SP verdedigt socialistische dictator van Venezuela: zo erg is het niet, alles is gelukkig wel gelijker verdeeld

Screenshot_257

(Door: Lars Benthin)

Op het moment dat het niet gekker kan worden, komt de SP om haar socialistische geestverwanten te verdedigen. SP-kamerlid Sadet Karabulut (foto) verdedigt de socialistische regering in Venezuela en zegt dat er ‘progressie’ is geboekt.

Een aantal van haar citaten:

Over de verkiezingen doen allerlei verhalen de ronde. Maduro zegt dat acht miljoen mensen hebben gestemd. De oppositie heeft het over drie of vier miljoen. U of ik kunnen deze getallen niet controleren. Ik zie vooralsnog ook niet dat Maduro de vergadering gebruikt om het parlement buiten werking te stellen, zoals werd gewaarschuwd. Ik begrijp de zorgen, maar dit referendum is tot op zekere hoogte een interne aangelegenheid die zich binnen de kaders van de Venezolaanse wet afspeelt.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, SP, Venezuela, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op SP verdedigt socialistische dictator van Venezuela: zo erg is het niet, alles is gelukkig wel gelijker verdeeld

 1. koddebeier zegt:

  Als je ellende in Venezuela herkend of wil onderkennen moet je toch een behoorlijke linkse hersenafwijking hebben, alhoewel links en hersens gaan ook weer niet samen !!
  Links is de doodsteek voor een volk, die het bijna altijd te laat door hebben wat een berg shit ze over zich heen krijgen .

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  + de achter je en + niet achter Venuzuela

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  De miserie voor de gewone bevolking is inderdaad gelijk verdeeld in de socialistische heilstaat, zoals gewoonlijk. Hoezee en bravo !

  Like

 4. H J zegt:

  Het gaat wel lekker met al die geintegreerde dames in nederland.

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Als het in Trouw staat…………..

  Like

 6. fleckie zegt:

  ‘EXODUS uit …VENEZUELA’ ……NW.ISR.WEEKBLAD …4.8.2017…..( door de redactie)………….. Zesentwintig Joden maakten afgelopen week Alia vanuit het door een economische crisis en bijna – burgeroorlog verscheurde Venezuela. Het land kreeg in 1999 een extreem- linkse regering onder leiding van Hugo Chavez , die in 2013 overleed.. Zijn opvolger Nicolas Maduro zette zondag het Parlement compleet buitenspel, warmee Venezuela nu in ieder opzicht een dictatuur is. ………. Het leven is er geen pretje: de in April uitgebroken massaprotesten tegen het regime en de harde onderdrukking door de politie maken het leven in het Zuid-Amerikaanse land steeds meer tot een hachelijke onderneming,de inflate loopt dit jaar op tot duizend procent en basisbenodigdheden als brood zijn bijna niet meer te verkrijgen. Al vanaf de beginjaren v.d.”Boliviaanse revolutie ” …waren ..JODEN..DOELWIT -want bliksemafleider..voor..beschuldigingen van economisch wanbeleid en corruptie -van de junta,die de Vaal succesvolle bevolkingsgroep liieert aan hun aartsvijanden: de gegoede bourgeoisie, de internationale bankkiers ..en…natuurlijk…..ISRAEL. De antisemitische regeringspropaganda valt bovendien in de vruchtbare aarde van ‘ouderwetse’ Joden- haat………
  ALTERNATIVE FACTS-meester Maduro vergeleek in mei de behandeling van zijn functionarissen door de oppositie met die van de Joden door de nazi’s.” Wij zijn de Joden van de 21 e eeuw “, verklaarde hij. Dat klopt in zoverre dat Maduro zelf Antilliaans-Joodse voorouders heeft………..het leek begin dit jaar even de goede kant op te gaan. De Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken Rodriguez vertelde opperrabbijn Isaac Cohen dat de regering diplomatieke betrekkingen met Israel wilde aanknopen,acht jaar nadat de Israelische ambassade was uitgewezen. Een maand eerder had Maduro Cohen en leden van de Joodse koepelorganisatie ASOCIACIONES ISRAELITAS de VENEZUELA uitgenodigd ,om de banden aan te halen . Of deze ouvertures geloofwaardig zijn,valt echter te betwijfelen. Zo staat de door AMERIKA geweerde Vice President Tareckn El Aissami onder verderking van drugshandel en relaties met…IRAN EN.. TERREURGROEP…..HEZBOLLAH. ……………De vertrokken Joden meldden o.a. bang te zijn voor kidnapping. . Van de …25.000 Joden die Venezuela in ..1999 telde, zijn er nu nog 9000 over. Hun vertrek is deel van een exodus van 10% v.d.totale bevolking die deze eeuw het land ontvlucht.*<<<<<

