Leipzig: Seks-Jihadist trekt meisje (10) van de fiets en verkracht het in de bosjes

screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie en de rechter verbieden het delen van deze fantoomfoto op Facebook nadrukkelijk, alleen de lokale pers zou over de daad mogen berichten. So what? Dat interesseert ons geen moer!

En opnieuw een vreselijk geval van in de doofpot stoppen van de verkrachtingsgolf door de Arabische meute, zoals dagelijks honderd keer in Duitsland. De politie van Leipzig laat het volgende weten. Ondanks de zwaarte van het ongelooflijke misdrijf proberen de politie en de rechtbank de zaak te verheimelijken:

“Dit verzoek tot publicatie heeft uitsluitend betrekking op printerproducten in het stedelijke gebied Leipzig. Een publicatie op internet inclusief sociale netwerken (bijv. Facebook) is door het besluit van de rechter niet gedekt en daarom niet toegestaan.”

De Arabier koos het kind uit als buit, loerde haar op de hoek van de straat op en sleurde het van haar fiets, sleepte haar toen de bosjes in om haar daar te verkrachten

Het is ongelooflijk, een klein 10-jarig meisje fietste eergisteren tegen 07.10 uur (27 oktober 2016) nietsvermoedend zoals gebruikelijk naar school. In de Friedrichshafener Straße haalde de fietsende seks-jihadist haar van achteren op de fiets in. Nadat hij het als slachtoffer, of beter gezegd als buit, had uitgekozen, fietste de zogenaamde vluchteling het kind voorbij en loerde het even later op de hoek van de Bochumer Straße op. Daar sleurde hij het meisje onmiddellijk mee de bosjes in, gooide het bruut op de grond en verkrachtte het. Toen hij daar uiteindelijk mee klaar was, liet hij de kleine gaan. Het kind vluchtte toen direct naar school. Ongelooflijk: de man bleef na de daad nog geruime tijd met zijn fiets op de plaats delict, desondanks pakte de politie hem niet.

UPDATE: Enorm gevaar door Arabische pedofielen en seks-Jihadisten. De school van het meisje richt zich uitermate bezorgd tot de ouders dat de kinderen naar school begeleid moeten worden, dat de weg naar school “beveiligd”moet worden en dat de kinderen in geen geval alleen naar school moeten gaan.

Hoe groot het gevaar in Leipzig is, een stad waarin zulke delicten steeds opnieuw plaatsvinden sinds de grenzen voor miljoenen Arabische economische vluchtelingen door de Duitse regering ongecontroleerd geopend werden, blijkt uit de brief van de desbetreffende school. De 66e basisschool van de stad Leipzig in de Rosenowstrasse roept de ouders er inmiddels toe op hun kinderen niet alleen naar school te laten gaan, de route naar school te “beveiligen” door bijvoorbeeld het samenstellen van fietsgroepen (stand 29-10-2016).

leipzig_grundschule

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Ondanks de zwaarte van het delict geen enkele aanwijzing van de kant van de politie – doofpotmethodes zoals in Noord-Korea

Het is pas enkele maanden geleden dat in de VS een zaak grote opwinding veroorzaakte, waarbij een officier van justitie alleen maar noemde dat opgeblazen verslaggeving over een groepsverkrachting, waarbij Arabische vluchtelingen een kind verkracht en in haar mond geürineerd zouden hebben, tot onderzoek zou kunnen leiden. Dit alleen al leidde tot aanzienlijke protesten in de VS, omdat men daar de persvrijheid beperkt zag. De officier van justitie moest onmiddellijk bakzeil halen.

In Duitsland worden openlijk doofpotaanwijzingen op dictatoriale wijze rechtstreeks door de rechter gegeven, ongelooflijk. De politie van Leipzig publiceerde tot nu toe geen enkele aanwijzing naar de daad op haar website. Er zijn immers belangrijkere dingen, zoals meldingen als”

“Dreigmails bij scholen in Leipzig binnengekomen – de recherche Leipzig stelt een onderzoek in”

In Duitsland worden doofpotaanwijzingen op dictatoriale wijze rechtstreeks door de rechter gegeven, de politie van Sachsen vindt het delict geen melding op haar website waard

