VIDEO: De waarheid over “Palestijnen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen". Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: De waarheid over “Palestijnen”

 1. Pingback: THE TRUTH ABOUT PALESTINIANS | eunmask

 2. Anna zegt:

  Een duidelijke en juiste weergave.

  De nieuwste Trent van de islamieten is; dat de hele wereld aan Allah toebehoort.
  Dat de hele wereld al vanaf het begin van de wereld islamitisch is…. als je dan antwoord hoe kan dat dan toen bestond Mohammed nog niet eens; dan is hun antwoord….. Dat lag toen nog onder een bedekking…. ALLES BEHOORT AAN ALLAH MAAR DAT IS PAS IN 620 geopenbaard
  Zo proberen ze nu de hele wereld met terug werkende kracht onder de islam te krijgen….. ( zo CLAIMEN ze Abraham ook als een Palestijn en Mozes en Jozef en alle Bijbelse profeten in hun beleving zijnhet allemaal Palestijnen….. )

  Vandaar de idiote uitspraken in dit filmpje dat ze daar op datstukje grond al 5000 jaar waren en dat Jezus ook een Palestijn was Alleen hij wist het zelf nog niet…. en meer van die onzin….
  Dat is de nieuwste ” Palestijnse ” leer…..de ultieme vervangings theologie…. en hierbij de HELE WERELD INNEMEN…..

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dit is het soort geschiedvervalsing dat de zgn. Palestijnen de wereld voor waar willen laten aannemen. Een hele video met ongegronde beweringen, zonder een spoor van bewijs. Geloofwaardig voor wie al een leven lang geïndoctrineerd is en het dus wil geloven. Ik doe even niet mee.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. exmarineman zegt:

  Zag laatst een “documentaire” op Al Jazeera over de bezetting van Israël inclusief dus hoofdstad Jeruzalem door de moslims/mohammed en zijn legers en de door de Europeanen opgezette kruistochten om het Joodse land en Jeruzalem te bevrijden van de moslimse bezetters. Je hoeft je dus niet af te vragen of die moslims de echte geschiedenis weten of niet, maaromdat het niet past
  in hun streven van wereldoverheersing wordt er dus aardig op los gelogen, bedrogen en de nodige geschiedenisvervalsing gepleegd.

  Geliked door 1 persoon

 4. Petra DeBoer zegt:

  Moslims doen altijd aan geschiedvervalsing. Daarom vernietigen ze ook veelvuldig cultuur historische monumenten zoals IS in Syrië deed/doet. En mede daarom erkent Turkije de genocide op de Armeniërs niet.
  Ook moslims in NL doen aan geschiedvervalsing zoals de bewering van Marokkanen dat ze Nederland hebben bevrijd van de nazi’s. Denk wil geschiedenis uitwissen en aan geschiedvervalsing doen door koloniale geschiedenis te verwijderen uit ons straatbeeld. Het gaat hun niet zozeer om de slavernij slachtoffers maar omdat ze er niet tegen kunnen dat er Nederlandse helden zijn waar straten, pleinen e.d. naar vernoemd zijn want dat moeten in hun ogen uiteraard islamitische helden zijn.
  De zogenaamde Palestijnen zijn gewoon arabieren want een Palestijns volk heeft nooit bestaan maar christenen weten dat en laten zich niet wat wijsmaken. Veel atheïsten hebben veel te weinig kennis over de Joden en Israël, en geloven de moslims want christenen en aanhangers van het Jodendom zijn in hun ogen toch vaak maar naar volk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Veel atheïsten hebben veel te weinig kennis over de Joden en Israël, en geloven de moslims want christenen en aanhangers van het Jodendom zijn in hun ogen toch vaak maar naar volk.
  Geen beste analyse Petra, de slang die in zijn eigen staart bijt.
  [neem me niet kwalijk svp]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s