Interview met ex-moslims: “Wie zijn religie verlaat, dood hem”

Screenshot_62

(Door: Karl Van Camp)

Waar moslims zijn, zijn er ook ex-moslims. Ook in ons land. Er zijn Vlamingen, Belgen, die zich bekeerd hebben tot de islam, om nadien tot inzicht te komen en een ‘afvallige’ te worden. Maar er zijn ook allochtonen die de islam hebben meegekregen in hun opvoeding, en die nu hun godsdienstovertuiging achter zich laten.

Dat is in veel gevallen moeilijk te aanvaarden voor familie en vrienden, die in de meeste gevallen de ex-moslim als een baksteen laten vallen. Het kan echter nog erger, met mondelinge en fysieke bedreigingen. Tot en met doodsbedreigingen. Enkele ex-moslims publiceren hun wedervaren als ‘afvallige’ in een nieuw boek dat deze week bij uitgeverij Polemos van de persen rolt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

4 reacties op Interview met ex-moslims: “Wie zijn religie verlaat, dood hem”

  1. Peter zegt:

    De “ God” van de islam is een wreed baasje dat niet met zich laat spotten.
    De “ heer” Mohammed is een valse profeet.
    Advies : Lees eens een paar bladzijden ( willekeurig ) uit de koran en dan weet je genoeg.

    Like

  2. Jan zegt:

    Ook hier zie je socialisten selectief ‘verontwardigd’ zijn. Alleen als de bedreigers niet-moslims zijn wordt opgetreden zoals tegen de gekken van Dyanetics of tegen jehovagetuigen, maar nooit tegen moslimvolk in zijn geheel, deels wel tegen een moslim individueel en dan alleen als het de linksmens uitkomt.
    Zitten de geitenneukers in de Kamer wordt niets ondernomen, gaat hooguit de microfoon dicht, maar de Kamer uit laten zetten, ho maar, want geitenneukers zijn heilig

    De PvdA’er Ehsam Yami die slachtoffer was van de islam werd door de landverrader Wouter Bos uit de partij geschopt wegens ‘belediging’ van de ‘profeet’*

    * Dagen van Jami in PvdA zijn geteld
    https://www.parool.nl/nieuws/dagen-van-jami-in-pvda-zijn-geteld~b492f6c3/?referer=https://www.google.com/

    (wat haat ik landverrader Wouter Bos)

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie