Ondanks onderzoek door openbaar ministerie: “Jugend Rettet” wil spoedig weer illegalen naar Italië brengen

Screenshot_207

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse “hulporganisatie” “Jugend Rettet”, waartegen in Italië een onderzoek loopt, wil zo snel mogelijk weer illegale “vluchtelingen” naar Italië brengen. Een woordvoerder van de organisatie verklaarde: “Het is onze prioriteit ons schip terug te krijgen en op te treden tegen de inbeslagneming.” Het door “Jugend Rettet” geëxploiteerde schip “Iuventa” was woensdag door de Italiaanse autoriteiten op Lampedusa doorzocht en daarna in beslag genomen.

Duits - Zuerst

Het openbaar ministerie in het Siciliaanse Trapani stelt een onderzoek in wegens de begunstiging van illegale migratie door de organisatie, die al sinds 2016 in de Middellandse Zee actief is. Volgens onderzoek tot nu toe zouden delen van de bemanning meerdere malen migranten aan boord hebben genomen die niet in zeenood verkeerden en toch begeleid zouden zijn door mensensmokkelaars. Het openbaar ministerie in Trapani sluit op dit moment echter uit dat “Jugend Rettet” een criminele vereniging zou zijn, een gecoördineerd plan met mensensmokkelaars zou hebben of met hen samengewerkt zou hebben om hier voordeel uit te behalen.

De organisatie heeft inmiddels advocaten in de arm genomen. Het dagblad “Corriere della Sera” citeerde ondertussen een politieagent, die 40 dagen lang als rechercheur acties van “Jugend Rettet” documenteerde. Hij maakte foto´s, die volgens informatie van de politie ontmoetingen met mensensmokkelaars in de Middellandse Zee laten zien. De voormalige Italiaanse minister-president Matteo Renzi had onlangs strenge straffen voor NGO´s geëist, waarvan bewezen werd dat zij met mensensmokkelaars in de Middellandse Zee samenwerken.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ondanks onderzoek door openbaar ministerie: “Jugend Rettet” wil spoedig weer illegalen naar Italië brengen

 1. Aegolius cs zegt:

  Het is natuurlijk geen nette manier maar heeft wel gewerkt:

  Excuses Franse spion voor aanslag Rainbow Warrior

  Dertig jaar na de aanslag op het Greenpeaceschip de Rainbow Warrior heeft de Franse geheim agent Jean-Luc Kister zijn excuses aangeboden aan de nabestaanden van de Nederlandse fotograaf Fernando Pereira. Hij kwam om toen de Franse geheime dienst een aanslag pleegde op het schip.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/excuses-franse-spion-voor-aanslag-rainbow-warrior

  Like

 2. Qvic zegt:

  Ik hoop dat het schip langere tijd aan de ketting blijft en de bemanning c.q. de organisatie beschuldigd en veroordeeld worden op de strafbare feiten van illegaal mensen naar Europa smokkelen. Zo ook al die andere NGO’s schepen die precies het zelfde doen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Links is op een fatsoenlijke manier niet te stoppen, want die lieden zijn hondsbrutaal, alleen brut geweld snappen ze. Opsluiten dat tuig en de sleutel weggooien !!

  Like

 4. Motorman zegt:

  Moesten de boten van mensensmokkelaars niet vernietigd worden? Slopen die schuit.

  Like

 5. Williaan zegt:

  Hulporganisaties blijken uitgegroeid tot een dodelijk virus.

  Like

 6. Jean zegt:

  Schepen die zich inlaten met het binnenbrengen van barbaren naar Europa moeten tot zinken gebracht worden, zonder pardon.
  De opdrachtgevers in dat EU gedrocht moeten voor een volkstribunaal getrapt worden, letterlijk en figuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s