De recherche van Leipzig heeft na het gebeuren echter een onderzoek ingesteld, dat nog steeds voortduurt. Tot nu toe werd ook bekend dat zich op het moment van de daad een 60-7- jaar oude man met een kleine witte hond in de Bochumer Straße en een jonge vrouw met twee kinderen van 4 en 7 jaar (jongen en meisje) in de Friedrichshafener Straße ophielden. Het is bovendien mogelijk dat deze voorbijgangers de daders hebben gezien. Deze beide mogelijke getuigen worden dringend verzocht zich bij de politie te melden. Voor tips kunt u bellen met de recherche van Leipzig onder telefoonnummer (0341) 96646666.

Wie kent de op het fantoombeeld afgebeelde man? Wie weet waar hij zich op dit moment bevindt? Wie kan informatie verschaffen over de eigenaar van de fiets en/of diens verblijfplaats? Wij verzoek u dit fantoombeeld zoveel mogelijk te delen.

screenshot_50Persoonsomschrijving:

Leeftijd: 30 – 40 jaar
Lengte: 1.80 – 1.85 m. lang
Korte bruine haren
Slank postuur
Baardstoppels in het gezicht
Kleding: zwarte jeans, zwart jack, zwarte wollen muts met aan de voorkant een wit opschrift, zwarte pluizige handschoenen, zwarte rugzak/eventueel “Jack Wolfskin”
Blauwwitte fiets (achter blauw, voor wit), wit opschrift

Bron:
www.rapefugees.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", Barbarisme, Duitsland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Leipzig: Seks-Jihadist trekt meisje (10) van de fiets en verkracht het in de bosjes

 1. Boemiebol zegt:

  Het klinkt abstract. Alsof het niet om mensen gaat. Weird shit ! Het het het i.p.v. haar

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Mede schuldig: De Europese Unie !!!!!
  De regeringen van betreffende landen !!!!

  Like

 3. Driek zegt:

  Welnu, als je als man je gerief kan vinden bij een meisje van tien jaren oud, dan ben je een vieze pedofiel, doch ik geloof dat al die mohammedanen uit die achterlijke landen op kleine meisjes vallen, volgens Mohammed mag dat, klaar zijn we er mee. Tuig van de richel is het. Hoe krijgen we dat schorem ooit weer weg?

  Geliked door 1 persoon

 4. Sjaak zegt:

  Leeft hij nog ? Wanneer ik de vader zou zijn, zou hij 100 % niet meer fietsen !

  Like

  • volksrechter zegt:

   En die officier van justitie al evenmin !!!!!

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Helemaal mee eens best Sjaak, maar zul je eerst die smerige tering rat moeten zien te vinden hoor want die wordt meteen overgeplaatst door de overheid net als de 2 Iraakse moordenaars van Marianne Vaatstra, die zaten de dag erna al in een ander azc en werden door de politie compleet uit het zicht gehouden.
   Dus ook in NL gebeuren en gebeurden jaren geleden al dit soort zaken en hier hebben we ook een super doofpot door onze nsb overheid. T maakt allemaal onderdeel uit van het grote plan van de ratten elite. Dus zijn er verzetsgroepen nodig om dit soort rattehn af te maken.

   Like

   • Feitje zegt:

    Marianne is door een dorpsgenoot gedood, bleek geen asielzoeker te zijn. Wel bij de feiten blijven. Maar het blijft een feit dat regeringen en rechtbanken veel steken laten vallen en met twee maten meten.

    Like

 5. Tistochwat zegt:

  Geert Wilders had er toch al voor gewaarschuwd?
  “Testosteronbommen” noemde hij die schurftige, liederlijke, smerige, beestachtige, krankzinnige, stinkende, levensgevaarlijke, bloeddorstige, achterlijke, mohammedaanse parasieten!
  Een rioolrat is er nog een edel dier bij vergeleken!

  Geliked door 1 persoon

 6. Maar niemand luisterde naar Geert, ik zie nog dat lachende schijnheilige smoel van Pechtold met zijn demoniseren Het is toch allemaal uitgekomen. Ja, je verwacht toch ook wel iets van de vader. Ik vind Duitsland hoe langer hoe meer op een land met zombies lijken, nergens een keer actie.

