Opnieuw 2000 richting welvaartsstaat “gered”

Screenshot_138

(Vertaling: E.J. Bron)

Op Goede Vrijdag transporteerden de door de staat gelegitimeerde smokkeldiensten, zoals de Italiaanse kustwacht en diverse hulporganisaties van de asielmaffia, opnieuw ongeveer 2000 binnendringers naar Europa. Volgens de UNHCR kwamen er sinds het begin van het jaar al ongeveer 24.000 asieleisers aan. In totaal waren 16 rubberboten en drie houten schepen vanaf de kust van Libië vertrokken en vermoedelijk zoals gebruikelijk onmiddellijk door de Middellandse Zee taxicentrale gepeild.

PI News

Zelfs het door de EUSSR tot redding van “vluchtelingen” in plaats van tot beveiliging van de grenzen verplichte FRONTEX noemt de schepen van de NGO´s “taxi´s” en bekritiseert dat velen pas hierdoor gemotiveerd zouden worden om de oversteek te maken. Artsen zonder Grenzen twitterde daarop: “Hoeveel mensen zouden er zijn vertrokken zijn als wij daar niet waren? Vermoedelijk net zoveel. Hoeveel doden zouden er zijn gevallen? Veel meer.” In dezelfde periode van vorig jaar waren het ongeveer 6000 minder die de oversteek maakten. Het gaat dus monter door – aantal binnendringers naar boven toe een vraagteken.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Opnieuw 2000 richting welvaartsstaat “gered”

  1. Steven zegt:

    weer 2000 uitkeringen erbij en straks 500 meisjes getraumatiseerd door parasieten geweld.
    En hier maar klagen als de werkloosheid oploopt, maar al die uitkeringen verstrekken aan profiteurs hoor je niemand over.

    Geliked door 1 persoon

  2. Golden Girl zegt:

    als ze niet willen verdinken moeten ze de oversteek niet wagen, maar ze weten dat ze opgepikt worden en blijven massaal komen,die van artsen zonder grenzen zegt hoeveel mensen zouden vertrokken zijn als wij er niet waren? die meneer draait de zaken om, als zij daar niet zouden zijn om ze op te pikken zouden er veel minder komen, maar nu na enkele kilometers staan hun “redders” ze al op te wachten

    Like

    • BertG. zegt:

      Maar het zijn toch ook allemaal artsen zonder grenzen die ze daar ophalen.
      Dus eigen heel collegiaal allemaal, van die artsen zonder grenzen.

      Geliked door 1 persoon

      • BigLJohn zegt:

        Artsen zonder grenzen en Europa zonder grenzen. Alle twee kennen ze geen grenzen, net zo min als die zwarten die onophoudelijk ons komen overspoelen !

        Like

      • Het staat ook zo geweldig op je CV, Mensenredder, Afrika, Hulp, Welkom. Voor ze het weten worden ze uitgenodigd om Minister van Negertjesverwennen te worden.

        Like

      • BertG. zegt:

        Als je Minister van Negertjesverwennen bent geworden, dan mag je wel zelf de vliegjes uitzoeken om op die neusjes te plakken, voor de foto om je subsidie binnen te slepen.
        Dat is toch heel wat.

        Geliked door 1 persoon

  3. Het is gewoon een spelletje, als ze ze een keer laten verzuipen doen ze het de volgende keer niet meer. Gewoon een keer laten weten dat ze niet opgepikt worden.

    Geliked door 1 persoon

  4. Naar mijn mening gewoon het uitvoeren van het vermaledijde, beoogde asiel en immigratiebeleid van de ongekozen EU-leiders.

    Like

  5. Japio zegt:

    Straks georchestreerde en geregisseerde vluchtelingenstromen om Europa te vernietigen. Hoe lang duurt het nog eer de Europeanen moeten gaan vluchten voor dit grote onheil? Wordt het dan echt een vervanging van de autochtone bevolking? Nog een paar jaar en we zijn te gast in ons eigen land. In veel wijken in diverse steden is dat al een feit. De islam aanhangen is een afwijking in de hersens en deze hersenzieke mensen overspoelen Europa. Het is als een giftige soort schimmel, langzaam uitbreidend en ziekmakend en uiteindelijk dodelijk.

    Geliked door 1 persoon

  6. tippelaar zegt:

    Om zelf te overleven in mijn habitat, hoop ik dat al gelukszoekers om het leven komen. Het is ons gevecht op leven en dood. Als zij verdrinken blijven wij leven. Laten wij ons christelijk meegevoel afschudden en kijken hoe wij ons naakte bestaan kunnen redden. De club van artsen zonder grenzen maakt de fout door alleen vanuit hun humanitaire opvatting naar mensen te kijken. Ik weiger die gelukszoekers als mensen te zien. Zij bedreigen ons aller bestaan, dus weg met hen, al moet je ze dood schieten. Gewoon doen. Dan ben ik maar onbeschaafd onchristelijk dierlijk. Het is To be or not to be

    Geliked door 2 people

  7. tippelaar zegt:

    In een oorlog gebeurt precies hetzelfde maar dan is het doden van de vijand geoorloofd, ook van staatswege die ons de oorlog instuurt. Ook dan gaat het om het naakte bestaan. Nu ook. We zijn in oorlog met de islam, dus dood aan de moslims.

