Mechelen, waar Salafisten thuis zijn

screenshot_90

(Door: RVL)

Geen gevaar voor de samenleving, of het grootste gevaar voor de democratie?

screenshot_89Op de nieuwjaarsreceptie van Open VLD zei voorzitter Gwendolyn Rutten in duidelijke toonaarden dat radicale moslims ‘achterlijk’ zijn. Hopelijk knoopte haar partijgenoot Bart Somers (foto), burgervader van Mechelen, het goed in zijn oren. Niet dat hij hun aanwezigheid in zijn stad ontkent, maar als men hem mag geloven, vormen de Salafisten bij hem geen probleem. Die zijn weliswaar radicaal en met een heel conservatief-religieuze maatschappijvisie, zo liet hij optekenen, maar ze zijn geen extremisten, opereren binnen de rechtstaat en wijzen geweld af. Laat de burgervader zich verblinden door een schone schijn? Er zijn in elk geval tal van kanttekeningen te maken als men even dieper graaft. Somers: de realiteitsblusser van Mechelen?

Lees verder>>>
(h/t “Ludovicus”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Mechelen, waar Salafisten thuis zijn

 1. dees zegt:

  Bart Somers was lang geleden een veel belovend politici volgens mij. Al vrij snel kon deze papzak de weelde niet dragen en maakte maar kapot dan goeds. Hij is/was rap van de tong, nadenkend over wat hij zei, begreep ik dat het een wirwar van jewelste. Al vrij snel sloot deze papperd de Islam in zijn worsten armpjes. Nooit heeft Somers problemen, hij ontkent ze gewoon!!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Rutten voelt de bui hangen, leipe doos.
  Goed, het scheelt maar 1 letter.

  Like

 3. Flo zegt:

  Het is dweilen met de kraan open, de meest grote idioten krijgen luizenbaantjes en zijn een gevaar voor de gemeenschap, men zou in Nederland zelf de burgemeesters moeten kiezen ,ze zadelen een stad of dorp met een zeer links georienteerde op, en alles blijft zoals het was.
  De trap vegen?dat doe je van boven naar beneden .

  Like

 4. hendrikush zegt:

  Doorlopen, niets aan de hand, zelfs niet in Tilburg.

  “cursussen … waarin hij zijn leerlingen diets maakt dat zelfstandig denken, twijfel en persoonlijke lezing van de leerstof uit den boze zijn, en dat andersdenkenden, ongelovigen en aanhangers van andere godsdiensten met hart en ziel moeten gehaat worden. Hij vindt dat mannen en vrouwen gescheiden moeten leven, dat vrouwen ondergeschikt zijn aan mannen, dat anticonceptie en abortus ongeoorloofd zijn en dat Joden en homo’s de dood verdienen”.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   ….Doorlopen, niets aan de hand, zelfs niet in Tilburg……Het Brabants dagblad in Tilburg, die een hele pagina besteedt van een opa die een brief schreef aan zijn kleindochter van 11. Toen ze 3 was schreef hij zijn eerste brief aan haar. Over de zegeningen van Obama toen hij president werd. Op haar 11e schreef hij weer een brief aan haar, waarin hij o.a. schreef dat Trump een warhoofd was, ja, een gevaar voor de wereld. Over hersenspoeling van de jeugd gesproken ! Een paar bladzijden verder in de krant (een halve pagina); vrouwen uit het democratische kamp gaan zaterdag na de inauguratie van Trump een grote mars organiseren om Trump aan te vallen wegens zijn uitspraken over vrouwen, het milieu en nog meer van dergelijke zaken. Deze krant is nog linkser geworden als Groen Links en RTL 4 bij elkaar !

