Alice Weidel (AfD): spookrijders in de Middellandse Zee stoppen met 3-punten-plan

Screenshot_205

(Vertaling: E.J. Bron)

Het “Gemeenschappelijk Analyse- en Strategiecentrum Illegale Migratie” (GASIM) gaat ervan uit dat het aantal in Duitsland aankomende “asielzoekers” de komende maanden duidelijk zal toenemen.

journalistenwatch

“Voor dit scenario waarschuwt de AfD al maanden”, aldus de AfD-top-kandidate Alice Weidel (foto). “Dat Italië de situatie nauwelijks nog de baas lijkt te zijn, is geen nieuws. Maar alle daaraan verbonden oplossingsvoorstellen sterven tot nu toe niet beluisterd weg.”

Weidel eist daarom dat er onmiddellijk een 3-punten-plan wordt ingevoerd, dat behalve de bewaking van de grenzen en de afsluiting van de Middellandse Zeeroute ook een desbetreffende communicatiecampagne omvat: “De te verwachten nieuwe migrantenstroom kan alleen maar voorkomen worden door onmiddellijk grenscontroles in te voeren. Dat die zowel noodzakelijk als probleemloos uit te voeren zijn, bleek uit de vier weken durende controles naar aanleiding van de G20-top, die meer dan 10.000 overtredingen tegen het verblijfsrecht en illegale binnenkomst aan het licht brachten. Hier zou de Duitse federale politie intensief met de Oostenrijkse autoriteiten moeten samenwerken. Bovendien moet de Middellandse Zeeroute naar Australische voorbeeld beveiligd worden. Migranten moeten naar hun plaats van herkomst te worden teruggebracht in plaats van ze naar de EU over te brengen.”

Om een einde te maken aan de illegale migratie naar Europa eist Weidel bovendien een nieuwe communicatiestrategie: “En last but not least moeten de mensen die op weg willen gaan naar Europa over deze maatregelen geïnformeerd worden. Daartoe is een campagne noodzakelijk die gebruikmaakt van alle mediale mogelijkheden in de landen van herkomst en duidelijk maakt: in de Middellandse Zee zijn illegale migranten, mensensmokkelaars en NGO´s als spookrijders onderweg, ze zullen hun doel niet meer bereiken.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Alice Weidel (AfD): spookrijders in de Middellandse Zee stoppen met 3-punten-plan

 1. tippelaar zegt:

  De daden van de NGO’s die vluchtelingen onder wat voor mom dan ook vervoeren, strafbaar stellen zelfs als ze nog niet in Europa aan land zijn gekomen. Dat is een kwestie van een noodwet aannemen, laten tekenen door het hooggerechtshof en de president en die kan morgen ingaan. MAAAAR….Men moet het ook willen en daar zit hem de kneep. MEN WIL NIET.

  Geliked door 3 people

 2. Aegolius cs zegt:

  Waarom heb het onderzoek bureau GASIM, Das GASIM entstand im Mai 2006 aus dem Gemeinsamen Analyse- und Strategiezentrum Schleusungskriminalität (GASS) und soll eine ganzheitliche Bekämpfung des Phänomens illegale Migration ermöglichen, niet nodig?

  Een instituut dat het “goede weer“ voorspelt voor NGO’s in casu, dat Duitsland conform “The Coudenhove-Kalergi Plan” , evenwel zonder spoorbaan (…) schaamteloos ten uitvoer brengt?!

  The Coudenhove-Kalergi Plan: White Genocide by Design (Part 1)

  http://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/04/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-1/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s