  Like

 7. ildiko zegt:

  eigenlijk iedereen die heeft deze barbaren naar Europa geholpen straf verdient. Hoop dat wij mogen het meemaken

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Laten we de Duitsers niet onderschatten. WO2 heeft duidelijk zijn sporen op hen nagelaten. Dit in combinatie met de Europese politieke correctheid van de regeringsleiders en wat links gepeupel maakt het allemaal een stuk vervelender.
  Deze ogenschijnlijke gelatenheid en een gevoel van onmacht is echter niet de volksaard van een Duitser. Dat geldt ook niet voor de overige Germaanse stammen die in Europa wonen. Over het algemeen zijn ze zeer joviaal, behulpzaam en gastvrij. Mensen die van hen blijven profiteren en hen zelfs naar het leven staan, daar hebben ze een gruwelijke hekel aan. Zij hebben dus zeker hun grenzen. Overschrijd die niet want de volkswoede kropt zich op.
  Net als na de diverse crises die na WO1 plaatsvonden. Met name in de Duitse steden vierde de criminaliteit hoogtij. Inbraken waren schering en inslag. Straatterreur was tot norm verworden en overvallen op klaarlichte dag waren meer regel dan uitzondering. Ook toen voelde de doorsnee burger zich niet meer veilig. Werk was er nauwelijks totdat Hitler, ik meen in 1933 aan de macht kwam. Het krapuul werd van de straten geplukt en in resocialisatiekampen weggestopt om er vervolgens niet al teveel aandacht meer aan te schenken.. Op zich is dat natuurlijk heel goed. Wat daarna gebeurde is natuurlijk niet allemaal goed te praten. Dat hij weg liep met de toenmalige moslims, daar geloof ik geen barst van. Hij had ze nodig voor zijn leger en werden als huurling daarvoor betaald.
  Als hij nu geleefd had zou er naar mijn mening geen enkele moslim in Europa vrij rond lopen. Maar dat even terzijde.

  Naar mijn idee gaat de geschiedenis zich herhalen. De kogel moet gewoon door de Kerk. Je merkt bij een aantal regeringsleiders al weerstand tegen nog meer “vluchtelingen”. Dat worden er steeds meer. Naarmate de beestmensch zich agressiever gaat gedragen neemt de afkeer tegen hen toe. Die politieke correctheid zal zeker geen norm blijven. Als een schaap over de dam is volgt de rest. In korte tijd kan de Europese politiek inzake deze subhumanen, ook wel primaten of vanwege hun incestueuze gedrag ook wel genetisch afval genoemd, een omslag maken van 180 graden.
  Het in ere herstellen van resocialisatiekampen verwacht ik niet. Maar dat ze hun boeltje kunnen pakken ben ik vast van overtuigd. Al zal dat niet zonder slag of stoot verlopen.

  Nu de E.U. nog bestaat zou het een fijne aanzet zijn om alle dubbel bepaspoorten het stemrecht te ontnemen. Dat behoedt ons in elk geval ervoor dat onze democratie op democratische wijze de nek omgedraaid kan worden.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Zoals je in je eerste alinea aangeeft Johannes laat de Duitser met zich sollen tot op een zekere hoogte.
   Inderdaad lijkt me dat zo.
   Zoals Ik de Duitser ken (en Ik heb er 18 jaar gewerkt) heeft die echt de instelling, tot hier en niet verder ofwel genoeg is genoeg.
   Waar bijv. onze MSM de steek laat vallen om over Brandenburg te berichten kan Ik gewoon stellen dat daar zeer veel mensen rond lopen die echt genoeg hebben van Merkel c.s.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Vergeet niet dat er in bepaalde streken in Duitsland – net als in Nederland – nog niet veel wordt gemerkt van de islam.

    Ik zie het bij ons ook, een houding van: “Wij hebben het hier toch nog goed” en als je dan al jaren CDU stemt ….. tja.

    Het volk moet blijkbaar eerst keihard met de feiten worden geconfronteerd voor zij in aktie komt.

    Helaas is het dan te laat om dmv een politieke keuze de problemen op te lossen.

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Tja, deze islamitische dader, doet precies wat Mo de pedo-profeet ook deed. De islam is een perverse ideologie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s