   Like

 5. Ildiko zegt:

  onze seculiere samenleving onze seculiere wetten normen en waarden worden bedreigd met de islam en islamisering. De politiek ziet dat maar er staat machteloos erbij weet niks te doen of veranderen. De politici hameren over integratie en hebben geen idee wat in feite islam betekent en willen dat ook niet weten, daarom praten ze niet met de moslims en de moslims willen ook niet eerlijk hun eigen islam betekenis vertellen. De moslims zijn verplicht aan islamisering ook als ze in minderheden zijn, dus ze komen hier niet om te integreren maar om te islamiseren en wij moeten in hun ideologie en manier van leven ons integreren. Natuurlijk dit komt niet goed, er wordt een gigantisch chaos en oorlog en duizenden onschuldige doden. De politiek correct denkt dat met dictatoriale wetten kunnen ze deze chaos nog ontwijken, maar helaas is al te laat. Moslims hebben recht op hun eigen islamitische cultuur en manier van leven maar de Europeanen ook, wij willen niet terug in het middelleeuw.

  Like

 6. Jean zegt:

  Somers geschoren en Somers ongeschoren.
  Wij burgers worden elke dag geschoren door dat onbetrouwbaar laf gespuis.

  Like

 7. jackholland zegt:

  Beste lezers, heb enkele weken geleden een lezing over islam bijgewoond .
  De lezing werd gehouden door een dominee die tevens veel van islam wist.
  Je kon duidelijk merken dat hij alle kwalijke zaken van islam niet benoemde of vergoeiljkte.
  Mohammed werd daar weggezet als een soort jezus die af en toe wel eens een keer geweld gebruikte ,maar in het eerste testament bij de christen was er immers ook wat geweld te melden dus so what. .Kortom als je niets van islam weet dan was het eind van de boodschap dat islam net zon soort geloof is als jodendom en christendom en waar je weinig van hoeft te vrezen.
  Tevens moest je medelijden hebben met die 99% goede moslims die zich maar constant moesten verontschuldigen voor de barbarij van is. Tevens moest je weten dat moslims zo serieus met hun geloof bezig zijn daar konden wij christenen nog eens wat van leren.

  De zaal was gevuld met allerlei alleraardigste mensen meestal 50 plussers.
  Wat me enorm zorgen baart is de onwetendheid van deze doorsnee burgers (ik denk 80% cda stemmers) over islam .
  Ze weten er werkelijk niets van .
  Stonden stom verbaasd van mijn opmerking dat wanneer je islam verlaat er doodstraf op staat.
  wisten ook niet dat mohammed joden had vermoord, dat islam streeft naar wereldheerschappij enz enz.

  Ze weten werkelijk niet wat er boven hun hoofd hangt ,ze wilden werkelijk letterlijk als goede buren met moslims omgaan. Niet beseffend dat deze goede moslimbuur als het er op aankomt (een bakje koffie over en weer is geen probleem ) jou als niet moslim nog altijd als een minderwaardige kufar beschouwt waar hij mijlenver boven staat .De moslim is immers superieur tov niet moslims
  Er is nl geen beter mens als een moslim dat is hem vanuit de koran altjid zo geleerd door allah gedicteerd aan mohammed en opgeschreven in de koran.

  Wat als jou christelijke zoon verliefd wordt op zijn moslimbuurmeisje en wederzijds .
  De burenliefde is direct over en uit. Trouwen gaat alleen als christelijke zoon moslim wordt anders gaat het gewoon niet door. Daar komt het superioriteitsgevoel van de moslim weer boven water.

  Ik denk dat het probleem van ons niet- moslims is, dat wij andersdenkenden gelijkstellen met onszelf. wij verwachten dit van moslims ook Moslims voelen zich helaas superieur tov andersdenkenden .en stellen zich altijd boven andersdenkenden. Allah heeft dit toch gezegd?

  Wij moeten stoppen met te denken dat moslims op gelijke voet met niet-moslims willen leven ,dat zal nooit gebeuren. Kijk ook maar naar moslim agenten bij de politie hoe vaak worden deze niet uit hun ambt gezet omdat ze hun criminele moslimbroeders ff waarschuwen als er een drugsinval gaat plaatsvinden. De islamitische criminele broeder is altijd nog beter dan hun kufar collega.
  Kijk naar opsporing verzocht nooit wordt er een islamitische criminele broeder verraden al heeft hij een omaatje verkracht . Weer hetzelfde principe criminele moslim is altijd nog beter dan een nette oppassende kufar.

