De echte moeder

screenshot_67

(Door: Tzvi Fishman – Vertaling: E.J. Bron)

Het antwoord op de vraag van wie het land Israël eigenlijk is, werd nu beantwoord, en wel door de grote branden in heel Israël.

pi-news

Als iemand nog een bewijs zou willen hebben dat het land Israël aan de Joden toebehoort, hier is het bewijs. Iedereen kent het verhaal van koning Salomo en de twee vrouwen, die met de baby naar hem toe kwamen. Beide vrouwen beweerden dat het kind van haar zou zijn. Salomo beval de baby in tweeën te delen en te verdelen onder de beide vrouwen. Terwijl de ene vrouw hiertegen protesteerde, was de andere vrouw bereid om toe te staan dat de baby met een zwaard in twee stukken gehouwen zou worden, opdat de andere vrouw het kind niet kon krijgen. En zodoende liet ze duidelijk blijken dat zij niet de echte moeder van het kind was.

Zo zit het ook met de branden die in heel Israël woeden. Wie zou opzettelijk zijn eigen land in brand steken, de groene bergen, bossen, bomen, en de hulpeloze schepsels van het bos pijnigen?

De Arabieren, die in het hele land de branden aansteken, hebben hier geen problemen mee. Waarom ook? Het is niet hun land. Wat interesseert het ze? Zij zijn niet de echte moeder.

Een baby heeft één moeder, niet twee. Net zoals Frankrijk van de Fransen is, en Spanje van de Spanjaarden, is het land Israël van de Joden. Het idee dat Arabieren gelukkige burgers in de joodse staat zouden zijn, was vanaf het begin een verkeerde conclusie. Zij willen de hele staat, met hun eigen taal, hun feestdagen, en hun cultuur, en ze willen hem “Judenrein” hebben.

De baby delen functioneert niet. Het speelt geen rol hoezeer men het geweld onderdrukt, het maakt niet uit hoeveel economische prikkels men aanbiedt, hoe men ook voor gelijke kansen zorgt, de Arabieren in Israël zullen altijd hun eigen land willen hebben. Haifa, de zogenaamde stad van de “co-existentie”, is het perfecte voorbeeld.

Het Arabische probleem in Israël zal niet stoppen. Alleen al het bestaan van de joodse staat veroorzaakt dit. Ze zullen messen en geweren, vuur en bommen blijven gebruiken om te proberen ons uit ons land te verdrijven.

Of het is hun land, of het is ons land. De baby in tweeën delen is geen oplossing. Ook zal er geen vrede komen wanneer men hier een arm afsnijdt en daar een been. Een naburige “Palestijnse staat” is ook geen oplossing. Diens inwoners zullen proberen de Middellandse Zee met gewelddadige middelen te bereiken en ze zullen weldra raketten en granaten op Israël afvuren, net zoals Hamas vanuit Gaza.

Het wordt tijd om iets via de wet te regelen. Iedere Arabier, inclusief die in de Knesset, die geen trouw zweert aan de staat Israël, zou een andere plek om te leven moeten zoeken. Diegenen die in vrede in de joodse staat willen leven, blijven welkom zoals ze dat altijd waren. Kijk alleen maar naar het aantal Israëlisch-Arabische afgevaardigden in de Knesset, de universiteitsstudenten, de artsen, de verpleegsters, de advocaten, de zakenmensen, en op elk ander terrein.

Maar voor diegenen die zich niet kunnen neerleggen bij het leven zoals dat in de staat Israël is, geldt dat zij de keuze hebben uit vijftien Arabische landen. Maar ze moeten onze geliefde baby geen schade meer toevoegen.

Bron:
www.pi-news.net

Bron oorspronkelijk artikel:
www.israelnationalnews.com
Auteur: Tzvi Fishman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, gezond realisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op De echte moeder

 1. BertG. zegt:

  Met het niet helemaal eens met de schrijver, ze breken ook hun eigen landen tot de laatste baksteen af.

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Verdrijf dat tuig !!!

  Geliked door 3 people

 3. Bij de moslim gaat het om de macht, van hun geloof. ze zijn in staat elkaar af te maken als ze het met elkaar niet eens zijn in hun eigen geloof.

