PVV woedend over ‘feeding the beast’-tweet Nederlandse ambassadeur in Denemarken

screenshot_52

(Door: Bas Paternotte)

‘Dit past een diplomaat niet’

PVV-Kamerlid Raymond de Roon wil van minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) opheldering over een tweet van de Nederlandse ambassadeur in Denemarken. Diplomaat Henk Swarttouw reageerde maandag op een artikel in Newsweek over het uitsluiten van de PVV door VVD-leider Mark Rutte als volgt:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op PVV woedend over ‘feeding the beast’-tweet Nederlandse ambassadeur in Denemarken

 1. elisah zegt:

  We weten hier allemaal wie de echte BEAST is (lam).

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Als GW straks aan de macht is moet ie net als Donald Trump alle ambassadeurs terugroepen en vervangen. Dat zal de gevestigde orde elite leren om normaal om te gaan met ontwikkelingen, of je dit nu zint of niet, met andere woorden dus BEK HOUDEN.

  Geliked door 1 persoon

 3. GT zegt:

  “De primaire infectie van het Westen is het socialisme. De islam is slechts de uit deze infectie voortkomende secundaire infectie.”

  Geliked door 5 people

 4. Pietersen zegt:

  Je moet je wel erg onbelangrijk voelen als ambassadeur van Nederland in Denemarken om weer in the picture te komen met zulke belachelijke tweets.
  Ik stel voor de man te ontslaan uit diplomatieke dienst.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Dat krijg je van het benoemen van politici door politici. Ineens zijn tal van functies niet meer objectief en neutraal, maar achterbaks en partijdig.
  Zo hebben we een politiechef, die PVV-ers wil deporteren en zitten meerdere provincies met een commissaris van de koning (grote titel voor miezerige ventjes) die het pesten van volksvertegenwoordigers heel normaal vinden, want niet van hun partij.
  Overigens heb ik uit goede bron dat ook in Denemarken men heel veel sympathie heeft voor de PVV en meneer Wilders, daar doet het geblaat van een benoemde ambassadeur niets aan af. Integendeel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Drs.P. zegt:

  Who the Fuck is nu weer Henk Swarttouw??
  Onder welke steen is deze volgende lulmetvingers nu weer vandaan gekropen??
  Ook bij dit soort rukkers dient de Augiusstal uitgemest te worden, oppleuren met al dit soort bafbekken!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Sjaak zegt:

  Na de verkiezingen kan deze klootzak zijn koffertje pakken !

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Op zo’n moment hoop je nog meer dat Geert president wordt .
  Kan ie dat soort rattennesten uitroken en die totaal overtollige klootzakken de laan uit trappen .

  Heb in het verleden wel met ambassadeurs en diplomaten te maken gehad in het buitenland , die zitten daar enkel om feest te vieren , ze lopen haast alle party’s af !
  Van twaalf tot half vijf lunchen en van zeven tot half elf diner !
  En dan bek-af naar huis ! In een auto met chauffeur .
  Documenten worden door hun ondergeschikten geregeld .
  Ze verkwanselen daar miljoenen en ik vraag me werkelijk af hoeveel ze daarvoor uitvoeren !
  Bij ons kwamen ze een of twee keer per jaar kijken , omdat er vragen gesteld waren vanuit Holland waar ze antwoord op moesten geven . Anders had je ze helemaal nooit gezien .
  Toen ik een keer opperde dat het weggegooid geld was ( 52 miljoen guldens per jaar ), waar we mee bezig waren ( ontwikkelingshulp) werd me verteld : ach joh , dat geld wordt er nou eenmaal voor uitgetrokken in Nederland en iemand moet het toch uitgeven , laten wij dat dan maar doen , anders doet een ander het ” !

  Gewoon helemaal wegbaggeren , dat Afrika !
  Maar dan wel aan de noordkant beginnen .

  Geliked door 1 persoon

 9. wauso zegt:

  De Grootste DOMKOPPEN in dit land zijn Burgemeester. Ik heb er verscheidene een mail gezonden om hun te attenderen op hun Achterlijkheid !
  Van Aartsen (Den Haag):
  https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/12/01/van-aartsen-de-pvv-zegt-oprotten/
  Jan van Zanen (Utrecht):
  https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/12/01/jan-van-zanen/
  Een CDA onbenul (Rijssen-Holten):
  https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/21/burgermannetje-rijssen-kann-nicht-mehr-sagenich-habe-es-nicht-gewusst/
  .
  Deze en gelijksoortige clowns mogen blij zijn dat ik ‘in ruste’ ben !

