Terrorisme? Nee, het is de volkerenmoord op de Europeanen, die al lang begonnen is

Screenshot_227

Het afslachten van de christenen in islamitische landen vindt bij ons in de media niet plaats en wordt door de kerken gebagatelliseerd.

(Door: Frank Jordan – Vertaling: E.J. Bron)

Je kunt het woord terrorisme nauwelijks nog horen. Laat staan je ermee bezig te houden. En je stelt vast: Wat hier en elders plaatsvindt, heeft alleen met terrorisme te maken voor wat betreft de keuze van de middelen. Wat er in werkelijkheid gebeurt, is de voortzetting van een volkerenmoord, die elders al lang plaatsvindt.

Een klassieke terrorist heeft een politiek motief, om het even hoe ziek het ook mag zijn. De moord op christenen en Joden dient niet zo´n doel – hij is het doel. Christenen en Joden worden door moslims vermoord, omdat zij geen moslims zijn. Kinderen en jongeren worden vermoord, omdat zij, en de kinderen die ze zouden kunnen krijgen, geen moslims zijn.

Volgens de criteria van de VN is er sprake van volkerenmoord wanneer onafhankelijk van het aantal slachtoffers en de duur waarover deze plaatsvindt, leden van een bepaalde groep gedood worden, hen lichamelijke of geestelijke schade wordt toegevoegd, aan hen verzwaarde en verwoestende levensomstandigheden worden opgelegd, maatregelen tot geboorte-verhindering (het doden van jongeren) worden ingevoerd en kinderen gedwongen opgevoed worden. Derhalve dus datgene wat er met christenen in Egypte, Pakistan, Nigeria of Kenia gebeurt, datgene waaronder Joden in Arabische landen al tientallen jaren lang te lijden hebben.

Laten we dus ophouden met het gebazel dat moslims alleen maar terugsloegen en zich in politieke zin met terroristische middelen verzetten tegen datgene wat “het Westen” hen aangedaan zou hebben…

… of streden om deel te hebben aan onze onverdiende welvaart. Wanneer je de mediaal niet plaatsvindende en door onze kerken gerelativeerde afslachting van christenen in islamitische landen en de al 1400 jaar lang durende interne islamitische misère erbij betrekt, tellen zulke argumenten niet meer. Europeanen en andere mensen van het christelijke, joodse of een ander geloof zullen er ook in het vervolg niet voor afgeslacht worden wat zij of hun voorouders hebben gedaan of doen (dan zou er namelijk een op rede gebaseerde dialoog mogelijk zijn), maar uitsluitend vanwege het feit wat zij zijn: ongelovigen in de zin van de koran.

In Europa kun je op dit moment geen terrorisme waarnemen, maar de eerste uitlopers van de al decennialang plaatsvindende en sluipende genocide. Op dit moment spreekt niets ervoor dat we onder het grote onweer uitkomen. Met de ogen dicht de eigen gevoeligheden en de politici volgend leeft gewoon comfortabeler.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Auteur: Frank Jordan

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Europa, Genocide, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodendom, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op Terrorisme? Nee, het is de volkerenmoord op de Europeanen, die al lang begonnen is

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Sluipenderwijs en uiterst geniepig Europa omvolken tot een gemiddeld lager IQ door Afrikaanse import (IQ – 60) waardoor het gemiddelde IQ in Europa zal dalen, het volk dommer zal worden en dus beter beheersbaar door Brussel. (Brussel = Multinationals/grootkapitaal)
  Napoleon en Hitler zouden hun vingers aflikken bij zo’n idee.

  Liked by 1 persoon

 2. tippelaar zegt:

  Ik heb de rede gelezen van minister Edith Schippers.VVD. die zij hield in de Rode Hoed Amsterdam, 2016, de zogenaamde Elsevier/HJ.Schoo lezing. (Kreeg ik in handen van een oude Elsevier,nr 36. Dat ging primair over de acceptatie van moslims door de NL.autotochtone bevolking. Ik kan het op heel veel punten met haar eens zijn. Maar het aller,allerbelangrijkste punt, bleef ook bij haar onbesproken. Wat te doen met moslims wier doel het is om de islam hier met geweld in te voeren en daarmee onze vrijheid af te nemen. Dat die moslims er zijn staat vast en het worden er alleen maar meer. Eigenlijk is het VVD.standpunt er een van pappen en nathouden. In dialoog blijven met de moslims, er naar streven dat jongeren niet radicaliseren en bevorderen dat moslimvrouwen emanciperen en we moeten ze opvoeden en nog veel meer prachtige doelstellingen die helaas niet uitvoerbaar zijn en naar het rijk Utopia dienen te worden verwezen. Verder niets doen wat de veiligheid van het eigen volk ten goede komt zoals de grenzen sluiten en massaal militante moslims uitzetten en moskeen sluiten. Dat helpt niet zegt Schippers. Ook geen woord over de christenen die massaal in het middenoosten en Afrika door de moslims worden vermoord. Wat dan wel helpt weet Schippers ook niet dus is het nl.volk aangewezen op zelfredzaamheid voor haar dagelijkse veilgheid.
  Als voorbeeld, wanneer u dagelijks met het openbaar vervoer reist, is het verstandig om een steekwerend vest te dragen, te koop in winkels van de beveiligingsbranche. In plaats van het verboden pepperspray (in duitsland vrij te koop ook voor Nederlanders) kunt u een spuitbus met handgreep kopen, lijkt op een busje pepperspray maar is het niet. Die bus , een zogenaamd Xmarker, is onder hoge druk, gevuld met een verf, die met een straal iemand in het gezicht wordt gespoten en die minimaal 2 weken op die persoon zijn gezicht aanwezig blijft. Wassen, boenen, helpt allemaal niets. Dus een dader is snel terug te vinden. Valt niet onder wet wapens en munitie en is vrij te koop. Wordt geproduceerd door PSP.BV, F.D.Rooseveltlaan 18, postbus 1616, 5602 BP Eindhoven. webadres: http://www.psproducts.nl.
  Voor degene die misschien denkt dat ik hier beter van wordt, wees gerust, ik heb niks met die firma, ik ben alleen enthousiast over het product.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Een spuitbus remreiniger mag je ook altijd bij je hebben.
   Omdat je schijfremmen wel eens willen piepen.
   Kost net een euro bij de Action.
   Daar zit een heel scherp giftig zooitje in, niet fijn om in je ogen te krijgen.

   Liked by 2 people

   • Harry zegt:

    Er bestaat ook carburateurcleaner , dat is een heel stuk heftiger dan remmenreiniger .
    Misschien niet bij de action , maar zeker bij de automaterialenzaken .
    Wat ook nuttig is , is dat dunne slangetje op het spuitknopje , dan vernevelt het minder en kun je precieser richten .

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Carburateurcleaner kende ik niet.
    In een scooter zaak waar ik wel eens wat deed gebruikte we daar rem reiniger voor.

    Like

   • BertG. zegt:

    Van thuis uit ken ik het ook niet.
    Mijn pa deed niks anders dan motorblokken repareren en reviseren (in de schuur), maar die had altijd een grote bak diesel staan om alles in schoon te maken.

    Like

   • tjonge zegt:

    “Kost net een euro bij de Action.”
    .
    1,65 euro bertg, of heb jij een goedkopere action 🙂

    Like

   • BertG. zegt:

    Kost net geen 2 euro dan.

    Like

   • tjonge zegt:

    btw bertg, met diesel kan je heel goed schoonmaken maar niet ontvetten, het echte ontvetten doe je dus met remmenreiniger, werkt als een tierelier..of… ik doe het onder de hete kraan, wel alles goed droog maken daarna en heel lichtjes in oliën want je ziet de vliegroest er direct op “vliegen” (is trouwens ook het geval met remmenreiniger).

    Like

 3. Renske zegt:

  Klopt. Alleen volgens mij is het maar twee of drie dagen met een volledig blauwgeverfde kop lopen. Dat is wat iemand mij vertelt heeft.
  En het helpt niet om ze van je af te slaan. Nog beter. Eerst pepperspray en dan als toetje de blauwe doping. In Haarlem is de blauwe doping ook te koop. Althans als die winkel nog bestaat.

  Overigens ben ik wel van plan pepperspray te kopen. Ik moet nog uitvinden waar precies, omdat ik het hier in mijn omgeving niet en plein public ga zitten verkondigen. Het zal mij mn reedt roesten of ik strafbaar ben, indien ik het gebruik als ik me verdedigen moet.

  Liked by 2 people

 4. Marian zegt:

  Daar begin je zo langzamerhand wel aan te geloven.

  Like

 5. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  VOLKERENMOORD het enig juiste woord
  nóg beter valt het niet te zeggen
  geen wijsheid weet dit uit te leggen
  want MOORD blijft ondanks àlles MOORD !
  .
  Jasterke
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s