Het einde van “Bob de Bouwer”- hij is te “mannelijk”

Screenshot_181

(Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië – “Bob de Bouwer” is het volgende slachtoffer van de gendermainstreaming-lobby. De BBC is al gestopt met het uitzenden van de populaire bouwvakker. Reden: Bob is te mannelijk.

journalistenwatch

De Britse publiekrechtelijke zender BBC deelde onlangs mee dat de tv-series “Bob de Bouwer” en “Brandweerman Sam” niet meer zullen worden uitgezonden op het kanaal CBeebies. Men zou het programma sekse-neutraler willen vormgeven, aldus de bazin van CBeebies, Kay Benobow, volgens de internetsite “Ladbible.com”. Het schrappen van Bob en Sam uit het kleuterprogramma zou echter niet voortkomen uit “geïnstitutionaliseerd seksisme” bij de BBC, aldus Benobow tegenover de “Times”. Volgens haar zouden de karakters te simpel worden voorgesteld.

Voor de gender-gerechtvaardigde compensatie op het BBC kleuterkanaal moeten nu het 8-jarige, van techniek bezeten, supermeisje “Blitz” en haar broer zorgen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Weg met ons!", BBC, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op Het einde van “Bob de Bouwer”- hij is te “mannelijk”

 1. paulzwueste zegt:

  Goh wat ’n ramp…

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Ligt er helemaal aan wat we er voor terugkrijgen…

   Like

   • tjonge zegt:

    brrr, de rillingen over mijn rug als je toch te laat er achter zou komen dat het een omgebouwde is ????
    .
    1 troost, plastiek tieten herken ik op 5 km afstand…..

    Geliked door 2 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    En dat is dit natuurlijk weer te vrouwelijk, haha…… maar wel leuk hoor (ik ben geen sexist hoor, maar gewoon een gezond jongetje, mag dat, haha….)

    Like

 2. Marlies zegt:

  BBC wordt betaald uit gemeenschapsgeld, maar de overheid bemoeit zich niet met de programmering. Zelfde verhaal Nederland. Echter, maak eens een jeugdprogramma over de vileine islam en jawel, de overheid steekt er een stokje voor. We zitten al in 1984…

  Geliked door 1 persoon

 3. Flip468 zegt:

  Op een of andere manier heb ik nog altijd het idee dat dit hele ‘genderneutrale gezeik’ op een langdurige slechte 1 april grap berust en dat er op gegeven moment een of andere media pief op TV gaat zeggen dat het allemaal maar een geintje was en dat we weer normaal kunnen gaan doen.

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  De New Age One World Samenzweerders zoeken naar de vernietiging van wat zij noemen de “Oude Wereld Orde “, die is Natural morele orde op aarde op zijn plaats door de opperste Wil van God . Daarom heeft de Confederatie van het Kwaad eeuwenlang haar gastheren gerangschikt en zich georganiseerd voor haar berekende aanval op de Natuurlijke Morele Orde , haar aanval op de Kerk van Christus en haar aanval op de Westerse Beschaving. Deze eeuwenoude aanval op morele orde is veelzijdig. Het is de vijfduizend jaar oude Luciferiaanse samenzwering , de duivelse agenda voor de oprichting van de wereldregering, door insiders geroepen het “Grote Plan”.

  Like

 5. tjonge zegt:

  om te huilen, wat een nepnieuws…

  Like

 6. Elisah zegt:

  Dan zenden ze toch die Teringtubbies weer uit, daar was geen gender aan te herkennen.
  Nog eventjes en ze hebben de jeugd helemaal knettergek gemaakt…..

  Like

  • tjonge zegt:

   “Nog eventjes en ze hebben de jeugd helemaal knettergek gemaakt…..”
   .
   is ook de bedoeling elisah, de jeugd moet af van het idee om een normaal gezinnetje te stichten met kinderen, vrouwen worden manlijk, mannen worden vrouwlijk, en zie daar, geen gezinnen meer, geen voortplanting meer, veel import uit afrika en m-o en het balletje is rond!
   de blanken sterven mooi snel uit, precies het doel van kalergi….

   Geliked door 1 persoon

 7. Petra DeBoer zegt:

  Dan alle bouwvakkers ook maar afschaffen in Engeland. Dan mogen de socialisten zelf de handen uit de mouwen steken. Compleet gestoord deze cultuur marxisten en er zou meer waardering mogen zijn voor bouwvakkers, loodgieters, elektriciens, vuilnisophalers e.a. beroepen die onmisbaar zijn.

