Islamitische crèches in Wenen: “Broeinesten van religieus fanatisme”

Screenshot_168

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische crèches in Wenen zorgen opnieuw voor voorpaginanieuws. Nu documenteert een actueel onderzoek van de Universiteit van Wenen en de godsdienstwetenschapper Ednan Aslan hoe islamitische vaders pedagoges op de islamitische crèches in Wenen intimideren en islamitische godsdienstlessen willen afdwingen. Het kwam zelfs tot moorddreigingen. Bovendien documenteert het onderzoek dat veel kinderen met een “migratieachtergrond” aanzienlijke problemen hebben om Duits te leren.

Duits - Zuerst

Al sinds 2015 wordt er heftig gediscussieerd over een voorstudie van het nu gepubliceerde onderzoek. Onder de streep werden echter alle al twee jaar bekende trends bevestigd.

Zo is het nu bewijsbaar dat op veel crèches het islamonderwijs als reactie op maatregelen van het stadsbestuur van Wenen uit de officiële crèchetijd verwijderd en zodoende aan welke vorm van controle dan ook onttrokken wordt. Van de stedelijke controles wordt echter ook bevestigd dat zij zonder duidelijke criteria met betrekking tot religieuze opvoeding plaatsvinden.

Ook de taalkundige “integratie” is een dreigende waarschuwing – vanwege de grote meerderheid aan Turkse kinderen leren ook niet-Turkse migrantenkinderen vaak Turks in plaats van Duits.

Ook zijn er nu talrijke gevallen gedocumenteerd van bedreiging van de verzorgende pedagoges door islamitische vaders – tot aan bedreiging met moord toe.

Bij de FPÖ ziet men na de publicatie van het onderzoek nu echt de noodzaak om in te grijpen. De locoburgemeester van Wenen, Dominik Nepp (FPÖ), verklaarde: “Het grootste deel van de islamitische crèches wordt door radicale moslims geëxploiteerd. Zulke broeinesten van religieus fanatisme moeten onmiddellijk worden gesloten.”

Ook de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) nam het woord – en zet het rood-groene Wenen onder druk: “We mogen het niet meer stilzwijgend accepteren dat kinderen in Wenen opgroeien in etnisch en religieus afgesloten kindercrèches”, bekritiseerde Kurz en eist dringend maatregelen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islamitische crèches in Wenen: “Broeinesten van religieus fanatisme”

 1. theresageissler zegt:

  Eens te meer een goede zaak, dat Kurz precies op tijd heeft kunnen aantreden als kanselier: Ook al is hij dan niet van de FPÖ, je zult zien, dat hij deze wantoestanden zal gaan aanpakken!
  (Hadden w i j maar zo’n MP!)

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Wij hebben Rutte, die een wit voetje bij Erdogan haalt.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @theresageissler

   Precies op tijd?
   30 jaar te laat zal je bedoelen!
   Jij blijft maar optimistisch en denkt dat een MP de boel bijtijds zal kunnen bijsturen.
   Nou vergeet het maar, alle onderliggende bestuurlijke lagen die de boel daadwerkelijk moeten bijsturen zijn van linkse signatuur en zullen de veranderingen blijven traineren en tegen de tijd dat de veranderingen werkelijk zijn doorgesijpeld naar die lagen in het bestuur dan ben je jaren verder en is het onomkeerbaar.

   Kijk naar Trump en hoe moeilijk hij de veranderingen kan doorvoeren door de aanwezigheid van tegenkrachten t.w. de ‘Deep State’.
   Ambtenaren en andere linkse bestuurslagen in Europa zijn de ‘Deep State’ van Europa.
   En daarnaast de EU, de NAVO. de USA, Duitsland, Frankrijk en noem maar op.

   Allemaal krachten, en zeer machtige krachten, die maar twee plannen hebben t.w. islamisering van Europa en de Verenigde Staten van Europa.

   Hetgeen de Visegrad-landen nu doen en de omslag in Oostenrijk brengen geen verandering maar vertragen de doordenderende Brusselse EU-trein slechts van 240 km/uur 220 km/uur maar rijden met een noodgang doet de trein nog steeds.

   Voordat deze trein stilstaat en achteruit gaat rijden gaat nog decennia kosten.

   Geliked door 1 persoon

   • Lucie zegt:

    Ja dit gaat zeker nog heel lang duren,wij zullen dat vast niet meer meemaken.
    Hopelijk nog wel onze kinderen en kleinkinderen als het niet al te laat is.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Statler & Waldorf 29 december 2017 om 10:35

    De invloed en macht van de ‘socialist’ is net als water dat een wollen deken heeft doordrenkt.
    Die krijg je met één heet waxinelichtje niet meer droog.

    Like

   • theresageissler zegt:

    Stel, dat de Oostenrijkers er net zo over hadden gedacht als U, S&W:
    Dan had dat hoe dan ook doorgewerkt in de verkiezingsresultaten en dan had de policor daar definitief gewonnen, al was het maar, omdat de realisten nog vóór de gang naar het stemlokaal zouden hebben staan hikken van: “Goeie God, waar dóe ik het allemaal nog voor?” En het gevolg kun je úittekenen!
    Zolang je niet van je bed wordt gelicht, kun je de strijd blijven aangaan, en dat is dan ook precies, wat we moeten doen! Niks “Het is al te laat”, maar Oostenrijk gelukwensen met haar nieuwe coalitie! MET de FPÖ er in, en van ÖVP-zijde: Een verrassend verstandige, jonge Kanselier!

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    @theresageissler

    Oostenrijk is een klein Europees land, de Visegard-Landen zijn ook geen economische zwaargewichten.

    Duitsland en Frankrijk zetten de toon voor de gehele EU en daar zie ik de hoop niet vandaan komen, die willen meer EU en meer islam.

    Geliked door 1 persoon

   • P.Kossen zegt:

    Dan moet hij maar ontsporen toch, en dat gaat gebeuren te beginnen in DUITSLAND. We gaan het meemaken!!!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Héél Wenen is één groot broeinest van religieus fanatisme…

   Like

 2. Cleo zegt:

  Ja, wij Nederlanders zitten opgescheept met die egoistische, ontzettend met zichzelf ingenomen, volksverrader Rutte. Walgelijk figuur!

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Weg met die smeerlap we hebben een familie man nodig iemand die om zijn kinderen geeft en hun toekomst.

   Like

  • Anneke zegt:

   Héél de wereld zit opgescheept met de NWO-fantasten, direct of indirect. Doordrenkt met socialistisch-communistische dromen/waanbeelden. Nemen de vergane USSR niet als voorbeeld/waarschuwing. Nee, men heeft (blijkbaar) heimwee naar deze vergane tijden.

   Like

 3. M. zegt:

  Iedereen die denkt dat een kinderloos figuur wat om uw kinderen geeft of nog gaat geven is knettergek en oliedom.

  Like

 4. Merel zegt:

  Welke oostenrijkse ouder doet zijn kind dan op een islamitische creche, zodat hij turks leert?
  Ik vind dit artikel niet duidelijk, kan aan mij liggen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s