Twee eikels

Screenshot_377

(Door: “bozeoudeman”)

Helaas rijdt een eikel op de fiets bijna een andere eikel aan. De andere eikel brult iets wat de eerste eikel niet over zijn kant kan laten gaan en de eerste eikel stopt, zet de fiets naast de gevel en komt op de andere eikel af voor genoegdoening van zijn grote ego? De andere eikel is voor de eerste eikel helaas een soort getraind sportschooltype met kort lontje. De fietsende eikel verdiende misschien een paar rake klappen en daar had het bij moeten blijven. Helaas, de andere eikel trekt een mes en steekt toe. De eerste eikel bezwijkt bijna ter plekke.

En zo hopen wellicht straks fascisten onder het mom dat racistisch rechts genadeloos toesloeg een reden te hebben voor een mars tegen patriotten en realisten, die niets met deze ordinaire straatruzie te maken hebben. Zwarte man vermoord door witte racist zal dan snel klinken in bepaalde kringen.

Ordinair straatgeweld kan voor Antifa-haatzaaiers dan een reden zijn tot brullen om vergelding. Zoals huichelende opportunisten in de jaren tachtig dat deden na een drugsruzie tussen twee miezerige junkies ’s avonds laat in de Damstraat, waar ik toen om de hoek woonde.

Een bijna georkestreerd mediaspektakel volgde, met als hoogtepunt een hitsingle voor een band op zoek naar het grote succes, die ergens de klok had horen luiden maar bepaald niet wist dat er ook een klepel moest zijn, en de meute volgde braaf om de waarheid over het incident te begraven onder leuzen die vaak nergens op sloegen, maar die sommigen prima uitkwamen om een mythe uit te creëren.

Hoelang zal het duren voor de roep tot een mars zal klinken bij ‘jihadstrijders’ van D66, GroenLinks en PvdA, een mars met of zonder Halsema voorop, met daarachter de SP-meelopers die braaf handelen tegen hun eigen belang door zich door onder andere de Van der Laan ‘schootzitter’ Remine A. te laten misbruiken. Tja, eikel twee, je hebt zo de meute fascisten in Amsterdam, die zich links en progressief noemt, een prachtcadeau gegeven via dat mes van je.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Twee eikels

 1. henk verhoef zegt:

  wat verwacht u nu feitelijk in een divers land
  vooral divers in licht van een 70 of 60 IQ
  een land wat de oorlog verliest van een rupsje of van onkunde/onwilligheid van bv uwv of justitie amb tgenaren en politici die iedere keer weer verbaast zijn maar wat nog geen 2 stenen op elkaar kan stapel zonder het om te laten vallen- wel goed in onder stenen verbergen
  MAAR waar vrouwen niet meer ongehinderd en veilig over straat/zwembadje kunnnen zonder verkracht/vermoord of besneden te worden maar waar dan wel weer een mislukte linkse ex minister van “weggeef”even naar de usa gaat om het over abortus te hebben
  Waar de drugs criminaliteit wereld niveau is maar tgegerlijke tijd onderwiijs derde wereld land niveau– er komen MAAR 15 pct analphabeten en 16 pct rekenbeten van de lagere school na 8 jaar intensief onderwijs door beste krachten ter wereld
  En toen gingen we weer stemmen en wat VERBAAST mij nu jan Hoogopgeleid en beschaafd kiest weer het zelfde zooitje kloothommels

  kijk nu even na het joden/ziguner monument soap in amsterstan– beschaafdheid en emotie druipt er weer van af en de nos– ach u betaalt

  Geliked door 3 people

 2. Blaffertje zegt:

  Eikels zijn toch lievelingsvoer van de zwijnen?
  Voer ze dan aan de zwijnen.

  Geliked door 3 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Tja, exoten uit verwegland zijn gekomen met hun eigen cultuur. Kenmerkend is, dat het eikels zijn met een heel groot ego en een erg kort lontje. Dat zit ingebakken in hun islamitische genen. De eikels weten niet beter en kunnen niet anders. Eikels vallen niet ver van de boom. Eikels zijn en blijven eikels. En eikels brengen eikels voort. En daarom hebben wij niet veel op met eikels. Eikels horen hier niet thuis. Nederland is geen land voor exotische eikels.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach jah.
  Een blanke steekt een zwarte overhoop.
  Wat gaan we nu de komende tijd zien en meemaken.
  Waarschijnlijk zullen de kranten en de journaals tot in den treure weten te herhalen dat die blanke schoft toch wel duidelijk maakt hoe racistisch de gemiddelde Nederlander toch weel is.
  Dezelfde gemiddelde Nederlander ziet dan toch nog steeds niet dat over het algemeen de blanke het slachtoffer is van steekpartijen uitgevoerd door allerlei geimporteerd tuig maar het klootjesvolk zal binnen afzienbare tijd te maken krijgen met een optocht versiert met witte ballonnen.
  En de politieke gutmensch zal de nodige toespraken komen houden over de intollerante witmensch.
  Je kunt het scenario zo uittekenen.

  Geliked door 4 people

 5. Jan zegt:

  video/1

  Like

 6. orelius zegt:

  Vriend van mij zijn ouders 68 jaar steken over ,moeder slecht ter been
  Komt een brommer aan ,vader maakt beweging dat hij zachter moet rijden . Antelianen zetten brommer aan de kant lopen naar die ouders trekken een groot mes en steken vader 5x in lichaam en slaan moeder met helm totallos
  Ze dienen aanklacht in.maar daders krijgen inzage in dosier slachtoffer.
  Ze krijgen telefoon ,aanklacht intrekken anders komen we je dood maken. Weten alles van slachtoffer adres telnr etc etc . Ouders hebben uit angst aanklacht ingetrokken en daders vrij uit vader maanden later toch overleden. Sorry voor het woord maar dit land is verkankerd.
  Met dank aan de landveraders van links.

  Geliked door 5 people

  • rottenpikwick zegt:

   Als kind zou ik dit nooit pikken! Ik zou alles uit de kast trekken, ook richting het parlement, ombudsman etc etc. Dit land is t e r m i n a a l !

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Nee Rotten.
    Helemaal fout.
    Je tijd afwachten en de klootzakken te pakken nemen zoals ze zelf het voorbeeld gegeven hebben.
    Mijn dochter indertijd 11 jaar oud werd door een gore pedo aangeraakt Moedwillig wel te verstaan.
    En Ik heb dat zelf opgelost.
    Daar is nooit geen politie of zo aan te pas gekomen maar Ik weet zeker dat de schoft nooit meer een kind aan raakt.
    Het gaat om empathie en dat klint vreemd maar soms moet je empathie totaal uitscakelen en laten zien wat de werkelijke reacties zijn van een vader.

    Geliked door 2 people

   • scherpschutter1943 zegt:

    Kijk rottenpichwick, dat werkt niet meer, een beroep op het rechtsysteem. Wat wel werkt is om van uw vergelding een hobby te maken en deze lieden 1 voor 1 uw vergelding voor eens en voor altijd te laten voelen, waarna zij u plechtig verzekeren dat ze het nooooooit meer zullen doen.

    Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Beide eikels hadden een flink strafblad voor drugsgerelateerde wandaden, wat mij betreft mogen die elkaar gerust afslachten, dat scheelt de rest van Nederland weer een hoop overlast en geld.

  Geliked door 2 people

 8. Peter zegt:

  Van 2 criminelen geen last meer voorlopig ,de ene in de kist en de andere in de kast .

  Geliked door 1 persoon

 9. Ibo Haydut zegt:

  Laat de eikenprocessierups er op los.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s