Chemnitz: Meer dan 3.500 mensen hebben vrijdag opnieuw en vreedzaam na de dood van Daniel Hillig gedemonstreerd

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen vrijdagavond zijn in Chemnitz opnieuw meer dan 3.500 mensen de straat opgegaan. De enen om hun boosheid en verontwaardiging te tonen over de migratiepolitiek van de Duitse regering, de anderen om tegen rechts en vreemdelingenhaat te demonstreren. Voor het Karl-Marx-monument in de binnenstad kwamen de aanhangers van de migratie-kritische beweging “Pro Chemnitz” bijeen en scandeerden in koor leuzen als “Wir sind das volk!” en “Merkel muss weg!”.

politikstube

Bij de tegendemonstratie door linkse fascisten, die onder het motto “Chemnitz nazi-vrij” protesteerden, demonstreerden meerdere honderd mensen aan de andere kant van de straat.

De politie scheidde de rivaliserende groepen. In totaal waren er bij de demonstraties “ongeveer 1300 agenten, waaronder politie te paard, helikopters en waterkanonnen betrokken”, schreef de politie.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

7 reacties op Chemnitz: Meer dan 3.500 mensen hebben vrijdag opnieuw en vreedzaam na de dood van Daniel Hillig gedemonstreerd

  1. willie zegt:

    Wat helpt dat ”vreedzaam ” eigenlijk ????? Juist ! NIKS !

    Geliked door 1 persoon

  2. Sharon zegt:

    Eindelijk worden ze wakker in Duitsland, je land volpompen met barbaarse gelukszoekers waar van er maar 2% gaat werken en de rest tot aan hun dood aan het soc. stelsel leegzuigen gaat nooit werken

    Geliked door 1 persoon

  3. Tom Hendrix zegt:

    En zo vind er een scheuring plaats in de bevolking. En dat wordt met opzet gedaan, door Merkel en de hele politieke bende, m.u.v. de AfD. Rotzooi, dat wil Merkel met haar aanhang!

    Geliked door 4 people

  4. Ruud zegt:

    Wie wind zaait zal storm oogsten Frau Angela……………

    Geliked door 1 persoon

  5. Johan de derde zegt:

    Het zal weinig tot niets helpen in mijn ogen heeft de linkse partijen gewonnen uiteindelijk zal er een oorlog komen ten kosten van vele levens dat is om te treuren met uitzondering van de pvda gl sp d66 cu cda leden en linkse stemmers. zie nu de chantage van de linkse advocaten betreft die 2 kinderen en hun moer die ook terug komt naar Nederland. Ze hadden 10 jaar geleden er uit moet worden gegooid.

    Like

Plaats een reactie