Meet Loretta Lynch: De tweede dominosteen na James Brien Comey

Screenshot_70

(Door: “Manna”)

Inleiding

Er wordt een officieel onderzoek ingesteld naar de handelwijzen van de voormalige minister van Justitie van de regering-Obama, Loretta Lynch. Het justitieel comité van de Amerikaanse Senaat maakte dit bekend.  Het onderzoek spitst zich in eerste instantie toe op haar acties en dubieuze gedragingen in het onderzoek naar het Clinton-email-schandaal. Aanleiding was de bekentenis van voormalig FBI-directeur James Brien Comey dat de minister van Justitie in een één op één gesprek ongeoorloofde druk op hem had uitgeoefend om het onderzoek te bagatelliseren naar de mainstream media.

Clinton-email-schandaal

Om kort te gaan: Het Clinton-email-schandaal vloeide in feite eigenlijk voort uit het Benghazi-onderzoek, waarbij de Amerikaanse ambassadeur in Libië evenals 3 andere Amerikanen te betreuren waren. En net als het Benghazi-onderzoek eindigde het Clinton-email-schandaal in een politieke doofpot, omdat de FBI er geen trek in had een presidentskandidaat te gaan vervolgen. Dit terwijl onomstreden werd vastgesteld dat :

– Hillary Clinton loog in haar verklaringen naar de FBI;
– Hillary Clinton alle veiligheidsprotocollen overtreden had;
– Hillary Clinton alle informatie op haar servers en telefoons had laten vernietigen (NADAT ze was gesommeerd deze informatie over te dragen).

Het stoppen van het email-onderzoek was zeer omstreden, ook binnen de FBI. Toch vond FBI- directeur Comey het nodig, hoewel het niet eens een bevoegdheid van hem was, om te verklaren dat hij geen reden tot vervolging zag.  Deze bevoegdheid lag bij mevrouw Lynch, die hierna zei het oordeel van de FBI-directeur over te nemen.

Over het Benghazi-onderzoek is overigens een beroemde 3 minuten durende video van Trey Gowdy (Republikein and ‘clean as a whistle’) te zien, die alles zeggend is over alle doofpotten tijdens de regering-Obama van:

 

Ontslag James Brien Comey

Nadat president Trump de FBI-directeur ontsloeg, voelde deze zich in de hoek gedreven en forceerde een getuigenis voor de Senaatscommissie die de bemoeienis van Rusland in de presidentverkiezingen onderzocht. Hoewel zijn getuigenis kenmerkend was voor een wezel (zie: https://ejbron.wordpress.com), kwam één verklaring van hem als een bom binnen: Loretta Lynch had hem beïnvloed in het Clinton-email-onderzoek.

Getuigenis Loretta Lynch

Over de komende getuigenis van Loretta Lynch is al veel gespeculeerd. In eerdere getuigenissen naar andere schandalen beriep mevrouw Lynch zich meermaals op de “fifth”, artikel vijf, dat mensen mogen gebruiken om te zwijgen om zichzelf niet in juridische problemen te brengen. Hoewel velen denken dat ze dit ook deze keer gaat doen, vermoed ik dat ze deze luxe niet meer zal hebben. Ze heeft namelijk de huidige regering-Trump niet achter zich en de bewijslast tegen haar is sterker dan doet vermoeden.

De belangrijkste vraag die ongetwijfeld gaat komen in de komende getuigenis is de volgende:

“WAT HEEFT U MET BILL CLINTON BESPROKEN IN HET VLIEGTUIG IN JUNI 2016???”

Screenshot_71

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, corruptie, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Obama, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Meet Loretta Lynch: De tweede dominosteen na James Brien Comey

 1. Mary zegt:

  Oh dit kan nog heel leuk worden en hopelijk gaan de Clintons dit keer dan voor de bijl!!!.

  Liked by 2 people

 2. Marlies zegt:

  Het is een interessante ontwikkeling, maar de Clintons en hun foundation zullen niet worden vervolgd. De mindere goden zijn de klos, as usual. De Clinton beerput treft teveel “prominenten” in binnen- en buitenland.

  Liked by 2 people

  • Manna zegt:

   Trump is langzaam alle pootjes aan het doorzagen Marlies. He’s a man with a mission, en iedereen onderschat hem…

   Liked by 2 people

   • Taljaard zegt:

    @Marlies
    Hij heeft een !Q van 150 en kan ook goed acteren.
    Hij lijkt alleen maar chaotisch en ongericht, maar met diezelfde zgn. ”chaotische en ongerichte” werkwijze heeft hij de verkiezingen gewonnen. Geloof maar gerust dat bijv. elke tweet die hij verstuurt een zet is in het politieke schaakspel wat hij speelt en daarin heel methodisch te werk gaat.
    Alleen vanwege andere en meer dringende prioriteiten heeft hij ervan afgezien om de Clintons aan te pakken, maar nu de Democraten in feite zijn overgegaan tot een ”totaler Krieg” zou dat ook wel eens kunnen veranderen.

