Zoon van Abbas verwikkeld in witwassen van terreurfondsen voor Hamas en Islamitische Jihad

Screenshot_41

Corrupt tot op het bot, de familie van de 83-jarige Mahmoud Abbas, president van de Palestijnse Autoriteit. Van links naar rechts (vooraan): zoon Yasser Abbas, echtgenote Amina Abbas, zoon Tareq Abbas en schoondochter Nisreen Abbas. Een derde zoon, Mazen Abbas, stierf in 2001 in Doha, Qatar op 42-jarige leeftijd aan een hartaanval.

(Door: “Brabosh”)

Een topgeheim document van de inlichtingendienst van de Palestijnse Autoriteit (PA), verkregen door TPS, onthult een uitgebreid netwerk van connecties tussen de 56-jarige Yasser Abbas, de tweede zoon van PA-chef Mahmoud Abbas, en andere hoge functionarissen van de Palestijnse Autoriteit die betrokken zijn bij terrorismefinanciering en witwassen van geld.

De beschuldigingen tegen Abbas en de andere functionarissen in het interne document omvatten de financiering van terrorisme, het witwassen van geld, illegale geldtransfers en omkoping. Ondernemers uit verschillende Arabische landen spanden samen met PA-functionarissen, onder meer van het ministerie van Buitenlandse Zaken van de PA, betreffende witwassen van geld voor terreurgroepen, waaronder Hamas, Hezbollah en gewapende milities in Syrië.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, Elite, Fatah, Gazastrook, Graaien, Hamas, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, Maffia, moralisme, nieuw fascisme, PLO, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zoon van Abbas verwikkeld in witwassen van terreurfondsen voor Hamas en Islamitische Jihad

 1. paulzwueste zegt:

  Zo vader zo zoon.

  Like

 2. Het Westen blijft geld pompen in de arabieren…….belofte nakomen….olie voor migranten…..tevens Israël in alles tegenwerken…..want dat zijn Joden…….hiermee is het Westen heel hypocriet en dat wisten we al……
  Maar misschien de echte reden zou kunnen zijn dat Israël zeer vooruitstrevende onderzoeken doet, op medisch terrein, op industriële ontwikkelingen en daarom misschien ook op alle fronten wordt dwars gezeten.
  Het Westen heeft veel aandelen en geld uitstaan in andere industrieën en grote ondernemingen, zet alles op elektrische auto *verdienmodel* bijna niets in Israël…….veel geld verdienen uit aandelen en andere belangen zoals Arabië, kan dus een reden zijn dat Israël genegeerd wordt.
  Een van die redenen is misschien wel deze:
  https://jewtube.tv/innovation/say-goodbye-arab-oil-hello-israels-car-runs-air-water/

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Welk ISLAMIETISCH LAND IS ER NOU NIET CORRUPT.

  Like

 4. Cleo zegt:

  De verraderlijke vileine feeks Kaag sluist met de regelmaat van de klok vele miljoenen Euros Nederlands belastinggeld naar haar kwaadaardige palestijnse terreurvriendjes en geen haan, noch van de docile Ggristen Unie, noch van de media, die er naar kraait…
  De schoften…

  Geliked door 1 persoon

 5. Hendrik M. zegt:

  Dat smerige minister Kaag geval is gehuwd met zo’n Palestijnse hamas terrorist en maakt vele miljoenen €uro’s over naar deze terroristen.
  De Nederlandse Israël hatende politiek keurt dit goed….

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Ze klappen in hun handen na een toespraak van Netanyahu de premier van Israel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s