Afshin Ellian gaat los op de NOS vanwege Iran: “Jullie zijn de schaamte voorbij”

Screenshot_22

(Door: Michael van der Galien)

“Islamisten” zijn altijd zielig.

Afshin Ellian is gisteravond laat geheel terecht losgegaan op de walgelijke hypocrieten van de NOS, die alle propaganda van de gekke Ayatollahs maar wat graag verspreiden. De betogers — die meer vrijheid en een minder corrupt bestuur willen — worden weggezet als een stel gewelddadige hooligans, terwijl het onderdrukkende regime gepresenteerd wordt als best leuk.

Ellian vindt dat niet kunnen… en maakt van zijn hart bepaald geen moordkuil:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, NOS, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Afshin Ellian gaat los op de NOS vanwege Iran: “Jullie zijn de schaamte voorbij”

 1. Anna zegt:

  Afshan Elian heeft gelijk.
  Thomas Erdbrink staat maar wat te stamelen….
  Iran, is een hoog ontwikkeld land wat door een stel islamitische fanatiekelingen wordt gedemoniseerd. Al jaren lang…… De berichten van de NOS zijn Zeer tendentieus….. compleet links….. dit is puur Dimmhi gedrag van de NOS , bang van wat de islamisten in ons land wel zullen zeggen…….
  De NOS weet zelf niet eens meer wat er echt gebeurt in de wereld……
  Ons nationale nieuws is verworden tot een linkse troep die mee heult met de wolven in het bos….
  Walgelijk hoe ze rapporteren…..
  Elian heeft gelijk….!!!!

  Like

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  @Guus.
  Zoals Ik al aangaf in een eerdere reactie.
  Je hoeft er alleen maar op te wachten dat dhr Ellian met een ferme reactie zou komen.
  Geweldig zoals Ellian weer uit de hoek komt en in dit geval de NPO en daarmee de hele msm de les leest.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Ondanks blijven de hersendoden nog steeds elke dag inschakelen naar de NPO klimaat en politiek correcte propaganda kanalen. Het is verbijsterend en niet te geloven en toch is het waar. Gelukkig dat steeds meer jongeren afhaken en alleen VVD, D66, PvdA en een appendix Groenlinks babyboomers als lamzakken geïndoctrineerd als ze zijn blijven inschakelen.

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Die verkeerde loyaliteit van NPO + Linksen, blijft een raadsel.

  Like

  • Rookmelder zegt:

   @Patriot 2.0, niet voor iedereen, maar wat moet je als je wordt ingehuurd voor propaganda, ook en toch wil ‘deugen’, en meeheulen met de “idealistische” en islamitische wereld ?

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Die mensen houden helemaal niet van de islam, maar gebruiken de islam om zich af te zetten: tegen het establishment, omdat ze daar van gefrustreerd zijn. De moslims worden dus gebruikt.

    Like

 5. Taljaard zegt:

  Heb dit in een eerdere reactie onder een andere draad ook al gesteld.
  De islam is in de linkse belevingswereld ”de spiritualiteit der wereldwijd vertrapten, verdrukten, gediscrimineerden, en mensen van kleur.” Het marxistische internationale proletariaat wordt in hun denkend gelijkgesteld aan de moslims, die bovendien vaak ook nog eens met de Duitse en Oostenrijkse Joden uit de jaren `30 van de XXe eeuw worden vereenzelvigd; een onschuldige, weerloze en kwetsbare Minderheid, met een hoofdletter ”M”.
  En zij zijn het nieuwe anti-fascistische verzet.

  Hoewel expliciet anti-religieus (opium voor het volk; ”hou jij ze arm, dan hou ik ze dom”) meent men zich aldus ”solidair” te moeten verklaren met nagenoeg alles wat islamitisch is. Wanneer IS 40 jaar geleden zou zijn opgetreden, dus voor het digitale tijdperk, zouden wij er gif op kunnen innemen dat men deze moordenaarsclub ter linkerzijde eenzelfde status zou toedichten als de Vietcong of het ANC. Maar de wereldwijde informatievoorziening is tegenwoordig van dien aard dat zelfs zij dat niet meer kunnen doen. Met Hamas en Fatah doen ze dit trouwens wel en fungeert Israel, samen met de VS onder Trump, als het brandpunt van Het Kwaad, met een hoofdletter ”K”. Oftewel, de grote Satan en de kleine Satan, Termen van Khomeini om respectievelijk de VS en Israel aan te duiden en waar men ter linkerzijde vrijwel voor 100% in meegaat.

