Jodenhaat op Berlijnse scholen in opmars

Screenshot_133

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Wie niet in Allah gelooft, wordt gepest en bedreigd

Met de uitbreiding van de islam in Duitsland en het fanatieke opkomen van de moslims voor hun geloof, heeft de religieterreur nu ook zijn intrede gedaan in het dagelijks leven op school. Bijzonder gedupeerd zijn regio´s, waarin de basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs door islamitische kinderen getalsmatig en zodoende ook feitelijk gedomineerd worden, zoals in Berlijn.

PI News (2)

Op de scholen in de desbetreffende stadsdelen daar is religieus gepest aan de orde van de dag, zoals onlangs een directrice van een school in Berlin-Neukölln beklaagde. Medeleerlingen worden bijvoorbeeld onder druk gezet als ze zich niet houden aan de islamitische vastenmaand ramadan. Ook de Jodenhaat  is wijdverbreid onder islamitische leerlingen. Het jongste voorval deed zich voor in de Paul-Simmel-Grundschule in het oosten van Berlin-Tempelhof.

Wie niet in Allah gelooft, wordt verbrand

“Onze dochter werd door islamitische leerlingen gepest, omdat ze niet in Allah gelooft”, klaagt een 41-jarige vader over de toestanden tegenover de “Berliner Zeitung”. Sinds ongeveer drie jaar zou het op school tot religieus gemotiveerde incidenten komen. Destijds zou een medeleerling zijn dochter duidelijk hebben gemaakt dat iedereen die niet in Allah gelooft, verbrand zou wordt.

Toen zijn dochter naar groep 4 ging, had een lichamelijk duidelijk superieure islamitische leerling het tengere kind gedreigd dat ze geslagen en vermoord zou worden, omdat ze niet in Allah gelooft. Haar ouders noemde hij destijds idioten, omdat ze hun kind niet opvoeden in het geloof van Allah.

Het nieuwste voorval: toen het meisje eind februari op een vraag van een medeleerling bevestigde dat zij een Jodin zou zijn, herhaalde deze het woord “Jood” meermaals in een bedreigende toon.

Schoolleiding reageert met maatregelen uit de knuffel-pedagogiek

In plaats van keihard in te grijpen, reageerde de schoolleiding met typische links-groene knuffel-pedagogiek. Men vormde een kring, waar het onder aanwezigheid van de directeur en een sociaal-pedagoog tot een confrontatie van het slachtoffer met de dader kwam. Daarbij werd het voorval “gethematiseerd” en het meisje, dat uiteraard sindsdien bang is voor haar beul en deze het liefst uit de weg gegaan zou zijn, door de confrontatie met hem opnieuw getraumatiseerd. Als verdere maatregel ter “verwerking” vond er in de desbetreffende klas een “project over het thema tolerantie” plaats. Slotsom: iedereen zou het thema zeer serieus nemen. Dat noemt men dan hard ingrijpen…

Dader blijft, slachtoffer vertrekt – zaak gesloten?

De desbetreffende leerling bleef gewoon op school. Uit de voorvallen trekt de vader van het bedreigde meisje nu de consequentie en stuurt zijn kind vanaf groep 7 naar een andere school. Het joodse slachtoffer vertrekt, de pester blijft. De directeur gaf in een brief aan de vader van de joodse leerling te kennen dat hij de zaak als afgesloten beschouwt.

Incidenten komen voort uit “culturele overbelasting”

“Meer dan 70% van de leerlingen zijn van niet-Duitse herkomst, velen hebben voor de basisschool geen kinderdagverblijf bezocht en komen bij ons voor het eerst met kinderen uit andere cultuurkringen in aanraking”, verklaart de directeur tegenover de “Berliner Zeitung”, nadat de vader van het joodse meisje de voorvallen bekend had gemaakt. “Kleine conflicten” in de fase van de “culturele overbelasting” zouden niet te vermijden zijn, rechtvaardigt de leidende pedagoog op verfraaiende wijze de toestanden op zijn school. Pas toen in een WhatsApp-groep van de basisschoolleerlingen een onthoofdingsvideo van ISIS rondging, werd aangifte gedaan bij de politie.

En wat doet men ertegen? “Daar gaan we proactief mee om en thematiseren direct in het begin verschillen en overeenkomsten tussen de kinderen”, luidt de oplossing van de directeur.

De vader van het gedupeerde meisje is ongeveer 26 jaar geleden zelf als vluchteling naar Duitsland gekomen. Over zijn integratie zegt hij dat het hem destijds vanaf de eerste dag duidelijk was dat hij de Duitse taal moest leren, de westerse waarden zoals tolerantie zou moeten leven en zich aan zijn omgeving moest aanpassen. Bij de moslims zou hij meemaken dat die zich in toenemende mate zouden inkapselen. De verkeerd begrepen tolerantie zou juist de onwilligheid om zich aan te passen aan zijn omgeving en de deels daarop volgende radicalisering mogelijk maken.

