De Sharia houdt het Israëlisch-Palestijnse conflict muurvast

 

(Door: “Balkanske priče”)

Veel van de westerse beeldvorming over het Israëlisch-Palestijnse conflict wordt bepaald door het schema: rijk tegenover arm, machtig tegenover machteloos, bezitter tegenover bezit-loze, onderdrukker tegenover vrijheidsstrijder. Dit schema is een hardnekkig restant van het marxistische denken in klassentegenstellingen, dat sinds de jaren ’60 en ’70 veel invloed kreeg in West-Europa…De Palestijnen zijn arme, bezit-loze, machteloze, onderdrukte vrijheidsstrijders. Zij hebben dus het gelijk aan hun zijde. Israël daarentegen is een rijke, vermogende, machtige en onderdrukkende staat, en dus een schurkenstaat…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodendom, Jodenhaat, Moslims, Sharia. Bookmark de permalink .

5 reacties op De Sharia houdt het Israëlisch-Palestijnse conflict muurvast

 1. Ruud zegt:

  Het is een godsdienstoorlog en niets anders!

  Geliked door 1 persoon

 2. Zo arm is het Palestijnse volk niet, er leven in verhouding veel miljonairs. Als er armen zijn dan worden die bewust arm gehouden door de regering van palestina. Net zoals de beelden die men laat zien; alsof Palestina uit 3 cirkel-delen bestaat; de buitenste, middelste en binnenste. De buitenste, uitziende als de armste, wordt veelal gebruikt voor de westerse politiek, de palmaffia en journalistiek, want daar ziet er het het slechts uit. Het hele ‘Palestina’ is een na-oorlogs islamitisch drukmiddel geworden, de grootste marketing van islamgerelateerde sharia.

  Like

 3. kampersrene zegt:

  die islammers hadden ook hun landen kunnen opbouwen naar het voorbeeld van Europa en Israel…maar ze zijn er te lui en te lomp voor ook mede dank zij hun achterlijke godsdienst Het enigste waar ze goed in zijn is neuken en profiteren…..waarom komen die anders naar onze streken….Wij weten dat …met uitzondering van diegenen die het zouden moeten weten incluis de paus…ze noemen zich” correct” en links

  Geliked door 1 persoon

  • Alleen in de rijke arabische landen is de boel redelijk aan de kant. Doen ze zelf natuurlijk niet, hebben ze personeel voor. Het stikt er van de gastarbeiders, huispersoneel oid. De sjeiks, koningen etc . zijn skiën, bij plus 45!! De “arme” palestijntjes kunnen het wel schudden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s