Afrikaanse folklore: ook in Europa worden steeds meer meisjes “besneden”

Screenshot_183

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Met de ongeremde toestroom van islamitische “vluchtelingen” uit Afrika en Arabische landen houden in datgene wat vroeger Duits-land was geheel nieuwe zeden en gebruiken hun intocht. De VIP-gasten van mevrouw Merkel verrijken het land gewoon op hun manier, door verkrachtingen, overvallen en nog veel meer. En typische Afrikaanse folklore houdt eveneens zijn intocht: de genitale verminking van vrouwen, bagatelliserend “besnijdenis” genoemd.

PI News (2)

De vrouwenrechtenactivisten van “Terre des Femmes” klagen dat er ook in Duitsland steeds meer vrouwen en meisjes door deze zeden worden bedreigd. Op dit moment zouden dat 13.000 meisjes zijn, 4.000 meer dan een jaar geleden.

Aantal verminkte meisjes neemt toe met de immigratie

Dat zou blijken uit berekeningen van de organisatie. “De stijging is vooral terug te voeren op hogere migratie uit landen, waarin vrouwelijke genitale verminking gepraktiseerd wordt”, zegt Charlotte Weil, deskundige voor vrouwelijke genitale verminking van “Terre des Femmes”. Dit zou vooral om vrouwen gaan uit Irak, Eritrea en Somalië. Het aantal slachtoffers met een Irakees staatsburgerschap in Duitsland zou het afgelopen jaar met 61% gestegen zijn en dat van de bedreigde meisjes zelfs met 118%. “Het is dus des te belangrijker om ook hier in Duitsland over het onderwerp te informeren en in gesprek te gaan met praktiserende gemeenschappen om vooral bedreigde meisjes te beschermen”, aldus Weil.

De verminking van de vrouwelijke seksuele organen wordt in veel Afrikaanse en enkele Aziatische landen gepraktiseerd. Ze is in Duitsland strafbaar. “Ons zijn geen gevallen bekend dat meisjes in Duitsland verminkt werden.” Dat zou of tijdens een vakantie in het thuisland, waaruit men immers moest “vluchten”, plaatsvinden of men zou vrouwelijke besnijders uit het land van herkomst opzoeken die in andere Europese steden zouden “besnijden”, zei de medewerkster van “Terre des Femmes” volgens “Focus Online”.

De gruwelijke praktijk

Bij de zogenaamde “faraonische besnijdenis” of infibulatie worden bij de meisjes de hele clitoris, de kleine schaamlippen evenals de binnenste laag van de grote schaamlippen verwijderd. Daarna worden de “resten” dichtgenaaid of met doornen aan elkaar bevestigd. Met een klein stukje hout wordt ervoor gezorgd dat er een kleine opening overblijft voor de urine en het menstruatiebloed. Des te kleiner de opening, hoe hoger de bruidsschat zal zijn. Daarna worden bij de meisjes de benen tot aan de heup aan elkaar gebonden. Zo moet het meisje ongeveer 20 dagen liggend wachten tot de wond genezen is.

Leerkrachten zouden hun oren moeten spitsen wanneer leerlingen voor een aanstaande thuisvakantie van een gepland “groot feest” vertellen, eist men. “Terre des Femmes” levert meteen een hitlist van genitale verminking mee. Daaruit blijkt dat Egypte, Djibouti, Guinee, Mali, Sierra Leone, Eritrea en Soedan (inclusief Zuid-Soedan) de toplanden bij deze vorm van negerfolklore zijn, slechts overtroffen door een land met de “intelligentste” bewoners ter wereld, het piratenparadijs Somalië met 98% besneden vrouwen.