  Like

  • tjonge zegt:

   precies !!
   laat die genderwijven dan ook het echte zware werk maar doen, en ik bedoel, ECHT ZWAAR werk, dus sloopwerk, grondwerk, op de slachterij. straatwerk, rioleringswerk, sleuven graven bij infrastructuur, etc, etc.
   .
   maar daar zie je die genderwijven niet he ??????

   Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Ze hadden Bob ook maar Bobette moeten noemen….
  Of leg het eens voor aan die Italiaanse troela van dat misdadig parasiterend EU circus…., wedden dat die de naam Achmedfatina zou kiezen….

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Wat een quatsch

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Ik herinner me een artikel uit het begin van deze site dat ik destijds heb vertaald. De schrijver van Boib de Bouwer werd op het vliegveld – hij zou met zijn dochters ergens naar het buitenland gaan – aangehouden, omdat hij een moslima had ‘beledigd’.

  Bij de controle werd zij niet gecontroleerd , omdat zij een boerka o.i.d droeg. Hij maakte een grapje – dat zij blijkbaar niet kon waarderen – hij vroeg of hij ook snel kon passeren als hij een sluier om zou doen. Zij klaagde hem aan.

  Hij weigerde excuses te maken, met als gevolg dat zijn dochters alleen moesten vertrekken. Hij ging pas veel later.

  Tja, zo gaat dat; als je niet in de problemen komt vanwege een moslima die geen enkel gevoel voor humor heeft, dan word je wel door politiekcorrecte idioterie aan de kant geschoven.

  Geliked door 1 persoon

 11. Patriot 2.0 zegt:

  Bob moet dus gefeminiseerd worden, haha…. of maar gelijk genderneutraal.

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  De psychose slaat overal om ons heen. 5000 jaar geleden liepen sex geneutraliseerde ‘wezens’ achter krijgs- en blitzgodin Astarte aan. Regressie naar de oertijd vanwege door ons betaalde debielen.

  Like

 13. Elisah zegt:

  Over mannelijk gesproken,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/haha-loser-jamal-ben-saddik-je-zag-dat-ik-te-sterk-was-voor-rico-verhoeven/
  De loser heeft een typische logica….hij was “te sterk”.

  Like

 14. Cathja zegt:

  Die lui zijn volslagen KRANKZINNIG, en dan zeg ik het nog voorzichtig!

  DOE TOCH EENS NORMAAL!!!

  Geliked door 1 persoon

 15. Elisah zegt:

  Wow, dit is zo erg!

  Deze man is gestraft omdat hij iemand per ongeluk aansprak met de verkeerde gender….

  Like

  • Jan zegt:

   Geezer
   A geezer is a descriptive word in the UK which is used to define a mans characteristics. A geezer will be found usually out side a pub with a pint in his hand on match day. They commonly like football, scrapping, beer, tea, tits, and Barry white. Geezers often acknowledge other geezers by a greeting each other by saying geezer followed by a nod and a thumbs up.
   https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Geezer

   GB is zwakzinniger dan Merkelstan

   Like

 16. guusvelraeds zegt:

  Was het niet mogelijk geweest van Bob de bouwer een fluïde persoon te maken. Bijvoorbeeld iemand die overdag op de bouwplaats “mannenwerk” verricht en die het s’avonds na 20:00 uur als de kinderen in bed liggen naar beneden komt in vrouwenkleren. Volgens links kan de seksualisering van kinderen met al haar uitingsvormen en in al haar graduaties niet vroeg genoeg beginnen. Jongens moeten halve meiden worden en het meisje als het even kan stratenmaker. Je ziet ze wel eens de vrouwelijke stratenmaker maar ze fluit niet bepaald op een leuke jongen die voorbij loopt.

  Geef mij liever deze “gouwe ouwe”. Toen mocht je nog hartelijk lachen met en om het mij toch wel dierbare nichten volk.

  Like

 17. Williaan zegt:

  Hetero zijn is uit, die moeten zich maar laten omturnen tot gender neutraal, gelijk een Kerststol die omgeturnd wordt tot een feeststol.
  De term dames en heren is racistisch. Wat moet je nu zeggen tegen iemand dag meneer of mevrouw, nee dag is fout. Dus dag gender of genderin nee kan ook niet, dag Mens klinkt ook niet. Goeiedaaag zal het wel worden wil je niet voor racist uitgemaakt willen worden en met de tijd meegaan.
  Goeiedaaag en veel plezier met de lichtjesfeesten.

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Krankzinnige idioten!
  Bouwvakkers en aannemers zijn juist lekker stoere kerels!
  Wat is dáár nou weer fout aan?

