Geert Wilders vindt de Koran een fascistisch boek

(Door: “Balkanske priče”)

ISLAM is de meest bloeddorstige en gewelddadige leer die de mensheid ooit gekend heeft. Het ware gezicht van ISLAM zie je niet door te kijken naar de brave moslims, die eigenlijk ongehoorzaam zijn aan de Koran. Het ware gezicht van de ISLAM zie je als je de verschrikkelijke Koran leest, als je kijkt naar het leven van Mohammed, als je ziet wat de IS (islam in uitvoering) doet…

Na iedere aanslag in de naam van ISLAM hoor je het volgende: “Die terroristen zijn geen moslims, want in de Koran staat letterlijk dat als je één mens hebt gedood, het is alsof je de hele mensheid hebt gedood.” Maar, staat iets anders in de Koran: “Derhalve hebben Wij aan de Israëlieten voorgeschreven dat wie een ziel doodt, anders dan voor (het doden van) een ziel of wegens verderf zaaien op de aarde, is alsof hij de mensen gezamenlijk heeft gedood”. (Soerat al Maida, vers 32)… Er staat namelijk duidelijk dat je mensen wel mag doden als vergelding voor moord en het zaaien van verderf op de aarde. Is het dan toeval dat IS eveneens beweert dat zij mensen doodt die zich verzetten tegen hun Kalifaat en dat de moslims die zij doden zich schuldig maakten aan ongeloof?…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Geert Wilders, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, machtswellust, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Geert Wilders vindt de Koran een fascistisch boek

 1. Piet Snot zegt:

  Maar gelukkig zijn er ook nog christenen die wel van zich af slaan en zich niet laten bestelen.
  https://www.dumpert.nl/mediabase/7705387/0e242806/loopt_een_overvaller_de_kerk_in.html

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Kijk dat vind ik nou weer eens leuk/aardig van jou. Iets postiefs over de Christenen.
   (wat zal de Paus ervan vinden ? ? ? )
   De reactie hieronder van Jan met de korte achternaam vind ik ook een Goede doordenker ?

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Begin jij nou ook alweer.
    Ik heb NIKS tegen christenen, alleen als ze opdringerig worden en gaan beweren dat ze verdrongen door mensen die nergens in geloven.
    Jij gaat vaak nog een stuk verder met spot prentjes.

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Je kunt toch wel tegen een klein plagerijtje ?
    Dat je niets tegen ze hebt weet ik wel, alleen de huichelaars en geloofsopdringers die kun jij niet hebben.
    Maar laatst had je een “0nderonsje” met Jan en die vindt weer dat jullie [ jij en Harry ] teveel opdringerig zijn met je atheïsme.
    En wat die spotprentjes betreft, daar spot ik niet mee, dat zijn alleen maar “Mopjes” over geloofszaken.
    Maar jij bent nog jong[er] en herinnert je waarschijnlijk niet Fons Jansen met zijn “Lachende Kerk” uit de jaren ’50 meen ik.
    Maar toen wist men nog niet wat islam was, gelukkige tijd…………

    Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Hehehehehe je kunt goed zien dat toen hij zijn helm verloor de mensen zo vriendelijk waren om hem terug te geven.
   Meerdere keren zelfs.
   Vriendelijke gelovigen moet Ik zeggen.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    En ze boden ‘m meteen een stoel aan om even lekker te gaan zitten.
    Is dat niet vriendelijk dan.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wel het artikel helemaal lezen Bert!

    Quote:

    Juist in islamitisch gedomineerde landen zorgen extremistische respectievelijk conservatieve krachten steeds opnieuw voor een repressief klimaat tegenover religieuze minderheden. De absolute heerschappij-aanspraak van de islam zorgt voor een toenemende onderdrukking van anders gelovigen (en niet-gelovigen). De druk tot bekering is groot – zelfs in voormalige seculiere islamitische landen.

    Geliked door 2 people

 2. Jan Lul zegt:

  Je zou eens moeten proberen je kind Adolf Hitler te noemen. De wereld zou te klein zijn.
  Mag niet want is een massamoordenaar.
  Moslims noemen kun gebroed massaal Mohammed en zijn er nog trots op ook.
  Mag wel want is een massamoordenaar en verkrachter en pedofiel.

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   En als je nou eens een kind Jozef Stalin of Mao Zedong gaat noemen? Zo kunnen mensen hun kind zelfs geen Judas meer noemen omdat deze naam grondig is verpest door het verraad (?) van Judas Iskariot die zijn meester Jezus Christus ooit voor 30 zilverlingen verkocht aan diens vijanden!

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘NICHTS IST. HEILIG! ALLES. IST. ,ERLAUBT’, is HUN. leus!,,,,,,,daar dient…MEN. rekening mee. te. houden( A L T I J D. aan. te. DENKEN!!!)

   Like

 3. Ruud zegt:

  De koran is een uit de oudheid stammend geschrift met een ideologische boodschap van onderwerping en onverdraagzaamheid, gebracht onder de valse dekmantel van een religie.
  Zolang daarvan geen afstand wordt genomen vormt het een regelrecht gevaar voor
  elke maatschappij, zelfs ook de islamitische. Blind zijn diegenen die dat niet inzien.

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4753436/dochter-kleinkinderen-kalifaat-niet-terugkomen-tikkende-tijdbommen

  Terugkeer naar Nederland?
  Maya’s dochter en kleinkinderen gingen naar IS-kalifaat: ‘Laat ze daar, het zijn tikkende tijdbommen’

  Maya’s dochter Mandy (32) vertrok in 2015 met haar kinderen naar het IS-kalifaat in Syrië. Een paar maanden geleden hoorde Maya dat haar dochter nog leeft en met haar kinderen terug wil naar Nederland. Maar Maya wil dat ze daar blijven. “Het zijn tikkende tijdbommen.”

  Levensgevaarlijk, zegt Maya over het terughalen van mensen die zich hebben aangesloten bij een terreurgroep zoals haar dochter en kleinkinderen deden. “Het is een gevaar voor onze samenleving. Doe het niet.”

  Geliked door 2 people

 5. kampersrene zegt:

  alhoewel ik heb de koran gelezen….het begon ……heel lang geleden ….toen de dieren nog spraken en Rudolf Valentino nog de harten harder deed kloppen.. van de dames leefde , in dat sprookjesland een zekere Mohammed…die twijfelde aan het katholieke geloof…………………………….flauwe kul nietwaar…..wel de koran bevat grotere flauwe kul

  Like

 6. Hans van Meijgaard. zegt:

  Stop met die discussies. De huidige Nederlandse Regering en Overheid steken uit opportunisme geen poot uit. De ISLAM is in strijd met de Nederlandse Grondwet en verdere wet en regelgeving.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  DE bijbel is geschreven door mensen, op het moment dat ze schrijven konden, hadden ze al geleerd ook mensvriendelijk na te denken, Maar die Moslims bijbel is geschreven door het duo “natte spleet en zere reet” daar knielen ze nog steeds voor. De bijbel is te normaal, te mensvriendelijk en te gericht op het gewoon menselijk zijn of worden. De Koraan is het tegenovergestelde.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Wie kent er niet dat liedje….indertijd gezongen door nonkel BoB op de Vlaamse TV …Het past bij die foto…..Vrolijke ….vrolijke …..vrienden …vrolijke vrienden dat zijn wij !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s