  De pathologische linkse pseudo-logica dicteert dan dat deze Perzische mensen, die zich verzetten tegen het islamistische regime, ”islamofoben” en ”populisten” zijn, mogelijk ook nog eens een keer aangespoord door de grote Satan VS en het brandpunt van Het Kwaad, Donald Trump.
  Ergo; deze demonstranten zijn de handlangers van Het Kwaad.
  En zo krijg je dan een dergelijke berichtgeving op de NPO.

  Like

 6. Rookmelder zegt:

  Zoals je van Afshin kan verwachten: ook hier weer perfect de vinger op de zere, maar o, zo gevoelige plek van de NOS neergelegd.

  Like

 7. Mary zegt:

  In 1979 veroorzaakte de zogenaamde intellectuelen, studenten, middenstanders, en vele organisaties een enorme opstand tegen de sjah waardoor in 1979 Khomeini na 14 jaar weer terug kon komen in Iran en de Islamitische tirannie kon gaan aanvoeren, kennelijk bevalt ook dit de bovenstaande groep niet, wat te verwachten was. Onder de sjah werden de socialisten, religieuzen en liberalen onderdrukt zo wordt gezegd en vonden de sjah een dictator, ze hebben het met veel geweld ingeruild voor een nog veel grotere dictatuur, en wat wil men nu dan????

  Like

  • Anneke zegt:

   Afgevaardigden, ofwel huurlingen van de NWO-oorlogsmaffia van weleer. De sjah moest worden opgeruimd, om dit land in totale (islamitische) chaos te laten vallen. En zo stappen te kunnen ondernemen voor de verwekking van de NWO-vruchten.

   Like

  • MK zegt:

   Wederom een dictator, noem een Arabisch/Perzisch land (Arabisch is alles waar de islam (over)heerst) wat een democratie is. En islamistisch land kan alleen maar een dictator hebben. Een land waar de islam de boventoon voert kan nooit en te nimmer een democratie zijn.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Eén opstandeling was de communist Afshin Ellian.

   Like

 8. Rensk. zegt:

  Goede reactie van Mary hierboven. Heel goed doordacht.

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Kortweg gezegd: alles wat met islam te maken heeft? Niet mee bemoeien. Niet alleen de NPO, maar alles en iedereen. Nooit geen bemoeienis met een islamitisch land. NOOIT

  Like

 10. Mary zegt:

  Afshin Ellian was een van die studenten die, met zijn toentertijd socialistische, communistische gedachtengoed de straat op gingen, dood aan de sjah riepen, de sjah hebben verdreven en er zo voor gezorgd hebben dat Khomeini aan de macht kwam waarvoor hij vervolgens weer moest vluchten. En als Wilders dan in Nederland strijd tegen diezelfde Islam en zijn walgelijke ideologie/onderdrukking waar velen in Iran nu weer van af willen was het notabene Ellian die regelmatig Wilders aanviel in zijn columns.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Precies Mary. Iedereen roeptoetert soms maar een eind in de ruimte. Ik zeg: niet mee bemoeien. Laat het ze zelf maar uitzoeken. En: liever géén politieke vluchtelingen hier. Het moet afgelopen zijn met overal de neus in steken. Dat hele moslimgebeuren? Ik kots ervan. Ik zag nu dat meneer Ellian of hoe die vent ook heten mag weer even van de NPO met zn kop op tv mocht. Ben zo klaar met dat volk En ook klaar met die grote bekken ook die van Ellian

   Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Absoluut. En als meneer ballen had dan ging hij terug naar de zandbak om zijn land weer op te bouwen in plaats van voor een VVD-blad stukjes te schrijven.

   Like

 11. Hovawart zegt:

  Gezien de persoonlijke voorkeur van het merendeel van onze ViPs in de regeringspartijen voor de Palestijnse Kwestie , heeft het er alle schijn van dat de Iraanse Ayatollahs en de Linkscheu Kerk grote overeenkomsten hebben, (de macht over de staatsomroepen en hun greep op de “vrije” media), zelfs de ideeën over hun aanpak van Islam-critici is uncanny, (hallo Volkert).
  Het vermoeden dat er binnenkort een burgeroorlog op komst is binnen de EU, is met het terughollende draagvlak voor de huidige politieke aanpak (net als de kijkcijfers van de NPO) en het verval van onze samenleving, gepaard met de Brusselse Dwingelandij met hun onverzadigbare honger naar Nederlandse Euro’s, een disaster waiting to happen.

  Like

 12. Thom zegt:

  Hypocriet Afshin Ellian kan beter niks zeggen. Hij stond met de communistische Tudeh vooraan om samen met de ismalisten tegen de sjah te protesteren. Toen het bewind van de sjah viel heeft Khomeiny zijn communistische helpers opgehangen of op een andere manier vermoord.
  Ellian is toen gevlucht en uiteindelijk in Nederland terecht gekomen. Hij Ellian is zelf persoonlijk mede verantwoordelijk voor dit bewind.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s