    Like

  8. delamontagne zegt:

    De dag erop, Zaterdag waren het er nog meer.
    Tijdens 35 reddings-operaties tot onder de Libische kust, werden er 4000 “vluchtelingen” gered.
    Maar volgens:
    Mohammed AbdikerGeverifieerd account
    @AbdikerM

    Director of Operations and Emergencies at the International Organization for Migration @UNMigration

    doet de EU niet genoeg om nog meer “immigranten”te redden.

    https://twitter.com/AbdikerM?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.24heures.ch%2Fmonde%2F4000-migrants-secourus-dans-35-operations%2Fstory%2F28256466

    Like

    • Steven zegt:

      Het zijn ALTIJD zelf allochtonen die dit soort dingen roepen vanuit een organisatie.
      Aan zijn naam te zien is het zelf een moslim, en dan begrijp ik wel waarom hij zoiets zegt.

      Like

  9. koddebeier zegt:

    Op naar de ondergang van Europa !!! Met dank aan de ongekozen EU ratten !!

    Like

    • Golden Girl zegt:

      volgens die Abdiker doet EU niet genoeg om immigranten te redden, we zullen hoop vrijwilligers naar hun thuis landen laten reizen en van deur tot deur (een bel zullen ze wel niet hebben) op hun hutjes laten kloppen, en ze vragen mee te gaan de bussen naar de Libische kust staan al klaar, o nee dat is zielig , de bussen naar het vliegveld staan al klaar

      Geliked door 1 persoon

  10. J. C. Th. Köhler zegt:

    Hoe lang blijft de welvaartsstaat op deze manier nog een welvaartsstaat? Of hoopt iedereen op een herhaling van de wonderbare broodvermenigvuldiging?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  11. Jan zegt:

    Buitenhof vandaag

    D66 burgemeester Hijmans van Weert:
    # Ik verwacht van asielshoppers dat zij zich hier veilig voelen
    # Ook Nederlanders dienen zich aan te passen aan de asielzoekers, het kan niet zo zijn dat wij alles eisen en vragen van hen
    # alle asielshoppers zijn getraumatiseerd

    wethouders Froukje de Jonge (Almere, CDA), de enige realiste:
    # Ik wil dat asielzoekers initiatief tonen
    # voetballen in ook belangrijk
    # Almere is een mooie, multikulti stad

    Rabin Baldewsingh (Den Haag, PvdA, blingbling)1.:
    # onder u wordt het een drama(???) en blijft het een drama
    # wij moeten hen alleen helpen
    # taal moet ondergeschikt zijn
    # ik ben geïntegreerd!
    # het is de schuld van Nederlanders dat Turken hen als nazi’s zien, Nederlanders willen namelijk niets met hen te maken hebben, zetten Turken weg (lees: moslims) (De grijze plaat van Asscher, mensen ‘wegzetten’, dat doen kutnederlanders)

    1.Rabin Baldewsingh, PvdA en wethouder in Den Haag, wil nazi-kritiek strafbaar stellen

    Rabin Baldewsingh, PvdA en wethouder in Den Haag, wil nazi-kritiek strafbaar stellen

    Es war wieder zum Kotzen

    Geliked door 1 persoon

  12. En wie gaat dat allemaal betalen? Zoete lieve Gerritje ?!

    Like

  13. Golden Girl zegt:

    Ook Nederlanders dienen zich aan te passen, die man is niet goed, wij willen ze niet en dan zullen wij ons moeten aanpassen aan hun? Moet je kijken hoe vuil en minachtend sommigen ons aan kijken,ze moeten zich veilig voelen ,nou ik voel me al een tijdje niet veilig meer,ik heb zelfs naast mijn bed een ijzeren staaf liggen

    Geliked door 1 persoon

    • We got better protection here: cannot go into detail but it will be very deadly

      Groeten uit west canada.
      PS
      Heb het HOLLE land 40 jaar geleden al verlaten(zag de donkere wolken etc etc) en ABSOLUUT geen spijt , integendeel it is freedom here …..but this does not come free zoals jullie zo zoetjes aan (beginnen ) in te zien

      Like

      • Edjan zegt:

        Doet me denken aan goudgraver Tony Beets van de TV serie Gold Rush. Ook zo’n Fries die het m(met succes) in Canada geprobeerd heeft.

        Nog steeds is er alle vrijheid in Canada. Maar pas op: jullie premier Justin Trudeau is toch echt een fatje die met zij jellabaatje aan mohammedanen knuffelt met een verzaligd lachje. Ook hebben ze in Canada al een wet aangenomen ivm de gendergelijkheid die het mogelijk maakt een schrijver te bestraffen als je aan zijn stukje kunt zien of het over een man of een vrouw gaat. Arme, zielige vluchtelingen die o zo bang zijn voor Trump, gaan nu gezellig naar Canada.

        Dus of het in Canada nog lang goed gaat?

        Like

  14. Pietersen zegt:

    Blaas gvd de boten op. Niet met lucht maar met dynamiet.

    Like

  15. Anna zegt:

    Zie het interview in café Weltschmerz…..you tube …… over de ” ongemakkelijke ” kosten van immigratie….. schrikbarend. Voor de toekomst…..
    ( sorry ik ben niet handig met linken)

    Like

  16. scheermes zegt:

    Zijn deze mensen eigenlijk wel te redden ??

    Like

Plaats een reactie