Tot nu toe van de politiek alleen gebakken lucht

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas, die zogenaamd vanwege Auschwitz de politiek is ingegaan, heeft zich tegenover de “Bild Zeitung” over de voorvallen uitgelaten:

“Als een kind antisemitisch bedreigd wordt, is dat beschamend en onverdraaglijk. Iedere vorm van antisemitisme moeten we ons vastberaden tegenover opstellen. We moeten bij ons in Duitsland en wereldwijd alles doen om joods leven te beschermen.”

Maas zal echter niet bereid zijn om toe te geven dat er met de moslims een nieuwe kwaliteit van de Jodenhaat zijn intrede in Duitsland heeft gedaan. Zolang dat zo is, zal er geen sprake zijn van effectieve bestrijding van de geïmporteerde Jodenhaat.

Vanuit ons verleden komt echter de speciale verplichting van de Duitse staat, zijn regering en zijn burgers voort om joods leven in dit land te beschermen. Wanneer mensen van het joodse geloof zich inmiddels niet meer zonder angst in de openbare ruimte kunnen bewegen of zich in de instellingen van het land kunnen ophouden, dan is dat schandalig en beschamend.

Daarom wordt het de hoogste tijd dat de politiek ook het geïmporteerde, het islamitisch antisemitisme vastberaden, hard en onbuigzaam het hoofd biedt. Wie als migrant naar Duitsland komt en hier joods leven bedreigt, heeft zijn verblijfsrecht verspeeld en moet vertrekken. Dat is wel het minste.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Jodenhaat op Berlijnse scholen in opmars

 1. Tistochwat zegt:

  In plaats van keihard in te grijpen, reageerde de schoolleiding met typische links-groene knuffel-pedagogiek.

  Een stevig pak slaag met een eind hout had die vieze mohammedaanse rat moeten hebben!
  Linkse schoolmeesters maken stinkende wonden.
  Dat softe gezwets helpt niet bij de mohammedaan, dat begrijpt iedereen die zelf kan denken.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   De links mens kan niet zelfstandig denken, die hebben de partij doctrine !!

   Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   De LAFFE zgn. leiders en hun trawanten, die verdienen een flink pak slaag met een houten lat. Zij hebben NL/ W-Eu naar de filistijnen geholpen! We kennen hun namen. Nog liever heb ik dat ze vandaag nog in de leeuwenkuil geflikkerd worden!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Om dit soort problemen op te lossen kan je van alles inhuren.
    Geen probleem.
    Macht tegenover macht.
    Die rector zou alle medewerking hebben gegeven.

    Like

 2. boorzalf zegt:

  Het zal alleen maar erger worden, maar ja de politiek doet niets. Dit draait op langere termijn uit op een religieuze burgeroorlog.
  http://www.dutchfreepress.nl/de-joden-en-het-nazisme-van-de-21e-eeuw/

  Geliked door 1 persoon

 3. theresageissler zegt:

  Het is uiteraard niet de bedoeling om er een geforceerd-grappige draai aan te geven, maar ongelogen: De eerste associatie, die bij mij opkwam bij het lezen over die directeur met zijn halfzachte “oplossingen” was die met Anton, het stuntelende, incompetente schoolhoofd uit de zo succesvolle comedy “De luizenmoeder”!
  “Het voorval gethematiseerd….” Good gracious!

  Like

 4. Steven zegt:

  Nu hoor je die RODE SOCIALISTISCHE KNEUZEN niet over racistisch gedoe in de samenleving.
  Weg met dat éénrichtingsverkeer volk!

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Als 40% of nog minder mohammedaan is, is het over en uit met de steun voor Israel en is het voor de barmhartige autochtoon ook bukken of barsten! Er werd wel 60 jaar lang gewaarschuwd!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Met dank aan de politici die deze volgers van dat zieke geloof het land binnen lieten !

  Like

 7. Hendrik zegt:

  Een wereld zonder moslims zou een veel mooiere wereld zijn. Alle moslims Europa uit desnoods met geweld!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Wat mij betreft krijgt in de eerste plaats de schoolleiding een best pak rammel! Als je de leiding hebt, zorg er dan voor dat je gezag uitstraalt. Wat helpt al dat geknuffel en dat gezwam over “culturele overbelasting”? De schoolleiding had er voor moeten zorgen dat er hoogstens 10% niet-Duitse leerlingen toegelaten mochten worden, júist om die zogenaamde “culturele overbelasting” binnen de school te voorkomen, en ervoor te zorgen dat vooral de Joodse kinderen zich veilig zouden kunnen voelen. Wist de leiding niet dat moslims een pest-hekel aan Joden hebben, en ze op alle mogelijke manieren dwars zitten en bedreigen?
  Nee?
  Ga je dan als schoolleiding diep schamen en neem ontslag. Jullie deugen voor geen meter!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s