Nederlandse hulpverleners opnieuw mikpunt van geweld

screenshot_25

Brandweerlieden blussen op Oudejaarsavond een autobrand in de Utrechtse wijk Overvecht.

Deze jaarwisseling kregen hulpverleners in Nederland weer allerlei vormen van geweld te verduren. In verschillende steden, waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Amersfoort en Leiden, werden politiemensen en brandweerlieden bekogeld met vuurwerk.

In Den Haag raakte een politieman zwaargewond toen hij werd aangereden. De 27-jarige bestuurster is meegenomen voor verhoor, maar van opzet lijkt geen sprake. Collega’s die de aangereden agent te hulp kwamen en medewerkers van de ambulance werden bekogeld met stenen en vuurwerk.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
demorgen-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, lafheid, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Nederlandse hulpverleners opnieuw mikpunt van geweld

 1. Theresa Geissler zegt:

  De politiek? Het enige, wat er voor jullie op zit is: Op 17 Maart in z’n geheel PVV stemmen, Dames en Heren van de hulpverlening: Vanuit een andere hoek hoef je nergens op te rekenen!

  Geliked door 2 people

  • Saskia Dubbeldam zegt:

   Waarom op 17 maart? Wij gaan namelijk op 15 maart stemmen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach theresa.
   Je moet maar zo denken: “Voor de getroffen mensen is het bijzonder erg, maar het werkt weer mee aan de verkiezingsuitslag op 15 maart as.”

   De mensen hebben véél te lang gewacht alvorens op onze Wilders te willen stemmen.
   Ze oogsten nu datgene wat ze zelf door hun lakse en dwarse houding hebben verwekt.

   Like

 2. Jade zegt:

  “In de Utrechtse wijk Overvecht gingen verscheidene auto’s in vlammen op.”
  Verscheidene…, lees 24.
  Ze zijn hier gvd hartstikke gek geworden…
  Neem vooral nog meer “vluchtelingen” op.

  Geliked door 1 persoon

 3. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  dat auto in de brand steken, dat begint toch steeds meer op een islamitische olympische discipline te lijken ?

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Je zou zeggen, dat de Duitsers die in die steden wonen en allemaal op de hoogte zijn van die toestanden, want ze zullen er echt zelf niet komen, nu volop AfD zullen stemmen. Als DE SPD en CDU plus Grünen toch nog samen de meerderheid houden en de AfD slechts 15% da kun je niet anders dan concluderen: “Ze zijn hartstikke geschift daar in Duitsland”.

   Geliked door 2 people

 4. Oudejaarsavond met vuurwerk is een vrijbrief voor vernieling en geweld. Vuurwerk afschaffen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Gebeurt niet. Nooit.
   Vraag me niet, waaróm niet, maar het gebeurt niet.
   Sinds mensenheugenis terroriseren met name rotjochies van allerlei slag één keer per jaar de hele samenleving met hun vuurwerk, verminken zichzelf, snderen en dieren, maar dat schijnen we allemaal maar te moeten nemen….één keer per jaar.
   Ik weet het verder ook niet.

   Like

   • Thom zegt:

    Natuurlijk schaffen ze vuurwerk niet af. als je ziet voor hoeveel geld er in de lucht geschoten is dan vraag je je af: “zijn ze wel goed in hun bovenkamer”. Het levert de overheid veel te veel inkomsten op. Die meevaller laten ze zich niet afpakken.
    Er zaten hier zo’n 50 kramsvogels in een boom gisteren overdag. Op een grote afstand lieten ze één rotje knallen en zaten nog 5 vogels in die boom. Kun je nagaan hoe ze ’s nachts in paniek raken als de vuurwerkheren hun knallers afsteken.
    Waar doen ze het van trouwens? Van een minimum inkomen kun je toch voor geen vermogen aan vuurwerk kopen?

    Like

  • kruisridder zegt:

   Islamitische migratie afschaffen en het vuur openen op mensen die willens en wetens de politie bekogelen met zwaar vuurwerk en stenen.

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Mogen we nog een vraag stellen over de gemiddeld meest voorkomende huidskleur van de raddraaiers?

  Geliked door 2 people

 6. IkBenHet zegt:

  Kijk… Dát je de politie bekogeld kan ik nog enigszins begrijpen.

  Per saldo zijn dat gesjeesde VMBO-ertjes die de wetten van onze perfide leiders handhaven.
  Zij hebben zelf al hun respect verkwanseld door halfzacht tot niet optreden tegen daadwerkelijke misstanden en het bovenmatig bekeuren van automobilisten. Geen enkele sprake van welke hulpverlening dan ook!!