In 2014 werd in Zweden bekend dat een complete meisjesklas in Norrköping verminkt was. Ook uit Zwitserland en Noorwegen zijn gevallen bekend. Tegelijkertijd bestaan er in Duitsland vrouwelijke universitaire docenten, zoals Tatjana Hörnle van de Humboldt-Universiteit Berlijn, die in Duitsland opkomen voor legalisering van deze barbarij.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Afrikaanse folklore: ook in Europa worden steeds meer meisjes “besneden”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Goh?
  En ik maar denken al die jaren dat de clitoris/schaamlippen een belangrijke rol hebben bij het vrouwelijk orgasme.
  Zweet staat nog op mijn voorhoofd.
  Weer een illusie armer.
  Cynisme modus uit #

  Like

 2. tippelaar zegt:

  In plaats van de vrouwen te besnijden, zoals dat met een mooi woord heet, ben ik voor verplichte castratie van moslimmannen die in Europa willen blijven. Ik bedoel echt castratie en geen sterilisatie. Niet accoord, dan wegwezen. Zo voorkom je wel dat dit soort zich voortplant. In hun thuisland moeten ze het zelf weten, als onze grenzen maar hermetisch gesloten blijven met het leger aan de poort, zonder genade.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Nu wordt het nog stiekum uitgevoerd.
  Maar met het toenemende aantal “vluchtelingen” uit Afrika
  en de steeds groter wordende tolerantie voor “exotische” gebruiken, zullen er ook de folkloristische uitvoeringen die er bij gepaard gaan, grootschalig worden uitgevoerd in het openbaar.
  B.v. op de Dam in Amsterdam op het binnenhof voor de politici
  en in de kerken waar het Christendom alleen nog in de “marge”meedoet……………..

  Like

  • Harry zegt:

   Dit is het werktenue voor de instroom van de nieuwe lichting van hoogbegaafde hersenchirurgen die ons land gaat overspoelen .

   Ik durf te wedden dat er voorheen in die bijenkorven meer IQ te vinden was dan nu !

   Volgens Asscher , Klaver en Roemer :
   ach , nog even een integratiecursusje volgen en dan zijn jullie EEN van ONS , hoor .
   Welk een verrijking !
   Tot zo ver het linkse koor .

   En dan het rechtse koor :
   Donder GVD op met al die zwarte horreborren !
   Met al die niksnutten , klootzakken , dieven , moordenaars en verkrachters .
   Die chronische uitkeringsvreters .

   Als je nou je halve leven zo door het oerwoud loopt te sjokken dan zou zelfs iemand met een IQ van 130 niet in tien jaar om kunnen schakelen om hier in het westen te kunnen functioneren .
   Wat verwacht je dan van iemand die hooguit 65 punten scoort ?

   Like

   • koddebeier zegt:

    Het zou mooi zijn als deze hoogbegaafde hersenchirurgen Rutte en al die andere linkse klootzakken is onder handen namen ! Slechter kunnen ze er nooit op worden !

    Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Met “leiders” die achterlijkheid importeren kom je vanzelf wel in de problemen. Dit gaat een ‘Groot Ding’ worden!

  Like

 5. De apen die ik ken hebben een hogere beschaving.

  Like

 6. Afrikaanse folklore: ook in Europa worden steeds meer meisjes “besneden” Ach dit is al een lange tijd een actueel fenomeen, waarover de Main Stream media niet graag berichtgeving over wil doen. Regulier specialisten werken geheel conform volgen de geldende regels mee aan deze besnijdenissen van dit onbetrouwbare volk. Iedere Nederlander zit aan te hikken tegen de eigen bijdrage € 385,- van de gezondheidszorg, en de moslims krijgen deze moedwillige mutilatie geheel vergoed. Nederland wordt stapje voor stapje ‘Besnedenland’…

  Like

  • Karen zegt:

