Nee Lubbers, we hebben geen vluchtelingen nodig

Screenshot_258

AZC in Ter Apel.

(Door: Jan van de Beek)

Vervuil het debat over migratie niet door de economische bijdrage van vluchtelingen te roemen – die is er helemaal niet. Opvang van vluchtelingen is liefdadigheid, betoogt Jan van de Beek.

Nederland moet 25.000 vluchtelingen via het hervestigingsprogramma van de VN opnemen per jaar (nu 500 per jaar), bepleitten oud-premier Ruud Lubbers en emeritus hoogleraar Paul van Seters in NRC. De cijfers 5.000 tot 25.000 waren genoemd door Jesse Klaver (GroenLinks) in de mislukte kabinetsonderhandelingen en vervolgens door VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra van tafel geveegd. Lubbers en Van Seters vragen zich in hun opiniestuk hardop af: „Waarom moeten die getallen van tafel? Dienen die niet ook een belang van Nederland?” Mijn antwoord op die vraag is een volmondig ‘Nee!’.

Lees verder>>>
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nee Lubbers, we hebben geen vluchtelingen nodig

 1. Marian zegt:

  We kunnen ze missen net als met jou dooigedraaide lul.

  Like

 2. Pietersen zegt:

  Schulz noemt vluchtelingen zelfs ‘Waardevoller dan goud’.
  Lubbers en Seters hanteren dezelfde dooddoener.
  Het is werkelijk te belachelijk voor woorden wat deze heren naar buiten durven te brengen.
  Lubbers nb heeft mede zelf onze maatschappij op om zeep geholpen door beleid te creeren voor een multiculturele samenleving. Waarschijnlijk loerde hij ook op goekope arbeidskrachten voor het familiebedrijf Hollandia Kloos.

  Toen Moslims in Nederland gingen werken in de jaren zestig, ging zij al gauw salariseisen stellen met als pressiemiddel staking, bijv. bij Dam Chips (het zakje met de rode ruit) en zo zullen er duizenden voorbeelden te vinden zijn.
  Dus die ‘goedkope arbeidskrachten’ mythe hield snel op, evenals de mythe dat zij Nederland hebben opgebouwd.

  Seters en Lubbers vergeten een paar essentiele zaken t.a.v. moslims
  – zij islamiseren Nederland
  – zij integreren niet
  – zij kunnen niets, hebben geen opleiding, spreken de taal niet
  Wat in hemelsnaam moet je dan met 25.000 onderontwikkelde mensen.
  Nederland is vol met moslims en we moeten juist gaan repatrieren. De liefde die er toch al nooit was, moet maar eens in daden worden omgezet.

  Like

 3. Renske zegt:

  Nou liefdadigheid daar geloof ik ook weer niet ze erg in. Er valt voor een groep goed aan te verdienen. Dat lijkt mij waarschijnlijker. Lubbers confabuleert en moet opgenomen in een afkickkliniek.Morgherini ook, want die is verslaafd aan mannelijke aandacht. (is ook een verslaving) Rutte moet opgenomen worden, wegens pathologisch liegen (is ook een verslaving) Juncker kan bij Lubbers op de kamer. (is voordeliger) En als ze eruit komen 20 jaar op water en brood. Merkel moet 2 jaar op een onbewoond eiland samen met een psychopaat van IS (dan lost het zichzelf wel op) en de rest op een schip met een gat erin de zee op sturen. (als NGO niet in de buurt is) Dit is mijn eis en hier moeten ze het mee doen.

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  Wie weet ik niet, maar ooit schijnt een Wijsneus de volgende kreet te hebben gelanceerd; ‘BARMHARTIGHEID is de achillespees van het Gristendom’!
  p.s. zouden Ruudje en wederhelft nog ter kerke gaan om HUN Sprookjesfiguur te aanbidden?

  Like

 5. Willie zegt:

  Ja, van dit soort figuren zijn er nog veel in dit land en in het hele westen. Ik bemerk een kentering. Maar de tijd dringt.

  Like

 6. tjonge zegt:

  de vergrijzing oplossen door immigranten, de ALLERGROOTSTE leugen !
  .
  de “grap” is dat de eu een werkloosheidcijfer heeft van gemiddeld bijna 10% de laatste 10 jaar.
  dat zijn 50 miljoen werklozen !
  onder die 10% werklozen is ruim 45% jonger dan 25 jaar, dus bijna de helft (25 miljoen!!).
  zou het nou niet veel logischer zijn dat we de met veel minder cultuur en taal barrière europese jongeren de oudjes komen verzorgen ??? win win! je lost onze werkloosheid meteen voor een deel op en geen rare vodden aan je bed !
  .
  .
  laten eens een simpele rekensom maken, asieleisert achmed en fatima mogen nederlander worden (nu maar hopen dat ie werken wil ?), achmed en fatima krijgen direct gratis medische zorg etc (is nooit een stuiver belasting door hem voor betaald, dus achmed en fatima beginnen eigenlijk al met een “schuld” jegens onze schatkist.
  achmed en fatima hebben ook kinderen en die kosten ons nog meer.
  dan komen opa,s, oma,s en verborgen kinderen wegens gezinshereniging naar nl.
  u raadt het al, die kosten helemaal bakken met geld (zorg, woning, gratis abonnementen etc) want die gaan echt nooit 1 belastingcent opbrengen !
  dus achmed mag wel een 400 urige werkweek hebben om dit allemaal te compenseren.
  .
  en als achmed outkeringtrekkert wordt, tja, dan houd het helemaal op, want op fatima in tent hoeft de arbeidsmarkt niet rekenen, hooguit de plaatselijke haathut…..
  .
  .
  en dan heb ik het nog niet eens over alle subsidies die onze “verrijking” opslurpt jaarlijks, pffff..

  Geliked door 1 persoon

 7. tippelaar zegt:

  Moslims integreren niet in nederland of in de rest van Europa. Zij hebben dan ook geen enkel recht op enige vorm van mededogen. Je kan ze beter snel doodslaan voor ze jou van het leven beroven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s