“Het gaat om onze vrijheid of islamisering”

Screenshot_173

(Vertaling: E.J. Bron)

De toespraak van de vicefractievoorzitter van de AfD in het Duitse parlement, Beatrix von Storch, bij de grote AfD-manifestatie afgelopen zondag in Berlijn.

Die Freie Welt

Voordat Betatrix von Storch zich met haar meeslepende toespraak tot de duizenden aanwezige demonstratiedeelnemers kon richten, werd er eerst voor haar gezongen, omdat ze jarig was. Na zich eerst een beetje ingehouden te hebben, ging ze echter direct in het begin van haar toespraak voluit: We staan voor een kwestie die over het lot beslist; deze kwestie luidt: vrijheid of islamisering.

Het gaat om onze cultuur, om onze identiteit. Het gaat om ons zelfbesef als natie. Het gaat om onze vrijheid.

Een natie, aldus Beatrix von Storch, is een gemeenschap die traditie en historie deelt en zich tot een cultuur bekent; de een gemeenschappelijke taal spreekt en die de wil voor een gemeenschappelijke toekomst heeft. Wie er vrij en uit liefde voor beslist zijn land te dienen, is een patriot. Om patriot te zijn is een kwestie van het hart.

De integratie van vele in het land levende moslims is grandioos mislukt. Mesut Özil, die de Turkse alleenheerser Erdoğan “zijn” president noemde, zou een schoolvoorbeeld van dit mislukken zijn, aldus Beatrix von Storch. Dat zou daaraan liggen dat de loyaliteit van de moslims bij de koran zou liggen en niet bij de grondwet of bij Duitsland. Hun loyaliteit geldt de islam, een systeem dat in zijn meeste interpretaties een politieke heerschappij-orde vormt, een archaïsch rechtssysteem en een totalitair maatschappijmodel. De heerschappij van deze islam, die vrouwen tot slaaf maakt, Joden en christenen vervolgt en homoseksuelen vermoordt, is niets anders dan het Rijk van het Kwaad, zegt de vicefractievoorzittter van de AfD.

Waar de heerschappij van deze islam haar intrede doet, bestaat geen vrijheid meer. Duitsland´s toekomst is onze vrije en democratische natiestaat en niet het Rijk van het Kwaad.

In Duitsland bestaan drie groepen van islam-appeasers: de eerste groep ziet het gevaar van de voortschrijdende islam niet, omdat hij blind is. De tweede groep ziet het gevaar niet, omdat hij dom is. En de derde groep beliegt ons alleen maar. En de voorzitster van de derde groep zit daar in de Bondskanselarij en heet Angela Merkel.

Wat is er onder de regering van Angela Merkel van Duitsland geworden? In de moskeeën wordt tegen christenen en Joden opgehitst. Leerkrachten worden op de scholen door hun islamitische leerlingen aangevallen, onze kerstmarkten worden door Merkel-blokken beveiligd, Joden kunnen geen keppeltje meer dragen zonder aangevallen te worden.

Wij zijn niet aangetreden om de islamisering te dulden. Wij zijn niet aangetreden om ons aan te passen aan de islam. Wij zijn aangetreden om de islamisering een halt toe te roepen, om te draaien en de toekomst van Duitsland als vrij land en zelfbewuste natie veilig te stellen. We staan opnieuw op een tweesprong van onze geschiedenis. De keuze, waarvoor we voor onze toekomst staan, luidt: vrijheid of onderwerping. En om onze vrijheid te beschermen, moeten we onze grenzen beschermen.

Hier de video van de toespraak van Beatrix von Storch:

 

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Berlijn, Duitsland, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Het gaat om onze vrijheid of islamisering”

  1. Haksteeg Anton zegt:

    Die Dame uit de AfD heeft volkomen gelijk. Ik wilde dat er meer zo waren in Nederland dat zou de PVV steunen en dus Dhr. Wilders helpen in zijn zware strijd tegen die vervloekte islam die geen religie is maar al 1400 jaar dood en verderf zaait.

