FOTOSHOPPER Yasser Feras

screenshot_127

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTOSHOPPER Yasser Feras

    • paulzwueste zegt:

      Wat een ongelofelijk ziek mannetje is die Klaver.
      Als je zo in een zaal gaat staan met je islamvinger omhoog terwijl je zelf weet dat het allemaal komedie is wat je vertelt en ook met je nageaapte lichaamstaal en kleding de maniertjes van andere heersers te kopiëren… dan noem ik je behoorlijk gestoord!

      Geliked door 2 people

  1. guusvelraeds zegt:

    Ideologische indoctrinatie maakt je blind voor de maatschappelijke realiteit. Wil je Nederland op cultureel, economisch en algemeen maatschappelijk terrein naar de afgrond voeren stem dan groen-links. Groen links een partij die zijn programma grotendeels gebaseerd heeft op niet bestaande problemen. Zoals het niet bestaande klimaat en CO2 probleem en de niet bestaande noodzaak voor een elitair dictatoriale EU. Groen links is desïnformatie en manipulatie van de Nederlandse burger onder het mom van wereldvrede en wereldwelvaart maar wat ze uiteindelijk zullen bereiken is honderd procent het tegenovergestelde. Helaas is veel van hun gedachtengoed inmiddels verplichte onderwijs stof en naar een diploma mag je fluiten als je het niet onderschrijft. Dit moeras van “Volksverarschung” is nog lang niet drooggelegd.

    Geliked door 1 persoon

  2. ReaGluurder zegt:

    ‘k Heb de bril er bij opgezet. Als ik het goed zie wordt er op de foto ook aan toekomstig nageslacht gewerkt. Toch?

    Geliked door 1 persoon

  3. Jean zegt:

    Doe dit nu elke dag nl. die marokkaan bij GroenLinks vermelden onder zijn ware naam: Jasser Feras, misschien gaan dan nog veel ogen open voor het te laat is…

    Like

  4. Pietersen zegt:

    Alweer een foto van Jasses Klaver.

    Like

Plaats een reactie