Tegeltjeswijsheid . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tegeltjeswijsheid . . .

  1. fransdewit zegt:

    Toen positieve discriminatie werd goedgekeurd is het echte verschil maken ontstaan.

    Like

  2. bedonderde burger zegt:

    Helaas ja en niemand die het tegenhoudt, de namaak linkse stukken vuil moeten hun zin hebben, alles hier in Europa moet kapot! Want dan kunnen zij gaan werken aan die hoogstaande maatschappij die zij in hun gestoorde hoofd hebben zitten. Gelukkig ben ik tegen die tijd dood! Maar alle jongeren van vandaag? Wordt toch wakker, denk toch na, laat je niet erin luizen met al de festivals die erop gericht zijn iedereen tot zombie te maken. Morgen is het te laat! Wordt wakker en kom op voor je eigen leven, laat je geen larie verhalen over discriminatie vertellen door namaak linkse reactionaire superrechtse landverraders die enkel op eigen heil uit zijn. De autochtone Nederlanders worden gediscrimineerd, niet Sylvana en aanhang, die strijken de centen op, die leven op jullie kosten, wordt wakker!

    Like

  3. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Inderdaad, zag gisteren een stukje over het ‘nieuwe’ Indonesië en werd daar niet echt vrolijk van.
    Hoofddoeken die steeds dominanter in het straatbeeld te zien zijn
    Een jonge vrouw met goede opleiding die vertelt dat ze haar ‘geestelijk leider’ in alles volgt, dankzij hem ook een kopvod is gaan dragen en nu niet meer werkt.
    Nou meid dan was die goede opleiding ook weggegooid geld, als die werkelijk zo goed was geweest dan hadden ze je wel zelfstandig denken geleerd en dat je zeker geen zelfbenoemde griezel moet volgen ook al zegt hij duizend keer het uit de koran te hebben.

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Dictatuur, Corruptie, Overbevolking, Roofbouw op de natuur, Armoede,Ellende, enz, enz.

    Like

  5. Hendrik M. zegt:

    Oww, gaan we ook gedwongen worden nootmuskaat en kruidnagels te verbouwen?

    Like

  6. bigljohn zegt:

    Een zuster van mijn moeder (alle twee al vele jaren overleden) is voor vele jaren zendelinge geweest voor de Rooms Katholieke kerk op Ambon. Zuster Andrea was haar kloosternaam. In feite is zij daar helemaal voor niets naartoe geweest, gezien de situatie in Indonesie nu. Eenmaal islam word blijvend islam, word na korte tijd sharia, en is de rotte appel die alles aansteekt. Nu Europa nog. Afrika en Azie zijn ook al aan de beurt, terwijl het islam-zaad in Amerika ook al wortel geschoten heeft. Wanneer houd die ellende nu eens eindelijk op, moet soms de hele wereld er eerst aan gaan geloven…..

    Like

  7. ‘Niets is blijvend, behalve verandering!!’ Culturen komen, gaan!

    Like

Plaats een reactie