Orbán ondersteunt migratievoorstel van de Tsjechische minister-president

Screenshot_218

Andrej Babiš en Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

Viktor Orbán ondersteunt het migratievoorstel van de Tsjechische minister-president Andrej Babiš, zei de adviseur voor binnenlandse veiligheid van de Hongaarse minister-president, György Bakondi, zaterdagavond in een uitzending van de Hongaarse publiekrechtelijke omroep.

Mitteleuropa

Andrej Babiš legde zijn plan als volgt uit: Griekenland, Italië, Malta en Spanje moeten heel duidleijk maken dat zij geen vluchtelingen opnemen. Daarna zou men met Marokko, Tunesië, Libië en Egypte moeten onderhandelen dat zij aan hun grenzen de migratie stoppen.

“We hebben een Afrika-plan voor alle landen nodig waar de migranten vandaan komen. Zij zijn economische migranten, ze vluchten niet voor oorlog”, benadrukte de Tsjechische minister-president eerder.

Desbetreffend wees Bakondi er zaterdag op:

“Hongarije liet al in 2015 zien dat de groene grenzen gesloten kunnen worden. als het ons ook lukt om de zeestraten te blokkeren, wordt de migratie doelloos.” Daarna zou de repatriëring van de zich illegaal in Europa bevindende migranten beginnen, maar het allereerst zouden de buitengrenzen moeten worden afgesloten om de illegale immigratie te stoppen.

“In Europa is sprake van een scheiding tussen de migratieondersteuners en diegenen die deze afwijzen. Dit zijn politieke krachten die zich de veiligheid van de bevolking voor ogen houden. Dit bepaalt de campagne van de Europese verkiezingen.”

Deze strijd moet in alle landen gevoerd worden, zei de adviseur voor binnenlandse veiligheid van de Hongaarse minister-president.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Egypte, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Maghreb/Noord-Afrika, Patriottisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

9 reacties op Orbán ondersteunt migratievoorstel van de Tsjechische minister-president

 1. Pingback: Orbán ondersteunt migratievoorstel van de Tsjechische minister-president! | eunmask

 2. Ruud zegt:

  De enig juiste oplossing die hout snijdt.

  Like

 3. Guus Velraeds zegt:

  Mijn vraag is dan.

  Hoe denkt men de Afrikaanse landen te helpen?

  Na 70 jaar ontwikkelingshulp/ontwikkelingssamenwerking nog meer miljarden overbrengen naar grotendeels corrupte regimes en mislukte staten?

  Denk niet dat het gaat helpen.

  Als het ooit zover komt dan is de hulp symbolisch om de achterban het idee te geven, we doen wat.

  In Afrika is het normaal dat meisjes vanaf 12 jaar zwanger raken en gemiddeld baren deze kind/vrouwen 6 kinderen in hun loopbaan als wandelende broedmachine.

  Afrikaanse meisjes zijn ook vroeger geslachtsrijp als Europese meisjes. Dat is genetisch vastgelegd. Als een cultuur over honderden generaties niet in staat is een veilig leven te bieden gaat de genetische massa een handje helpen dat de soort niet uitsterft.

  Tegen dit gegeven is geen kruit gewassen.

  Sterilisatie na het derde kind zou een uitkomst zijn. Dit vastkoppelen aan financiële hulp.

  Anders pech gehad.

  Het is te treurig voor woorden.

  De Afrikaanse dames kunnen er ook weinig aan doen en de Afrikaanse mannen lopen genetisch gepredisponeerd achter hun lul aan. Het is eenmaal hun biologie en cultuur.

  Bedenk daar bovenop dat de gemiddelde Afrikaanse man ook nog van vrouw naar vrouw hopt om zijn seksuele behoeften te vervullen. De ene vrouw is nog niet bevallen of hij heeft al weer een andere bevrucht. De huwelijkse trouw en romantische liefde is een typisch Europees cultuur fenomeen. Overigens ook hier helaas steeds meer tanende onder invloed van hedonistisch links.

  Niet alleen bij Alexander Pechtold. Maar hij provoceert dan wel weer tot abortus provocatus.

  Ze fokken als de konijnen vertelden we vroeger niet politiek correct. Maar helaas het is ook zo.

  Dan is er nog een ander groot probleem.

  De Afrikaanse man (heus een enkeling zal het wel doen) doet weinig moeite aan de opvoeding en zorg voor een betere toekomst voor zijn nakomelingen.

  Erger hij weet waarschijnlijk niet eens hoeveel nakomelingen hij heeft.

  Het is een compleet andere cultuur onvergelijkbaar met Europese normen.

  Het beste doen het die Afrikaanse gemeenschappen die het geluk hebben gehad meerdere generaties opvoeding en onderwijs te hebben genoten van christelijke zendelingen en missionarissen.

  Hun zeden en gewoonten zijn nog het meest gemodelleerd naar Europese en Christelijke waarden en zij hebben dan ook de meeste kans ooit een betere standaard te krijgen maar dat zal niet morgen zijn.

  Bovendien al krijgen zij een betere levensstandaard dan nog zal deze nooit een op een de vergelijking met de gemiddelde Europese standaard kunnen doorstaan.

  Ik weet dat dit pessimistisch klinkt maar realistisch terugkijkende naar meer dan 70 jaar ontwikkelingsondersteuning verteld je dat dit het meest waarschijnlijke is.

  Het allerbelangrijkste is dus Europa beschermen tegen de invasie van Afrikanen en daar zijn de miljarden beter uitgegeven dan aan een hopeloos demografisch exploderend Afrika.

  Hoe meer miljarden Afrika krijgt hoe minder behoeften ze hebben zelf een bepaalde inspanning te doen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Alleen de Visegradlanden komen nog op voor de eigen bevolking, en weigeren te buigen voor de EUSSR dictatuur van Brussel. Chapeau!

  Like

 5. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Een prachtig plan maar hoe denken ze Spanje mee te krijgen??

  Like

 6. Ludo zegt:

  Is er dan toch nog hoop dat er eens eindelijk naar het volk geluisterd wordt??????

  Like

 7. Pedro Sanchez de president van Spanje moet nog veel leren, hij zal terug gefloten worden door andere partijen als het uit de hand gaat lopen. De arrestaties van jihadstrijders is direct en doeltreffend, maar met dat alleen ben je er niet. De NGO´s aanpakken wordt iets moeilijker omdat de huidige regering uit veel Groenen en mensenrechten lieden bestaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s