Frankfurt: klap voor Israël-vijanden

Screenshot_187

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Zo af en toe komt er nog iemand tot bezinning

Sensatie in Frankfurt: Het stadsbestuur van Frankfurt am Main heeft besloten de Israël-boycotbeweging in de ban te doen en niet meer – noch financieel noch organisatorisch – te ondersteunen. Deze beslissing houdt verband met een motie van burgemeester en wethouder Uwe Becker (CDU, foto). Concreet zal de internationale boycotbeweging “BDS” (boycot, desinvesteringen en sancties) tegen de staat Israël geen geld meer krijgen en de stad zal aan de beweging geen ruimtes en terrein meer beschikbaar stellen.

PI News (2)

Het stadsbestuur adviseert private verhuurders hetzelfde te doen. Ook zullen verenigingen en organisaties die BDS ondersteunen geen subsidies meer krijgen en bestaande subsidies worden ingetrokken.

De “BDS-beweging” probeert al meer dan tien jaar lang de Israëlische regering vanwege de zogenaamd meer dan 50-jarige bezettingspolitiek onder druk te zetten. Ze roept in veel landen op tot boycotmaatregelen – tegen ondernemingen zoals “Soda Stream”, die bijvoorbeeld op de “Westelijke Jordaanoever” produceren. Of tegen warenhuizen die daar goederen vandaan importeren.

BDS op de “Koopt niet bij Joden”-manier

Zoals de “Jerusalem Post”  bericht, verklaarde Becker:

“De BDS-beweging lijkt niet alleen sterk op het ´Koopt niet bij Joden´ van de nazi´s, maar is op dezelfde giftige leest geschoeid en vergiftigt het sociale klimaat. Frankfurt is een stad met sterke joodse tradities, het joodse leven is deel van de identiteit van de stad, deel van de ontwikkeling als economische macht, als cultuur- en opvoedingsstad – en daar zijn we trots op.”

Frankfurt zou een sterk band met Israël hebben, die in de afgelopen 37 jaar met de vriendschap met de zusterstad Tel Aviv gegroeid zou zijn. Bovendien zou de BDS-beweging de fundamentele legitimiteit van de staat Israël aanvallen.

Volgens de “Jerusalem Post” plant de stad München al in de komende weken een gelijksoortige stap als Frankfurt.

Af en toe gaat er blijkbaar toch nog bij de een of andere politicus een lampje branden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Duitsland, gezond realisme, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse joden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

27 reacties op Frankfurt: klap voor Israël-vijanden

  1. Bob Fleumer zegt:

    Hoera!!!!!!!!!!!!!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederlànder zegt:

    Dit zou makkelijk een soirt van dominoeffect kunnen zijn.
    Een heftige klap voor de linksdragende klojo’s die dan terug op hun plaats gewezen worden.

    Like

  3. Anna zegt:

    Nu moeten de Nederlandse ” lampjes” nog gaan branden…..

    Like

  4. Williaan zegt:

    Boycotten helpt niet of nauwelijks, het verscherpt de onverzoenlijke tegenstellingen slechts overal in de wereld.

    Like

  5. Rensk. zegt:

    Ik wist niet eens dat er zo’n achterlijke beweging bestaat. Het feit dat er al subsidies verstrekt zijn daar zakt werkelijk mijn broek van af. Schandalig. Een heel groot schandaal. En niets van die hele beweging heeft ooit in de kranten gestaan. Er zal nog veel meer smerigheid zijn waar ik niets van weet. En dan is er ieder jaar een jodenherdenking en intussen krijgt zo’n beweging subsidie om de joden dwars te zitten Het kan blijkbaar. Deze gekte. Wel ironisch dat Soros een jood is en zn eigen volk verraad.

    Like

    • Trucker zegt:

      @ Rensk. zegt:30 augustus 2017 om 18:53

      “…Ik wist niet eens dat er zo’n achterlijke beweging bestaat…”

      “…En niets van die hele beweging heeft ooit in de kranten gestaan….”

