hadden genomen om hen te gebruiken als menselijke schilden. In totaal zouden er ongeveer 550 gezinnen ontvoerd zijn.

Het Irakese leger was op 17 oktober met zijn lang verwachte offensief ter bevrijding van Mosul begonnen. Het offensief wordt ook ondersteund door Koerdische eenheden en de Amerikaanse luchtmacht. De op een na grootste stad van het land met meer dan 1,3 miljoen inwoners bevindt zich sinds 2014 onder controle van ISIS. Anders dan bij de strijd om Aleppo thematiseren de internationale media de burgerslachtoffers in de strijd om Mosul eigenaardig genoeg op geen enkele manier.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Irak, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Nieuwe ISIS-gruweldaden: “Islamitische Staat” executeert 284 mannen bij Mosul

 1. C.A.Barstow zegt:

  Te meer een reden om die verachtelijke islam varkens met cluster munitie uit te roeien.

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik kan iets niet vatten…
  Ze kunnen een voorwerp op de maan zetten tot op 1cm nauwkeurig maar ze kunnen niet dat islamiisch moorddadig krapuul wat helaas nog steeds vrij rondloopt niet vinden en uitschakelen?
  Willen ze het soms niet kwestie van olie of omkooppraktijken? Ze laten dergelijk krapuul zelfs Europa en Amerika binnen wandelen en voorzien ze van alle luxe en weelde.
  Weldra zal hier dezelfde hel losbarsten als ze met voldoende moordenaars hier binnen zijn.
  En dat hebben we dan allemaal te danken aan de grootste en gevaarlijkste misdaadorganisatie die wij ook nog aan de vreet houden en die ons momenteel ligt te bedreigen en te verkwanselen voor geld en postjes voor eigen belang want de toekomst, veiligheid en leefbaarheid van eigen volk interesseert ze geen flikker.. eerst ikke en de rest kan stikke.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Beste Jean, het is geen kwestie van niet kunnen maar meer een kwestie van niet willen.
   Zoals Ik elders al heb aangegeven is het geheel een proxyoorlog die uitgevochten word over de rug van de Syriers en Irakezen met voor het westen het voordeel dat de wapenindustrie gewoon zijn omzetten kan blijven genereren.
   Je kunt van mij gerust aannemen dat de hele politiek geen ene fuck geeft om de bevolking van deze landen maar gewoon de eigen voor en nadelen tegen elkaar af weegt.
   Daarbij komt dat de politiek de asielindustrie de kans geeft om zich ook te kunnen blijven roeren en de domme gutmensch blijft dan ook tevreden.

   Like

 3. Johan zegt:

  Hier past het motto : oog om oog, tand om tand.
  Als die ISIS-gasten zich hier in West-Europa durven te vertonen, dienen ze gelijk de kogel te krijgen.
  Aldaar in Syrië en Irak geldt als recept : idem dito voor al die ISIS-aanhangers. Plat bombarderen en/of tegen de muur zetten en standrechtelijk executeren.
  Dat is natuurlijk tegen het zere been van al die Gutmenschen en al die voorstanders van mensenrechten. Helaas, maar het kan niet anders. Wanneer tegen dit uitschot niet op bovenstaande wijze wordt opgetreden, zal West-Europa nog tot in lengte van jaren de negatieve gevolgen daarvan ondervinden. Deze lieden zullen hier doorgaan met hun radicaliseringsprogramma’s en constant voor problemen zorgen. Daarnaast zijn ze gehard in de strijd en kijken ze niet op een moordpartij meer of minder. Aanslagen liggen dus volop in het verschiet. Het West-Europa, zoals wij het nu kennen, zal dan uiteindelijk in wanorde ten onder gaan. Daartegen geldt maar één remedie : de islam moet hoe dan ook gestopt worden.
  En ISIS, dat is de islam zoals die werkelijk is, zonder verhullingen of kletspraat eromheen.Hier kan men duidelijk zien waartoe deze ideologie leidt. En dat is nou bepaald niet iets, wat we ons in West-Europa toewensen.

  Like

  • Hendrik zegt:

   Helemaal mee eens!

