Open brief aan de Britse “elites”

Screenshot_169

Aan bijna alle Britse politici, vooral de linkse, en aan bijna alle zogenaamde verslaggevers en journalisten. Voor het bijna niet reageren op een wrede schending van een van de nog steeds elementaire mensenrechten, vrijheid van meningsuiting: jullie zijn allemaal een schande voor je natie en je afkomst. Winston Churchill zou zich in zijn graf omdraaien als hij zou kunnen zien dat fascisten en verraders vrijwillig een eens vrij land weggeven aan verkrachters en moordenaars van buitenlandse bodem. De geschiedenis zal jullie veroordelen voor wat jullie zijn: verraders, die waarschijnlijk moeten worden opgehangen.

Die dag zal komen en de opstand is nabij, je zult door de mensen veroordeeld worden. Wissel nu van kant om lid te worden van je onderdrukte mensen als je gered wilt worden. Luister niet naar leugenaars die zeggen dat er niets aan de hand is. Het (nog) vrije Westen wordt aangevallen door een moordlustige sekte die zich achter religie verschuilt. Buitenlandse barbaren worden verwelkomd door nieuwe fascisten in Brussel vanwege hun krankzinnige ideeën over democratie, wat uiteindelijk zal resulteren in totale onderdrukking en de gruwelen van oorlog.

Wakker worden voordat het te laat is. Laat die fascisten en moordenaars de wereld van uw kinderen niet vernietigen. Wij, de volkeren van Europa, hebben Engeland nodig om op een dag spoedig weer een veilige haven te zijn voor vrijheidsstrijders uit Europa wanneer de oorlog tegen verraders, fascisten, indringers en moordenaars begint. Sta aan de goede kant van de geschiedenis, zoals je was in eerdere oorlogen stond.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “bozeoudeman”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, democratie, dictatuur, Elite, establishment, Europa, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Open brief aan de Britse “elites”

  1. paulzwueste zegt:

    Hallo beste mensen.
    Luister goed… (Want ook hier willen we het niet weten…!!!)
    Stel je nu eens voor dat wij zelf… wij “Goede Nederlanders”, deze zelfde brief aan alle linkse hoge pieten in NL zouden sturen…
    Laat dit gegeven even op je inwerken.

    Zo dan weet je dus nu hoe het er mee vóór “staat” in GB…
    En dan kun je in de naaste toekomst deze zelfde “staat” herkennen in je eigen NL als er zo’n zelfde brief aan Rutte en zijn hok vol ratten wordt gestuurd!!!
    Namelijk dat je waarschijnlijk nog enkele maanden te leven hebt voor dat het startschot voor de algemene revolutie van start zal gaan.

    Je kunt dan nog weg…

    Geliked door 1 persoon

  2. King Arthur zegt:

    Niets is wat het lijkt en alles is anders dan men denkt!!
    Churchil was een illuminatie-nwo-aanbidder, dus die zou opspringen van vreugde in zijn graf, verdeel en heers. Verder was zijn (churchil’s) bombardement op Dresden met waarschijnlijk een half tot 1 miljoen ONSCHULDIGE BURGERSLACHTOFFERS een brandoffer aan zijn meester satan.
    https://www.savethemales.ca/001049.html
    http://www.angelfire.com/weird2/obscure2/druid.html

    Like

    • John zegt:

      en wat dacht je van de V-1 en V-2”s die de duitsers afschoten op de onschuldige burgerslachtoffers van Londen ??? efkes wakker worden voordat je een reactie schrijft

      Like

    • Flo zegt:

      Niks onschuldig, het moest gewoon eens duidelijk gemaakt worden hoe het er in de werkelijkheid uitzag en stoppen met de verheerlijking van Adolf , weet jij eigenlijk wel hoeveel mensen ,onschuldig zijn afgeslacht door de moffen , geen greintje medelijden ,ze waande zich suprieur ,

      Like

    • fleckie zegt:

      MEN!, mag zich ook eens verdiepen in het …THULE. GENOOTSCHAP!( Zwarte Magie) waarvan HITLER. een adept was! en anderen.( hooggeplaatste nazi’s, ) ……Was Hitler niet in de vaste veronderstelling dat het Duitse volk, met hem moest ondergaan?….’ “VOLHOUDEN tot het einde!”. ( ……werd er niet gezegd” ich habe mich VERRECHNET”!?…… De Syphilis was …VER…gevorderd bij hem, waardoor hij razernij-aanvallen kreeg, die door dokter prof Morell, zijn lijfarts ‘bedwongen moesten worden….uit ‘ het intieme Dagboek van EVA. BRAUN…:uitg. Ondern. “Confidentia”, – den Haag……..pag.164…’: Hitler heeft hallucinaties en aanvallen van gedeeltelijke blindheid’,
      …….’!Eva:”- Lichamelijk ,heeft hij mij verzekerd ,( Morell) ,bemerkt men geen enkel symptoom, behoudens een zekere vermoeidheid; maar zijn geestelijke. activiteit, zijn geestvervoering is van zodanige aard dat hij vaak waanvoorstellingen heeft……..
      ‘De nieuwe wapens! Alle ingewijden weten dat. er koortsachtig aan. gewerkt wordt. Alle hoop is er op gevestigd,het voortbestaan v.het Duitse nationale leven hangt er van af,ons aller lot zal er door bepaald worden. Adolf eas gisteren in een tamelijke goede stemming en vertelde mij een en ander over deze Duitse wonderen. …………..ZO zal. toch de. DUITSE geest de wereld beheersen, …door ze eerst te vernietigen, begon hij. …..nog enkele dagen en de eerste serie van mijn VERGELDINGSWAPEN. no.1, zal op Engeland losgelaten worden. Wee Engeland dan. De lucht zal verduister worden door de geweldige massa’s gigantische bommen die. met. een donderend geraas en een angstwekkende snelheid dag en nacht naar dat vervloekte eiland zullen ratelen. Er is maar weinig verbeelding voor nodig zich. in. te. denken. dat deze helse machines ,die als vurige monsters onder donderend lawaai hoog in de lucht en ongenaakbaar voor alles over de zeeen zullen suizen en dood en vernieling zullen brengen overal, waar ze zullen neertuimelen, bestuurd worden door…SATAN?.. zelf en regelrecht uit de hel komen….etc<<<<<<<<<<<<<<

