Twee nieuwe woorden voor 2018

Screenshot_14

(Door: “Landerdoek”)

Wij moeten toch met de tijd meegaan? Laat dan 2018 beginnen met twee nieuw Engels woorden, waarvoor vooralsnog geen Nederlands woorden bestaan: virtue signalling en microaggression. Het woord virtue signalling, wat in het Nederlands ongeveer op ‘deugsignalering’ neerkomt, werd voor het eerst door ene James Bartholomew bedacht, en geeft een gezicht aan alles waar de linkse wereld om draait. Het gaat er hier om dat je, als een geweldig links mens, alles doet en zegt om anderen te laten zien hoe goed je bent. Als je demonstreert tegen racisme, ruzie maakt over discriminatie of een PVV-aanhanger in elkaar slaat, dan is dat virtue signalling, en daar hoor je jezelf heel goed mee te voelen.

Microaggression is eigenlijk een heel oud woord en werd in 1970 bedacht door hoogleraar Chester M. Pierce (M. staat niet voor microaggression), maar wordt alleen sinds Trump de president is geworden door links volop toegepast om rechts te haten. Waar microagressie op neerkomt – ofwel hoe het door links wordt gebruikt – is, dat als je mij bijvoorbeeld vraagt waar ik vandaan kom, dan ik jou mag slaan. Dit komt, omdat door mij te vragen waar ik vandaan kom je al gesuggereerd hebt dat ik niet uit Nederland kom, en dat geeft mij dus mentale stress, en mentale stress leidt tot fysieke problemen, en dus geef ik je alvast een klap. Het gaat er dan ook niet om of je mij werkelijk beledigd hebt, of het jouw bedoeling was, of het überhaupt een belediging was. Het gaat er alleen om dat ik mij aangevallen heb gevoeld; ik bepaal het dus.

Het klinkt wellicht bizar, maar op scholen en universiteiten in Amerika wordt het door de links volop toegepast. Zie een video van Ben Shapiro hierover. Echte videobeelden van zo’n microagressie in actie waren op YouTube even niet te vinden, maar in een andere video kun je zien hoe uiterst gestoord links is. In deze video annuleert een echtpaar zijn vlucht, omdat het anders naast iemand moeten zitten die voor Trump heeft gestemd, wat ons weer terugbrengt naar virtue signalling.

 

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Twee nieuwe woorden voor 2018

 1. Drs.P. zegt:

  Links is knettergek, ook met kom maar binnen alle zielige mensen:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1491010/bevolking-groeit-naar-17-2-miljoen

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Dit waren de Nazi’s onder Hitler eveneens; knettergek. Links is en blijft socialistisch, dus fan van het Nazi regime. Met een moderne tintje, maar de basis blijft hetzelfde.

   Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Hoe vaak is het hier in allerlei varianten al niet gezegd: de mens is compleet gestoord, en we gaan ten onder aan dit gestoorde gedrag.
  Ik heb één voornemen voor 2018, en dat is dat ik me minder zal verbazen over en/of ergeren aan allerlei idioterie, bedacht door gestoorde medemensen.
  Ik ben geboren in een tijd dat de mensen zich normaal gedroegen. Een enkele gek werd opgesloten. Tegenwoordig lopen er zóveel gekken los, dat er geen plek meer is om ze vast te zetten.
  En dan heb ik het nog niet eens over al die mohammedaanse fanaten, die het op ons, de ongelovigen, hebben gemunt. Dat soort is werkelijk zeer bedreigend voor ons.

  Geliked door 5 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Cathja 2 januari 2018 om 07:28

   Beste Cathja, het zal nog véél erger worden dan wij (die toch al veel idioterie gewend zijn) op dit moment in de verste verte ook maar kunnen bevroeden.
   Ik geloof nog steeds dat satan/allah overal achter zit en die is zó creatief in het bedenken van krankzinnige gekte zonder grenzen, daar kan een normale mens zich geen voorstelling van maken.
   Neem nu die ‘gendergekte’, dat ís me toch razendsnel gegaan?

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    Ja, het verval gaat in een ijltempo, en is niet meer te stoppen. Alles gebeurt volgens een bepaald plan, en is door ons, als goedwillende mensen, niet tegen te houden. Alles is bij profetie vastgelegd.
    Satan is de grote misleider, en hij zal geen kans onbenut laten om mensen in zijn val te lokken. Tot op zekere hoogte kan/mag hij zijn gang gaan.

    Tot op zekere hoogte….

    Geliked door 1 persoon

 3. Ik geloof niet in Satan en Allah maar in mijn ogenzijn is het de rijkste elite die de wereld aan het hervormen is. Gluiperds van het ergste soort zijn het.

  Geliked door 2 people

 4. ron zegt:

  Wout eenhoorn.Je hebt goed en kwaad op deze wereld,satan bestaat wel degelijk en zijn grootste truc is iedereen te doen geloven dat hij niet bestaat.

  Like

  • BertG. zegt:

   Tussen jou oren bestaat er een duivel, en meer niet.
   Kan je verder ook niks aan doen, dat hebben jou ouders je wijs gemaakt in hun poging om jou op te voeden.
   Ze wisten zelf ook niet beter.

   Like

 5. ÈCHT iets presteren voor de maatschappij kúnnen de linkse rakkers ook niet! Snow Flakes die bezig zijn met gevoelens…

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  tWEEDE FILMPJE:
  Ik begrijp er geen snars van. De man en vrouw die hun vlucht annuleren omdat ze niet naast een Trump-stemmer willen zitten, hadden dus liever dat H.Clinton gewonnen had ?,………………de vrouw die bloed aan haar handen heeft………………de vrouw de er zulke smerige praktijken op na hield dat je er van over je nek gaat.
  Stom, stom links nep goedvolk. Goedmensch is een verkapte naam voor, tuig.

  Geliked door 1 persoon

  • De Aanschouwer zegt:

   Clinton had het over “deplorables” (betreurenswaardigen). Dit echtpaar volgt het bevel van de door hen verafgode leiders! Maar wie zijn in dit voorval nou de betreurenswaardigen!?
   We leven in een open inrichting: de geraffineerde indoctrinatie van de politiek-correcten doet vakkundig haar werk!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s