    Geliked door 1 persoon

  2. BigLJohn zegt:

    De AFD verwoord, en de moslim moord maar voort. Nooit komt er verandering. De politiek is sinds lang niet meer te vertrouwen, zodat iedere verkiezing op een fiasco voor rechts uitloopt. Bij ons alweer Rutte 3, terwijl Rutte 4 al in voorbereiding is. De enige oplossing om te voorkomen dat Europa volledig islamiseert is een flink verzet, op de manier zoals dat in de tweede wereldoorlog plaatsvond. Want alleen maar goedbedoelde praatjes (toespraken) vullen geen gaatjes. Kijk maar eens naar die betogen die Geert Wilders al eens in de tweede kamer hield. Hij is door toedoen van diezelfde kamer de spreekwoordelijke roepende in de woestijn. Ik ben benieuwd hoelang burgers van de E.U. dit alles blijven pikken voor aleer de vlam in de pan slaat. Actie vraagt om reactie, zo niet, dan betekent dit onherroepelijk islamisatie, snel gevolgd door Sharia !

    Geliked door 2 people

  3. guusvelraeds zegt:

    Vandaag groot op alle Duitse kanalen.

    De herdenking van de racistische moord 25 jaar geleden op een asiel tehuis in Solingen alwaar een vijftal mensen van Turkse origine (ook kinderen) de dood gevonden hebben door brandstichting.
    Brandstichting veroorzaakt door een misdadige neonazi groepering. gemakshalve door de Duitse TV rechtsextremen genoemd.

    Deze herdenking is oké.

    Maar vervolgens vraag ik me af wanneer er een herdenking komt van slachtoffers van islam terrorisme. Een herdenking waarbij de slachtoffers met naam genoemd worden en dus een gezicht krijgen. Een herdenking waarbij de achtergebleven familie ook aan het woord kan komen en waarbij Merkel met volle overgave haar medewerking geeft en ook het racisme en het religieus terrorisme binnen de islam adresseert.

    Geliked door 2 people

    • droevige mof zegt:

      Ik raad aan om dit onderwerp grondig te onderzoeken. Helaas is dit erg moeilijk geworden omdat afwijkende resultaten op Google zijn verwijderd. Ik kan hier niet verwijzen naar de verschillende meningen. Dit zou me strafbaar maken volgens de Duitse wetgeving. Maar we leven in een rechtsstaat met volledige vrijheid van meningsuiting en expressie. Tot nu toe …?

      Like

      • Nemesis zegt:

        Ja, meningen maar geen bewijzen. Tot op heden niet. Maar het was beslist de NSU of zo. Proces is uit gegaan als het Hornbacher Schießen. Merkel die van alles beloofde, net als Rutte bij de vliegramp, kreeg ook geen onderste steen boven. Feit is wel dat de oma die avond en nacht gezellig had liggen smoken op haar diwan. Dus wie zal het zeggen, hoe het komt dat dat huis is afgebrand. Daar nu nog zo’n reusachtige gedenkactie van te maken, heeft wel veel redenen, maar beslist niet het gebeuren zelf. Ik vind die gedenken dus helemaal niet OK, dat is mijn hoogst persoonlijke mening.

        Like

    • Elisah zegt:

      Duitse slachtoffers zijn collateral damage?

      Like

  4. Republikein zegt:

    Welke vrijheid?
    Je legt een stuk schiettuig van zekere fabricage op het plaats delict en bewijs is geleverd.
    Projectie of hersenspoeling.

    Like

  5. Hovawart zegt:

    De ‘Nieuwe’ Moorse bevolking, die de westerse samenleving moet verdrijven, is onomkeerbaar gevestigd binnen de EU, de islam en het terrorisme, die meeliften op de migratie, in de metafysische vorming van de socialistische utopie, zijn slechts een entiteit, (niet-wenselijke) bijkomstigheden die de maatschappelijke structuren van de westerse samenleving ontwrichten.
    Dat beide levensbeschouwingen niets meer zijn dan slechts uitgesproken woorden, lege klanken, zonder énig contact met de wereld der bestaande dingen …verdeelt het een continent sneller en bloediger dan welke burgeroorlog ooit.

    Like

  6. Republikein zegt:

    Een gepensioneerde Florida leraar nam contact op met Clarion Project nadat we het artikel “Waarom is dit dochteren in openbare scholen? Dat stuk vertelde het verhaal van een ouder uit West-Virginia die geschokt was toen zijn dochter gevraagd werd om de sjahada, de islamitische geloofsverklaring, te schrijven als onderdeel van de “kalligrafiepraktijk” in haar wereldreligieuze klasse.

    Wat volgt is het antwoord van de voormalige leraar – een van de vele hebben we deze week ontvangen:

    Spreken als een gepensioneerde Florida opvoeder, is dit aan de hand voor meer dan 30 jaar. Niet noodzakelijk in het schrijven van de Islamitische bekeringsvers en het noemen van het beoefenen van “kalligrafie,”, maar in termen van het verheffen van een religie over alle anderen.