  Het molesteren en beschimpen van échte hulpverleners zoals Brandweer- en Ambulance personeel is echter a-b-s-o-l-u-u-t ontoelaatbaar en dient keihard en genadeloos aangepakt te worden. Niks boete en/of taakstraf, maar gevangenisstraffen van minimaal 36 maanden daadwerkelijk zitten.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Kijk, en dat vind ik een buitengewoon degenererend stukje shit de politie tegenover.

   VMBO kent vele gradaties en niveau’s. Die mensen hoeven zich nergens voor te schamen.
   De politie staat onder opperbevel van niet alleen de burgemeester, maar ook de regerig (Adje Steur, de super minister). Net als in zoveel andere EU landen, uitzonderingen daar gelaten, mogen zi NIET ingrijpen en moeten zich laten mishandelen, bespugen, letsel laten toe brengen op bevelen van BOVEN.
   Doen ziij dat niet zijn de maatregelen tegen hen genomen tegen hen, door die van BOVEN vele malen schadelijker als wat ze verder nog moeten meemaken.

   En beste IkBenHet, wat uw opleiding en wat heeft u al voor de gemeenschap gedaan om hen te beschermen. Misschien ook al eens een paar politie agenten, die belaagd werden door zo’n horde wild geworden apen te hulp geschoten? Beslist niet.

   Opgegroeid in een familie, waar de vader hoofd commissaris van politie was en in een tijd waar er nog ‘overvalcommando’s’ bestonden, die er echt flink tegen aan mochten gaan, zie ik met verbijstering wat er uit ons politie corps is geworden. Door toe doen van lui die net zo vies en slap lullen als u met misschien een cum laude doctoraal in de weet niet kunde. Foei, bah.

   Like

   • Joshua zegt:

    @Nemesis zegt:
    2 januari 2017 om 14:11

    Goed verwoord Nemesis.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Dank je wel.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Heel juiste reactie, Nemesis.
    Ik kan er nog bij zeggen, maar dat zul je ongetwijfeld ook wel weten, dat in de loop der tijd de politiemensen steeds meer van hun gezag zijn ontdaan door wat men ‘hogerhand’ noemt.
    Ik heb dat proces in de loop van een aantal jaren een beetje kunnen volgen omdat ik vrij regelmatig sprak met een Rotterdamse brigadier die zich steeds kwader ging maken omdat hij en zijn collega’s op allerlei manieren te maken hadden met in aantal toenemende ‘maatregelen’ en ‘voorschriften’ die hen het échte werk bijkans onmogelijk maakten.
    Het ligt niet aan de politiemensen, het ligt aan die slappe, vooral politiek correcte ‘hoger’hand in al zijn geledingen, beginnend met de aansturende verantwoordelijke minister.
    Het gevolg? Pittige politiemensen die de gang van zaken niet nemen geven er de brui aan en vertrekken. En wie blijven, mogen niet veel.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Helemaal juist gezien. Ik heb bewondering voor die agenten, die ondanks de behandeling van het tuig op straat en de PC orders van hoger hand, toch nog proberen hun werk te blijven doen. Het fatale is ook, dat tegenwoordig het hogere echolon niet eens ervaring hoeft te hebben als politieagen die zich opgewerkt heeft. Ze worden benoemd en het zijn vooral politieke keuzes en dat doet het corps de das om.

    Bovendien heb ik me mateloos geergerd aan de arrogantie van een zekere “ikbenhet” die het over “het zijn maar vmbo ertjes die dan overblijven”.
    Zoiets hoor je van mensen met de arrogantie met een titeltje van een pretstudie van InHolland en ook nog eens naar links uitgericht.

    Ik heb in mijn team ook collegae gehad met een VMBO diploma, waar ze heel hard voor geleerd hebben en die op de werkvloer, super goede werknemers waren.

    Niet iedereen is het gegeven een universitaire opleiding te kunnen volgen.
    Mensen afkatten en naar beneden halen omdat ze geen hogere opleiding hebben gehad is bijzonder laag bij de grond.

    Bij sollicitatieprocedures haals ik dat soort lui er al snel uit, ze vielen vanzelf door de mand. Daarom had ik ook een prima team om me heen, met alle soorten van opleidingen, maar met respect voor elkaar.

    En als iemand dan zoiets durft te schrijven, wordt ik gewoon behoorlijk boos en vals. 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s