  Geliked door 1 persoon

 10. sophie zegt:

  Deze Henk Swarttouw, die door mijn belastinggeld wordt betaald, gaat met deze uitspraak ver over de schreef. Zo zien we ook hoe ver de “diplomatie” is gedegenereerd. Drain the swamp, Geert.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ze proberen ons allemaal monddood te maken, met deze uitlatingen. We worden te slim voor ze. Hier wordt ik alleen maar fanatieker van en ik hoop dat er alleen maar meer mensen op Geert gaan stemmen des te beter.

  Like

 12. Gert Jan Reitsma zegt:

  Als je weet dat je toch niet door dit kabinet teruggefloten wordt, dan ga je je als ambassadeur verbeelden dat je dit ongestraft kan zeggen. En… de elite steunt hem. Waar is de kotspot?

  Like

 13. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 14. scheermes zegt:

  DIT zijn de LAATSTE stuiptrekkingen van de duivel !!JULLIE voeden het BEEST!! de EU !! MERKEL ( merkteken ),DE VALSe PROFETEN en de ANTICHRIST, door de europeanen op te zadelen met de islam!! WILDERS en TRUMP waarschuwen HERHAALDELIJK voor het gevaar de islam , die JULLIE massaal binnen laten!! TRUMP zegt ARE YOU GRAZY!! GEERT WILDERS zegt jullie zijn KNETTERGEK !! Zij hebben jullie ALLEMAAL GEWAARSCHUWD!! Jullie (de E.U leiders )zijn verantwoordelijk voor alle ellende die op ons afkomt !! JULLIE hebben de grote steden al voor meer dan de helft weggegeven ; en zijn de nederlanders weggevlucht omdat de moslims hun weggetreiterd hebben !! zo gaat het in HEEL nederland !! IK word ook dagelijks met moslimhaters geconfronteerd!! Toen het er een paar waren viel het wel mee , (alhoewel prettig is anders) Maar nu zij een meerderheid vormen laten zij hun ware gezicht zien(PUREHAAT) en is het niet prettig meer wonen in mijn EIGEN LAND!! Dagelijks op ONZE kosten naar kickboksles
  en krachttraining en ons het bloed onder de nagels vandaan halen ,en als wij er iets van zeggen van hun asociale gedrag worden de mensen in elkaar geslagen!! Dagelijs te zien op tv!! Zijn jullie soms bang VOOR EEN VOLKSTRIBUNAAL??Hoe DURVEN JULLIE je zelf nog democraat noemen!! rutte zei ,de kiezer heeft altijd gelijk, en wij moeten naar de kiezer luisteren!!?? Behalve zeker als het om de pvv kiezer gaat,die telt in jullie ogen niet mee,;WILDERS is onze woorvoerder die MOET van ons DEZE DINGEN benoemen DAAROM STEMMEN wij op WILDERS!! Jullie zetten WIDERS niet aan de kant !! MAAR ONS !! De nederlanders die zien, dat jullie met dit beleid ,op alle fronten ons allemaal ten GRONDE richten zijn WOEST op jullie!! StelletjeLANDVERRADERS!!

  Like

  • Franco zegt:

   Scheermes,
   ”Ik word ook dagelijks met moslimhaters geconfronteerd!!?? Dagelijks op onze kosten naar kickboxles en krachttraining etc.etc.”?? Waarschijnlijk bedoelt u gewoon Moslims?? Vooralsnog ken ik geen Nederlanders die gratis kickboxlessen etc krijgen…..

   Like

   • scheermes zegt:

    franco ; INderdaad ;het is alom bekent dat de moslims gratis kickboxlessen krijgen op onze kosten: WIJ moeten alles zelf betalen !! Ook de gescheiden vrouwen die massaal gedropt worden met kinderen, in onze buurten ,mogen wij met zijn allen betalen!! IK ken er al HEEL wat in onze buurten ,en als je ze vraagt waar is je vader , o die heeft al weer een andere vrouw in den haag MET KINDEREN!! Aangezien ze meerdere vrouwen mogen hebben gaat het wel hard met de moslim populatie , en wij maar betalen !! jij hebt het goed begrepen franco , al zal de regering dit ook glashard ontkennen;Ze hebben pracktisch ALLEMAAL een bijstands uitkering( OP PAPIER teminste )en hebben derhalve recht ?? op gratis lessen!! Maar rutte kijkt even in de analen en zoekt net zo lang tot hij een paar goeie?? voorbeelden tevoorschijn kan toveren om de mensen zo zand in de ogen te strooien!! Nederland gaat kapot met dit beleid OP ALLE FRONTEN !!Het is TRIEST dat wij ALLES betalen voor onze eigen ondergang ,dank zij deze LANDVERRADERS die ons?? land besturen!!

    Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Als diplomaat staat hij kennelijk slecht aangeschreven en wil hij zijn blazoen maar wat oppoetsen.

  Met zo’n onwaardig en beledigende mening als zaakgelastigde van Nederland over een door Nederlanders gekozen politieke (PVV) partij moet het Kabinet ernstig een nieuwe functie voor hem overwegen als hij niet namens de regering heeft gesproken.

  Like

 16. ReaGluurder zegt:

  Elke kontenlikkende plucheklever kan ambassadeur worden!! Iig vertegenwoordigt deze Nitwit mij niet!! POS!!

  Like

 17. Sabeltant zegt:

  Lulletje Henk Swarttouw heeft inmiddels zijn excuus aangeboden via Twitter.
  Het bericht laat hij evenwel staan.

  Ik voorspel dat “The beast” nog eens groot gaat worden in Europa.

  Like

 18. Het beest is de geest die in Nederland toestaat ;dat er elke werkdag zeker 100 tot 115 baby’s worden vermoord in de moederschoot ,dit zijn zeker 30000 mensenlevens per jaar ,maar hiervoor in de plaats komen nu per jaar plus minus 30000 vluchtelingen meestal met een islam achtergrond ,vaak moeilijk integreerbaar , maar dat maakt onze totaal verrotte overheid geen bal uit!Deze totaal gecorrumpeerde overheid is niet echt geïnteresseerd in haar eigen burgers ,getuige ook het toenemende aantal geslaagde zelfdodingen,dit trieste aantal zelfmoorden lijkt wel een epidemie!!Ook mijnheer Geert Wilders gaat in onze tragische teloorgang van deze heidense beschaving geen verandering brengen ,daar heb je waarschijnlijk andere mensen en middelen voor nodig b.v. zo’n door het leven gepokt en gemazelde man ,als mijnheer Donald Trump die werkelijk geen blad voor de mond houdt ,ook niet als het over het door Nederland als eerste ingevoerde homo-huwelijk gaat, ik hoop dat er in Amerika echt een andere wind gaat waaien !!Laten wij ook Nederland beterschap toewensen!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 19. BertG. zegt:

  Ze zitten daar ook niet omdat het zulke verschrikkelijke goede diplomaten zijn, maar omdat ze vriendjes van 1 of andere partij zijn.

  Geliked door 1 persoon

 20. Joannes den Hollander zegt:

  Een typisch voorbeeld van iemand die dictatuur koestert en onze democratie op grove wijze schendt. Hierop is slechts een sanctie mogelijk, ontslag op staande voet.

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  The real beast:

  De pupillen verdwijnen bijna in haar voorhoofd:

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Duidelijk zat , dat wijf is echt gestoord .
   Nou heb ik iemand in mijn omgeving die ook aan het dementeren is , die is niet altijd even gek en dat is precies waarom ze soms het voordeel van de twijfel krijgen .
   Maar uiteindelijk wordt het steeds duidelijker , het wordt alleen maar erger .
   Ze berokkenen hun omgeving heel veel schade .
   Het is extra jammer als ze nog macht en invloed hebben .

   Dat rooie secreet helpt een heel continent naar de bliksem .

   Like

 22. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Heer Swarttouw weet zijn keutel in te trekken
  maar wat hij wilde zeggen werd wél gezegd
  voor “minder” stond mijn Voorman voor ’t Gerecht
  terwijl Gezag zich zelfs zó openlijk durft bevlekken !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Blijkbaar kan iedere onbezonnen idioot ambassadeur worden.

  Like

 24. Erik zegt:

  Henkie Swartouw, boeltje pakken en kontje ligten, einde carrière.

  Like

 25. Fred zegt:

  Uit alle hoeken en gaten verschijnen nu de laffe ratten met hun verderfelijke uitspraken om de PVV en Wilders te beschadigen.
  Deze rat uit Denemarken zal niet de laatste zijn.
  O,o,o wat zijn ze bang om hun macht te verliezen.
  De druiven van alle linkse partijen zijn nu al zuur.
  Nog zuurder nà 15 maart hoop ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s