      Like

      • fleckie zegt:

        Op ejbron 20.10.2014′ onder ‘VS betaalden nazi’s’ , o.a. …’Der “Greif” : Warning vor der deutschen BOMBE”<<<<<<<<<<<<<<"

        Like

  3. koddebeier zegt:

    Verraders, die waarschijnlijk moeten worden opgehangen??? Waarschijnlijk ??
    Ophangen dat tuig, in heel Europa !!

    Like

  4. Joannes den Hollander zegt:

    Dit is de taal van een normaal weldenkend mens. Hulde.

    Like

  5. Bob Fleumer zegt:

    Britain is ruled by the islam, mijn hart word zwaar als ik zie wat er in Good Old England gebeurt en dat alles door de lafheid geen maatregelen te willen nemen om de islam te erkennen als een terroristische organisatie en verboden moet worden, als iets ultiem kwaad is mag het niet blijven existeren.

    Like

  6. laura van der storm zegt:

    Het is allemaal veel te laat!! Engeland liet zich onderdompelen, net zo als Frankrijk, Duitsland, Nederland etc. BEHALVE oost Europa, maar die leren van het verleden. Het zal ze geen 2e keer gebeuren dat ze onder de voet worden gelopen door een overheersend volk, in dit geval de moslims.

    Geliked door 1 persoon

  7. Taljaard zegt:

    Britten hebben twee kanten;
    Aan de ene kant zijn het onvoorstelbaar hartelijke, hoffelijke, gastvrije en tolerante mensen, vooral de Schotten. En ze hebben in twee verwoestende en bloedige oorlogen hun vrijheid heel duur moeten kopen en daarom een nagenoeg net zo grote afkeer gekregen van bloedvergieten en politiek extremisme als de Duitsers. Bovendien heeft het gigantische fortuin wat zij gezamenlijk voor deze oorlogen moesten opbrengen hen hun wereldrijk gekost.
    Dat is de ene kant.

    Maar aan de andere kant kunnen zij ook net zo onvoorstelbaar onverzettelijk, moedig en krijgshaftig zijn. En wee de elites wanneer zij ontdekken dat zij al tientallen jaren lang door hun overheden en regeringen, die zij hun vertrouwen hebben geschonken om de door hun grootouders en overgrootouders zo duur bevochten vrijheid te bewaren, zijn bedrogen. Dan geef ik geen penny meer voor hun machtspositie! En wee dan ook de islamisten en jihadisten.
    Ze moeten maar mooi zo doorgaan met bokkensprongen zoals ze met Tommy Robinson hebben uitgehaald. Want daarmee ontmaskeren ze zichzelf meer en meer.

    Ik heb nog wel een beetje vertrouwen in dat dwarse, hardkoppige stelletje Kelten, Saksen, Normandieers en Vikingen aan de overkant van de haringvijver. Een ding is zeker; half werk leveren ze nooit. En je kunt ervan op aan dat ze de islamisten dan tot aan het einde der aarde zullen achtervolgen om ze in hun eigen nesten uit te roeien.

    Geliked door 1 persoon

  8. Williaan zegt:

    Winston Churchill waarschuwde al tijdens de Krimoorlog 1853 voor de islam toch meenden de Engelsen Constantinopel aan de Turken te moeten toe wijzen, bang als ze waren voor de Russen.
    Politiek is en blijft een vuil spel

    Like

  9. josee bammens zegt:

    de pot gaat zolang te water tot ze zinkt ….. hoe langer het volk zich lat wiegen , des te harder zal het ontwaken zijn … maar ontwaken zullen ze .. de bezetters worden overmoedig en denken al dat de buit binnen is !

    Like

  10. Wachteres zegt:

    Als criminelen het meest sfeervolle land ter wereld met een heel eigen identiteit, waar wij iedere keer weer van genieten, te gronde richten, dan zijn ze bezig met iets wat overgeeflijk is en wat dus ook zwaar moet worden afgestraft.

    Erg jammer dat veel Britten blijkbaar niet meer begrijpen welke kostbare schat zij in hun bezit hebben.

    Onderstaand lied zou het volkslied van GB moeten zijn:

    Jerusalem, the Anthem, with simultaneous lyrics

    Like

Plaats een reactie