Het is wachten tot het hier gebeurt

Screenshot_9

(Door: Roderick Veelo)

Na de 13 doden op de Ramblas in Barcelona beginnen voetgangers en ondernemers zich hardop af te vragen hoe veilig het wandelen en winkelen in hún deel van Europa nog is. De ondernemers van de Kalverstraat en de Nieuwendijk willen extra maatregelen van de gemeente Amsterdam, maar die geeft niet toe. Een gebrek aan concrete dreiging is een van de argumenten. Een naïeve houding tegen een hoge prijs.

Sinds de geradicaliseerde Mohamed Bouhlel vorig jaar zomer op de Promenade des Anglais in Nice met een vrachtwagen 86 mensen doodreed, lijkt het overrijden van willekeurige mensen op straat de nieuwste terreurtrend der islamisten. Na Nice zaaide een vrachtwagen dood en verderf op een kerstmarkt in Berlijn (12 doden), reed een vrachtwagen in op een menigte in Stockholm (5 doden), een bestelbus op voetgangers op de London Bridge (3 doden) en afgelopen donderdag zigzagde een bestelbus zich over het voetgangersgebied op de Ramblas (13 doden).

Lees verder>>>
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Het is wachten tot het hier gebeurt

 1. Golden Girl zegt:

  een gebrek aan concrete dreiging, ja hoor tot het te laat is en er een gek vol gas in een auto stel mensen vermoord, hulde aan het bestuur van Amsterdam, ze offeren ons op maakt ze geen fluit uit

  Like

 2. Johan zegt:

  De gemeente Amsterdam wordt bestuurd door een stelletje domkoppen. Het zijn idioten, die in de hoogste versnelling richting de islamisering van het land rijden. Dan kan er altijd nog wel een vrachtwagen in de Kalverstraat bij.

  Hoeveel langer moet die islamitische waanzin nog duren, voordat moslims effectief uit ons land geweerd worden. Want dat is de meest eenvoudige oplossing. Toen Nederland nog geen moslimpopulatie had, hoefden we over dit soort problemen niet eens na te denken.
  En na de vrachtwagens bedenken de moslims wel weer wat anders, waarmee ze ons kunnen verminken en vermoorden. Het zal namelijk niet ophouden, maar alleen maar erger worden in de loop van de tijd. Totdat Nederland een islamitisch, achterlijk land geworden is, dat geregeerd wordt door de sharia en de angst. Totdat de moslims in alles hun zin hebben gekregen en ons hun middeleeuwse leefpatroon hebben opgelegd. Zolang zal het door blijven gaan.
  Pim Fortuyn zei het 20 jaar geleden al. “ Als het aan mij ligt, komt er geen islamiet meer in.“ Hadden we toen maar naar hem geluisterd !

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Dus omdat er op dit moment geen concrete dreiging is, ziet men af van preventieve maatregelen.
  Hoeveel doden mag het kosten in de Kalverstraat? Wie zijn er hoofdverantwoordelijk voor als het ook in ons land gruwelijk mis gaat?
  Telt een mensenleven eigenlijk nog wel, of wordt er alleen gekeken naar de ‘problemen’ bij het bevoorraden van de winkels?
  Er zijn manieren te bedenken om de veiligheid in winkelgebieden significant te verbeteren, én de mogelijkheid open te houden om winkels te bevoorraden.
  Het kost wel wat, ja. Maar het kan veel leed voorkomen als men NU maatregelen neemt!

  Zijn er nog niet genoeg voorbeelden soms van aanslagen op onschuldige mensen, gedaan met vrachtwagens en busjes?

  Like

 4. M zegt:

  Voor het geval u het nog niet begrijpt. Er komen geen extra maatregelen.
  We staan al een tijdje Rusland te demoniseren en tot oorlog uit te dagen.
  Want een oorlog is leuk om van je volk af te komen als je geen faciliteiten hebt om ze beschermen. In 86 is de BB BurgerBeveiliging afgeschaft en ontmanteld want waarom zou je bunkers willen om je volk te beschermen?
  Daarbij willen ze ons ook maar niet beschermen door een waanzin ideologie van moord en doodslag en kindermisbruik gewoon te verbieden zoals in andere landen wel gebeurd en men de problemen niet heeft. Kan zo gebeuren.
  Omdat men nog steeds de ambitie heeft om Rusland om te gooien omdat Rusland de wereld orgie met wereldgeloof waarbij men de duivel moet aanbidden nog steeds in de weg zit proppen ze Europa tot zijn strot aan toe vol met anti christelijk volk zodat men Rusland er een beetje mee kan overlopen.
  En als je militairen kent moet je ze eens vragen of ze ook de opdracht hebben om het volk vooral NIET te beschermen en goed naar hun reactie kijken dan weet je genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 5. d.g.m.holland zegt:

  In plaats van betonblokken te plaatsen moeten we de betonnen platen voor de kop van al die islam-verdedigende politici slopen.
  Hoe simpel kan het zijn….
  Een geloof wat als kernpunten wereldoverheersing heeft en het vermoorden van alle andersgelovigen opdraagt, zou verboden en bestreden moeten worden.
  Hoe achterlijk moet je dan zijn om te denken, dat betonblokken plaatsen de oplossing is….

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Het kenmerk van de faal-idioot , wachten tot het te laat is .
  Intussen kan men oefenen in loze kretologie , ” we zitten er bovenop , we houden de vinger aan de pols , de politie rijdt extra rondjes , de inlichtingendiensten zij actief ” en als laatste dooddoener , ” ik ben geschokt ” !

  Het lijkt soms wel of het Down syndroom besmettelijk is in de grote steden .