  Geliked door 2 people

  • volksrechter zegt:

   Niet alleen macht maar ook de manier om hun geloof te interpreteren zoals zij dat willen, en dat maakt dat zij mogen verkrachten, stelen, vermoorden noem maar op, en dat zullen ze nooit laten wijzigen of moderniseren in de koran, zoals het met de kerk is gebeurt van oud testament naar nieuw testament en aangepast naar de hedendaagse normen.

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Wordt tijd dat Israël Judea en Samaria definitief anexeerd. Het speeluur heeft lang genoeg geduurd.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   En het zal gaan gebeuren,
   dat Israël het vuur dat door de Palestijnen in Israël werd aangestoken zal beantwoorden met hetzelfde vuur in GAZA.
   De techniek van “de verschroeide aarde” is net zo oud als de mensheid.
   Wat de Palestijnen de Israëlisch hebben aangedaan hebben, zal hen op dezelfde wijze gebeuren.

   Hun olijfboomgaarden zullen vernietigd worden.
   Dat gaat gebeuren…
   Oog om oog, tand om tand…

   Geliked door 3 people

 5. Guardiacivil zegt:

  Joden of Christenen of ongelovigen, we zullen ze uitroeien want dat staat in onze koran te lezen.

  Geliked door 1 persoon

 6. exmarineman zegt:

  Dat is het eigene van de islam en dus ook van de moslims: al het land op de hele aarde “is” van ons en als het dat nog niet is dan zullen wij er voor zorgen dat het dat wordt. Niet voor niets eist de koran wereldoverheersing en dat al sinds 692…… Het is nooit weg geweest en zie ook maar wat er nu in Turkije aan de gang is. Erdogan is eindelijk echt uit zijn schulp en de mouw gekropen en hij laat duidelijk horen wat hij wil: het Ottomaanse rijk moet terug en ook Europa moet er aan gaan geloven. Waarom anders al die 100.000’n alleenstaande mannen die “op de vlucht zijn”…..het is georganiseerd en georkestreerd. En de afspraken met Erdogan was alleen door de EU gemaakt om de onrust in de Europese landen weg te nemen, want zie nu komen ze vanuit het zuiden met de bootjes. Maar ondertussen krijgt Erdogan wel € 6,5 miljard per JAAR…… en nu kunnen/mogen de Turken de EU met 40 miljoen (= 50% van Turkije) (nog) niet overspoelen, maar hij dreigt er inmiddels wel mee en in Brussel blijft het stil, heel erg stil. Verder komen dus straks niet alleen 40 miljoen Turken (moslims!) naar het westen, maar er komt binnenkort ook nog een stroom van laten we zeggen 10 miljoen Oekraïners op gang……… en dan hebben we dus de fascisten en nazi’s weer binnen vanuit het noord-westen en vanuit het zuid-oosten…… Met dank ook aan de Bilderbergers, de NWO’ers en vooral ook Soros……

  Like

 7. kruisridder zegt:

  Het zou wel goed zijn de hele Gaza-strook en die Arabische gemeenschappen in Judea en Samaria tot aan de grond toe af te branden met brandbommen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Dat werkt zuiverend kruisridder.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: De echte moeder | Likoed Nederland

 10. M.A.L. Sion zegt:

  De ogen moeten open gaan. Daar wordt al geruime tijd op aangedrongen maar dat proces verloopt erg traag.
  De AIVD en andere overheidsorganen houden zich bezig met opsporen van terroristen. Fout. De hele islamgemeenschap is potentieel terrorist als ze de koran aanhangen. Hun opdracht is om de JIHAD te bedrijven. De moslims die dat nog niet doen zijn slechts in afwachting van het signaal om in actie te komen. Daarom ALLE moslims het land uit en dat zo spoedig mogelijk voordat de moorden beginnen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. Cathja zegt:

  Wat een treffende gelijkenis met het Bijbelse verhaal over koning Salomo. Ik ben het volledig met de schrijver eens. Er zijn talrijke voorbeelden van dat dit land, met Jeruzalem als hoofdstad, het Joodse volk toebehoort.
  Israël heeft zich nooit vijandig gedragen jegens haar moslim-inwoners, maar de vijandschap en de haat tegen de Joden komt enkel en alleen uit islamitische hoek. Nooit zal er daarom tussen Joden en moslims echte vrede zijn.
  De koran sluit dit uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s