CITAAT Theo van Gogh

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op CITAAT Theo van Gogh

 1. Piet Snot zegt:

  Meneer Loonstein,
  Dus ú, de in eigen kringetje gerespecteerde advocaat, bent één van die niet-medici die illegaal joodse jongetjes besnijdt.
  Zo’n 2000 keer zette u de afgelopen 35 jaar het mes in het piemeltje van een klein ventje.
  https://tpo.nl/2019/05/31/briefje-van-jan-aan-herman-loonstein/

  Geliked door 1 persoon

 2. bozeoudeman zegt:

  Hoe kan het toch zijn, dat al die mensen die na de moord op Van Gogh op de Dam stonden met hun lawaaidemonstratie, al die mensen die hun afschuw uitten na de moord op de bijna totale redactie van Charlie Hebdo, al die mensen die na de aanslag in Nice verbijsterd waren met dit satanische geweld, al die mensen die…… ga maar door, de lijst moordaanslagen is inmiddels eindeloos, er opeens niet meer zijn! Waar zij al die mensen vandaag toch, waarom keuren ze vandaag dit satanisme opeens allemaal goed door te blijven wegkijken en zwijgen!
  Waar zijn toch opeens al die kritische mensen, van gewone mensen tot ook met name de elite van ‘kunstenaars’ ‘wetenschappers’ ‘politici’ et cetera, waar zijn jullie allemaal. Waarom zwijgt iedereen?
  Oh ja, sorry, de wind is gedraaid, de fascisten van GroenLinks, die links noch groen zijn, trekken achter de schermen aan de touwtjes, de draaikonten van de SP draaien er op los voor hun dynastie, de huichelaars van de PvdA starten alvast met hun nieuwe Joodsche Raad, de geldharkers van de VVD tellen hun miljoenen, de huichelachtige christenen van CDA en CU staan voor verzoening met de duivel en de krankzinnigen van D66 zijn enkel krankzinnig en leeghoofdig zoals ze altijd al zijn geweest. Sorry, ik heb het weer begrepen. Domme vraag!

  Geliked door 2 people

 3. Yvonne zegt:

  ik zou nooit in een land gaan wonen waarvan ik een rot hekel aan de bevolking heb
  moet je eens kijken als de geldkraan wordt dicht gedraaid en geen woningen worden gegeven of ze het hier dan nog zo leuk vinden, maar die halve zolen in Den-Haag blijven er maar miljoenen aan uitgeven, en hebben maling aan ons

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  En als we de strijdbijl niet opgraven gaat dat gebeuren ook!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  En inderdaad, er is helemaal niets voor nodig om zomaar opeens uit de weg te worden geruimd door islamieten. Met toestemming van de overheid, want zij weten donders goed waar zij mee bezig zijn. Bij aanslagen word steevast gesproken over verwarde mannen, en tijdens een proces vinden aanslagplegers justitie aan hun zijde. Ze kunnen bij justitie geen kwaad doen, ja, ze hebben een wit voetje daar gehaald. En om al deze smerigheid in stand te houden word er grof met stembusuitslagen gefraudeerd. Hoe kunnen we ons daar nu tegen verzetten, juist als er niemand te vinden is die lef heeft, die in het verzet wil, of een verzetsgroep wil oprichten. Bovendien heeft men het veel te druk met zijn mobieltje, voetbal, The Voice of Holland en wat voor zinloze bezigheden al niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Dat geeft al aan hoe verknipt die lui van die achterlijke doctrine zijn !

  Geliked door 1 persoon

 7. Theo van Gogh, HELD!!! KUTVOLK van Het Binnenhof en hun Kontelikkers hebben zijn moord op hun geweten!!! Wij kennen de namen, dood of nog onder ons!! LANDVERRADERS-PLUS!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Adriaan W zegt:

  Klassiek citaat waaruit veel waarheid spat.

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter zegt:

  Goed nieuws ?
  Blok wil opheldering over MH17-uitspraken premier Maleisië
  De Maleisische premier zei dat hij de conclusies van het Joint Investigation Team (JIT) onderschrijft, maar betwijfelt of Rusland de raket heeft afgevuurd waarmee MH17 werd neergehaald. Hij wil eerst bewijs zien.
  EERST bewijs dat Rusland de raket heeft afgevuurd !!!

  Like

 10. Klaas zegt:

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/05/31/moslims-dreigen-met-anti-pegida-tegendemonstratie-in-eindhoven/

  Moslims dreigen met anti-Pegida tegendemonstratie in Eindhoven
  ‘Stop de Neonazi’s van Pegida, anders komen wij met tegendemonstraties’

  Een ‘moslimbeweging’ die ‘Oemmah Nederland’ heet dreigt via een open brief aan de burgemeester van Eindhoven met een tegendemonstratie als Pegida op 2 juni wederom komt demonstreren bij de Al Fourqaan-moskee. Dit meldt de ‘moslimbeweging’ op hun Facebookpagina.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Echt waar?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/openbaar-ministerie-gaat-geweldplegers-tegen-politie-en-pegida-demonstranten-vervolgen/

  Openbaar Ministerie gaat geweldplegers tegen politie en Pegida-demonstranten vervolgen

  Wie denkt dat het Openbaar Ministerie na de Pegida-actie in Eindhoven uit de neus heeft zitten vreten, heeft het goed mis! Maar liefst zeven verdachten zullen worden vervolgd als uit beeldanalyses blijkt dat zij verantwoordelijk waren voor geweldpleging tegen politie en Pegida-demonstranten.

  Geliked door 2 people

 13. Zijlstra zegt:

  @ BigLJohn
  Op Fenixx.org schrijft ene die zich gladiator noemt vaker commentaren. Die schijnt serieuze ideeen over een verzetsgroep te hebben dus wat let je.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s