   Dat het geheel vergoed wordt, dat wij het dus betalen, daar maak ik me druk om maar voor de rest sorry niet echt. We vinden dat al hun achterlijke gebruiken, kledingvoorschriften, waandenkbeelden en idiote feesten moeten kunnen. Hun geloof, cultuur etc. daar moeten we allemaal respect voor hebben en mogen we niets van zeggen dus waaarom hierover wel. Het zal wel net als met bv het kopvod zijn allah vindt dat het moet en ze ondergaan het geheel vrijwillig. Ik heb wel andere zaken wat hun betreft waar ik me drukker om maak, de kosten van deze invasie bv en de gigantische overlast die ze veroorzaken. Zo’n ritueel is natuurlijk wel het zoveelste en ergste bewijs dat deze mensen behoorlijk achterlijk zijn en dat hun geloof en zeldzaam wreed geloof is (in ieder geval dan voor de vrouwen en dieren). Een geloof en cultuur die hier nooit gaan passen, wat een engerds.

   Geliked door 2 people

   • Ik maak me er ook niet druk om zolang ze dat maar niet hier doen of hier naartoe komen. Dat hele gedoe van die kleurenmenges doet me denken aan een familie die een dagje naar Artis is geweest en dan niet alleen de hele dierentuin mee naar hun dorp sleept, maar ook nog langs gaat bij Burgers Zoo om die ook mee te nemen, want dat is leuk en moet kunnen, omdat ’t kan. En die andere mensen in dat dorp moeten niet zo flauw doen want het is leuk.

    Geliked door 1 persoon

  • Kojoz8 zegt:

   Julie hebben het goed gezien. niet eerlijk voor ons allemaal.

   Like

 7. Marian zegt:

  Kan je nagaan hoe er over vrouwen gedacht wordt vandaar verminkt ze maar. Ze proberen de vrouw het leven zo zuur mogelijk te maken. Wat dat betreft ben ik het 100% met tippelaar eens. Gewoon die kerels verplicht castreren, Het liefst met een bot roestig mes.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   De vrouw wordt gezien als een gebruiksvoorwerp, meer niet.
   Dit soort sadistische besnijdenissen geven vaak ook nog zeer veel medische complicaties achteraf, het leven van zo’n vrouw is ernstig beschadigd.

   Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Weten de lezers nog wel van de grote campagne jaren geleden in Nederland tegen meisjesbesnijdenis onder asielhouders vooral uit Somalie en dergelijke baggerlanden ?
  Er zouden zeer strenge straffen uitgedeeld gaan worden door de overheid als ouders hun dochter meenamen om in Afrika te laten besnijden.

  Wedden dat dit een gigantische beerput is die nog open moet worden getrokken en dat vermoedelijk al duizenden jonge meisjes toch in Afrika besneden zijn, of dat zij net zo gemakkelijk in Nederland besneden kunnen zijn onder de ogen van onze overheid.
  Immers met de massa-immigratie zijn altijd wel vrouwen meegekomen die in het land van herkomst deze verminking al praktiseerden.

  Het wachten is voorlopig tot een onderzoeksjournalist zich hierin verdiept, als het al lukt er een vinger achter te krijgen want de islamitische gemeenschap is zo gesloten als een kluis voor pottenkijkers.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Ik heb jaaaren geleden al een conflict gehad met Jet Bussemaker.

  In het kort komt het er op neer dat ze weigerde iets te doen aan de besnijdenis van meisjes.

  Mijn idee dat het toch vrij gemakkelijk moest zijn om dat te controleren – voor en na de vakantie op achool een controle door een, desnoods vrouwelijke, dokter of verpleegster.

  En de ouders bij aankomst waarschuwen dat zoiets bij ons niet is toegestaan en dat zij in de gevangenis kunnen belanden als ze hun kind wel zouden laten besnijden.

  Volgens Jetje was dit voorstel beledigend voor zowel de ouders als het meisje.

  Mijn reactie dat ik wel wist wat ik liever wilde, een ‘beledigend’ onderzoek door een arts of een onverdoofde behandeling met een scheermesje, viel niet in goede aarde.

  Like

 10. Pingback: Amputatie van vrouwelijke genitaliën | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s