  Like

 7. Anton Haksteeg zegt:

  Alleen door het leger goed te betalen kan Maduro, de taxichauffeur aan de macht blijven en zijn tegenstanders huis arrest geven of laten verdwijnen maar zoiets ziet iemand van de SP niet dat vinden ze kennelijk normaal. Ze steunen dus een dictatuur.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Anton Haksteef, de SP is een echte socialistische partij net zoals de nationaal socialisten van Hitler. De SP onderschrijft het maoïsme en dat was ook een dictatuur met vele doden. Sadet ondersteunt ook de terroristische organisatie de PKK.
   De SP is een gevaar voor Nederland en dat geld ook voor GroenLinks, de PvdA en D’66.

   Geliked door 1 persoon

   • Anton Haksteeg zegt:

    Ik ben het volledig met je eens wat groenlinks, d666 en de partij van de afpakkers betreft. en vind ook dat iedereen met twee paspoorten uit het Nederlandse parlement MOET

    Geliked door 1 persoon

 8. hendrikush zegt:

  De ongelofelijke arrogantie van die Turkse:
  “Ik roep alle kampen op te de-escaleren en mee te werken aan een onafhankelijk onderzoek naar mensenrechtenschendingen.”

  Wie denk ze dat van die oproep onder de indruk raakt? (Zichzelf uitgezonderd uiteraard)

  Like

 9. Luchtpint zegt:

  Eddy Wally – Emanuella, ik wil met jou naar Venezuela

  Geliked door 1 persoon

 10. kraftavilqa zegt:

  Ach ja de dwangsocialisten van de tomatenpartij van oudsher grote fans van hardlinkse dictaturen er gaat toch maar niets boven zo’n uiterst ‘progressieve’ grote roerganger die de hele boel flink onder de knoet houdt het doel heiligt de middelen, alles voor de onvrijheid armoede en ellende van de socialistische heilstaat. En vergis U niet zo’n zelfde dictatuur zou de tomatenpartij met alle plezier in Nl. vestigen en medestanders hiervoor zal de tomatenpartij gemakkelijk vinden bij de groene khmer (de klaverijnen) en de ascherieten van de voormalige sdap (destijds zusterpartij van de Duitse nsdap maar dat weten ze liever niet meer, akelig revisionistisch partijtje die partij van de afgunst) Winston Churchill zei er het volgende over: “The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.”-“De inherente verdorvenheid van het kapitalisme ligt in het oneerlijk verdelen van zegeningen. De inherente deugdzaamheid van het socialisme is het eerlijk verdelen van rampspoed.” En: “Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy.”-“Socialisme is de filosofie van mislukking, het geloof van onwetendheid en het evangelie van de afgunst.”

  Like

 11. Gerrit zegt:

  Dus toch gecensureerd!!!!. Je bent gewoon een ordinaire neo-fascist die voor de fascistische Israelische overheid werkt. En een enorme huichelachtige lafbek.

  Like

 12. tippelaar zegt:

  Die geschifte reactie van dat SP.wijf zegt meer over de SP dan over Venezuela. U bent gewaarschuwd nl.kiezer of wat daar nu nog voor doorgaat. Als een stiekeme communist (SP)zich zo expliciet positief uitspreekt over een dictator dan is het tijd om op te letten. Zijn we in nl straks nog meer de sjaak als dat we nu al zijn. :Leve de democratie ( maar niet heus). Wat kunnen we verwachten van de linkse ziekte? Manipulatie, indoctrinatie en intimidatie. Daar kunnen ze de verkiezingen mee winnen. Zo is Hitler ook begonnen. WEE ONS.

  Like

 13. Jan zegt:

  Straalverhongerde vrouw in Venezuela eet kat op ten overstaande van publiek dat ‘geschokkeerd’ is

  Conditions in socialist Venezuela are so diabolical that people are forced to eat cats in the street.

  A stomach-churning video shows a homeless woman sitting on the roadside with her possessions around her and a dead domestic cat in front of her.

  She painstakingly skins the cat and then slices off pieces of its body before popping them in her mouth.  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4970484/Stomach-churning-video-a.html#ixzz4vE5TUOTB

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s