Weer topjob PvdA-kopstuk

Screenshot_55

Het voormalig PvdA-Kamerlid Roos Vermeij (foto) wordt fulltime bestuurder van het pensioenfonds PME. Tot maart van dit jaar zat Vermeij voor de PvdA in de Tweede Kamer waar zij zich onder meer bezig hield met de pensioenen en de AOW.

Het pensioenfonds PME verzorgt de pensioenen voor bedrijven in de metaal-elektro. Bij het fonds zijn 625.000 deelnemers aangesloten. Vermeij gaat in het bestuur zich bezighouden met beleid en communicatie. Vooral dat laatste zal een zware klus worden omdat PME matig draait en het fonds de pensioenen al heeft moeten korten.

Volgens het jaarverslag 2016 van PME staat voor de functie die Vermeij gaat doen, een salaris van ruim € 158.000,- per jaar.

Lees verder>>>
(h/t “Cognitieve-Dissonant”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in establishment, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, politici, PvdA, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Weer topjob PvdA-kopstuk

 1. Jean zegt:

  Kan dat maar allemaal?
  De partij die “echt” klappen gekregen heeft, door weinigen nog enig vertrouwen krijgt gaat zo maar partijleden zetten op dik betaalde postjes????? Of nog erger, gaat dubbele paspoortbezitters op burgemeester postjes planten?????
  Blijkbaar is de graai en naaicultuur in Nederland even erg als in België, in België stelen linkse smeerlappen honderdduizenden euro jaarlijks van het daklozencentrum?????
  Valt het ook jullie op dat het steeds smeriger wordt vanaf het ontstaan van die groene troep lafaards? Een troep gewetenloze volksvernaaiers. Trap ze overal buiten want de groene rotzooi is nog onbetrouwbaarder dan islamieten en dat is al het laagste van het laagste op ons grondgebied.
  Jaag dubbele nationaliteitsbezitters overal weg en liefst definitief van het grondgebied want ze graaien uit alle ruiven waar gegraaid kan worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dit is de ware socialist, net als hun vroegere voorman Kok, links lullen, het van ons gestolen belastinggeld wereldwijd uitgeven en daarna zelf hun zakken vullen. Eigenlijk niets nieuws onder de zon. Socialisten bliven smerige ratten, dit is zooooooooo voorspelbaar en dat zal nooit veranderen!!! Wat ik maar niet kan snappen is dat er nog steeds een aantal domme zombies op deze kudtclub stemmen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dat kan allemaal omdat de belangrijkste functies in NL nog steeds worden waargenomen door PVDA-schurken.
   Als je ’n partij, die zo’n 65 jaar aan de top heeft geregeerd verpletterd, mag je nooit vergeten óók z’n wortels te vernietigen…

   Anders blijft hij gewoon doorwoekeren, als giftig onkruid!!!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Maar ja.
    Je moet maar zo denken, alles is slechts tijdelijk.
    Links heeft z’n tijd gehad!

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Altijd weer die ‘socialisten’! Wat zíjn ze toch gek op geld en luizenbaantjes.
  Nooit zullen we meer verlost worden van het gedachtegoed van de PvdA, zelfs niet al verliezen ze al hun zeteltjes.
  Het PvdA-virus is niet te bestrijden.

  Like

  • Japio zegt:

   Tistochwat, zolang er mensen zijn waarvan de linkse oogjes gesloten blijven zal het PvdA-spook blijven rondwaren en ons blijven tergen tot op het bot. En volgens mij staat links alleen nog maar voor het binnenhalen van islamitische asielzoekers de rest van hun gedachtengoed hebben ze overboord gepleurd. Zoals het opkomen voor de autochtone ouderen, minderbedeelden, daklozen, zieken en werkelozen. Dus de bijnaam “partij van de allochtonen” is in werkelijkheid een prima en passende partijnaam geworden.