      BDS bestat al langer als vandaag en is op E.J.’s blog al (heel) vaak vermeld geweest in verschillende onderwerpen
      Die antisemieten zijn zo zeker van zichzelf, en hebben in alle gelederen (niet in het minst in de media) steun dat ze het van alle daken schreeuwen en ook airplay krijgen –>meer dan eens trouwens<–
      HOE komt het dat u dat niet weet of interesseert de Joodse (Israëlische) zaak u niet en verzint u vlug wat praat voor de vaak…
      Het is vergeven van de volksverraders over heel de Vrije Westerse Wereld, denkt u echt dat er dan geen Joden of Israëlisch zijn die hun eigen volk zouden verraden….
      Zal bij deze enige keer blijven dat ik reageer naar u want mijn nekhaar komt overeind en dat is nooit goed, ik denk dat u misschien beter blijf posten op de linkse blogs …

      Like

    • Petra DeBoer zegt:

      @Rensk., deze BDS beweging hebben we helaas ook in Nederland en deze lui gaan dan tijdens actieweken supermarkten af om daar de mensen te wijzen op producten uit Israël zodat die mensen het niet gaan kopen. Een soort sharia politie zeg maar want het zijn moslims die dit doen en natuurlijk met hulp van de linkse kerk. De EU en onze regering werken er trouwens hard aan mee zodat er geboycot kan worden door producten te labelen.

      Like

  6. koddebeier zegt:

    Eindelijk worden die linkse fascisten op hun plaats gezet !!

    Like

  7. guusvelraeds zegt:

    BDS is de moderne variant van dat wat uiteindelijk uitmondde in de Kristall Nacht. De Kwezel Dries van Agt is een van de aanhangers van deze strategie. Nooit begrepen wat dit soort figuren beweegt behoudens natuurlijk hun verborgen antisemitisme.

    Maar ze zullen de laatste zijn dit toe te geven.

    Ondertussen zullen zich progressief noemende islam angehauchten en Palestijnen buddy’s verschrikt in een kramp schieten en iets beginnen te roepen over vrijheid van meningsuiting, discriminatie en uitsluiting.

    BDS heeft niets met Israël kritiek te maken maar alles met het vernietigen van deze prachtige staat.

    Israël is de grootste werkgever in Samaria en Judea (door Israël haters West Bank genoemd) en door de BDS worden op de eerste plaats tienduizenden Arabieren gepakt in hun beurs laat staan Israël.

    Iets produceren is nooit de sterkste kant geweest van de Arabieren behoudens natuurlijk het opvoeden van hun kleuters tot haat het bouwen van terreur tunnels en Qassam raketten die nota bene niet in staat zijn doel te raken maar wel veel terreur zaaien.

    Like

    • Henk der Niederlànder zegt:

      En Guus.
      Iets constructiefs produceren is ook nooit de sterkste kant geweest van BDS en hun vriendjes het linksdragende getrieffel.

      Like

  8. Marc zegt:

    Kleine stapjes, maar van grote steden als Frankfurt en Munchen, vooral omdat ze Duits zijn, hoop ik van harte dat hier een krachtige signaalwerking vanuit gaat!

    Like

  9. Trucker zegt:

    Het blijft zelfs in Israël zelf opletten geblazen met de linkse ratten, schitterend hoe Tom Trenton zo’n specimen te kakken zet, ronduit schitterend.
    Het linkse onderkruipsel’s antwoord eens beluisteren als Tom hem vraagt (0.48) of zijn ouders ook in de oorlog (1967) gevochten hebben…
    Voor wat betreft de boycot groupuscule BDS, die ratten zijn zeer selectief met wat er mag geboycot worden want als ze echt Israël willen boycotten mogen ze in holen in de grond (of grotten) gaan leven want ongeveer alle technologie komt uit Israël vandaan.
    Geen geen technologie meer –>niet het minste<–, geen communicatie meer, geen comfort meer, geen reizen meer en waarschijnlijk is ook de olie lamp iets dat een Joodse geschiedenis heeft zoniet de tondeldoos…

    Like

  10. Cathja zegt:

    Eindelijk ook eens een goed bericht! Fijn voor de Joodse gemeenschap daar en fijn voor Israel. Dat er snel meer steden zullen volgen!