  Donder al die moslims het land uit !
  Nu kan het nog , Rutte .
  Want we zijn met MEER !
  Over vier jaar , waarschijnlijk niet meer !

  Geliked door 1 persoon

 7. M zegt:

  Ze zijn niet zo slim. Ze zullen nog op hun neus kijken als ze er achter komen waarom ze zo verschrikkelijk welkom zijn en allemaal op een kluitje in de EU gejaagd worden.
  Als rupsje nooit genoeg zijn ze heel simpel te lokken en uw haat zit in de weg om normaal te denken. Niemand geeft gratis geld weg. Zonder bijbedoelingen.

  Omdat u de joden en christen verjaagd uit Europa zit u met zij allen op een kluitje in de EU.
  Makkelijker kunnen we het niet maken.
  Maar goed dat is niet anders als u vertrouwd op degene die uw bloed wel kunnen zuipen ook al hebben ze dezelfde ideologie dan komt u bedrogen uit.

  Like

 8. N.E. Derlander zegt:

  “De ondernemers van de Kalverstraat en de Nieuwendijk willen extra maatregelen van de gemeente Amsterdam, maar die geeft niet toe”. De gemeente Amsterdam, gekozen door onder meer de ondernemers van de Kalverstraat, kunnen vrijblijvend niet toegeven. Eerbiedig hè, zo’n stille tocht?

  Er wordt opvallend vaak geen verantwoordelijkheid gevraagd of genomen, aan en door bestuurders of politici. En het kan allemaal, in dit genderneutrale, identiteitsneutrale, religieneutrale, goddeloze land.

  Like

  • M zegt:

   Dat zeg je goed goddeloos. dat is ook de bedoeling iedereen tot afgoderij dwingen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Laten we even duidelijk blijven.
    Wil jij geloven? Best, ga je gang.
    Maar ga niet de rest beschuldigen dat ze de wereld goddeloos willen maken.
    Alles dient neutraal te blijven zonder van wat dan ook, of welk geloof dan ook.

    En anders heb ik er wel zin in, als je zo aan de gang blijft.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    LATEN WIJ HET NEUTRAAL HOUDEN HIER.

    Dan houden wij het een stuk langer uit onder mekaar.

    Like

   • Harry zegt:

    Wat is AFgoderij ?
    Is dat ook godsdienstwaanzin , maar dan van niet-goedgekeurde goden ?
    Goden zonder stempeltje .
    Net als de eieren in de supermarkt , je hebt goedgekeurde en je hebt er die vernietigd moeten worden omdat er een verkeerd stofje in zit .
    Alleen die ene van jou is goed .

    Maar in ieder geval worden de mensen die niet gelovig zijn onderhand stapelgek van die gelovige propaganda .
    Zeker omdat WIJ ervan overtuigd zijn , dat het allemaal verzinsels zijn .

    Jullie zijn weinig minder erg moslims !
    Leer dat nou toch verdomme eens af !

    Like

 9. win zegt:

  “Na de 13 doden…”. 15 doden.

  Like

 10. Er gebeurd veel in dit land wat de Here God een gruwel is, porno, corruptie, antisemitisme, hoereerder- rij in vele vormen, gereorganiseerde diefstal, en zo kan ik nog wel even.
  Daar komen Gods oordelen over. De enige uitweg is vergeving & bekering.
  Daar heb je geen doodlopende kerk voor nodig maar wel een open eerlijk hart!

  Like

  • M. zegt:

   Als je de waarheid zegt en het heeft met God te maken dan worden onpasselijk want dan moet het neutraal blijven..vanwege hu gebrek aan kennis .De nieuwe wereldorde is niet aanbidden van lucifer ?? En het vaticaan heeft ook geen sterrenkijker die lucifer heet toch neutrale mensjes?? Zuigen we zo uit de duim hoor . De duivelskoppen stonden ook niet in het torentje ???? En de mensen van het ware geloof worden niet wereldwijd vermoord meneer neutraaktje???
   Ga u eens verdiepen voor u neutrale onzin lult uit gebrek aan kennis.

   Als ze straks weg spoelen schreeuwt meneer neutraaltje het hardst

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    @Bert
    Waar maak je je toch druk om
    Niemand probeert hier jou te bekeren,het zegt veel over jou en weinig over de reageerders.
    Relax.
    VVMU ….toch?

    Like

   • Harry zegt:

    ” Als je de waarheid zegt ” ???
    Welke waarheid ? Jouw verzonnen waarheid ?
    Wat kopen WIJ voor dat gezeik ?

    Duivelskoppen , Lucifer , neutraaltje ??
    Wat een onzin allemaal !
    Duivelskoppen , daar lopen een heleboel gereformeerden ook mee op , die terroriseren een hele omgeving , zij het op subtiele wijze .
    Lucifers bestaan alleen uit hout en zwavel en zitten met z’n allen in een doosje .
    Neutraaltje , is dat iemand die niet kan kiezen tussen de duivel en god ?

    Wat een waanzin godverdomme !
    Kom eens gewoon met twee voeten terug op aarde , man !

    Like

 11. Jan zegt:

  De Kalverstraat hoeft niet bang te zijn, ligt helemaal ingesloten tussen huizen, ook de Nieuwendijk , nergens kan een auto uit de voeten. Wil je slachtoffers maken dan race je in Osdorp Tussen Meer naar beneden over de stoep in de Hema of Prins Hendrikkade en vervolgens in de toeristen begin Damrak. Een paar aanslagen en de toeristenindustrie ligt op zijn gat. Maar van der Laan is een lamzak die kruipt voor islamitische warshippers, net als de rest van die linkse kliek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s