   Like

 4. tippelaar zegt:

  Weer iemand van de pvda.broederschap onder de pannen. Het stiekeme baantjescircuit draait weer op volle toeren. Links lullen en rechts zakken vullen. Ik kots van zulke lieden. Politiek schorum noem ik ze.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Na Marcouch (‘burgervader’ of zoiets dergelijks), van Dam (bestuur van NPO), nu weer eentje, nl. Verweij ook met een riant salaris van 158000 Euro/jaar. Wie zal de volgende zijn die een prachtig salaris verdiend? Misschien Mohammed Mohandis die b.v. in Alkmaar aan het werk kan? Wie weet….

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Q met wijzigingen; Vermeij gaat zich in het bestuur bezighouden, met daar verder de zakken vullen. Vooral dat laatste zal een zware klus worden omdat PME matig draait en het fonds de pensioenen al heeft moeten korten. Dus PME gepensioneerden; u kunt de bietenbrug op en ook het salaris van dit zoveelste verzonnen baantje opbrengen.

  Wat vooral een zware klus zal worden de Nederlandse bevolking gaan vertellen dat hun pensioenen, waar ze nog iedere maand voor betalen, allang verscheten zijn. Er is geen pensioen meer. Ja, voor mevrouw Vermeij is het bedje gespreid, wij kunnen gewoon de vinkentering krijgen. Dat is ook geen enkel probleem diegene die het onderspit straks delven zijn wij. Niet zij!

  Geliked door 1 persoon

 7. leefbarbaar zegt:

  Ze hebben hun geweten en ziel verkocht en cashen nu.
  En de PvdA bestaat natuurlijk uit de grootste smeerlappen, maar zonder steun van de rest van de NSB konden ze dit niet doen.
  Over 10 jaar zien we mevrouw weer terug, dan heeft ze altijd in het verzet gezeten en was tegen de islam en tegen de EU.
  Wedden?

  Like

 8. Fred zegt:

  Wie verlost ons van deze corrupte PvdA baantjesjagerij.
  Wie?
  Waarschijnlijk iemand die er ook gruwelijk van walgt.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Paardebloem is geen gekke voornaam, en waar komt dat vandaan?
  Niet denigrerend maar ik denk van die school uit Frankfort.
  Communisten-socialisten-fasciten.

  In 1955, werd een Sovjet handboek met de titel: “Brainwashing: A Synthesis of the Russian Textbook on Psychopolitics”, vertaald en als openbare waarschuwing verspreid door professor Charles Stickley uit New York.

  Dit boek werd gebruikt op ondergrondse communistische scholen en ging over de verovering van het verstand via hersenspoeling. Er werd een strategie in uiteengezet om, onder het mom van geestelijke gezondheidszorg, een wereld in chaos te creëren. Die wereld zou daarmee openstaan voor een gemakkelijke verovering door het communisme.

  Like

 10. Johan zegt:

  PvdA-Kamerlid Roos Vermeij is een typisch gevalletje van : LINKS lullen, RECHTS vullen.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Lutz Jacobi is inmiddels verwikkeld in het zeebaarsdossier.
  Dat doet ze vast niet vrijwillig.

  Like

 12. Jan zegt:

  Nepparlement, nepjustitie, nepmoraal van sosjalist Asscher

  PvdA: Moorlag mag aanblijven als Kamerlid

  Voor PvdA-leider Lodewijk Asscher eindigt het jaar met een pijnlijke kwestie: een van zijn fractieleden is door de rechter op de vingers getikt over een onderwerp waar de PvdA zelf altijd zeer scherp op is: schijnconstructies.

  Kamerlid William Moorlag werkte in zijn vorige baan als directeur van een sociale werkplaats mee aan een ongeoorloofde constructie om loonkosten te drukken. Daardoor kregen honderden mensen in de sociale werkplaats minder betaald en hadden ze slechtere arbeidsvoorwaarden dan hun volgens de rechter toekwam.

  Moorlag kan aanblijven als Kamerlid, heeft Asscher besloten. Dat het bedrijf waar hij tot voor kort werkte is veroordeeld door de rechter, hoeft zijn functioneren als Kamerlid niet te hinderen.

  https://www.trouw.nl/democratie/pvda-moorlag-mag-aanblijven-als-kamerlid~af7762c5/

  Like

 13. Joshua zegt:

  Corruptie viert hoogtij binnen EU. aangestuurde harlekijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s