Vreedzaam protest van de Identitaire Beweging voor het Duitse ministerie van Justitie – leugen-pers schrijft van “bestorming”

Screenshot_113

(Vertaling: E.J. Bron)

Vrijdagmiddag startte de Identitaire Beweging (IB) onder het motto “alles al vergeten? Tegen censuur en meningsverboden” een vreedzaam protest voor het Duitse ministerie van Justitie in Berlijn tegen de door de Duitse minister van Censuur Justitie Heiko Maas voorgestelde “netwerk-doorzoeking wet”. De IB eist een einde van de pogingen tot censuur en van nog meer beperkingen van de vrijheid van meningsuiting door de Duitse regering en tegelijkertijd het aftreden van de minister. Voor het ministerie verzamelden zich ongeveer 50 Identitairen met spandoeken. Op een daarvan werd het Duitse ministerie van Justitie symbolisch veranderd in ministerie van Censuur.

PI News

Van de kant van de Identitaire Beweging verliep de actie vreedzaam. Slechts één persoon, de leider van het protest, werd wegens overtreding van het recht op vergadering (de demonstratie was niet aangemeld) gearresteerd. Van de anderen werden de gegevens opgenomen en ze werden weggestuurd.

Screenshot_114

De leugen-pers schrijft van “bestorming van het ministerie van Justitie” (“Focus”), gelijksoortig de kop van de “Welt”. Beide hebben het over “rechts-radicalen” en dramatiseren de gebeurtenissen op de gebruikelijke leugen-pers-manier. De “Welt” schrijft dramaturgisch volledig overdreven:

Vrijdag, 12.30 uur. Berlijn is op weg naar het weekend wanneer er chaos uitbreekt voor het ministerie van Justitie. Een bestelbusje scheurt door de Mohrenstraße. Een politieagent kan nog net opzij springen. Plotseling zijn er overal mensen die met vlaggen zwaaien en Bengaals vuur afsteken. Ze schreeuwen luidkeels: “Maas moet weg!” en: “Vesting Europa, sluit de grenzen!”

 Ze trekken een tien meter lange ladder uit de bestelbus en plaatsen deze tegen de zuilen van de gevel van het ministerie, ze willen omhoog en naar binnen. Er klinken politiesirenes. Uiteindelijk worden er 50 mensen weggestuurd en wordt er een arrestatie verricht. De figuren achter de schermen: Leden van de Identitaire Beweging.

Een ambtenaar van het ministerie informeert de “Welt” opgewonden over het gebeuren: Het ministerie zou “afgegrendeld” zijn.

De activisten van de Identitaire Beweging waren niet vermomd als linksen, iedereen liet zijn gezicht zien, ze waren ook niet gewelddadig en vielen niet, zoals we gewend zijn van de Antifa en andere linkse rel-junkies, de politie aan. Ook kan er geen sprake zijn van een “bestorming” van het ministerie.

Screenshot_115

Ziet een “bestorming” er zo uit? #Leugen-pers in het jaar 2017

De Identitaire Beweging schrijft in haar persmededeling:

In de middaguren van 19-05-2017 protesteerden Identitaire activisten voor het ministerie van Justitie onder het motto “Alles al vergeten? Tegen censuur en meningsverboden”. Daarbij werd het ministerie van Justitie op spandoeken symbolisch omgedoopt tot “ministerie van Censuur”.

Daarmee gaven de activisten een krachtig protestsignaal af tegen de geplande beperking van de vrijheid van meningsuiting. De netwerk-doorzoeking wet dient slechts als Trojaans paard voor een massale meningsbeperking van non-conforme inhouden binnen de sociale netwerken. De controle ressorteert zodoende niet meer onder juridische standaards, maar wordt blootgegeven aan de willekeur van linkse verklikkers. De Identitairen eisen het einde van de zachte meningsdictatuur. De kwaliteit van democratie en de rechtsstaat blijkt ook altijd uit het feit in hoeverre een regering non-conforme meningen kan dulden.

Bekendgemaakte valse meldingen van een “bestorming” zijn niet waar en de Identitiare Beweging zal deze juridisch vervolgen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", burgermoed, Censuur, demoniseren, Duitsland, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Vreedzaam protest van de Identitaire Beweging voor het Duitse ministerie van Justitie – leugen-pers schrijft van “bestorming”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we de rode, fascistische leugenpers weer. Van de “roden”, en ander “links volk”, mag iedereen in Duitsland een mening hebben, maar die mening dient dan wel in overeenstemming te zijn, met het socialistische gedachtegoed; of politiek correct te zijn. De pers net als in de NAZI TIJD weer compleet gelijkgeschakeld.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Je zou bijna gaan zeggen: Wás er maar sprake geweest van een bestorming!
  (Zoals het nu ligt, valt er geen beweging in te krijgen.)

  Like

 3. koos zegt:

  De identitairen hebben mooi de aandacht op de censuur gevestigd. In Duitsland is men nu hopelijk wakker geworden.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Die ID-beweging doet héél goed werk !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s