  Gaan ze nu écht door tot elke vent een piepend watje met een slap piemeltje is?
  En moeten alle ‘vrouwen’ vormloze manwijven worden, die kerels haten?

  Welke twee zijn normaal om een soort te laten voortbestaan?

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  En dit? is dit ook te ‘mannelijk’?
  Of mag dit wél?

  Like

  • Harry zegt:

   Merkwaardige overeenkomst met chimpansees, als je die een handdoek of een jute zak geeft gooien die dat ook over hun kop .
   Dan gaan ze ook zo zitten kijken .

   Je moet toch wel heel dwars zijn, wil je niet in de evolutie gaan geloven ?
   Dit is een tussenvorm tussen aap en mens, de “missing link” .

   ( En speciaal voor jou , TTW, alle spaties tussen de woorden en de komma’s weggegooid,
   wat zijn vrouwen toch bewerkelijk ).

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 13 december 2017 om 09:25

    Nou Harry, hier en daar meen ik tóch nog een spatie te zien, hoor.
    Neem nu bijv. die haakjes openen en sluiten.
    En voor dat vraagteken. Probeer daar nog wat beter op te letten. 😉

    Die overeenkomst met een chimpansee was mij evenmin ontgaan, maar ik dacht: laat ik er maar niets over zeggen, anders is de mohammedaan weer helemaal van slag. En diens knuffelaars natuurlijk.

    @ delamontagne 13 december 2017 om 09:31

    Dat kun je zien aan ’t gleufje in de afdroogdoek die hij op ’t geleerde hoofd heeft.

    Ik kom niet meer bij!
    LOL!

    Like

   • delamontagne zegt:

    Harry zegt:
    13 december 2017 om 00:32
    / / /
    Je zou misschien wat meer het spreekwoord: “L.M.L.” moeten toepassen !

    Like

  • delamontagne zegt:

   Die afgebeelde GRIEZEL is een z.g.n. “Geestelijke” uit Saoudie Barbarië.
   Dat kun je zien aan ’t gleufje in de afdroogdoek die hij op ’t geleerde hoofd heeft.
   Wat mij altijd opvalt is dat dit soort lui, de islammige haatpredikers, er vrijwel altijd uitzien als wrede griezels.
   Daar-en-tegen zien die Christelijke leiders, b.v. Bisschoppen er héél vaak uit als “DOETJES”.
   En als je dan ook nog hoort wat ze verkondigen voor wartaal = liefesverklaringen aan islam, begrijp ik dat de Kerken leegstaan.

   Geliked door 2 people

 20. Theresa Geissler zegt:

  Te mannelijk…Zo’n soortement playmobil-figuurtje!
  Ze zóeken gewoon wat, om de aandacht te blijven afleiden van wat echt belangrijk is, dat is wel duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 21. Qvic zegt:

  Het lijkt wel of overal waar gefrustreerde (geëmancipeerde) vrouwen de leiding ergens krijgen, dat zij in alles doorslaan en alles willen hervormen in de westerse samenleving. Dit zijn de ras echte christelijke blanke mannenhaters. Dat gender neutrale onzin komt ook uit hun koker en iedere man met een tintje tot zwart, zijn in de mode bij hen. Zo zijn de moslims ook erg geliefd bij dat soort mensen. Door hun blinde en gefrustreerde haat gevoelens tegen alles wat christelijk en het mannelijke blank is, verraden zij met alle gemak. Hele volksstammen van hun eigen autochtonen soort wordt door hen afgebroken. Deze vrouwen zijn niet tot reden vatbaar, deze gaan er net zolang er mee door totdat zij geen macht meer hebben om hun visie andere op te leggen. Er zijn vele voorbeelden van dit soort vrouwen, zoals die hierboven in het verhaal en in Duitsland die leiding daar heeft en in Zweden, etc, etc,etc,……..

  Geliked door 1 persoon

  • Baksteen zegt:

   Zou het iets met het pilgebruik te maken kunnen hebben, waardoor ze hormonaal de weg kwijt zijn.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Dit komt niet uit de koker van christenen maar van atheïsten die het cultuur marxisme aanhangen.

   Like

   • Harry zegt:

    Daar gáán we weer met ons godsdienstwaanzinnig gedram !
    Wie probeert hier ook weer de boel te manipuleren ?
    Wie is hier zo allejezus hardleers , dat ze na tientallen reacties gewoon doordondert op dezelfde voet ?
    Hoe zou je dat dan willen noemen ?
    Gewoon te stom om te snappen dat een ieder die niet door de religieuze bliksem getroffen is GEEN communist of socialist is ?

