Islamofobie – Het wapen van de 21ste eeuw om onze vrije meningsuiting te beknotten

Screenshot_189

Plaatje hierboven: Niet toevallig valt de snelle groei van het antisemitisme in de EU van de afgelopen vijf jaren compleet samen met de toestroom van honderdduizenden islamitische vluchtelingen uit Afrika en het Midden-Oosten. Wie durft wijzen op dit oorzakelijk verband krijgt meteen het etiket ‘islamofoob’ op gekleefd.

(Door: Adam Milstein – Vertaling/bewerking: “Brabosh”)

Op 5 maart zou het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemmen over een resolutie waarin antisemitisme werd veroordeeld na de laatste haatdragende commentaren van eerstejaars congreslid Ilhan Omar op Joden en Israël. Helaas werd die resolutie nooit ter stemming voorgelegd in het Congres. In plaats daarvan werd op 7 maart een herziene resolutie aangenomen 407-23, waarbij zowel antisemitisme als islamofobie werden verweten ‘als hatelijke uitingen van intolerantie‘.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

3 reacties op Islamofobie – Het wapen van de 21ste eeuw om onze vrije meningsuiting te beknotten

 1. Drs.P. zegt:

  Zeik artikel, Nieuw Zealand was een super HOAX om de blanke man in discrediet te brengen. De mensen lagen al voor “deaud” klaar op de grond te wachten om het er zo echt mogelijk uit te kunnen laten zien.

  Like

  • Bob Koster zegt:

   @Drs.P. Het was een uitstekende schutter die schoot met kaliber 5,56 mm. Zoals bij een M16, puntige kogels die zeker bij dik geklede mensen nauwelijks zichtbare schade veroorzaken. Geen stromen bloed zoals u van films gewend bent.

   Like

 2. boorzalf zegt:

  Even wat humor, haha,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s