    Like

  11. Flo zegt:

    Wil iedereen die het eens is met de Israel ban,even zijn computer uit het raam gooien,daar zitten namelijk onderdelen in die nodig zijn,anders werkt hij niet, denk dat niemand dat doet,en daarmee een lading boter op zijn hoofd heeft die zijn weerga niet kent.
    Heerlijk ,dat er zoveel tegen zijn,maar toch moeten finanzieren.

    Like

  12. Jan zegt:

    Zwaar gestoorde linkse Israëliër, type Ed van Thijn, meent dat het verleden niet relevant is

    Like

  13. Cynicus zegt:

    Prima ! Koop wel Israelische produkten

    Israel is een goed en creatief land

    Israel gaat ervoor helpen zorgen dat de wereld een groenere plaats gaat wezen

    Die kennis en de ervaring is er in Israel en dat mag veel en veel veter benut worden

    Wat mij betreft mag Israel het bestuur hebben van het hele Arabische schiereiland en ook de Sinai
    (die Israel ooit had bezet in 1967)

    Dat is een zionistische droom van mij en velen met mij..

    Like

  14. Henk der Niederlànder zegt:

    Daarbij is het voor Israel feitelijk ondoenlijk om Samaria op te geven uit militair oogpunt gezien.
    Zou men Samaria opgeven dan zou het land zo maar in twee gesplitst kunnen worden.
    De afstand van Samaria tot de middelandse zee zal ongeveer 25 a 30 km bedragen en dat is voor geschut een makkelijk te overbruggen afstand.
    Duidelijk zal zijn dat de Arabische wereld in de rij zal staan om de terrorist Abbas van de nodige kanonnen te voorzien.
    Zou Israel Samaria opgeven zijn ze een heel voornaam deel van hun verdediging kwijt.

    Like

  15. christdus zegt:

    Heb kortgeleden mijn lidmaatschap van FNV opgezegd , de contributie gaat nu naar CIDI , ik heb
    die vakbond uitgekotst vanwege hun Palestina – werkgroep met hun Israel-bashen.
    Wat de Joden – de afgelopen eeuwen – voor het Westen hebben gedaan , daar kan die kut-iSSlam
    niet in de verste verten aan tippen .
    FNV , dit is het land van ANNE FRANK , godvergeten vuile verradersbende , STIK !!!!!

    Like

  16. Cathja zegt:

    @ christdus

    Een goede stap die je hebt gezet! Iedereen die Israël basht en elk bedrijf wat Israël boycot mogen we op geen enkele manier steunen! Dat zou verraad zijn aan de staat Israël.
    Vrienden zijn we door dik en dun.

    Het CIDI zal zéker blij zijn met jouw donatie!

    Like

  17. kruisridder zegt:

    HULDE AAN FRANKFURT EN MÚNCHEN. Gelukkig heerst er in Duitsland nog gezond verstand op sommige plaatsen in de politiek. Herzlichen dank.

    Like

  18. Jan zegt:

    Deense israelhaters verwikkeld in gigantisch corruptieschandaal die loopt in de miljarden, geld waarmee prominente politici, en journalisten werden omgekocht

    Danske Bank, which boycotted Bank Hapoalim, Elbit and other Israeli concerns for “ethical reasons,” caught laundering over $1 billion.

    Danske Bank, the largest bank in Denmark, has recently admitted to having been a conduit for a giant corruption scheme by the leadership of Azerbaijan. Some of the documents covering this scandal became available to the Danish daily, Berlingske Tidende.

    According to the British Guardian, based on leaked data, Azerbaijan’s leadership used the bank to fund a secret $2.9 billion scheme to pay prominent Europeans through a network of British companies. The Guardian claims that between 2012 and 2014 more than 16,000 covert payments were transacted through the Danske Bank’s branch in Estonia. Part of this money appears to have been passed on to politicians and journalists in the framework of lobbying operations.

    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/235245

    Like

  19. Jan zegt:

    Amerika opent militaire basis in de Negev in Israël

    Like

Plaats een reactie