    Toen ik eind jaren negentig begon met het onderwijzen van wereldgeschiedenis, bladerde ik door mijn welbekende leerboeken en formuleerde ik plannen voor het komende jaar. Ik merkte iets op dat me toen al raar trof.

    Staat u mij toe om, in ieder geval in Florida, de structuur van de sociale studies van het secundair onderwijs te analyseren.

    https://clarionproject.org/teaching-islam-in-american-schools/

    Like

  7. Taljaard zegt:

    Von Storch schrijft hier geschiedenis.
    En dat weet ze.

    Like

  8. Taljaard zegt:

    En ik voorzie dat zij zich zal scharen onder de grote Duitsers als Luther, Frederik II, Bismarck, Von Stauffenberg en Adenauer.

    Like

    • Jules Vismale zegt:

      Lees trouwens maar eens wat de nazaten van de Duitse verzetslieden zo graag zitten te verkondigen omdat ze ervan uitgingen dat de aanhangers van Claus von Stauffenberg (1907-1944) zo nodig eveneens een Verenigd Europa (met de islam?) wilden:

      Nazaten Duitse verzetsstrijders roepen op tot vrij en Verenigd Europa

      Op de dag dat Duitsland de mislukte aanslag op Hitler door de Duitse generaal Von Stauffenberg herdenkt, doen 400 nazaten van Duitse verzetsstrijders een oproep voor een verenigd Europa. Zijn zij trouwens ook aanhangers van de islam?
      In een open brief in de Tagesspiegel pleiten de nazaten van Duitse verzetsstrijders voor meer moed om recht, vrijheid en democratie te verdedigen. Ook benadrukken ze het belang van medemenselijkheid.
      Die hoeven ze echter NIET te gaan schenken aan de radicale islam omdat dezen hen toch alleen maar verachten en haten!

      De verzetsstrijders van toen vochten voor een Verenigd Europa (weten ze trouwens ook dat Adolf Hitler, Jozef Stalin en Winston Churchill eveneens alledrie een Verenigd Europa wilden maar dan onder hun eigen verderfelijke systemen zoals het nationaal-socialisme, communisme en grootkapitalisme?) “waarin de mens en niet de natie op de voorgrond staat, waarin het gemeenschappelijke hoger wordt gewaardeerd dan dat wat ons scheidt”, schrijven ze.
      In het huidige Europa werken mensen steeds minder samen aan “de uitdagingen van de toekomst”, maar trekken ze zich terug, “terwijl populisten steeds meer aanhang krijgen, politici steeds grovere woorden gebruiken en voor meer grenzen pleiten”.
      Natuurlijk snappen zij vast niet dat links tegenwoordig meer islam-aanhangers zijn die absoluut NIET voor vrijheid zijn en hun Verenigd Europa is juist meer dat talloze volkeren tot een eenheid moeten worden samengesmeed wat al decennia’s lang op ware mislukkingen zijn uitgelopen!

      Op 20 juli is het 74 jaar geleden dat generaal Von Stauffenberg met een aantal andere hoge officieren probeerde om Hitler met een bomaanslag te doden. De aanslag mislukte en de aanslagplegers werden nog dezelfde dag of weken daarna door de nazi’s geëxecuteerd.
      “We willen op deze dag de moed en de visionaire kracht van onze ouders, grootouders, ooms en tantes herdenken en we hopen dat nationale Alleingänge niet het verenigde, sterke, vreedzame Europa in gevaar brengen, dat zij zo graag voor zichzelf, voor ons en voor onze kinderen zagen.
      En wat natuurlijk eveneens in het openbaar bekend is gemaakt dat veel van die aanslagplegers aanvankelijk Hitler enthousiast hebben gesteund, zij daarbij vreselijke communisten-haters waren, meededen aan oorlogsmisdaden in Rusland en dat zij de strijd daartegen voort wilden zetten met de westelijke geallieerden! Dezen zagen de samenzweerders totaal NIET als bondgenoten en werkten hen zoveel mogelijk tegen omdat ze Duitsland zelf wilden verslaan en ons halve continent bijna helemaal in puin hebben gegooid!
      Europa kan gewoon door niemand OOIT in een eenheid worden veranderd; noch door de Romeinen, Karel de Grote, Napoleon Bonaparte, Adolf Hitler, Jozef Stalin, Winston Churchill, de EU-elite, de islam of de samenzweerders van 20 juli 1944 of hun nazaten!

      Like

Plaats een reactie