Berkeley vraagt $ 15.000,- voor beveiliging Ben Shapiro

Screenshot_101

(Door: “Manna”)

Republikeinse studenten hebben Ben Shapiro voor 14 september uitgenodigd voor een lezing op de universiteit van Californië, Berkeley. Omdat Shapiro bekend staat om zijn conservatieve, scherpe opvattingen vreest het bestuur voor ordeverstoringen (vernielingen, geweld) door ‘links’, zoals dit in februari dit jaar plaatsvond bij een geplande lezing van Milo Yiannopoulos. Het bestuur stelt dat het vrije woord verdedigd moet worden, maar ook dat er 15.000 dollar betaald moet worden voor veiligheidsmaatregelen. . .

Het behoeft geen uitleg dat de beredenering en argumentatie voor deze rekening zo krom als een hoepel is. En uitsluitend opgelegd wordt voor lezingen van conservatieve denkers, want de links denkende medemens wordt nooit ook maar een strobreed in de weg gelegd als deze een lezing geeft.

De rekening wordt opgepakt door de conservatieve vereniging YAF (conservatieve organisatie “Young America’s Foundation”), maar dit laat onverlet dat hiermee het  geweld door links nog steeds een stinkende open wond vormt en alleen opgelost kan worden door het direct de kop in te drukken en de veroorzakers voor de kosten op te laten draaien.

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Intellectuelen/academici", cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Berkeley vraagt $ 15.000,- voor beveiliging Ben Shapiro

 1. Ron zegt:

  En de veroorzakers voor het leven te schorsen voor studie aan de universiteit.

  Like

 2. Shimon Koppenhol zegt:

  “Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.”. Het bestuur van de universiteit en de totalitaire studenten die tegen vrijheid van meningsuiting zijn, u weet wel de fascistische anti-fascisten, kennen elkaar goed. Het is dus een reële gedachte dure veiligheidsmensen in te huren als Shapiro komt spreken. Voorheen lieten ze de bijeenkomsten escaleren zodat de sprekende partij hulp in zou roepen en dan de hele bijeenkomst moest worden gestopt vanwege veiligheid. Zo krijg je als totalitaire student dus je zin. Deze strategieën van besturen helpen niet meer. Dan maar een forse veiligheidskosten eisen. Je kunt dan sponsors zoeken om het toch door te laten gaan, of je kunt ze een koekje van eigen deeg presenteren: de veiligheidstroepen bepalen zelf dan wat zij onder HUN “comfort zone” verstaan en bij de eerste de beste geleus, meteen met die schreeuwers afhandelen: betalen en vertrekken. De universiteit is te laf te schorsen.

  Like

 3. Shimon Koppenhol zegt:


  Ben Shapiro Just Paid $15,000 To Protect His First Amendment Right.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s