    Like

 3. jantjeuitnl zegt:

  Watergate is er niets bij. Want daar vielen geen doden en al helemaal geen dode ambassadeur.

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Meer en meer wordt de grote beerput the swamp van Washington droog gelegd. Laten we het hopen dart deze ellende wordt bloot gelegd en eindigt

  Like

 5. Taljaard zegt:

  Wie zelf in een glazen huis zit moet dus niet met stenen gaan gooien.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Gaan we dit ook met veel trom geroffel horen en zien op de NPO?

  Like

  • Manna zegt:

   Helaas. Deze focussen zich alleen op de wijze waarop de heer Trump de hand van z’n eega vasthoudt en gebruiken alleen info die hen door CNN wordt aangeleverd…

   Liked by 2 people

 7. Antivenin zegt:

  Juich maar niet te vroeg, het hangt er helemaal van af hoeveel informatie ze nog zullen kunnen vinden. Judicial Watch deed onderzoek naar Loretta Lynch i.v.m. het vrijgeven van de namen van medewerkers aan Trumps campagne uit afgeluisterde telefoongesprekken, het zogenoemde “unmasking”. Na een FOIA verzoek bleek dat de papieren naar Obama’s presidentiële bibliotheek waren gestuurd, waar ze nu 5 jaar lang niet vrijgegeven kunnen worden.

  Unmasking Scandal:

  On Monday, Judicial Watch announced that it hit a dead end in its effort to dig out information about why White House advisor Susan Rice ordered an “unmasking” of Trump campaign officials in classified reports. In response to Judicial Watch’s April 4 request for materials related to these unmasking requests — to determine whether they were politically motivated — the National Security Council said it had sent all those records to Obama’s presidential library, where they can’t be released for five years.

  http://www.investors.com/politics/editorials/real-scandals-the-trump-obsessed-media-are-ignoring/

  Dat zullen niet de enige papieren zijn die voorlopig buiten bereik van lastige critici zijn gebracht…

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Off topic:
  Bij iedereen inmiddels bekend, maar toch een krachtige video van Paul Watson over de waarheid over de zogenaamde ‘vluchtelingen’ die onze landen overspoelen via taxi-diensten vanuit Libië.

  Like

 9. Jan zegt:

  Haar achternaam is veelzeggend

  Liked by 1 persoon

 10. louis-portugal zegt:

  De democraten hadden gedacht dat ze Trump in een paar maanden zover hadden gekregen dat hij met de staart tussen zijn benen zou vertrekken.
  Eerst waren ze ervan overtuigd dat Killary met groot vertoon van overmacht zou winnen.
  Het tegendeel was het geval.
  Ze zijn nu al 11 maanden aan het zoeken naar connectie van Trump met Putin.
  De 17 intel. diensten die volgens Killary ervan wisten konden nog niets laten zien dan wat valse beschuldigingen.
  OIverigens een immense blamage van die diensten waar ook steeds meer mensen die ervoor werken gefrusteerd raken informeren ook steeds meer de Trumpclub.
  Chuck Schumer de democratenspeaker zei dat die diensten wel 6 of 7 manieren hadden om aan Trump te komen.
  Het lukt ze zo slecht dat nu al wat democraten, die zich beginnen te schamen voor hun eigen partijgenoten,.proberen om die Trump-Putin connectie in de doofpot te stoppen omdat die leugen bijna niet meer te harden is.
  En Trump wordt steeds sterker.

  Like

 11. Anna zegt:

  Die Trey Growdy is steengoed in zijn ondervragingen……. volg hem maar eens op you tube!!!!
  Nu Missis Clinton zelf nog…… en Obama hij is 8 jaar onwettig president geweest als geboren Keniaan….

  Like

  • nan zegt:

   Bestaat die dan nog? Het kan alleen blijken uit haar elctroniesie (e-mail, telefoon, opname enz) gedrag En of Obama 8 jaar onwettige precident is geweest, de gevolgen daarvan kan je niet meer terugdraaien. Alleen openbaren. Om de menselijke rechten, in ieder land terug te draaien zal je langer terug moeten/mogen. Hoop alleen dat we dat dit zodanig effect heeft, dat zij de kans niet meer krijgen.En dat we er gezamelijk uit komen. Ieder op zijn eigen manier in ieder land, zonder te overheersen, manupuleren.

   Like

 12. Jan zegt:

  5-10 jaar achter de tralies als blijkt dat Lynch misbruik heeft gemaakt van haar macht als Procureur-generaal (een pg bepaalt het landelijke opsporings- en vervolgingsbeleid van het Openbaar Ministerie).

  Judge Nap: Former AG Loretta Lynch Could Face 5-10 Years in Jail for Her Conduct During the 2016 Presidential Election (VIDEO)

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s