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Klopt. De Balkan is een heel goed voorbeeld als je wilt zien wat er gebeurt als je niet alle mislims terugjaagt naar waar vandaan ze gekomen zijn.
   Gewoon allemaal alsnog de Bosporus over, Europa weer Europa, turkije alleen nog aan de overkant van het water en dan de Europese kust over de hele linie goed bewaken (zelfschietinstallaties?).
   Geen discussies, geen misplaatst mededogen, een installatie denkt niet, maar schiet alleen. Dan is het dobberen zo over en blijft Europa europees.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   Johan, ze zijn al lang in Europa, ze wachten tot er nog meer binnen komen

   Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  De gruwelijkheden komen mij de strot uit .
  Er is op zijn minst een dame die goede muziek kan waarderen .

  Zak maar even weg .

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Nee uiteraard is dit géén thema voor de westerse (massa)media en wordt het ook niet gethermatiseert. Want rond Mosul strijden de westerse landen (USA, EU, NAVO en Turkije) en die doen niemand kwaad en Irak is een “bevriend” land. MAAR Aleppo in Syrië daar vechten jawel SYRISCHE troepen en Russische troepen tegen ISIS en ja, die 1e twee zijn geen vriendjes van de westerse landen want die laatsten (inclusief Turkije dat de Koerden bestrijdt en eigenlijk dus ook volkerenmoord pleegt) steunen de rebellen en ook ISIS….. En over Turkije blijven diezelfde msm ook heel erg stil, geen woord van kritiek op Erdogan en zijn uitbreiding van het Ottomaanse rijk…..en het – zonder toestemming van Irak en Syrië – hebben van troepen in beide landen. En ook de westerse landen hebben GEEN mandaat om in Syrië te zijn…..

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Troje, 1180 v. Chr.:

  Europa, 2016

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Wie niet horen wil moet voelen: tieners met kettingzaag door ISIS gehalveerd


  The youngsters, thought to be in their teens, were accused of belonging to an anti-resistance faction, sources in Mosul reported.

  An ISIS sharia court reportedly stated that they should be tied to an iron pole in the center of Tal Afar Square in Mosul and then sliced in two with an electric chainsaw.

  http://www.terrorscoop.com/iraq-nine-teens-cut-half-chainsaw-isis-public-execution/

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Van NY times tot de Westerse mainstream media doen niet mee aan verspreiden van juiste beelden, ze wachten op nieuwe foto,s die gemaakt zijn van levende schilden die slachtoffer zijn geworden en van kinderen die levend of dood onder het puin vandaan getrokken worden, want daar draait alles om, hoe kan je de vuile oorlog nog meer bevuilen en schuldig naar bv de Russische aanwezigheid wijzen? En deze beelden met de nodige bevuilde commentaren gaan de wereld over en de slaven geloven het direct en nemen dit als waarheid aan. Het is noodzakelijk en misschien tussen haakjes wel afkeurend, maar de enigste mogelijkheid is Erdogan+zoon liquideren en alles wat boven Sirië vliegt aan militaire geallieerde toestellen uit de lucht schieten.

  Like

 10. Bas zegt:

  Dit gaat vermoedelijk net zo lang door tot dat de VS en de EU het Midden Oosten militair en strategisch opgeven. Het Westen zit in een militaire spagaat. Bovendien hun militaire baker praatjes dat ze aan de winnende kant zijn, o.a. momenteel in Mosul, blijkt achteraf meestal gezwets..

  Like

 11. Ongelovige zegt:

  Maar waarom die executies als je gelijktijdig vrijwilligers zoekt om als menselijk schild te fungeren?

  Like

 12. Henk der Niederlander zegt:

  Wat veel mensen hier in de reacties schijnen te vergeten is dat er gewoon een proxyoorlog word gevoerd in een aantal landen in het midden oosten waarbij de fanatiekelingen van de IS gebruikt worden om een aantal zakelijke belangen in stand te houden.
  Vergeet niet dat de Russen grote belangen hebben in de gashandel in B
  bijv. Europa, De oorlogsindustrie uiteraard ook dividenten uit te keren heeft en dat de Firma Erdogan zeer veel geld verdiend aan de smokkel van aardolie.
  en dat alles om zo maar een paar voorbeelden te geven

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Dit zijn dezelfde soort smeerlappen, als het MOSLIMBEEST ORIC, die tijdens de Joegoslavische Burgeroorlog tussen 1990 en 1995, 100 Servische dorpen heeft uitgemoord. En die SMEERLAP ORIC hoefde van de roden van het Joegoslavië-tribunaal maar 2 jaar naar de gevangenis. LINKS is de grootste 5e colonne van de halsafsnijders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s