  Mensen moeten worden voorgelicht ,grote posters moeten er verschijnen waar keihard staat
  Wist u dat er geen beter volk is dan moslims en dat die superieur zijn aan niet moslims met de soera erbij.
  Wist u dat er bij de geboorte van mohammed een licht uit de flamoes van zijn moeder scheen die hele paleizen verlichtte ?

  Wist u dat volgens mohammed snachts de duivel in uw neus slaapt en in uw oren urineert?
  Wist u dat de duivel volgens mohammed tijdens de oproep tot het islamitisch gebed scheten laat zodat hij de oproep tot gebed niet hoort?

  Kortom het nl volk en ook het onwetend islamitisch nl volk moeten keihard geconfronteerd worden
  met de walgelijkheden van islam misschien dat er dan een beetje besef van moslims e niet moslims komt dat het toch een eng gedachtengoedje is waar we goed voor op moeten passen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Guardiacivil zegt:

  De Mechelaars noemen ze de Maanblussers. Belgen draaien door, lopen elkaar voor de voeten en weten er geen raad mee. Molenbeek of elders bv Luik zal zich nog wel herhalen.
  Daarvoor zitten ze juist ook in België.

  Like

 9. scheermes zegt:

  HIJ komt er nog wel achter dat ze ALLEMAAL hetzelfde lied zingen !!DEKORAN !! Iedere moslim heeft zijn eigen TAAK !!Zo gek zijn ze ook weer niet !! het ware gezicht van de islam word ECHT zichtbaar als ze een MEERDERHEID vormen !!Op onze kosten SCHEIKUNDE leren , in dienst , het leger!!ZE zetelen OVERAL !! Burgemeester van rotterdam ,voorzitster in de TWEEDE kamer (MOSLIM ..IS ..LAM) de KORAN op de lessenaar in de tweede kamer (SCHANDE) Rotbeesten staat in de koran!! KLOPTll Dat zijn inderdaad alle linkse landverraders!! Maar als ze de WAARHEID verkondigen zoals WILDERS ,weten ze donders goed dat zij hun vrijheid kwijt zijn !! ZE weten dat de moslims op hun zullen stemmen !! EN dat ze daarom nog in de tweede kamer zitten !!pechthold ,snotneus klavertje enz !! Aan al hun stemvee kun je zien dat de moslim populatie behoorlijk GROEIT!! Maar ook deze moslims zullen terzijne tijd MASSAAL overlopen ,naar kuzu en turkie 2!! TJA dan wil ik de gezichten van snotneus pechthold en snotneus klaver wel eens weerzien !!

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://www.express.co.uk/news/world/755997/Sweden-Malmo-military-intervention-no-go-zone-crime-surge

  SWEDEN CRUMBLING: Demands for military intervention as thugs turn Malmo into ‘no-go zone’
  THE Sweden Democrats have demanded soldiers should be sent to Malmo to reestablish law and order as violent thugs have turned the city into a ‘no-go zone’.

  Malmö heeft al militaire interventie nodig.

  De linkse kranten zullen dit bericht echt niet naar buiten brengen.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Vlaanderen, Nederland, heel (West) Europa…..Overal lijken de blinden, de onwetenden en de idioten onuitroeibaar!
  Misschien, dat ze getalsmatig wel wat aan het afnemen zijn, maar het gaat langzaam….té langzaam!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Theresa Geissler 19 januari 2017 om 17:01

   VÉÉL te langzaam en het kost ons eigenlijk veel te veel energie om de blinden de ogen te openen. Moet je bijv. eens zien hoeveel werk de heer E.J. Bron heeft aan het informatie verschaffen. Het is niet niks om al je vrije tijd daaraan te besteden!
   Dat wil ook ik weleens een keer gezegd hebben.

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  Aan de roetzwarte baard van die mohammedaan is te zien dat hij er al vele schoorstenen mee heeft geveegd. Z’n hoofdhaar is minder zwart; zien jullie het verschil ook?
  Dat komt natuurlijk omdat hij zijn petje ophoudt in de schoorsteen.

  Like

 13. Luchtpint zegt:

  Ik zal eens naar de Pallieter moeten schrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s