    Een atheïst is een realist die niet onnozel genoeg is om zich aan een illusie vast te klampen !

    Like

   • BertG. zegt:

    Heb je nog niet door hoe het werkt bij die gelovige.
    Als zij met de grootste onzin aan komen, en jou voor van alles en nog wat uitmaken, dan heet dat vrijheid van meningsuiting.
    Als we hier wat op terug gaan beweren, dan is het een gebrek aan argumenten omdat wij de bijbel niet uit ons hoofd kennen of willen weten wat daar in staat.
    Ook dit komt weer 1 op 1 overeen met mossels en hoe ze trachten ergens iets tegen in te brengen.
    En zo blijven ze in hetzelfde kringetje lullen, alles om maar gelijk te krijgen.
    Kortom, elk gesprek met een gelovige is bij voorbaat geheel zinloos.
    Vrijheid gaat bij gelovige maar 1 kant op.

    Like

   • tjonge zegt:

    “atheïsten die het cultuur marxisme aanhangen.”
    .
    en alle gelovigen zijn terroristen….

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Allemaal simpele zielen die feiten ontkennen. Nu graag inhoudelijk.

    Like

   • tjonge zegt:

    “Allemaal simpele zielen die feiten ontkennen”
    .
    dank u, toch nog gelachen vandaag,
    het verlangen van een ander dat ie met feiten moet komen terwijl het een verzonnen boekie geschreven door toenmalige kamelendrijvers met enorm bijgeloof als leidraad ?
    .
    wat een gotspe…

    Like

   • tjonge zegt:

    foutje, als leidraad gebruikt…

    Like

 22. BertG. zegt:

  Ben benieuwd hoelang het nog duurt voordat die kleuterband K3 in een burqa gaat optreden.
  Want dat is toch wel behoorlijk kwetsend voor al die kleuters die nog wat ruimer in hun baby vet zitten.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG.

   De meiden van K3 zijn veel te wulps gekleed. Dat geeft de moslim-mannen ‘verkeerde gedachten’, is kwetsend voor jonge kinderen, en moet daarom verboden worden.
   Het einde van de verboden is nog niet in zicht. Zet je maar schrap.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik weet niet hoe het bij jou in de buurt is.
    Maar alles wat hier achter de kassa zit, ziet er uit als iets te mollige kleuters, maar dan met make-up op.
    Dat moet toch steken als er ook slanke meiden bestaan zonder overtollig baby vet.

    Like

  • Elisah zegt:

   Er zal binnenkort dan wel een travestiet of een omgebouwde man meezingen en huppelen anders is het echt onverantwoord om daar kinderen mee te confronteren.

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @BertG. op 12/12 om 12:37

   Beetje late reactie nog…, maar in de supers waar ik boodschappen doe werken wel enkele Turkse meisjes, maar geen van allen dragen ‘folkloristische kleding’. De meisjes zijn meestal tenger en nogal klein, maar wel vriendelijk. Niks moeilijk doen als je een pak karbonades voor ze neerlegt. Geen enkel probleem. Er zijn ook Turken die ‘nergens meer aan doen’. Een voorbeeld daarvan zijn onze overburen. Wel Turks, maar ze doen niet mee met ramadan, hebben met Kerst een knots van een boom in de kamer staan, lampjes in de buitenbomen, etc. De vader rookt, drinkt alcohol, en verder zijn het hele nette mensen, waar niemand last van heeft. De kinderen spreken goed Nederlands en de oudere kinderen hebben een baan.

   Zo kan het dus ook. Goed geïntegreerd.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik bedoelde eigenlijk alle Hollandse meiden achter de kassa, met nog net even teveel baby vet voor hun leeftijd.
    De buitenlandse meiden die hier achter de kassa zitten, zijn nog veel vetter.
    Je kan nou al bedenken hoe die er straks uitzien als ze zo rond de 30 zijn, precies zo als hun moeder.
    Moddervet en waggelend achter een kinderwagen.

    Like

 23. delamontagne zegt:

  Goodbye Bob the Builder, hello Bitz the girl engineer.
  Het vrouwtjes popje engineer, mag dan weer wel blijven. Ze heet “Bitz”….
  Hadden haar misschien ook “Bitch” kunnen noemen.

  https://www.thetimes.co.uk/article/can-she-fix-it-bbc-seeks-gender-balance-in-cartoons-cbeebies-bitz-and-bob-dpn77558r

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s