Libische milities maken een eind aan migratiestroom, sluiten migranten op in kampen

Screenshot_115

Vluchtelingentaxi ‘Golfo Azzurro’, vlak buiten de Maltese kust.

(Door: Guido Jansen)

Vandaag meldt de NOS dat Libische milities potentiële migranten opsluiten in kampen.

Het artikel begint met de vaststelling dat plotseling veel minder bootvluchtelingen de oversteek naar Italië wagen en dat het onduidelijk is waarom. Wij hebben inmiddels een idee waarom dat was: dit.

En het beleid van Libië begint dus vruchten af te werpen. Eerst werd hoofdsponsor van de massamigratie Artsen zonder Grenzen al gedwarsboomd door het Noord-Afrikaanse land, nu de migranten zelf. Boze tongen beweren dat Italië achter het plan zit. Italië zou extremistische groepen in Libië betalen om migranten ervan te weerhouden de oversteek te maken naar Europa. De Italiaanse regering ontkent dat stellig. En al was het wel zo geweest, dan hadden ze het ook ontkend, dus daar worden we niets wijzer van.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afrika, asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Libië, NGO´s. Bookmark de permalink .

14 reacties op Libische milities maken een eind aan migratiestroom, sluiten migranten op in kampen

 1. Mary zegt:

  Het beleid van Libië is uitstekend en het prettige daarvan is dat ze ook niet uitgenodigd worden om af te reizen naar Libië omdat daar totaal anders wordt omgegaan met het gajes. Mocht Italie er iets mee te maken hebben uitstekend!!!!!, alles wat Merkel en de EU blokkeert om ze in Europa te krijgen is geweldig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik zou willen weten WAT hier nu weer achter zit.
   Libië is ’n totale bende.
   Fraude is ’n nationale levensstijl daar.
   Wat drijft die Libiërs om “vlucht-tuig” in eigen land in kampen op te sluiten?

   Like

 2. abouneenee zegt:

  Door opsluiting in Libische kampen schieten de gelukszoekers niets op natuurlijk en verdwijnt het animo om te beginnen aan de reis. Wi-Win, wij maken geen kosten en zij maken geen kosten. Dit past niet goed in de strategie die Merkel in ieder geval had om een flinke aanwas van de bevolking te bewerkstelligen en van Schäuble zogenaamd om inteelt te voorkomen.

  Willen we voorkomen dat een Merkel-achtige ooit nog een keer met een dergelijk idee komt, dan moeten we een nieuwe baby-boom creëren met z’n allen. Met een vaccin tegen HSV (Herpes) en HIV (dat kan leiden tot AIDS), waar men in de afgelopen jaren veel vooruitgang mee zegt te hebben geboekt, zou de angst voor deze ziektes weggenomen worden en kan men weer naar hartelust kinderen verwekken. Deze constatering doet bij mij ook een zekere mate van opzet vermoeden bij de introductie van beide virussen, aangezien regeringen kindergeboorte maar wat graag beperken.. In dat geval heeft men het tegengif al, maar geeft men het niet vrij, gewoon omdat het officieel niet zo is en men er dus mee wegkomt.

  Like

 3. Steven zegt:

  Dan worden ze straks door Merkel & Co gewoon met het vliegtuig opgehaald in Africa en naar Europa gebracht om chaos te creëren.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  https://www.rt.com/news/401014-merkel-election-rally-protest/

  Liar, liar’: Merkel heckled by anti-refugee crowd at election rally (VIDEO, PHOTO)

  German Chancellor Angela Merkel was confronted by whistling and screaming protesters during a campaign speech for the second time in a little more than a week. The defiant chancellor told the anti-refugee hecklers Berlin still welcomes asylum-seekers.

  Merkel werd uitgejouwd door een grote groep AFD aanhangers.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Maar de ellende is met dat soort rotfiguren , Rutte incluis ,
   dat het hen niet schijnt te deren , dat soort kwalificaties .

   Dat maakt het des te geloofwaardiger ze ze niet anders kunnen omdat ze aangestuurd worden .
   Wordt hen een fortuin toegezegd , zoveel geld dat ze hun hele land ervoor verraden ?
   En/of worden ze met de dood bedreigd , als ze niet luisteren ?
   Dat zou ik nou wel eens precies willen weten !

   Like

 5. hendrikush zegt:

  De EU betaalt de sultan om Syrische vluchtelingen tegen te houden.
  Waarom zou dat ook niet mogen in Lybië?

  Geliked door 1 persoon

 6. Marian zegt:

  Prima geregeld zo.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wolf zegt:

  Heel goed! We kunnen via de NOS en hun NPO WC eenden omroep hiervoor mooi een actie opstarten op tv met hun BNers om miljoenen aan geld in te zamelen voor de helden in Libië en Italië die de stroom mislukkelingen tegenhouden en opsluiten in KAMPEN! Kijken wat de staats omroep DAAR van vindt. Ik stort 100,- Euro.

  Like

 8. Wolf zegt:

  Op school hebben wij geleerd dat Nederland overbevolkt was en is. Die gek linkse benaming “migranten” wat gewoon Gelukzoekers zijn werden Immigranten genoemd en mensen die Nederland verlieten Emigranten. Is migranten linkse New speak , Nieuwspraak?

  Like

 9. Astrid zegt:

  Ga zo door!

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Laten we ons vooral niet blij maken met een dode mus. Door mensensmokkelaars word al sinds enige tijd gewerkt aan een andere vluchtroute, omdat de vluchtroute via de middellandse zee vastgelopen is. Vooral mag niet vergeten worden dat mensensmokkelaars vele miljoenen verdienen aan hun illegale bezigheden, en dat hun er alles aan gelegen is om dit te continueren. Kunnen ze niet meer rechtsom, dan gaan ze wel linksom. Aldus blijven ze maar komen, die Noord Afrikanen. Gelijk sprinkhanen die alles kaal vreten en landen ten gronde richten. Met welwillende medewerking van Brussel, Europese overheden, NGO’s, ja wie eigenlijk niet. Ja, wij misschien, die gene ene ruk in te brengen hebben, en alles maar dienen te slikken !

  Like

 11. Jan zegt:

  Migraineboot in de fik gestoken door Libische kustwacht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s